Virgin la 28 de ani-56
- ivy
- Hero member
- Inregistrat: 2007-03-21
Re: Virgin la 28 de ani
citystar a scris:legat de cei ce m-au intrebat la ce ma astept de pe acest forum, am dat de mai multe ori raspuns. ar trebui sa dau copy/paste
Un om virgin nu poate sa se astepte la nimic de pe un forum in care lumea este extrem de fericita si se discuta despre sex.
te rog frumos sa dai copy/ paste, ca nu ma tin nervii sa citesc topicul, ca sa obtin respuns la intrebarea mea. si chiar vreau raspunsul...
cat despre a 2a afirmatie... daca tot sustii treaba asta, de ce ai mai deschis topic pe forumul asta? ca sa ne mai distrezi putin? sau sa te distrezi pe tine?
Just like a tattoo I'll always have you...
- baciu
- Insomniac member
- Inregistrat: 2007-02-25
Nu Citystar, tu nu respingi pe nimeni, insa ti-ai zapacit subconstientul dictandu-i non stop ca esti handicapat si timid iar un om care zilnic isi spune asa ceva nu poate avea parte de altceva. Tot ceea ce ne dorim se indeplineste candva, insa trebuie sa ne dorim asta din adancul fiintei, sa ne schimbam total modul de a gandi, sa invartim roata la 180?. Cum vrei sa se schimbe ceva in viata ta daca tu nu faci nimic pentru a schimba ceva? Tu esti cheia succesului tau in dragoste, mai precis cheia succesului zace in tine, caut-o. Deci totul are legatura cu subconstientul, sti tu zidurile alea groase ale fortaretei despre care iti ziceam?
Ai scris ca raspunzi la toate intrebarile care ti se pun insa ca nu poti fi tu acela care pune intrebari. Bingo! insa sti de ce? Ia gandeste-te bine si raspunde-mi cand ai vreme, insa sa fie un raspuns bine gandit, nu vreo statistica sau mai stiu eu ce. Salutari.
Unde dragoste nu e, nimic nu e.
- Soleil
- Addicted member
- Inregistrat: 2007-01-31
Chocolate22 a scris:citystar a scris:Ca acum sunt obligat sa fiu adult, de dimensiuni mari. Seara, cand ma uit in jos, ma sperii de ce mare corp am. Numai barbatii au corp gros si e insuportabil.
Ai 28 de ani. Esti barbat.
si mie mi se pare asta cel mai relevant lucru pe care l-a spus pana acum. cata vreme se considera un copil in corp de adult nu o sa rezolve nimic. In mod normal si subliniez asta: Copiii nu fac sex. Copiii nu se casatoresc. Copiii nu fac copii. Ai auzit de barbati care se simt femei si viceversa? Cred ca la tine e la fel...cu deosebirea ca te simti un copil in corp de barbat.
Sincer, consulta un psiholog. eu cred ca poate sa te ajute mult. Rau nu are ce sa-ti faca. Si daca nu o sa-ti foloseasca la nimic, macar mai vorbesti cu cineva fata in fata despre problemele tale, si asta tot socializare se cheama.
"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."Thé à la menthe
- wild_wind
- Platinum member
- De la: tara nimanui
- Inregistrat: 2008-08-14
Offff! Sunt de acord cu toate sfaturile care ti s-au dat...incerci contraargumente...te-au incurajat toate fetele...deja e pagina 38....nu crezi ca de dragul nostru ar trebui sa nu te mai,,scuzi,,atat si sa pui in aplicare ceva?Macar un ,,Buna,,spus unei fete ,un ,,Ce faci?,,..un ,,Esti draguta ,, macar incearca...nu cred ca toate te ,,injura,, ca le-ai salutat.Cu asta se incepe..mereu.Curaj! Ps.Daca erai baiatul meu(pubertosul meu are 15 juma),mergeam eu cu tine ,,la agatat,,.Si nu inteleg ceva...El este inca,,mic,,dar agata fete pe mess in prostie si cu cateva s-a si intalnit.si sa stii ca nu e ,,bengos,, ba chiar este ceva timiditate in el...Vad ca folosesti mult netul...oare nu ai incercat pe diferite site-uri sa vb cu cineva?Este un inceput in toate sa stii....Si ptr ca sunt mama,vreau sa te intreb ceva...Chiar daca ai 28 de ani,ai incercat sa discuti macar cu unul din parintii tai despre framantarile tale?Ei ce zic???Sunt f curioasa....poate imi raspunzi....
VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!!
- citystar
- Full member
- De la: Iasi
- Inregistrat: 2008-02-29
ella_nicegirl a scris:Offff! Sunt de acord cu toate sfaturile care ti s-au dat...incerci contraargumente...te-au incurajat toate fetele...deja e pagina 38....nu crezi ca de dragul nostru ar trebui sa nu te mai,,scuzi,,atat si sa pui in aplicare ceva?Macar un ,,Buna,,spus unei fete ,un ,,Ce faci?,,..un ,,Esti draguta ,, macar incearca...nu cred ca toate te ,,injura,, ca le-ai salutat.Cu asta se incepe..mereu.Curaj! Ps.Daca erai baiatul meu(pubertosul meu are 15 juma),mergeam eu cu tine ,,la agatat,,.Si nu inteleg ceva...El este inca,,mic,,dar agata fete pe mess in prostie si cu cateva s-a si intalnit.si sa stii ca nu e ,,bengos,, ba chiar este ceva timiditate in el...Vad ca folosesti mult netul...oare nu ai incercat pe diferite site-uri sa vb cu cineva?Este un inceput in toate sa stii....Si ptr ca sunt mama,vreau sa te intreb ceva...Chiar daca ai 28 de ani,ai incercat sa discuti macar cu unul din parintii tai despre framantarile tale?Ei ce zic???Sunt f curioasa....poate imi raspunzi....
nu am tupeu sa deschid gura in fata unei fete straine care nu e obligata sa vorbeasca cu mine (cand merg la magazin am tupeu sa deschid gura ca vanzatoarea e obligata sa ma serveasca, asta e serviciul ei).
la 12 ani aveam tupeu sa ma leg de colegele de clasa dar ma respingeau brutal cu expresii: "handicapatul dracului", "prostul dracului" etc.
pe site-urile de matrimoniale si IRC incerc de cca 8 ani sa agat, dar nimeni nu ma baga in seama. (logic, vrajile departeaza fetele si sansele de integrare sociala) cat ce priveste parintii, tata nu mai e, iar mama ma cearta (si pe mine si pe fratele care e la fel singur) ca de ce nu am prietena. Dar merg rar pe acasa. Imi mai zice ea la telefon. E mai disperata decat mine, si nu crede ca copilaria neferita e o piedica.
la 15 ani e usor de agatat, ca fetele frumoase nu sunt luate; dupa 20 de ani fetele sunt luate cam toate.
- crys_ty_na
- Platinum member
- De la: Oradea
- Inregistrat: 2006-08-19
eu inca incerc sa mi dau seama cum o persoana cu un anumit IQ si o facultate poate crede in vraji...
happy with him...inlove with him...
- albinuta_vesela
- Insomniac member
- Inregistrat: 2007-07-23
crys_ty_na a scris:eu inca incerc sa mi dau seama cum o persoana cu un anumit IQ si o facultate poate crede in vraji...
asta nu tine de nivelul de cultura.
- katami
- Platinum member
- De la: sapte coline - orasu, nu vinu
- Inregistrat: 2008-01-09
citystar a scris:1- acolo nu era vorba despe problema mea ci despre numarul de persoane implicate intr-un act sexual. 2- "sa agat" e total diferit de "sa dau telefon la matrimoniale" fiindca luma buna agata, si agata de la 15 ani pe cand, cei ce dau telefon la matrimoniale si cei ce au ales alternativa la sinucidere. Si lumea buna nu da telefon la matrimoniale. 3- nu-mi cere sa iau caine, cainii musca (am fost muscat candva de caine); Si nu suport sa ma joc cu animalele, am mai zis; Joaca cu animalele mi-a distrus copilaria. 4- la dans am fost. Dar tot "eu" eram atunci. Acelasi individ handicapat si timid;
aaa, ma scuzati, aici nu discutam de la om la om, ci de la "lume buna" la "lume buna".... in cazul asta eu nu cred ca am ce cauta aici. ti-am mai spus... lasa stereotipurile deoparte... lasa "costumul"... si "lumea buna". tu esti tu. n-ai decat sa incerci orice... inclusiv tel la matrimoniale, daca ai sansa ca asta sa te faca ami fericit.
