homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Virgin la 28 de ani-6

#96 2008-03-04 20:24:58

ZZZZ123
Addicted member
De la: Never-ever-land
Inregistrat: 2006-05-19

Re: Virgin la 28 de ani

E un nimic pa langa un copil de 10 ani care injura la 10 ani si care este iubit de mama lui.

din punctul meu de vedere, asta spune tot despre trecutul/copilaria lui. si "regulile" alea (aka 'conditii obligatorii) din pacate imi spun totul despre el in prezent. sfatul meu: baiete, mergi la un psihiatru. foarte serios vorbind. ti-ai format o imagine denaturata a lumii in care traiesti. un baiat care ar creste dupa regulile tale ar ajunge un huligan analfabet incapabil de iubire.
si, te rog, nu mai numi acea insiruire a ideilor tale "sociologie". as fi curioasa ce baza bibliografica ai folosit, pt a-i da acel titlu.

Ultima oara a fost editat de Nashira (2008-03-04 20:26:04)

Nobody home

#97 2008-03-04 22:45:15

baciu
Insomniac member
Inregistrat: 2007-02-25

vai de el, saracul baiat. M-ar interesa foarte mult parerea unui medic psihiatru in ceea ce-l priveste pe citystar. Ce parere aveti dumneavoastra, Doctoressa? Mie sincera sa fiu mi-ar fi frica sa ies la o cafea cu un asemenea barbat. Pana la urma devine psychokiller.

Unde dragoste nu e, nimic nu e.

#98 2008-03-04 22:59:20

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

JanisJoplin a scris:

si glumind putin...va datzi seama sa deveniti iubita lui? dupa 1 saptamana de la epilat iese un floculetz ici colo si pana ajungeti la salon...nah.....si el va da afara din casa ca sunteti paroasaaaaaaa

rotfl applause big_smile

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#99 2008-03-04 23:03:12

anda23
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-09-12

it's not nice..nu e vina lui ca a primit o astfel de educatie si nu a avut noroc in viata...

eu ii urez multa bafta si sa incerce sa traiasca viata, nu sa o descrie ani la randul pe diferite forumuri sad

Ultima oara a fost editat de anda23 (2008-03-05 19:37:13)

#100 2008-03-04 23:21:43

orchid_girl
Full member
De la: cloud no.9
Inregistrat: 2006-08-30

vreau sa cred ca totul e o mare abureala,caci mi se pare imposibil ca o persoana de 28 de ani sa aiba o mentalitate mai mult decat puerila.
nivelul de frustrare ridicat,lamentarile excesive si idolatrizarea unor copii de 14 ani nu o sa te ajute sa'ti pierzi virginitatea!
incearca sa socializezi(nu cred ca nu ai colegi,vecini,etc care au cunostinte si poti ajunge sa'i cunosti si tu).
daca iti doresti sa gasesti iubirea...caut'o,caci sa'ti bata la usa ma indoiesc ca o sa se intample smile

so in love ...

Publicitate

loading...

#101 2008-03-05 01:51:12

Chocolate22
Insomniac member
De la: cer pana la pamant
Inregistrat: 2007-11-28

anda23 nu e vina lui. de fapt poate e si vina lui dar cea mai mare parte din vina o au parintii.
stiu ca o sa fiu offtopic dar va povestesc un caz pe care il stiu de la o profesoara de genetica .

pacientul ... baiat de 18 ani ... clasa a 12a ... vine la ea sa ii spuna ca el vrea sa-si faca operatie de schimbare a sexului pt ca el stie ca e fata si nu baiat. doctorita a incercat sa il convinga sa nu faca asta ca poate e o chestie psihica, plus ca peste cateva luni trebuia sa dea bacul si i-a tot explicat ea efectele care apar in urma unei operatii de schimbare a sexului, i-a recomandat sa-si faca analizele, sa-si faca cariotipul sa vada daca e intradevar fata dpvd genetic, etc. cariotipul era de baiat, arata a baiat cu muschi, cu par pe fata si toate trasaturile unui baiat. tipul spunea ca atunci cand e cu o fata sau cand vede 2 inragostiti sarutandu-se i se face greata.
in cazul asta primul gand ar fi ca tipul e gay. fusese si la psiholog si ramasese cu aceeasi impresie ca el e de fapt fata doar ca s-a nascut in corp de baiat.
pana la urma unde era buba? din vorba in vorba cu doctorita, baiatul ii spune ca intr-o zi a vazut o poza in care erau o fetita si un baietel. el a intrebat cine e  in poza respectiva si maica-sa i-a zis ca e el si un var de al lui. el era de fapt fetita din poza pt ca parintii si-ar fi dorit fetita si nu baiat si cand era el mic ii prindea codite si il imbraca in haine de fetita ...

