|
Nu esti logat.
Virgin la 28 de ani-7#115 2008-03-06 08:54:17
Re: Virgin la 28 de anicinstit esti din moment ce ai recunoscut ca tu esti acela pe care l-au descoperit fetele pe alte forumuri, deci existi. Credeam ca este vorba de o cacealma. Unde dragoste nu e, nimic nu e. Offline #116 2008-03-06 09:25:30
Re: Virgin la 28 de aninu stiu de ce dar eram convinsa ca va aparea imediat ce interesul pt el si povestea lui vor disparea sau cand cineva va spune ca nu merita atata atentie. tind sa cred ca si daca este vreun studiu de caz facut de cineva si daca este reala problema, acest om, cu tot respectul o spun, are ceva grave probleme la mansarda iar rezolvarea cauzelor problemelor nu o va gasi bantuind pe forumuri ci la cineva specializat. eu iti doresc mult noroc si multa rabdare, citystar. No, no, see, I think if you're committed to somebody, you don't allow yourself to find perfection in someone else... Offline #117 2008-03-06 09:57:44
Re: Virgin la 28 de anibubutadana eu zic sa nu dam cu pietre Offline #118 2008-03-06 10:01:51
Re: Virgin la 28 de aniM-am abtinut pana acum sa ma bag in acest subiect dar l-am urmarit indeaproape. Insa nu mai pot sa tac. Atitudinea lui citystar mi se pare aiurea ... in sensul ca nu vrea sa vada sau nu vrea sa inteleaga ca el este cel care greseste si nu viata, nu societatea. El este cel care se complace in situatia sincer.Pe de o parte mi se pare chiar o bataie de joc vis-a-vis de toti cei care i-au raspuns si au incercatcum au putut sa il ajute. Desi i s-a spus de o gramada de ori sa mai renunte la atitudinea asta negativista, sa mai socializeze, sa ignore acele statistici despre care tot vorbeste ... el nu si nu. Daca tot nu vrea sa tina cont de sfaturile care i se dau aici, atunci de ce a mai scris pe aceste forum? Doar ca sa isi faca cunoscuta povestea sau ce? La cat a scris si pe celelalte forumuri ... cred ca era suficient. Mi se pare ca ii place sa fie bagat in seama si sa fie compatimit. Insa ... ignora in totalitate sfaturile pe care i le-ati oferit voi. Sincer ... poate ma lamureste ... de ce a scris povestea lui pe acest forum? Eu habar nu am. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #119 2008-03-06 10:04:44
Re: Virgin la 28 de aninu ai sarit calul, dar, dupa cum spunea doctoressa, de ce mediatizam subiectul totusi? Offline Publicitateloading...
#120 2008-03-06 10:18:10
Re: Virgin la 28 de aniEu gata ... am spus ce am avut de spus ... de acum nu o sa mai scriu la acest topic. Nu merita efortul. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #121 2008-03-06 10:19:12
Re: Virgin la 28 de anidraga de tine... nu te supara... poti sa scrii..dar na...fiecare cum crede Offline #122 2008-03-06 10:21:44
Re: Virgin la 28 de aniRalu nu m-am suparat. Doamne fereste. Am spus ca nu mai scriu pentru ca tipul chiar nu merita efortul. Doar din acest punct de vedere am facut afirmatia de mai sus. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #123 2008-03-06 10:27:45#124 2008-03-06 10:32:44
Re: Virgin la 28 de aniDar eu nu cred ca am dat cu pietre, pur si simplu mi-am spus parerea. Si sper eu ca va fi ultima, pentru ca nu merita efortul ... No, no, see, I think if you're committed to somebody, you don't allow yourself to find perfection in someone else... Offline #125 2008-03-06 10:34:57
Re: Virgin la 28 de aniscuza-ma . nu vroiam sa te supar... dar "probleme la mansarda" suna ciudatzel Offline #126 2008-03-06 10:48:42
Re: Virgin la 28 de anicitystar, stii ca exista fete care sunt absolut indiferente la virginitatea ta, ba chiar s-ar bucura sa aibe parte de un virgin... de regula si ele sunt virgine. Nu o sa le gasesti prin discoteci, dar poti sa le vezi pe o banca in parc cu o carte in mana, merg si ele pe strada, in magazine, etc. Nu merge sa le agati, trebuie sa le cuceresti si nu cu injuraturi si bicepsi proeminenti. Offline #127 2008-03-06 11:06:21
Re: Virgin la 28 de ani
Fericita mamica de Aida Maria! Offline #128 2008-03-06 17:17:50
Re: Virgin la 28 de ani
dar cineva mai sus zicea ca i-ar fi frica sa se intalneasca cu un baiat virgin; Deci pe cine sa cred ? pe tine sau pe ea ?
si cum sa le cuceresc ? (nu, eu nu injur, barbatii alfa domianti injura, cei ce incep cu sexul din adolescenta)
eu vreau viata
nu cred, daca au, au puf; la 15 ani au puf nu par; cel putin din cele citite in cartile de anatomie;
ba nu resping fetele pustani de 16 ani, nu ai dreptate ; daca i-ar respinge nu ar incepe nici-un baiat viata sexuala la 16 ani;
nu am inteles ce e cu bolile alea (nu e nici in engleza nici romana). fetele fug de baietii virgini, asa am primit sfaturi pe forumuri si de care ziceti ca nu tin seama;
pai vezi , ti-ai batut joc de el; Si mai vorbesti despre el cu "saracul"; vezi ca iti bati joc de sotul tau; cum poti sa-i zici "saracul"; Dupa ce ca ii pui piedici, il lasi sa iasa pe plaja cu orchestra. Era de ajuns sa mergi direct la el si sa vobesti; nu sa-l lasi sa se chinuie, sa pierdeti timpul;
orice om injura; nu prea am vazut baieti care sa nu scoata prostii din gura cand sunt nervosi; pana si un calugar, staret, l-am auzit injurand, dar nu de Dumnezeu.
am facut tratament homeopatic incepand din toamna anului 2005; normal ca nu am cunoscut rezultate; Offline #129 2008-03-06 17:23:19
Re: Virgin la 28 de aninu vad de unde ai scos o ca si a batut (sau isi bate, ma rog) joc de el...saracul e spus in alint,cu dragoste mai omule...tu ai impresia ca femeile sunt niste fiinte rele...care pun la pamant orice barbat...orice incercare...si care vor sa le aduci luna de pe cer...dar nici atunci nu e sigur ca vor fi multumite...vai ce imagine denaturata ai... happy with him...inlove with him... Offline #130 2008-03-06 17:26:29
Re: Virgin la 28 de anicu riscul de a-mi lua warn pentru nesimtire...sigur nu esti gay?ma gandesc...esti prea dur cu femeile ca sa nu ma gandesc la asta www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!! Offline #131 2008-03-06 17:27:15
Re: Virgin la 28 de anistailin miha...si nu e gay...altundeva e buba happy with him...inlove with him... Offline #132 2008-03-06 17:28:55
Re: Virgin la 28 de anisaracu Daca esti fata, citeste!!! postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme Offline #133 2008-03-06 17:31:11
Re: Virgin la 28 de anidaca il "doare" atat de mult vrginitatea, atunci sa plateasca pe una... www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|