homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Virgin la 28 de ani-58

#1084 2008-09-12 16:59:51

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Re: Virgin la 28 de ani

rotfl scapa de problema si mai face si un ban
asa da

#1085 2008-09-12 17:02:03

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

Koravian a scris:

blueeyes a scris:

Koravian a scris:

eu nu inteleg o chestie...se plange bietul baiat de ani de zile pe forumuri.....toate fetele/femeile cu sfaturi care mai de care
dar chiar asa nu i sa facut la niciuna mila de el suficient cat sa il ajute??sa il ajute pe bune.......cat timp  var lua ca sa il dezvirgineze una??......ati face o fapta buna ati aduce o raza de speranta in viata lui....pur si simplu va duceti la el si lati facut fericit poate o sa vada altfel lucrurile si o sa aiba curajul sa isi faca o prietena......e chiar asa greu sa faceti sex cu el din mila??o data nu sa fiti prietenele lui...

Tu vorbesti serios?! rotfl rotfl rotfl

mai daca era o fata virgina la 28 ani...si se plangea atata pe forumuri pun pariu ca i se facea unui barbat mila de ea...noi
barbatii  suntem mai inimosi

sunt sigura rotfl rotfl

happy with him...inlove with him...puss

#1086 2008-09-12 17:02:33

_alexa_
Hero member
De la: ghinioane mi se trage!!
Inregistrat: 2008-03-20

pe bune, voi chiar nu v-ati plictisit de el?... daca ma apuc acum sa-l google-uiesc putin, poate aflu ca e virgin la 28 de ani de cativa ani pe forumuri... lol ce ziceti? cine face un mic search cu mine? big_smile

Too often we lose sight of life's simple pleasures. Remember, when someone annoys you it takes 42 muscles to make your face frown, BUT, it only takes 4 muscles to extend your arm and bitch-slap that mother @#?*&! upside the head...

#1087 2008-09-12 17:12:19

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

Koravian a scris:

blueeyes a scris:

Koravian a scris:

eu nu inteleg o chestie...se plange bietul baiat de ani de zile pe forumuri.....toate fetele/femeile cu sfaturi care mai de care
dar chiar asa nu i sa facut la niciuna mila de el suficient cat sa il ajute??sa il ajute pe bune.......cat timp  var lua ca sa il dezvirgineze una??......ati face o fapta buna ati aduce o raza de speranta in viata lui....pur si simplu va duceti la el si lati facut fericit poate o sa vada altfel lucrurile si o sa aiba curajul sa isi faca o prietena......e chiar asa greu sa faceti sex cu el din mila??o data nu sa fiti prietenele lui...

Tu vorbesti serios?! rotfl rotfl rotfl

mai daca era o fata virgina la 28 ani...si se plangea atata pe forumuri pun pariu ca i se facea unui barbat mila de ea...noi
barbatii  suntem mai inimosi

Ne scapati de chinuri, nu-i asa? Altruisti mici ce sunteti! rotfl rotfl rotfl

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

#1088 2008-09-12 17:21:40

Koravian
New member
Inregistrat: 2008-03-31

_alexa_ a scris:

pe bune, voi chiar nu v-ati plictisit de el?... daca ma apuc acum sa-l google-uiesc putin, poate aflu ca e virgin la 28 de ani de cativa ani pe forumuri... lol ce ziceti? cine face un mic search cu mine? big_smile

din ce am cautat eu mai demult
Decat pe asta e la 28 ani..pe majoritatea e la 27 ani..e pe 1-2 la 26 ani parca stiu ca mai demult gasisem si unu cu el la 25 dar lau sters cred...

Publicitate

loading...

#1089 2008-09-12 17:34:17

albinuta_vesela
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-23

are ceva activitate.... de atunci, daca voia, reusea sa iasa din situatia asta..

#1090 2008-09-12 17:37:36

_alexa_
Hero member
De la: ghinioane mi se trage!!
Inregistrat: 2008-03-20

pai tocma lol e un mic psiho lol

Too often we lose sight of life's simple pleasures. Remember, when someone annoys you it takes 42 muscles to make your face frown, BUT, it only takes 4 muscles to extend your arm and bitch-slap that mother @#?*&! upside the head...