nu editez pt ca is doua chestii diferite. rog moderatorii sa ma inteleaga smile

Ultima oara a fost editat de Chocolate22 (2008-03-05 02:06:01)

Daca esti fata, citeste!!!
postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama dumbom
copil botos sad cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme

#102 2008-03-05 07:29:09

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

vom vedea daca mai intra sau nu

#103 2008-03-05 08:15:21

cocoleta
Hero member
Inregistrat: 2006-11-02

oricum pe site-uri alea a postat in septembrie 2006 de asta avea 25 de ani atunci, va dati seama ca problema persista de ceva vreme si nu il inteleg de ce tot posteaza ca vad pe unele forumuri ca a fost luat la misto destul de bine

#104 2008-03-05 08:17:02

norishorulalb
Banat

poate omul chiar vrea sa aiba prieteni. si isi face prieteni (sau nu) in modul asta.

nu stiu daca e indicat sa-i sarim toti in cap

#105 2008-03-05 08:19:44

cocoleta
Hero member
Inregistrat: 2006-11-02

oricum a cam "auzit " destule...

#106 2008-03-05 08:22:59

norishorulalb
Banat

poate ar trebui sa fim mai toleranti si mai intelegatori

#107 2008-03-05 08:40:12

JanisJoplin
Platinum member
Inregistrat: 2006-12-26

bine anda23...am gresit,am fost rea,eram pusa pe glume proaste!
asha ca'mi sterg postul sa nu se supere daca intra,si sterge si tu din citare

6 ani de dragoste  hjarta

#108 2008-03-05 08:41:12

norishorulalb
Banat

offtopic Janis cea frumy si cumy (de la cuminte...nu altceva)

#109 2008-03-05 08:41:59

JanisJoplin
Platinum member
Inregistrat: 2006-12-26

rotfl orgasmica adica nu?lol bine de la cuminte big_smile

6 ani de dragoste  hjarta

#110 2008-03-05 08:46:52

norishorulalb
Banat

merge si asa rotfl

#111 2008-03-05 11:56:24

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

lol nu inteleg ce atata taraboi...cand e clar un basm "creat" de o persoana pt a atrage atentia...cand altfel nu i se ofera...si chiar daca ar fi virgin...mare lucru...nu e nici primul si nici ultimul...sa fim seriosi/serioase...

happy with him...inlove with him...puss

#112 2008-03-05 12:28:29

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-02-01

baciu a scris:

vai de el, saracul baiat. M-ar interesa foarte mult parerea unui medic psihiatru in ceea ce-l priveste pe citystar. Ce parere aveti dumneavoastra, Doctoressa? Mie sincera sa fiu mi-ar fi frica sa ies la o cafea cu un asemenea barbat. Pana la urma devine psychokiller.

parerea mea e ca i se da nejustificat de multa atentie si inclin sa cred ca e sociopat

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#113 2008-03-05 23:29:11

citystar
Full member
De la: Iasi
Inregistrat: 2008-02-29

free a scris:

Stiti ce este interesant ? Ca toata lumea nu raspunde la subiect . Nu fac o generalizare . Al doilea lucru interesant [ nu il numesc altfel ] este ca tipul a decis sa se resemneze .

adica sa-mi astept moartea deoarece am facut enorma greseala de a nu incepe viata sentimentala si sexuala din adolescenta; Sau mai bine parintii mei au facut enorma greseala si m-au nascut;

De ce spun asta ? Problema principala nu este ca nu are prietena sau ca este virgin ci doar doreste sa fie cat mai sigur cu putinta [ vrea sa auda publicul ] ca nu el este de vina , ci viata . Crezi ca te ajuta cu ceva ca ne prezinti silogismele vietii tale ? Si eu sunt programator si stiu cum gandesti . N-are rost sa "ataci" ca te "arzi" . Ideea nu e ca esti virgin . Ideea e ca n-ai pe cine sa inunzi sentimental .

si psihologii si Dumnezeu zic ca oamenii nu sunt facuti ca sa supravietuiasca singuri.

