homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Virgin la 28 de ani-57

#1065 2008-09-11 23:06:31

citystar
Full member
De la: Iasi
Inregistrat: 2008-02-29

Re: Virgin la 28 de ani

Katalyna2311 a scris:

mai city daca tu ai credinta crede-ma ca vrajile alea poti sa le mai si invingi. tu ai pretentii la o fata? adica sa arate super, sa aibe 15 facultati si multe altele?daca da, atunci renunta la ele, pentru ca o sa mori cu pretentiile. sora-mea e unul dintre aceste cazuri si uneori ii plang de mila ca e singura.
city privirea sus si hai prin oras la agatat. nu iti mai plange atat de mila si fa ceva ca sa iti fie bine!
stii cum e cand ai o fata in bratele tale? ai cunoscut vreodata senzatia? dar sa ti la acea fata. sau sa o saruti, sa o simti ca e a ta.......
daca te gandesti la toate acestea si te simti bine atunci ia cea pe tine si fugi la o terasa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

pai inseamna ca nu ai citit nimic dine ce am postat eu mai sus

ma repet:

1. ca sa inving vrajile trebuie sa ma spovedesc cel putin odata la 40 de zile, sa duc o viata curata, de sfant, departe de lume departe de orice urma de  civilizatie umana (eventual in pustietate), sa merg la Sf Maslu in fiecare saptamana,; sa ma rog cel putin 3 ore pe zi cu lumanari aprinse si candela,  sa citesc Acatistul Sf Ciprian, sa merg la un calugar sa-mi citeasca  cartea Sf Vasile, sa citesc non stop multe rugaciuni.
Sa stropesc cu aghiazma zilnic prin casa. Sa ma impartasesc cat mai des, sa postesc in toate zilele de post, si toate cele 4  posturil de peste an
Trebuie sa fac lucrurile de mai sus multi ani.
Daca as face toate astea, ar  inseman sa fiu calugar, deci sa nu mai traiesc in lume, deci nu m-ar mai interesa sa-mi gasesc prietena
Iar daca vorbim aici de multi ani,  o sa imbatranesc.
Deci e imposibil sa-mi fac si prietena sa scap si de vraji si sa fiu si copil, in acelasi timp.

2 . Ai inceput sa inventezi tot felul de posibile pretentii care le-as avea eu la o fata, ma invinovatest de lucruri pe care nu le-am zis niciodata.
(nu am cerut ca o fata sa aiba 15 facultati,  nu am zis sa arate super bine)
apoi imi vorbesti de senzatia de a tine o fata in brate, pai te contrazici singura:

Daca imi ceri sa agat orice fata, indiferent daca imi place sau nu , atunci nu o sa mai simt nimic daca o iau in brate.

Daca e sa ma simt fericit cu adevarat cand iau  o fata in brate , atunci fata trebuie sa-mi placa.
Si cum am 28 de ani, nu am voie sa fac pretentii sa-mi placa fata, deci automat eu nu am voie sa fiu fericit daca iau o fata in brate. 

ca sa tin la o fata trebuie sa-mi placa. Si aici nu e numai psihologic, adica sa nu ma oblig eu sa-mi placa fata, ci chiar sa-mi placa cu adevarat, instinctual, sa tremur de fericire cand ajung fata ei .

iubirica a scris:

m sunt, de spovedit nu ma spovedesc deloc (deci nici vb de cele 40 de zile), viata de sfant nu duc, de rugat ma rog doar atunci cand simt eu nevoia si totusi...nu am vraji facute, farmece sau mai stiu eu ce! Cum iti Explici asta? Sau exista anumite criterii pe baza carora sunt alese "victimele"? Si daca da, care sunt? Rog frumos raspuns...

nu ai citit ce am zis,  sau nu ai inteles.

mai repet:

nu exista criterii pe baza carora sunt alese victimele,  nu este nimeni care sa aleaga pe cine si cui sa-i trimita vraji.
asa cum medicul nu vindeca pe nimeni daca nu te duci la el sa de vindece.