#1091 2008-09-12 23:07:11

Stef
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-09-12

Of citystar si pe aici ai ajuns? smile

Eu sunt un tanar memberu al unuia din celalalte forumuri ce le-ai frecventat pe parcursul timpului. Sincer, pe langa posturile stupide ce ti-au fost oferite atunci ti-au fost oferite si sfaturi foarte bune dar nici unul nu era suficient de potrivit pentru tine si la fiecare exista o problema pentru tine. Eu sincer, si vorbesc serios si sper sa te ajute, nu cred ca ai nevoie de sfaturi prea multe sau de prostituate sau de mila vre-unei tipe. Eu stiu sigur ca n-as vrea sa fac sex cu nici o femeie din mila pentru ca multe femei nu inteleg ca orgoliul masculin nu e stupid ci face parte din identitatea noastra si daca il pierdem si pe acela ne simtim infranti. Tu te consideri infrant? Nu cred ca e cazul.

Trebuie sa recunosc un lucru. Eu si cu un grup de prieteni pe care il frecventam acum vre-o 3-4 ani am fost mari fustangii. Am avut ocazia sa ies si cu 5 tipe intr-o saptamana la un anumit punct. Nu ma laud cu asta dar a fost un stadiu in care m-am aflat. Crede-ma ca e plin de tipe singure si dispuse sa faca sex. Ele EXISTA. Sunt dispuse sa faca sex, vor sa faca sex si vor sa cunoasca un tip care sa poata sa le ofere, pe langa sex ( l-am cam repetat ) stabilitate, protectie, comfort, aventura si dragoste. Tu ai toate aceste lucruri in tine dar trebuie sa constientizezi asta si sa stii asta! Odata ce iti vei da TU o sansa vei vedea ca iti vor acorda si altii si mai ales altele. smile

Oricum, indiferent ce s-ar intampla, tine minte un lucru: Raspunsul se afla in lumea reala, nu in cea virtuala. Daca ai socializa macar jumatate din timpul petrecut pe forumuri sunt convins ca totul s-ar imbunatatii.

#1092 2008-09-12 23:12:56

dia2010
Hero member
Inregistrat: 2006-07-26

Hugsy a scris:

Oricum, indiferent ce s-ar intampla, tine minte un lucru: Raspunsul se afla in lumea reala, nu in cea virtuala. Daca ai socializa macar jumatate din timpul petrecut pe forumuri sunt convins ca totul s-ar imbunatatii.

tummenupp
Bine ai venit, Hugsy!

"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore

#1093 2008-09-12 23:18:28

alinuutza_81_23_11
Hero member
De la: vest de carpati
Inregistrat: 2008-01-14

mi se pare mie sau Koravian a cam intrecut masura? asa sa fiu si eu un pic offtopic , totusi noi suntem aici sa oferim niste sfaturi, nu sa oferim servicii , mi s-au parut ff deplasate afirmatiile lui

Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong...

big_smile big_smile big_smile

#1094 2008-09-12 23:38:41

Stef
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-09-12

Multumesc vadaiana pentru primire. smile

#1095 2008-09-12 23:44:06

mika
Insomniac member
Inregistrat: 2006-06-17

Koravian a scris:

aici suntem pe un forum, nu intr-un bordel, asa ca pe viitor ai mai multa grija cum vorbesti!
:f?rbannad::f?rbannad:

Ultima oara a fost editat de mika (2008-09-12 23:44:28)

#1096 2008-09-13 00:56:18

Wildhoney's Honey
New member
De la: Galati
Inregistrat: 2008-01-09

Amice daca tot te plangi ca nu gasesti fete si ca nu sunt in romania, propun sa mergem pe date statistice. Mergi in Focsani, chiar in oras, unde la ultimul recensamant au iesit de 3 ori mai multe femei decat barbati(este si adevarat pt ca am fost si nu am vazut terasa unde sa nu fie minim 3 mese cu cate 5-6 fete singure ). Fa-ti un bine si incearca si varianta asta ! Succes

Too cool for school big_smile

#1097 2008-09-13 01:06:04

Andreea86
Hero member
De la: Focsani
Inregistrat: 2006-10-20

Wildhoney's Honey a scris:

Amice daca tot te plangi ca nu gasesti fete si ca nu sunt in romania, propun sa mergem pe date statistice. Mergi in Focsani, chiar in oras, unde la ultimul recensamant au iesit de 3 ori mai multe femei decat barbati(este si adevarat pt ca am fost si nu am vazut terasa unde sa nu fie minim 3 mese cu cate 5-6 fete singure ). Fa-ti un bine si incearca si varianta asta ! Succes

pai eu nu i-am zis sa vina in focsani? numai 3 fete la un baiat? cand eram mai mica se zicea ca-s 7 fete la un baiat...dar in fine. Dar ce...Focsaniul sta cel mai prost la baieti? de ce ai dat exemplul asta? lol

If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too?
hjarta Eu si puiu hjarta