Crezi ca pe tinerii de 14 ani ii ajuta cu ceva ca fac sex mai devreme ? Sau crezi ca facand sex si nemaifiind virgin vei recastiga totul ? Nu , si chiar tu stii si ne spui asta in modul indirect . Tu ai nevoie de o fata [ repet , fata , si aici nu conteaza varsta ] cu care sa inveti sa iubesti si care sa te asculte . Dar o fata nu are sa sara pe tine , ori sa te asculte asa fara de interes . Daca isi da seama [ ii exprimi,arati,spui ] ca esti obsedat si bolnav sexual/sentimental va fugi de tine negresit [ instinct de auto-aparare perfect normal ] .

da, pe tinerii de 14 ani ii ajuta enorm daca fac sex mai devreme. Acest lucru nu il zic eu, am studiat de cativa ani incoace articolele de pe site-urile de seductie gen www.artaseductiei.ro, www.seductie.com, www.seductierapida.ro + altele internationale; Tu nu esti baiat, deci nu stii ce inseamna sa fii baiat si sa sari anumite etape ale vietii; Sex inseamna viata; Tu, ca fata, ai asteptat sa te agate baietii. Nu conteaza la ce varsta, tu nu trebuia sa faci nimic, baietii trebuie sa  faca totul. La fete e irelevant cand incep viata sexuala sau sentimentala;

Daca tu nu vrei , nimeni nu vrea . Daca tu vrei sa plutesti deasupra unui ocean de tristete , vei pluti . Daca vrei sa cazi , te vei ineca . Cine spune ac IT-isti sunt lipsiti de viata , e subiectiv . Normal . Daca esti IT-ist nu inseamna ca esti virgin , idiot , orb fara chef de viata , numa cu nasu in monitor . Mie unul imi place sa fiu liber si consider ca IT-ul / programarea e doar un hobby de unde mai vin si ceva bani . Nu traiesc pentru IT si IT-ul nu traieste pentru mine . Traiesc sa cunosc si invat sa cunosc si sa discut cu lumea / sa aflu lucruri noi . Tu ce faci ? [ nu o lua in nume de rau , dar nici nu intra in defensiva ] .

am zis eu ca nu vreau ? asa imi zic si psihologii.

Spui ca 90% fac sex de la 15 ani . Mi se pare irelevant .

la baieti e foarte important sa inceapa viata sexuala  mai devreme. Prin sex se castiga un plus de incredere in sine; sexul combinat cu o relatie sentimentala inseamna pentru un baiat un plus de personalitate. Studiaza forumurile de seductie sa afli si parerea expertilor; Este o diferenta enorma intre un adult care a inceput viata de la 14 ani si unul care nu a inceput inca viata (prin viata intelegand sex, distractie nocturna si iubire)

Tu insusi traiesti intr-o lume imaginara , utopie care iti mesteca rana si mai tare . Tu chiar nu realizezi ca este un mit ? 15 ani este varsta la care totul este posibil , in cuvinte , nu neaparat fapte . Realitatea nu este doar o gluma sau impresiile unor tineri dezorientati . Ai o varsta si trebuie sa-ti dai seama pana la urma . Tu consideri ca daca te "arzi" devreme si mai stiu eu ce ai sa fii fericit mai tarziu ? Viata este frumoasa chiar daca cotidianul te-a influientat intr-un anume fel . Trebuie doar sa vrei , sa crezi .

da, am o varsta si am inteles perfect cat de mult mi-am ratata viata; Daca nu invatam sa vorbesc la 2-3 ani, acum nu puteam sa vorbesc; Daca nu invatam sa scriu si sa citesc la 4 ani acum nu stiam sa scriu. Daca nu am invatat sa socializez la 10-18 ani acum nu stiu sa fiu sociabil, si mai mult, nu mi-am dezvoltat mai deloc emisfera stanga a creierului, cea responabila de sistemul emotional;

Spui ca fetele de peste 18 ani sunt luate de masculi de un anumit fel . Normal , biologia noastra . Dar stii ce nu pui tu in balanta ? Faptul ca omul este o fiinta rationala si nu toti se conformeaza per total [ de la anumite varste , deja impuse in mintea ta ] in limitele animalului/biologiei . Sunt fete frumoase , inteligente si deschise la minte care nu sunt "luate" , la varste inaintata . De ce ? Raspunde-mi . Tu vrei o fata de un anumit standard . E , aici gresesti [ luao-ar naiba de programare , vezi lucrurile prea structurat ] . Iubirea [ nedescrisa in cuvinte , doar iti dau un exemplu ] vine din suflet [ stii ce-i ala , ca te doare ] . Nu are limite . Tu impunand limite devii si mai nefericit si nici nu poti iubi . Dar , normal , nu-ti accepti greseala si tinzi sa crezi ca ai dreptate [ desi in sinea ta stii ca gandirea ti-e falsa pe anumite domenii ] .