nu ti-a facut nimeni vraji fiindca  nu ai dusmani,  nu ai rude care sa te invidieze, nu ai conflicte in familie, nu ai coflicte cu rudele;
nu a fost nimeni interesat care sa plateasca la vrajitoare sa-ti distruga viata.  Asa se explica, daca tot vrei explicatii.
Dar fi sigur ca daca cineva ar fi platit la o vrajitoare sa-ti faca rau, cum ai zis ca nu te spovedesti o data la 40 de zile, nu esti deloc religioasa, nu ai fi scapat.
Ce mai e neclar ?
nu toata lumea are rude nebune, care sa nu aiba ce face toata ziua decat sa apeleze la vrajtoare sau ele insele sa se ocupe cu asa ceva.

baciu a scris:

Ai scris ca raspunzi la toate intrebarile care ti se pun insa ca nu poti fi tu acela care pune intrebari. Bingo! insa sti de ce? Ia gandeste-te bine si raspunde-mi cand ai vreme, insa sa fie un raspuns bine gandit, nu vreo statistica sau mai stiu eu ce. Salutari.

presupun ca la asta vroiai raspuns.
pai ce poate determina ca un adult sa fie timid si sa nu aiba tupeu sa deschida gura ?
orice psiholog daca l-as intreba ar da o multime de explicatii. Timiditatea nu este innascuta. Ea se capata pe parcurs.
Daca un copil  nu se joaca cu copii cand e mic, e ca si cum ar trai in pustietate singur.  Nu va invata sa comunice, nu va invata sa injure, nu va invata sa arate degetul mijlociu, nu va invata sa-si faca prieteni noi. si in consecinta cand va fi mare va fi la fel. adica handicapat. nu va ptea sa deschida gura in fata unei fete straine.
Nu toti sunt influentati de copilaria nefericita. Asa cum nu orice copil cu conflicte in familie intre parinti va capata logonevroza.

faptul ca raspund la orice m-ar intreba lumea, e ca si cum as fi un copil prost, invatat sa fiu cuminte, si ascultator. sa rapund numai cand sunt intrebat.  Si daca un copil va raspunde numai cand e intrebat,  (adica va fi cuminte), e logic de inteles cum va comunica la maturitate.
Ca daca copilaria nu ar contribui la formarea personalitatii, nu ar mai exista copilarie, oamenii s-ar naste direct adulti.

Daca ai tu explicatii mai bune, zi-mi tu.

#1066 2008-09-11 23:18:12

iubirica
Full member
Inregistrat: 2007-06-07

Iti multumesc pentru raspuns dar refuz sa cred ca ai o familie atat de nebuna! Anyway, eu iti urez succes in continuare si spor la dezlegat farmece.

Zambeste pentru ca nimeni nu o poate face in locul tau big_smile

#1067 2008-09-11 23:47:04

dia2010
Hero member
Inregistrat: 2006-07-26

citystar a scris:

vdaiana a scris:

Cu vrajitoria - daca crezi in magie, vrajitorie, se prinde, daca crezi in Dumnezeu esti protejat.

daca citeai topicul aflai ca:
eu cred in Dumnezeu de mic copil ; si ma rog de mic copil
si cu toate astea de la 7 ani am inceput sa am probleme de vorbire, deci NU am fost protejat

Dar acum e si prea tarziu.

despre existenta practicilor vrajitoarelor scrie in cartile religioase, si scrie si cum sa ne protejam. (adica sa traim o viata de sfinti, ceea ce e cam imposibil).

Un om virgin nu poate sa se astepte la nimic de pe un forum in care lumea este extrem de fericita si se discuta despre sex.

...nu va invata sa injure, nu va invata sa arate degetul mijlociu...