habar nu ai cat ajuta un animal... si nu ma refer doar la un om singur, ci si la un cuplu... pai de cate ori ne-a "salvat" pisica de la cearta... veneam obositi sau nervosi, dar cand ea incepea sa faca nebunii... uitam de tot, ne simteam ACASA si doar radeam. dar e inutil sa-ti explic.... pt ca tu ai deja in capsor fixismul "cainii musca"
si, de o curiozitate... cat ai stat la dans? o luna macar? la chestiile astea ai nevoie de m ai mult timp pt "a-ti da drumul" (rog mintile perverse sa nu se gandeasca la prostii ) pun pariu ca tu ai mers cateva sedinte, ai vazut ca iti impleticesti picioarele si ca nu te baga nimeni in seama si te-ai lasat. ei bine... ar fi trebuit sa te tii.
dar nu eu am deschis problema cu parul. Mie imi place parul asa cum il am. Am curajul sa afirm ce vreau. Vreau sa ma imbrac ca un copil, dar in magazine nu gaseste imbracaminte de copil in marime de adult. Asa cu desene, cu diverse desene specific copilaresti. La servici nu pot sa vin imbracat ca un copil ca rad colegii de mine. Ca acum sunt obligat sa fiu adult, de dimensiuni mari. Seara, cand ma uit in jos, ma sperii de ce mare corp am. Numai barbatii au corp gros si e insuportabil. Este la moda ca adultii sa poarte haine urate si simple. Mai ales costumele. La o conferinta/sedinta, sau in delegatii la clienti nu am voie sa vin in pantaloni scurti, sunt obligat sa fiu adult. eventual cu costum si cu diplomat si agenda. Fix ca oamenii batrani.
stii care e problema ta? ca tii neaparat sa afisezi totul. copil poti fi in interiorul tau pana la 90 de ani si ami bine. asta nu inseamna ca tre toata viata sa porti tricouri cu mickey mouse (apropo, se gasesc, am eu un fost coleg de facultate care avea de alea... si e mai inalt ca tine). ba chiar orice femeie (ma rog, aproape oricare) va fi incantata sa vada ca in spatele adultului la corp, chip, haine se ascunde unul cu sufletel de copil. (dar ti-am ami zis... eu una nu mi-as dori pe unul si cu o MINTE de copil. pur personal vb).
In realitate, sunt baiatul timid, care nu deschide gura. Care raspunde numai cand este intrebat. Daca ar fi sa vorbesc cu o fata, nu stiu ce sa vorbesc, ca trecutul meu este un spatiu gol, nu este mai nimic placut in trecutul meu care sa-i povestesc unei fete. Din acest motiv voi fi tacut. Daca sunt intrebat raspund.
Ce ma fac daca ma intreaba fata daca sunt virgin ? Eu sunt obisnuit sa spun totdeauna adevarul, indiferent cat de grav e. Acum voi fi fortat sa o pacalesc, sa zic minciuni.
de ce sa o pacalesti? ba chiar sa-i spui... multe cauta asta la un om. si n-ai decat sa vorbesti cu ea de viitor s-ar putea sa-i surada mai mult
dar nu am nici o fortareata in jur. Eu nu resping pe nimeni. las pe oricine sa ma intrebe orice, eu raspund. Dar nu pot fi eu acela care intreaba.
de ce nu? aici e secretul... incearca, n-ai sa mori din asta!
dupa mine o partida se sex (oral)m, reciproc, ar trebui sa dureze minim 4 ore. nu 10 min.
daca nu-i doar gura de tine (adica te-ar si tine ce zici, ca usor nu-i pt voi ), afla ca numai cu asta poti agata nu una, ci zeci de fete. doar pt faptul ca nu le consideri "un obiect" ci le oferi tandrete si atentie (si orgasm )... chestie care multi barbati nu se deranjeaza sa o faca.
Pentru o fata inteligenta, i-ar fi indiferent daca ii zic ca am fost virgin la inceput sau dupa o luna sau dupa 1 an.
aleluia!!! atunci CARE E PROBLEMA?
si inca ceva...r eferitor la forumul "in care toata lumea e fericita si vorbeste despre sex".... fa bine si arunca o privire la "probl medicale", atunci, poate, ai sa iti dai seama cat de MARUNTA e probl ta, fata de cele ale unor oameni cu adevarat "fericiti". sau chiar la "discutii diverse".... unde scriu fete disperate ca vreun nenorocit le-a inselat/lasat/folosit etc.
Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/
- wild_wind
- Platinum member
- De la: tara nimanui
- Inregistrat: 2008-08-14
Citystar,nu e vorba de tupeu...Ai incercat macar???Cum nu e vorba de 15 ani sau 28...nu toate fetele sunt luate...sau poate tu visezi doar la fete frumoase..sexi...sunt atatea fete singure(este real si crunt de adevarat).Ai 28 de ani..nu te gandi doar la cele care sunt la varsta primei iubiri...sunt destule fete divortate,sau cu una sau mai multe deceptii..astea oare nu exista???Stii cate isi doresc,ca dupa un esec in dragoste sau casnicie..sa intalneasca un baiat linistit??? Si acum apropo de vraji...care cred ca e o prostie....fratele meu are 39 de ani...nu a fost casatorit niciodata...a fost nefericit in copilarie...a avut colegi care radeau de el...era si este sa zicem timid....nu,nu mai e virgin...dar si el are temeri referitoare la fete...nu e urat,e ok...dar ...nu se prinde de el si pace...ptr ca nu are curaj sa infrunte viata si un refuz de la vreo fata.Dar asta nu inseamna ca a crezut vreodata ca are vraji,sau ca...nu stiu....asa a fost sa fie..asa este,dar nu dispera...zice ca are tot timpul din lume....Pe mine nu ma multumesc,,argumentele,, tale si stii de ce?Citesc de mult topicul,am intervenit decat o data....nu ai spus niciodata...ok,fetelor..multumesc ptr sfaturi...macar incerc...ca sa nu-mi sariti in cap...si daca nu reusesc,va spun ca a fost un dezastru.Dezamagesti pe toata lumea,ptr ca nici macar nu incerci...lasa-ma cu chestii de genul...eu nu deschid gura...aici ai dat dovada de mult curaj..vorbind nu cu o fata ci cu zeci de fete...si nici una nu te-a luat la misto...Ce zici???
VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!!
- Soleil
- Addicted member
- Inregistrat: 2007-01-31
citystar a scris:Seara, cand ma uit in jos, ma sperii de ce mare corp am. Numai barbatii au corp gros si e insuportabil.
Eu nu reusesc sa trec peste chestia asta pe care a spus-o... cum vrei sa te iubeasca cineva cand tu nu te iubesti pe tine? cand esti dezgustat (poate e mult spus, imi cer scuze) de propriul tau corp? de ce nu te hotarasti ce vrei sa fii? un pseudo adult care traieste in trecut si crede ca astfel isi va recupera copilaria sau un adult adevarat care isi asuma riscuri, riscul de a fi refuzat, de a esua? cum vrei tu sa faci dragoste cu o femeie cand te sperie propriul tau corp? este una a avea mereu suflet tanar si copilaros si alta a avea 28 de ani si a te comporta si a te vedea ca un copil. Mie mi se pare ceva patologic deja. reinoiesc sfatul cu psihologul. DE CE nu vrei sa fii ajutat? Am inteles ca ai deschis un topic aici asa cum sunt multe altele deschise, inteleg ca nu vrei sa accepti nici un sfat si ca le contraargumentezi pe toate....insa daca tu esti adevarat si ceea ce spui tu aici este adevarat... problema ta nu se va rezolva niciodata. Noi ne vom trai vietile noastre in continuare, vom mai intra aici si te vom mai sfatui...insa tu daca vei refuza in continuare tot ce ti se spune, daca vei gasi mereu explicatii si motive la tot vei ramane singur si virgin pentru totdeauna. Cu tot respectul pentru cei care spun ca nu e vina lui, ca el a facut tot ce se putea....eu nu cred asta. Depinde doar de el. Ar fi frumos sa poata veni cineva si sa ne rezolve problemele...dar din pacate realitatea nu e asa. In viata avem ceea ce luptam sa avem. Nimic nu vine pe tava.