adica adolescentii de 15 ani nevirgini si cu puternica incredere in sine au voie sa impuna standarde la fete, iar eu nu. Din ce motiv? ca e prea tarziu? ca nu am injurat de mic copil? ca nu am facut sex din adolescenta ?! ca am copilarit in infernul rural ?
Singurele mele conditii erau de inaltime (sa nu fie mai inalta decat mine ca eu vreau "fata" nu "mama") si sa nu aiba 100 kg ca am fi ca closca cu un pui;
Nu sunt fete deschise la minte care sa nu fie luate la o varsta mai mare de 20 de ani;

baciu a scris:

stai linistita ane mona ca nu se va sinucide. daca nu a facut-o pana acum nu o va face nici de acum inainte ca s-a obisnuit cu situatia lui, totul e numai bla, bla, bla ca sa-i fie lumii mila de el. Daca intlneste o femeie cara pana la urma va fi si pregatita sa intretina relatii sexuale cu el o sa fie problema ca are par pe undeva si pana nu merge la dr. sa i-l indeparteze cu laserul oricum nu va iesi nimic. Deci e un caz pierdut pentru ca nici o femeie nu e asa de tembela si observa ca e ceva necurat la mijloc, de natura psihica.

nu ma sinucid din motive religioase; Nu am zis ca femeia sa nu aiba par in zonele intime, am zis ca vreau sa incep cu inceputul:  daca 90 % dintre baieti, au avut parte de o prima partida de sex fara par, asa vreau si eu sa am parte de o prima partida de sex fara par; Nu conteaza varsta;  Deci eu trebuie sa recopar anii pierduti intre 15 ani si 20 ani;

Chocolate22  a scris:

ce inseamna alfa dominanti?   
as prefera sa primesc raspunsul de la citystar

exista suficiente carti de seductie de unde poti sa afli asta;

un barbat alfa dominant este acela care incepe obligatoriu viata (sexuala/sentimentala) de la  15 ani, care are  puternica incredere in sine, care este capabil sa injure (obscen), care este capabil sa riposteze dur daca este atacat (nu neaparat fizic), care ajunge la kclose la 10 minute dupa ce cunoaste o fata straina, si la fclose  la  4 ore dupa prima intalnire; (ptr nomenclatorul de acronime vezi site-urile de seductie)
si conform bootcamp-ului de pe artaseductiei.ro, un barbat alfa trebuie sa aiba tupeu sa mearga la chioscul de ziare sa ceara carne si lapte, sa aiba tupeu sa sune la un numar de telefon din cartea  de telefoane si sa il injure pe acela din start (indiferent cine e), si sa aiba tupeu sa se duca in mijlocul unei intersectii algomerate semaforizate si sa inceapa sa dirijeze circulatia macar  ptr 5 min, chiar daca e ilegal, chiar daca nu e politist;

Am fost recent la o petrecere privata la care era invitata si Anna Lesko; si acolo chiar in prima linie de langa scena,  era un barbat, care s-a legat de cameraman (era un camerman care filma) si l-a injurat (la 2 metri distanta de Anna Lesko si dansatoarele ei) pe motiv ca l-a lovit cu camera din greseala; eu am vazut inregistrarea video si am ramas surprins de cat tupeu avea tipul acela, era gata sa sara la bataie la cameraman;  Acela e  un barbat puternic alfa dominant;
Si fetele cauta asemenea barbati, ca ele au nevoie de protectie (citat de pe artaseductiei.ro), nu se pot proteja singure; Si dupa ce se casatoresc, se mai si plang ca ii bate sotul. Pai logic sa le bata, au vrut barbati puternici, sa duca viata cu el pana la sfarsit;

baciu a scris:

consumi alcool? cred ca e cea mai buna idee pentru tine. Du-te intr-o discoteca bea bine ca sa scapi de complexele si ideile tale de c---t, amesteca-te cu alfa dominantii cum ii numesti tu si ori iti iei una cu tine acasa si vezi ce-i aia sex ori te lasi internat la nebuni. esti un speciman de groaza, dar nu esti singurul, mai cunosc si altii ca tine.

nu sunt atat de prost sa bag alcool in mine; Doar in situatii speciale; Copii nu consuma alcool !!!!!! eu ma consider copil; nu vreau sa imbatranesc din cauza alcoolului;
nu eu am inventat termenul de alfa dominant, consulta literatura de specialitate si dupa aia ai sa intelegi ce inseamna;

CristinaOlaru a scris:

citystar. nu mi-am cumparat un barbat daca asta vrei sa auzi. si pur si simplu a aparut cand ma asteptam mai putin.Si a aparut cand aveam cea mai mare nevoie de cineva. Plis de asta, din "povestea"pe care ai postat`o pe forum imi dau seama ca nu faci nimic prin a te ajuta pe tine.