-am urmarit topicul de la primul mesaj; n-o sa-mi povestesc acum viata ca sa-ti dau exemple, dar io totusi imi sustin convingerea despre vrajitorie bazata pe experienta mea de viata; si io am avut probleme de vorbire, au fost cazuri de boala grave in familie, am avut probleme financiare si de familie, am suferit de cancer ... hmm parca cineva ne vrea raul, farmecele asupra familiei plutesc in aer nu? da' de unde!
-niciodata nu e prea tarziu pt nimic, doar atunci cand renuntam chiar si la ultima speranta.
-nu trebuie sa traim ca sfintii, ci sa avem gandul curat indreptat spre Dumnezeu, ceea ce nu e deloc greu.
-daca aici lumea e fericita si se discuta despre sex zic io ca e un loc foarte bun de inspiratie...dar cand sa ai tu timp sa citesti si sa intelegi ce se scrie pe aici daca tu esti ocupat cu statisticile.
-ooooo daaaa, sint doua calitati esentiale pe care trebuie sa le aibe un copil model.

Ultima oara a fost editat de vdaiana (2008-09-11 23:47:59)

"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore

#1068 2008-09-11 23:55:24

Danisia
Full member
Inregistrat: 2008-09-09

am si eu un mesaj pt baiatul virgin de 28 de ani: plaresre o curva dezvirgineazz-te si dupa aceea cautati o pritena dupa ce prinzi incrrdeee in tine

Ce nu te doboara te face mai puternic

#1069 2008-09-11 23:56:54

mika
Insomniac member
Inregistrat: 2006-06-17

el nu vrea asta, danisia
si pe viitor mai multa atentie la limbaj smile

Publicitate

loading...

#1070 2008-09-11 23:59:05

Danisia
Full member
Inregistrat: 2008-09-09

sorry...

Ce nu te doboara te face mai puternic

#1071 2008-09-12 00:07:08

baciu
Insomniac member
Inregistrat: 2007-02-25

Citystar spunea:
pai ce poate determina ca un adult sa fie timid si sa nu aiba tupeu sa deschida gura ?

Frica de necunoscut, de exemplu.

Unde dragoste nu e, nimic nu e.

#1072 2008-09-12 00:47:45

citystar
Full member
De la: Iasi
Inregistrat: 2008-02-29

iubirica a scris:

Iti multumesc pentru raspuns dar refuz sa cred ca ai o familie atat de nebuna! Anyway, eu iti urez succes in continuare si spor la dezlegat farmece.

uite daca vrei mai multe
....................................

[mi-au cerut  moderatoarele sa editez mesajul si sa nu dau link catre o pagina unde scrie foarte multe lucruri despre metode de a dezlegare vraji prin moliftele Sf Vasile si care ar putea salva multe suflete de la suferinta, pot da pe privat cine e interesat ]

Ultima oara a fost editat de citystar (2008-09-12 11:16:19)

#1073 2008-09-12 01:01:05

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

Citystar, eu una nu cred in vraji, nu cred in tot ce spune biblia, ma pasioneaza stiintele oculte, dar nu cred cu adevarat in tot ce se spune, probabil un sambure de adevar exista peste tot, probabil sunt persoane mai expuse la energii negative, dar totusi sa dai vina pe vraji, si pe orice altceva in afara de propria persoana mi se pare deplasat, nu te supara pe mine, si stiu si eu ca orice efect are o cauza, tocami asta am vrut sa spun, si cauza a ceea ce ti se intampla este modul acesta de gandire al tau, faptul ca refuzi orice vine de la altcineva, nu este tocmai un lucru bun, pentru ca pe persoana aceea a ajutat-o ceea ce iti spune intr-un anumit moment, si daca la altcineva a functionat un sfat, probabil poate functiona si la tine..............
eu inteleg ce simti, crezi ca nu se mai poate schimba nicicum situatia ta, pentru ca persista de foarte mult timp, dar ceea ce tu nu vezi, este ca comfunzi A-TI DORII cu A FACE, si asta nu este ceva de neglijat, tu spui ca ai incercat, dar de fapt tu nu ai incercat sa faci  ceva exact pentru ceea ce-ti doresti, tu nu ai abordat nici o fata, pentru ca spui ca nu ai vorbit cu o fata de 10 ani fata in fata, ori in cazul asta eu zic ca nu ar trebuii sa iti pierzi speranta, ci ar trebuii sa iti schimbi modul de a actiona........