"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."Thé à la menthe
- micutza088
- Full member
- Inregistrat: 2008-07-14
3- nu-mi cere sa iau caine, cainii musca (am fost muscat candva de caine); Si nu suport sa ma joc cu animalele, am mai zis; Joaca cu animalele mi-a distrus copilaria.
normal ca musca. si pe mine m-a muscat unu ca aproape mi-a smuls unghia de la deget dar pentru aia am un catel super dragut (esti absurd, iti place sa respingi orice ti se spune,cu siguranta cainele tau nu o sa te muste), nu cred ca as putea trai fara el
mai tu ai idee ce inseamna o copilarie distrusa? habar n-ai. oare cum ar fi daca toti oamenii care au fost neglijati in copilarie sau care cred ca ar fi avut o viata mai buna traind in alta familie/locatie ar fi ca tine? am fi o planeta de complexati si nefericiti
4- la dans am fost. Dar tot "eu" eram atunci. Acelasi individ handicapat si timid;
normal ca esti acelasi individ handicapat si timid orice ai face pentru ca asa vrei tu sa fi, te complaci in starea asta, iti place sa te victimizezi
- crys_ty_na
- Platinum member
- De la: Oradea
- Inregistrat: 2006-08-19
adina84 a scris:crys_ty_na a scris:eu inca incerc sa mi dau seama cum o persoana cu un anumit IQ si o facultate poate crede in vraji...
asta nu tine de nivelul de cultura.
ba da...sunt studii care demonstreaza ca odata cu achizitionarea anumitor cunostinte si terminarea unei facultati aceste credinte pot scadea in intensitate sau chiar disparea...e clar ca in cazul lui acest lucru nu s a intamplat...
happy with him...inlove with him...
- katami
- Platinum member
- De la: sapte coline - orasu, nu vinu
- Inregistrat: 2008-01-09
nicolle_rox a scris:citystar a scris:Seara, cand ma uit in jos, ma sperii de ce mare corp am. Numai barbatii au corp gros si e insuportabil.
Eu nu reusesc sa trec peste chestia asta pe care a spus-o... cum vrei sa te iubeasca cineva cand tu nu te iubesti pe tine? cand esti dezgustat (poate e mult spus, imi cer scuze) de propriul tau corp? de ce nu te hotarasti ce vrei sa fii? un pseudo adult care traieste in trecut si crede ca astfel isi va recupera copilaria sau un adult adevarat care isi asuma riscuri, riscul de a fi refuzat, de a esua? cum vrei tu sa faci dragoste cu o femeie cand te sperie propriul tau corp? este una a avea mereu suflet tanar si copilaros si alta a avea 28 de ani si a te comporta si a te vedea ca un copil. Mie mi se pare ceva patologic deja. reinoiesc sfatul cu psihologul. DE CE nu vrei sa fii ajutat? Am inteles ca ai deschis un topic aici asa cum sunt multe altele deschise, inteleg ca nu vrei sa accepti nici un sfat si ca le contraargumentezi pe toate....insa daca tu esti adevarat si ceea ce spui tu aici este adevarat... problema ta nu se va rezolva niciodata. Noi ne vom trai vietile noastre in continuare, vom mai intra aici si te vom mai sfatui...insa tu daca vei refuza in continuare tot ce ti se spune, daca vei gasi mereu explicatii si motive la tot vei ramane singur si virgin pentru totdeauna. Cu tot respectul pentru cei care spun ca nu e vina lui, ca el a facut tot ce se putea....eu nu cred asta. Depinde doar de el. Ar fi frumos sa poata veni cineva si sa ne rezolve problemele...dar din pacate realitatea nu e asa. In viata avem ceea ce luptam sa avem. Nimic nu vine pe tava.
Ultima oara a fost editat de katami (2008-09-11 17:20:27)
Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/
- _alexa_
- Hero member
- De la: ghinioane mi se trage!!
- Inregistrat: 2008-03-20
in general o fiinta asa complexata cum e el, si care se uraste atat de mult e un mic transsexual esti sigur ca nu-ti doresti sa fi fetita? ca prea grea ti se pare tie viata de barbat... sincer, eu una as da orice sa fiu barbat! sa am puterea de a lua initiativa (cati barbati nu considera easy o femeie care "agata" ea?)
Ultima oara a fost editat de _alexa_ (2008-09-11 17:52:18)
Too often we lose sight of life's simple pleasures. Remember, when someone annoys you it takes 42 muscles to make your face frown, BUT, it only takes 4 muscles to extend your arm and bitch-slap that mother @#?*&! upside the head...
