homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Virgin la 28 de ani-5

#77 2008-03-02 20:32:44

CristinaOlaru
Full member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2008-01-14
Site

Re: Virgin la 28 de ani

citystar. nu mi-am cumparat un barbat daca asta vrei sa auzi. si pur si simplu a aparut cand ma asteptam mai putin.Si a aparut cand aveam cea mai mare nevoie de cineva. Plis de asta, din "povestea"pe care ai postat`o pe forum imi dau seama ca nu faci nimic prin a te ajuta pe tine. Daca tu nu te ajuti, cum vrei sa te ajutam noi?Ceva ma face sa cred ca vrei doar sa te joci si nimic din ceea ce ai scris nu este adevarat.Daca multi au spus ca arati bine, de ce nu ne pui si aici poze sa te vedem.A!! si nu poze care nu iti apartin ci ale tale

:gravida33+
bebe

#78 2008-03-02 20:32:52

Chocolate22
Insomniac member
De la: cer pana la pamant
Inregistrat: 2007-11-28

ce inseamna alfa dominanti?  :f?rv?nad:

as prefera sa primesc raspunsul de la citystar

Daca esti fata, citeste!!!
postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama dumbom
copil botos sad cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme

#79 2008-03-02 20:35:48

CristinaOlaru
Full member
Site

flrramona sa inteleg ca nu vei avea somnic la noapte pana nu intra citystar sa-ti raspunda lol

bebe

#80 2008-03-02 20:39:59

baciu
Insomniac member
Inregistrat: 2007-02-25

nu mai intra azi, sunt sigura ca e prea socat de ceea ce s-a scris pe-aici. Sau intra, citeste si ii trebuie mult timp pana asterne toate gogomaniile pe hartie. Sau poate e atat de grav de lucreaza cu cinci forumuri consecutiv.

Unde dragoste nu e, nimic nu e.

#81 2008-03-02 20:41:55

CristinaOlaru
Full member
Site

baciu a scris:

nu mai intra azi, sunt sigura ca e prea socat de ceea ce s-a scris pe-aici. Sau intra, citeste si ii trebuie mult timp pana asterne toate gogomaniile pe hartie. Sau poate e atat de grav de lucreaza cu cinci forumuri consecutiv.

pcpcpcpunishpunish

bebe

Publicitate

loading...

#82 2008-03-02 20:47:11

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

va rog cititi mesajul meu anterior...

#83 2008-03-02 21:00:48

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

parerea mea este ca nu trebuie sa dai vina pe copilaria ta nefericita, pe soarta sau pe ginion, nu exista legi, sau reguli universale, totul tine numai si numai de tine, de modul in care gandesti si modul in care percepi tu realitatea, poti sa mergi la zeci de psihologi, in final decizia iti apartine tot tie, iar asta cu indeile de sinucidere mi se pare cea mai mare dovada de lasitate, altii au probleme adevarate, cunosc persoane carora le-au murit copii in accidente, care au pierdut tot ce agonisisera intr-o viata si au mers mai departe, si tu spui ca vrei sa te sinucizi pentru ca esti virgin, in primul rand trebuie sa iti schimbi modul acesta de gandire si sa fii mai optimist, iti spun eu sigur ca pana la urma iti vei gasii jumatatea si vei fi fericit, trebuie sa deschizi mai bine ochii si sa vezi toate oportunitatile care ti se ivesc...

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#84 2008-03-02 21:08:15

baciu
Insomniac member
Inregistrat: 2007-02-25

stai linistita ane mona ca nu se va sinucide. daca nu a facut-o pana acum nu o va face nici de acum inainte ca s-a obisnuit cu situatia lui, totul e numai bla, bla, bla ca sa-i fie lumii mila de el. Daca intlneste o femeie cara pana la urma va fi si pregatita sa intretina relatii sexuale cu el o sa fie problema ca are par pe undeva si pana nu merge la dr. sa i-l indeparteze cu laserul oricum nu va iesi nimic. Deci e un caz pierdut pentru ca nici o femeie nu e asa de tembela si observa ca e ceva necurat la mijloc, de natura psihica.

Unde dragoste nu e, nimic nu e.