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#1074 2008-09-12 01:26:09

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

citystar editeaza te rog mesajul a.i. sa nu contina acel link...

happy with him...inlove with him...puss

#1075 2008-09-12 02:20:32

Andreea86
Hero member
De la: Focsani
Inregistrat: 2006-10-20

Citystar....eu sincer cred ca trebuie sa te duci la un psiholog. ai zis ca ai fost si nu ti-a fost de ajutor...incearca la altcineva...pana gasesti o persoana cu care simti ca poti vorbi si te poate ajuta si intelege. e clar ca toate astea se trag din copilarie, si pana nu iti rezolvi problemele si intelegi ca oricum nu mai poti fi copil (adica sufletul poti sa ti-l pastrez tanar...nu-i nici o problema in asta...si eu am zis ca ma port copilareste cateodata si inca ma simt copil...dar cum au zis fetele, e maaaare diferenta intre a fi copil in sufletul tau si a incerca sa te imbraci si vezi ca un copil...asta e clar un semn ca ai nevoie de ajutor de la psiholog sa te impaci intai cu corpul tau de adult...si abia apoi poti vorbi cu fete). Deci incearca...unul-doi-trei psihologi pana vezi pe cineva cu care te poti intelege...ca fiecare are stilul lui. si daca omul iti zice ceva (cum de altfel iti zicem si noi)...nu-l contrazice (cum faci pe forum)...mai gandeste-te ca poate are si el (si de asemenea si noi) dreptate. stii tu vorba...cand doi iti zic ca esti beat, te duci la culcare.
Nici eu nu cred in vraji. poate nu ai avut o copilarie superba....dar sunt altii mult mai rau decat tine (batuti de parinti, violati, omorati, daca nu ma crezi...uite-te la stirile de la ora 5...si o sa te ingrozesti...alea sunt copilarii groaznice).
Cat despre femei...sa stii ca de obicei se mai poate intampla ca lumea sa se desparta...asa ca ai toate sansele sa gasesti o femeie pe la 25-30 de ani singura...care eventual tocmai a terminat o relatie, sau a divortat, a inselat-o prietenul, a batut-o, etc... Femeile alea au nevoie de un barbat bun langa el....iar tu ai fi perfect. nu stiu de ce zici ca dupa 20 de ani femeile sunt luate....ca nu toate relatiile relatii dureaza forever....lumea se mai si desparte....iar femeile care acum 1-5 ani erau luate acum pot fi libere....si exista femei libere la orice varsta.
si mai conteaza si ce femeie cauti tu. daca vrei un fotomodel, nu o sa gasesti...ca alea sunt obisnuite sa iasa cu barbati cu bani, celebri sau si ei fotomodeli. Dar asta nu inseamna ca o femeie normala (adica poate cu 2-3kg in plus... sau cu picioarele cu tocmai de 1metru50) nu te poate atrage. Daca exista si sentimente intre voi, o sa o vezi ca cea mai frumoasa femeie din lume. nu ti-a zis nimeni sa iesi cu urate...dar intre fotomodel (adica 1,80, picioare de 1,30, 90-60-90, blonda cu ochi albastri) si o femeie urata...exista si persoane normale, frumoase in felul lor, dar poate nu chiar perfecte. de ce mereu duci la extrema?
iar cu forumurile....intra pe un forum nou...cu un alt nick, fara sa zici ca esti virgin...doar ca esti un barbat singur...si ai vrea sa-ti faci prietene...vorbesti cu ele pe messenger....si poate de la asta (ca tot ziceai ca pe net vorbesti mai usor) ajungeti si sa va intalniti. nu e vorba ca ai minti daca nu zici din prima ca esti virgin...ca doar oamenii normali nu zic la toti care ii cunosc "buna, sun x-ulescu si la 17-18 ani eu mi-am inceput viata sexuala"...asta e un detaliu pe care il zici numai anumitor persoane, atunci cand e momentul. Daca vei ajunge sa fii cu o fata...si se va pune problema sa faceti sex sau daca te intreaba...atunci ii vezi zice ca esti virgin....dar nu e nevoie sa-i zici din prima.
mai multe nu stiu ce sa-ti zic....cred ca in primul rand trebuie sa mergi la un psiholog sa te accepti tu asa cum esti...si abia apoi sa te accepte si altii. si daca tot esti timid, cunoaste lume pe messenger, vorbeste cu fetele...poate chiar ai curaj pe net sa le inviti la o cafea, la un concert....si atunci vor mai vorbi si ele....deja primul pas e facut pe messenger, deja va cunoasteti....si mai ales daca le anunti ca esti mai timid din fire, vor face ele pasul urmator.