vezi, tu nu ai facut nimic si a aparut baiatul asa din senin; Eu trebuie sa fac ceva ca sa apara fata;  Vezi ce discriminare e intre baieti si fete ?!

baciu a scris:

nu mai intra azi, sunt sigura ca e prea socat de ceea ce s-a scris pe-aici. Sau intra, citeste si ii trebuie mult timp pana asterne toate gogomaniile pe hartie. Sau poate e atat de grav de lucreaza cu cinci forumuri consecutiv.

din nefericire nu am prea mult timp a stau toata ziua pe forumuri; chiar daca sunt handicapat/sociopat/debil mental, mai am si alte ocupatii ;

ralluka a scris:

asteptam sa vedem daca raspunde sau nu... daca site-ul ii apartine, inseamna ca e real

is real eu sau site-ul ?

tantosica  a scris:

rallu,oricine citeste acolo realizeaza asemanarea. Doar ca in poveste are 25 ani,aici are 28.Poate e scris mai de mult.Sincer,din modul in care prezinta lucrurile si acolo,mie mi se pare un om putin bolnav. Sau putin mai mult. Un om scund,complexat si timid,care acum a ajuns informatician dupa ani de toceala,si care traumatizat probabil de parinti,a ajuns virgin la o varsta atat de inaintata,incat parca nimic nu se mai poate face.Ba da-se poate scrie un "roman",un topic...in care sa isi planga de mila.Sper sa ma insel.

pai articolul l-am scris mai de mult; de ce trebuie sa am atatia ani cat e in poveste ?! povestea era o exemplificare; faptul ca m-am inspirat din viata personala asta e altceva;
Si am incercat sa fiu foarte dur si foarte realist;  Asa cum sunt forumistii de pe artaseductiei.ro.
Tu fiind fata, normal ti se pare ca numai un om bolnav poate scrie asa ceva dar citeste de curiozitate articolele de pe artaseductiei , sau asculta la radio lynx emisiunea lor; Ai sa zici ca is bolnavi totii;

Nashira  a scris:

un baiat care ar creste dupa regulile tale ar ajunge un huligan analfabet incapabil de iubire.
si, te rog, nu mai numi acea insiruire a ideilor tale "sociologie". as fi curioasa ce baza bibliografica ai folosit, pt a-i da acel titlu.

artricolul acela e ptr baieti nu ptr fete;  nici nu trebuie sa il citeasca fetele;
Sursa bibliografica e experienta de viata proprie vazuta din prisma modelelor de viata de pe artaseductiei.ro;

cocoleta a scris:

oricum pe site-uri alea a postat in septembrie 2006 de asta avea 25 de ani atunci, va dati seama ca problema persista de ceva vreme si nu il inteleg de ce tot posteaza ca vad pe unele forumuri ca a fost luat la misto destul de bine

aveam 26 de ani atunci si e normal ca toata lumea sa rada de mine ca is virgin; pana si copii de 14 ani rad de mine;  de ce nu ar rade si adultii ?!

baciu a scris:

pai normal, baietii  virgini sunt cei mai periculosi, is mai periculosi decat criminalii din filmele americane, si mult mai periculosi decat barbatii puternici care injura si care bat femeile; voi femeile vreti barbati obsedati sexuali de la 15 ani si care merg la petrecere si se imbata ca porcii si dupa aia arunca cu sticle si pahare; si care zic in..p...m.... din 2 in 2 min;

eu inca nu pot sa cred cum a putut omul acela sa injure obscen, cu voce tare, la 2 metri de Anna Lesko;

psihologul da vina pe mine ca eu nu vreau, ca daca eu nu vreau ea nu poate sa-mi faca nimic; iar psihiatrul, desi mi-a aplicat metode mai dure, tot fara rezultat. Sunt incapabili si psihologii si psihiatrii; am mers la mai multi; lipsa de viata sentimentala, singuratea si lipsa de sex constituie una din maladiile secolului XXI. Si se mai plang statisticienii ca populatia Romaniei e in scadere;  cum a nu fie in scadere daca guvernul nu incurajeaza accesul la viata sociala si sentimentala inca din scoala; Si 25 % din populatia Uniunii Europene  sufera de depresie; e logic sa fie asa daca si un copil de 14 ani rade de un virgin la 28 de ani;

#114 2008-03-06 07:30:19

norishorulalb
Banat

esti real tu si cazul tau citystar

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.