#85 2008-03-02 22:58:43

alinuutza_81_23_11
Hero member
De la: vest de carpati

free a scris:

Stiti ce este interesant ? Ca toata lumea nu raspunde la subiect . Nu fac o generalizare . Al doilea lucru interesant [ nu il numesc altfel ] este ca tipul a decis sa se resemneze . De ce spun asta ? Problema principala nu este ca nu are prietena sau ca este virgin ci doar doreste sa fie cat mai sigur cu putinta [ vrea sa auda publicul ] ca nu el este de vina , ci viata . Crezi ca te ajuta cu ceva ca ne prezinti silogismele vietii tale ? Si eu sunt programator si stiu cum gandesti . N-are rost sa "ataci" ca te "arzi" . Ideea nu e ca esti virgin . Ideea e ca n-ai pe cine sa inunzi sentimental .   
   Crezi ca pe tinerii de 14 ani ii ajuta cu ceva ca fac sex mai devreme ? Sau crezi ca facand sex si nemaifiind virgin vei recastiga totul ? Nu , si chiar tu stii si ne spui asta in modul indirect . Tu ai nevoie de o fata [ repet , fata , si aici nu conteaza varsta ] cu care sa inveti sa iubesti si care sa te asculte . Dar o fata nu are sa sara pe tine , ori sa te asculte asa fara de interes . Daca isi da seama [ ii exprimi,arati,spui ] ca esti obsedat si bolnav sexual/sentimental va fugi de tine negresit [ instinct de auto-aparare perfect normal ] .
   Daca tu nu vrei , nimeni nu vrea . Daca tu vrei sa plutesti deasupra unui ocean de tristete , vei pluti . Daca vrei sa cazi , te vei ineca . Cine spune ac IT-isti sunt lipsiti de viata , e subiectiv . Normal . Daca esti IT-ist nu inseamna ca esti virgin , idiot , orb fara chef de viata , numa cu nasu in monitor . Mie unul imi place sa fiu liber si consider ca IT-ul / programarea e doar un hobby de unde mai vin si ceva bani . Nu traiesc pentru IT si IT-ul nu traieste pentru mine . Traiesc sa cunosc si invat sa cunosc si sa discut cu lumea / sa aflu lucruri noi . Tu ce faci ? [ nu o lua in nume de rau , dar nici nu intra in defensiva ] .
   Spui ca 90% fac sex de la 15 ani . Mi se pare irelevant . Tu insusi traiesti intr-o lume imaginara , utopie care iti mesteca rana si mai tare . Tu chiar nu realizezi ca este un mit ? 15 ani este varsta la care totul este posibil , in cuvinte , nu neaparat fapte . Realitatea nu este doar o gluma sau impresiile unor tineri dezorientati . Ai o varsta si trebuie sa-ti dai seama pana la urma . Tu consideri ca daca te "arzi" devreme si mai stiu eu ce ai sa fii fericit mai tarziu ? Viata este frumoasa chiar daca cotidianul te-a influientat intr-un anume fel . Trebuie doar sa vrei , sa crezi . 
   Spui ca fetele de peste 18 ani sunt luate de masculi de un anumit fel . Normal , biologia noastra . Dar stii ce nu pui tu in balanta ? Faptul ca omul este o fiinta rationala si nu toti se conformeaza per total [ de la anumite varste , deja impuse in mintea ta ] in limitele animalului/biologiei . Sunt fete frumoase , inteligente si deschise la minte care nu sunt "luate" , la varste inaintata . De ce ? Raspunde-mi . Tu vrei o fata de un anumit standard . E , aici gresesti [ luao-ar naiba de programare , vezi lucrurile prea structurat ] . Iubirea [ nedescrisa in cuvinte , doar iti dau un exemplu ] vine din suflet [ stii ce-i ala , ca te doare ] . Nu are limite . Tu impunand limite devii si mai nefericit si nici nu poti iubi . Dar , normal , nu-ti accepti greseala si tinzi sa crezi ca ai dreptate [ desi in sinea ta stii ca gandirea ti-e falsa pe anumite domenii ] .

:f?rv?nad: tare raspuns tummenupp

Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong...

big_smile big_smile big_smile

#86 2008-03-02 23:00:41

indie
Full member
Inregistrat: 2008-02-15

Free: f bine spus!