If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too?
hjarta Eu si puiu hjarta

#1076 2008-09-12 10:26:16

Soleil
Addicted member
Inregistrat: 2007-01-31

citystar a scris:

Deci e imposibil sa-mi fac si prietena sa scap si de vraji si sa fiu si copil, in acelasi timp.

Pai normal, 3 in 1 "ca cafeaua" (vorba cuiva lol  ) nu se poate.
1. Hotaraste-te ce vrei sa fii: barbat sau copil. Spui peste tot ca vrei sa te indragostesti, sa tii o fata in brate, sa faci dragoste  - copiii nu fac asta! Si sa nu indraznesti sa spui ca n-ai afirmat in multe randuri ca vrei sa fii copil, ca te simti copil!
2. Daca tu chiar crezi ca exista acele vraji si ca dupa ce vor dispare, vei fi un om fericit...pai de ce nu gandesti pe temen lung? rabda cativa ani si du viata asta pe care ti-au recomandat-o preotii si apoi vei scapa de vraji si de toate. inteleg ca nu ti se pare corect sa pierzi in continuare ani din viata dar...vrei sa fii virgin si la 80 de ani sau vrei sa fii virgin pana la 30 si ceva de ani cand sa zicem ai scapa de vraji?

Un copil daca ramane paralizat....si are in fata posibilitatea de a-si recupera picioarele si a fi un om normal cu scopul sacrificarii a multi ani din viata lui pentru recuperare...ce sa faca? sa refuze lupta ca vorba aia, la 30 de ani e prea tarziu sa-si mai triasca viata? sa se planga si sa astepte sa se trezeasca vindecat peste noapte?
NU esti cel mai nefericit om din lume. Toti avem necazuri. Toti trebuie sa alegem in viata. Toti trebuie sa renuntam la ceva. Toti trebuie sa luptam pentru ce vrem.Tu poti face ceva, dar nu vrei.

citystar a scris:

un topic in care posteaza lumea buna de pe eva.ro  tot numai femei:

ce inseamna "lumea buna"? pe ce criterii ai categorisit-o tu asa? smile

Ultima oara a fost editat de nicolle_rox (2008-09-12 10:27:51)

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

#1077 2008-09-12 11:50:22

Koravian
New member
Inregistrat: 2008-03-31

eu nu inteleg o chestie...se plange bietul baiat de ani de zile pe forumuri.....toate fetele/femeile cu sfaturi care mai de care
dar chiar asa nu i sa facut la niciuna mila de el suficient cat sa il ajute??sa il ajute pe bune.......cat timp  var lua ca sa il dezvirgineze una??......ati face o fapta buna ati aduce o raza de speranta in viata lui....pur si simplu va duceti la el si lati facut fericit poate o sa vada altfel lucrurile si o sa aiba curajul sa isi faca o prietena......e chiar asa greu sa faceti sex cu el din mila??o data nu sa fiti prietenele lui...

si eu sunt in situatia lui si il inteleg intro anumita masura....anumita pt ca nu cred in vraji am 18 ani nu 28 si nam nici sindromul ala cu copilaria....anyway mam decis sa platesc o prostituata..am 600 ron cred ca gasesc o fata de banii astia..
stiu ca tarfa nu ma va rezolva dpdv emotional da macar stiu si eu ce aia sa faci se x..ca doamne fereste da intro zi masina peste mn si am murit fara sa stiu cum e.....ce numi place la faza cu tarfa e ca nu o sai pot dalimbi si eu imi doream o fata sai dau limbi.....dar in fine e mai bn decat nik.....

city  acu pe bune nu crezi ca mai rau nu se poate???crezi ca poti face ceva sa fie mai rau decat pana acu??plateste o curva si poate vezi altfel lucrurile ......