- my_aa
- Insomniac member
- Inregistrat: 2007-10-29
Citystar, nu te-ai gandit niciodata ca poate contraargumentele astea pe care ni le aduci, si in care crezi orbeste te-au adus in situatia in care esti? Daca raspunsul e nu, eu zic sa te mai gandesti......... Daca ar fi adevarat tot ce spui, inseamna ca toti am fii in situatia in care esti tu acum, ori lucrurile nu stau deloc asa... Ceea ce esti acum, este rezultatul gandurilor tale, a regulilor dupa care te-ai orientat si ti-ai ghidat viata, a lucrurilor in care tu ai crezut cu adevarat......ori ca sa se schimbe situatia ta trebuie sa iti schimbi modul de gandire, pentru ca fiecare schimbare trebuie sa inceapa cu noi.
Ultima oara a fost editat de ane_mona (2008-09-11 18:52:04)
„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”
- citystar
- Full member
- De la: Iasi
- Inregistrat: 2008-02-29
crys_ty_na a scris:eu inca incerc sa mi dau seama cum o persoana cu un anumit IQ si o facultate poate crede in vraji...
Nu stiu ce intelegi prin a crede, dar un lucru care il vad, nu poate fi de necrezut. Si da, la 24 de ani am avut ocazia sa vad ce pot face vrajitoarele. Pot sa incalce legile fizicii. (voi nu aveti voie sa credeti pana ce nu vedeti). E ingrozitor. Nu credeam pana atunci, desi in cartile de religie scrie clar ca exista notiunea de farmece, ca exista persoane numite vrajitoare care pot invoca duhurile necurate si pot face rau oamenilor nevinovati. Si ca sa nu se lege vrajile de un om trebuie sa se spovedeasca la 40 de zile, sa duca o viata sfanta, sa se roage necontenit. Nu credeam pana atunci ca o baba are puterea sa distruga viata unui om; Dar acum am dovezi.
Acum chiar daca ma spovedesc la 40 de zile, trecutul nu se mai schimba.
ce legatura are lumea nevazuta cu facultatea ? Studiile se fac in lumea reala, nu in lumea nevazuta.
ane_mona a scris:Citystar, nu te-ai gandit niciodata ca poate contraargumentele astea pe care ni le aduci, si in care crezi orbeste te-au adus in situatia in care esti? Daca raspunsul e nu, eu zic sa te mai gandesti.........
la nivel microscopic omul poate fi considerat ca un robot; Functie de cauze va suferi consecinte. Orice vedeti voi la mine in neregula sunt consecinte ale unei cauze. Acea cauza este si ea la randul ei efect al alte cauze, si tot asa pana la nasterea lui.
macroscopic si mecanic vorbind daca un copil este iubit cand este mic, automat el este fericit, si in consecinta automat are puterea sa faca mult mai multe lucruri decat unul care nu este iubit . deoarece pentru cauze diferite, efectele sunt logic diferite. Daca un copil socializeaza cand este mic, acest lucru este un efect al altei cauze (e complicat aici, puteti consulta carti de psihologie). Socializarea de mic copil este ea insasi o cauza pentru un alt efect sa zicem va avea tupeu sa deschdia gura in fata unei fete cand va fi mare, sau nu va avea frica sa mearga la discoteca.
si se pot da milioane de exemple.
- iubirica
- Full member
- Inregistrat: 2007-06-07
Om sunt, de spovedit nu ma spovedesc deloc (deci nici vb de cele 40 de zile), viata de sfant nu duc, de rugat ma rog doar atunci cand simt eu nevoia si totusi...nu am vraji facute, farmece sau mai stiu eu ce! Cum iti Explici asta? Sau exista anumite criterii pe baza carora sunt alese "victimele"? Si daca da, care sunt? Rog frumos raspuns...
Zambeste pentru ca nimeni nu o poate face in locul tau
- baciu
- Insomniac member
- Inregistrat: 2007-02-25
Citystar mie nu mi-ai raspuns la ceea ce ti-am scris mai sus.
Unde dragoste nu e, nimic nu e.
- iubirica
- Full member
- Inregistrat: 2007-06-07
Katalyna2311 a scris:iubirica si tu treci prin aceeasi situatie?
Nu. Nu trec prin aceeasi situatie insa nu inteleg ce il face pe el asa de special incat sa fie victima unor vrajitoare. Sustine sus si tare ca daca nu te spovedesti, rogi, duci viata de sfant samd, sigur esti esti pasibil de a fi victima. Ei bine, eu nu fac toate aceste lucruri si cu toate astea nu am fost vrajita. Sunt pur si simplu un om normal...
Zambeste pentru ca nimeni nu o poate face in locul tau
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|