I'll be nice if you give me chocolate!
avem un puiutz de om bebe Oliver 21.05.2010

#87 2008-03-04 15:33:08

bubutadana
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-03

citystar, nu stiu daca vei mai intra aici sau daca vei mai posta, dar daca o faci, sa-mi spui si mie daca site-ul acesta iti spune ceva: http://www.city-star.org/index.php?url=sociology:ro sau asta http://www.city-star.org/index.php?url=teen:ro  :f?rv?nad:

Ultima oara a fost editat de bubutadana (2008-03-04 15:35:19)

No, no, see, I think if you're committed to somebody, you don't allow yourself to find perfection in someone else...

#88 2008-03-04 15:51:24

Satina
Full member
Inregistrat: 2006-10-24

WOW...Ce l-ai gasit!!! El trebuie sa fie...

#89 2008-03-04 15:58:54

alinuutza_81_23_11
Hero member
De la: vest de carpati

tummenupp super bubutadana

Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong...

big_smile big_smile big_smile

#90 2008-03-04 16:38:35

bubutadana
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-03

trebuie sa recunosc ca am cautat ceva vreme. si am gasit multe forumuri unde se plangea de aceeasi problema. si unde i se dadeau n sfaturi pe care evident nu le lua in seama. si in cele din urma am dat peste asta. ar fi o coincidenta muuuult prea mare, zic eu. fie el este autorul articolelor, fie cineva care se inspira in mod grosolan din ele.

No, no, see, I think if you're committed to somebody, you don't allow yourself to find perfection in someone else...

#91 2008-03-04 18:12:27

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

asteptam sa vedem daca raspunde sau nu... daca site-ul ii apartine, inseamna ca e real

#92 2008-03-04 19:38:28

vonda
Platinum member
Inregistrat: 2006-12-09

rallu,oricine citeste acolo realizeaza asemanarea. Doar ca in poveste are 25 ani,aici are 28.Poate e scris mai de mult.Sincer,din modul in care prezinta lucrurile si acolo,mie mi se pare un om putin bolnav. Sau putin mai mult. Un om scund,complexat si timid,care acum a ajuns informatician dupa ani de toceala,si care traumatizat probabil de parinti,a ajuns virgin la o varsta atat de inaintata,incat parca nimic nu se mai poate face.Ba da-se poate scrie un "roman",un topic...in care sa isi planga de mila.Sper sa ma insel.

Ultima oara a fost editat de tantosica (2008-03-04 19:38:38)

#93 2008-03-04 19:40:44

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

citystar a scris:

fetele cauta baieti puternici , agresivi care stiu sa injure; Eu nu am injurat niciodata, deci de asta nu ma pot numi om (mi-a zis asta un prieten, daca cineva nu injura nu se poate numi om)

Doamne fereste!!! tu vezi ce scrii? nu cred ca fetelor le plac baietii agresivi (daca nu sunt sado-maso) mie nu mi se pare ca un barbat e mai barbat daca injura ca la usa cortului. din contra, asta inseamna ca nu e civilizat. da, se poate sa mai scape cate una la nervi, dar daca nu injuri inseamna ca nu esti om??? cine ti-a spus asta cred ca te-a luat la misto.

#94 2008-03-04 19:57:20

Chocolate22
Insomniac member
De la: cer pana la pamant
Inregistrat: 2007-11-28

probabil a citit almanahe fetelor pt ca observ ca viata lui inseamna numai cifre si statistici

Daca esti fata, citeste!!!
postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama dumbom
copil botos sad cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme

#95 2008-03-04 20:23:42

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

Eu sunt sigura ca acel site ii apartine, pentru ca sunt prea multe asemanari, in orice caz am gasit aceeasi problema pe urmatoarele forumuri:http://forum.acasa.ro/citystar-m503255. html, http://forum.schituldarvari.ro/profile. … amp;u=704, http://www.roportal.ro/discutii/member106137.html, http://www.121.ro/forum/virgin-la-27-de … t,765.html

Ultima oara a fost editat de ane_mona (2008-03-04 20:24:25)

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.