#1078 2008-09-12 12:34:01

micutza088
Full member
Inregistrat: 2008-07-14

nu vrea asta, el vrea o fata care sa se indragosteasca de el, se pastreaza pt ea tongue

#1079 2008-09-12 13:00:43

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

Koravian a scris:

eu nu inteleg o chestie...se plange bietul baiat de ani de zile pe forumuri.....toate fetele/femeile cu sfaturi care mai de care
dar chiar asa nu i sa facut la niciuna mila de el suficient cat sa il ajute??sa il ajute pe bune.......cat timp  var lua ca sa il dezvirgineze una??......ati face o fapta buna ati aduce o raza de speranta in viata lui....pur si simplu va duceti la el si lati facut fericit poate o sa vada altfel lucrurile si o sa aiba curajul sa isi faca o prietena......e chiar asa greu sa faceti sex cu el din mila??o data nu sa fiti prietenele lui...

Tu vorbesti serios?! rotfl rotfl rotfl

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

#1080 2008-09-12 13:05:37

sleeping_beauty
Addicted member
Inregistrat: 2006-11-23

citystar a scris:

la 12 ani aveam tupeu sa ma leg de colegele de clasa dar ma respingeau brutal cu expresii: "handicapatul dracului", "prostul dracului" etc.

la 15 ani e usor de agatat, ca fetele frumoase nu sunt luate;  dupa 20 de ani fetele sunt luate cam toate.

si ce intelegi tu prin a te lega de o fata?..ce le spuneai colegelor?..sau poate puneai mana unde nu trebuia?..e f important aspectul asta..pt a aduce o fata in situatia de a te face handicapat/prost ..mi se pare ca rebuie sa o jignesti foarte tare
in alta ordine de idei eu am 24 de ani si sunt singura..vb vine..asa k nu mai generaliza atata..tu trebuie sa scapi de neagativism..eu una mereg pe prinipiul zambeste , niciodata nu stii cine se poate indragosti de zambetul tau..si fara intentia de a te jigni..prefer singuratatea decat compania unui tip care il ia pe nu in brate fara a fi incercat macar sa vada daca poate...eu cand imi propun sa fac ceva chit ca dau cu capul de ciment de 2, 7, 9 ori nu ma las pana nu imi iese..sunt al naibii de ambitioasa si merg pana in panzele albe pt a obtine ceea ce imi doresc

si o mica paranteza pt tine eu acum 3 ani am incheiat o relatie care a durat 5 ani...si odata cu relatia respectiva am rupt si legaturile cu tot ceea ce tinea de el..prieteni/cunostinte comune...si iata-ma acum dupa 3 ani in anul 2 de facultate inconjurata de prieteni si prietene noi si de la facultate si de la locurile in care am lucrat ..asa k nu te mai plange ca nu ai prieteni....iti faci....ti s-a mai dat sfatul sa te duci la o sala ceva sau..ia-ti un caine..desi eu personal nu ii bag in seama pe astia care ies cu javrele prin parc..dar sunt alte fete la care au priza chestiile astea

Ultima oara a fost editat de luminitza (2008-09-12 13:10:45)

#1081 2008-09-12 16:37:17

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

aici e "lumea nebuna" citystar
asta e
mergi la eva

#1082 2008-09-12 16:57:28

Koravian
New member
Inregistrat: 2008-03-31

blueeyes a scris:

Koravian a scris:

Tu vorbesti serios?! rotfl rotfl rotfl

mai daca era o fata virgina la 28 ani...si se plangea atata pe forumuri pun pariu ca i se facea unui barbat mila de ea...noi
barbatii  suntem mai inimosi

#1083 2008-09-12 16:58:55

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

sau am vazut ca si-a scos una virginitatea la licitatie.
poate merge si in cazul asta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.