#1098 2008-09-13 01:24:00

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

toate ca toate, eu cred ca de fapt tu nu vrei sa iti faci prietena, te complaci in situatia asta din obisnuinta, pentru ca iti e mai usor asa, de ce sa te mai complici, sa iti asumi riscuri, sa te arunci in necunoscut, mai simplu e sa urmezi drumul care stii sigur unde te duce, chiar daca nu te si multumeste, si nu e ceea ce iti doresti, mai usor este sa spui ca nu esti tu de vina ca asta ti-e soarta si sa mergi mai departe pe drumul asta......mie mi-e imposibil sa cred ca cineva care isi doreste cu adevarat un lucru, care de altfel nu e nici greu de obtinut, si e foarte normal sa nu reusasca de atatia ani!
Daca tu ai o parere asa de proasta despre tine, de ce astepti de la cei din jur altceva? Ei raspund la ceea ce le oferi tu, ori daca tu te percepi asa, asa vei fi perceput si de ceilalti!

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#1099 2008-09-13 03:33:23

skumpi
Vizitator

mai mai...aprins topicu asta... pacat k nu l`am urmarit d la inceput lol acuma mi`e vgreu sa citesc atatea pagini
oricum bafta big_smile

#1100 2008-09-13 11:51:57

luxurylife
New member
Inregistrat: 2008-09-13

Hmmm....Am citit mare parte din topicul asta....a fost multa lume angrenata in aceasta dezbatere...
   Unele  au dat raspunsuri destul de superficiale de genul "asta e " "nu ai ce sa faci " sau " toti avem probleme ".
   Altele si-au declinat responsabilitatea formularii unei opinii zicand " du-te la psiholog"
   Au fost si unele care au ironizat problema asta si pe Citystar.
   Si au mai fost cateva care au dat raspunsuri mai elaborate , mai interesante si destul de originale.tummenupp

S-au gasit multe explicatii , insa nu am vazut sa fi sesizat cineva
o problema de baza... o mama prea protectoare sau prea dominatoare . Explicatii mai detaliate gasesti in  cartea :"No more , nice guy" a lui Robert Glover se gaseste pe net in engleza...

In rest , lui Citystar i-as da sfatul ca mai intai sa se dezvirgineze cu o fata , indiferent daca ii place sau nu si apoi , sa caute fete care sa-i placa...

Ultima oara a fost editat de luxurylife (2008-09-13 17:29:36)

#1101 2008-09-13 14:22:24

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

daca scopul lui este sa se dezvirgineze, si pe urma vede el ce va face, atunci da, sa o faca cu cine ii iese in cale, daca isi doreste o relatie, in care sa iubeasca si sa fie iubit, eu zic sa renunte la prima varianta, pe care de altfel cred ca nici nu a luat-o in calcul din cate a spus, si intr-adevar exista cauze, traume ale copilariei, comportamentul parintilor fata de el, valorile care i-au fost induse in copilarie, dar astea sunt valabile pana la un anumit punct.......pana cand isi da seama singur de anumite lucruri, si implicit renunta la cele care vede ca nu corespund cu scopul lui in viata, ca nu il lasa sa evolueze din anumite puncte de vedere, care ii stau in cale, ori el vad ca nu face asta, el incearca sa mearga inainte cu toate lucrurile pe care le-a acumulat, fara sa isi dea seama ca unele trebuie inlocuite, la altele trebuie renuntat, pentru ca asta este cursul vietii, viata inseamna schimbare, si cine nu accepta asta, inseamna ca traieste in trecut!

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#1102 2008-09-13 14:40:36

Detzy
Insomniac member
De la: ...mine pentru ....voi
Inregistrat: 2008-01-23

eu zic ca degeaba va agitati toti cei care incercati sa-l sfatuiti...dupa mine e destul de clar ca omul are o problema...n-as vrea sa-mi dau cu parerea apropos de problema lui de ordin psihologic, pentru ca s-ar putea sa fiu nepoliticoasa wink ...ma uit ca sunteti fete...sau baieti destepti care ii raspundeti pe aici...si nu prea inteleg de ce continuati sa-i dati apa la moara acestui 'evergreen cautator de atentie' lol ....nu vreau sa fiu sarcastica.... dar ma uimeste ca s-a mai si certat lumea din cauza lui..... hai sa fim seriosi... a fost distractie la inceput, acum deja e ....................................

p.s. exista o piesa... i'm a looser baby, so why don't you kill me ..... wink

nu am facut referire la nimeeeeeniiiii, moderatorii nu ma bateti big_smile

baby Dragos hjarta rugaciune

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.