|
Nu esti logat.
Virgin la 28 de ani-6#96 2008-03-04 20:24:58
Re: Virgin la 28 de ani
din punctul meu de vedere, asta spune tot despre trecutul/copilaria lui. si "regulile" alea (aka 'conditii obligatorii) din pacate imi spun totul despre el in prezent. sfatul meu: baiete, mergi la un psihiatru. foarte serios vorbind. ti-ai format o imagine denaturata a lumii in care traiesti. un baiat care ar creste dupa regulile tale ar ajunge un huligan analfabet incapabil de iubire. Ultima oara a fost editat de Nashira (2008-03-04 20:26:04) Nobody home Offline #97 2008-03-04 22:45:15
Re: Virgin la 28 de anivai de el, saracul baiat. M-ar interesa foarte mult parerea unui medic psihiatru in ceea ce-l priveste pe citystar. Ce parere aveti dumneavoastra, Doctoressa? Mie sincera sa fiu mi-ar fi frica sa ies la o cafea cu un asemenea barbat. Pana la urma devine psychokiller. Unde dragoste nu e, nimic nu e. Offline #98 2008-03-04 22:59:20
„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #99 2008-03-04 23:03:12
Re: Virgin la 28 de aniit's not nice..nu e vina lui ca a primit o astfel de educatie si nu a avut noroc in viata... Ultima oara a fost editat de anda23 (2008-03-05 19:37:13) http://www.youtube.com/watch?v=NFwKpqXnLcI Sex on fire Offline #100 2008-03-04 23:21:43
Re: Virgin la 28 de anivreau sa cred ca totul e o mare abureala,caci mi se pare imposibil ca o persoana de 28 de ani sa aiba o mentalitate mai mult decat puerila. so in love ... Offline Publicitateloading...
#101 2008-03-05 01:51:12
Re: Virgin la 28 de anianda23 nu e vina lui. de fapt poate e si vina lui dar cea mai mare parte din vina o au parintii. Ultima oara a fost editat de Chocolate22 (2008-03-05 02:06:01) Daca esti fata, citeste!!! postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme Offline #102 2008-03-05 07:29:09#103 2008-03-05 08:15:21
Re: Virgin la 28 de anioricum pe site-uri alea a postat in septembrie 2006 de asta avea 25 de ani atunci, va dati seama ca problema persista de ceva vreme si nu il inteleg de ce tot posteaza ca vad pe unele forumuri ca a fost luat la misto destul de bine Offline #104 2008-03-05 08:17:02
Re: Virgin la 28 de anipoate omul chiar vrea sa aiba prieteni. si isi face prieteni (sau nu) in modul asta. Offline #105 2008-03-05 08:19:44
Re: Virgin la 28 de anioricum a cam "auzit " destule... Offline #106 2008-03-05 08:22:59
Re: Virgin la 28 de anipoate ar trebui sa fim mai toleranti si mai intelegatori Offline #107 2008-03-05 08:40:12
Re: Virgin la 28 de anibine anda23...am gresit,am fost rea,eram pusa pe glume proaste! 6 ani de dragoste Offline #108 2008-03-05 08:41:12
Re: Virgin la 28 de aniJanis cea frumy si cumy (de la cuminte...nu altceva) Offline #109 2008-03-05 08:41:59
Re: Virgin la 28 de aniorgasmica adica nu? bine de la cuminte 6 ani de dragoste Offline #110 2008-03-05 08:46:52#111 2008-03-05 11:56:24
Re: Virgin la 28 de aninu inteleg ce atata taraboi...cand e clar un basm "creat" de o persoana pt a atrage atentia...cand altfel nu i se ofera...si chiar daca ar fi virgin...mare lucru...nu e nici primul si nici ultimul...sa fim seriosi/serioase... happy with him...inlove with him... Offline #112 2008-03-05 12:28:29
parerea mea e ca i se da nejustificat de multa atentie si inclin sa cred ca e sociopat Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #113 2008-03-05 23:29:11
adica sa-mi astept moartea deoarece am facut enorma greseala de a nu incepe viata sentimentala si sexuala din adolescenta; Sau mai bine parintii mei au facut enorma greseala si m-au nascut;
si psihologii si Dumnezeu zic ca oamenii nu sunt facuti ca sa supravietuiasca singuri.
da, pe tinerii de 14 ani ii ajuta enorm daca fac sex mai devreme. Acest lucru nu il zic eu, am studiat de cativa ani incoace articolele de pe site-urile de seductie gen www.artaseductiei.ro, www.seductie.com, www.seductierapida.ro + altele internationale; Tu nu esti baiat, deci nu stii ce inseamna sa fii baiat si sa sari anumite etape ale vietii; Sex inseamna viata; Tu, ca fata, ai asteptat sa te agate baietii. Nu conteaza la ce varsta, tu nu trebuia sa faci nimic, baietii trebuie sa faca totul. La fete e irelevant cand incep viata sexuala sau sentimentala;
am zis eu ca nu vreau ? asa imi zic si psihologii.
la baieti e foarte important sa inceapa viata sexuala mai devreme. Prin sex se castiga un plus de incredere in sine; sexul combinat cu o relatie sentimentala inseamna pentru un baiat un plus de personalitate. Studiaza forumurile de seductie sa afli si parerea expertilor; Este o diferenta enorma intre un adult care a inceput viata de la 14 ani si unul care nu a inceput inca viata (prin viata intelegand sex, distractie nocturna si iubire)
da, am o varsta si am inteles perfect cat de mult mi-am ratata viata; Daca nu invatam sa vorbesc la 2-3 ani, acum nu puteam sa vorbesc; Daca nu invatam sa scriu si sa citesc la 4 ani acum nu stiam sa scriu. Daca nu am invatat sa socializez la 10-18 ani acum nu stiu sa fiu sociabil, si mai mult, nu mi-am dezvoltat mai deloc emisfera stanga a creierului, cea responabila de sistemul emotional;
adica adolescentii de 15 ani nevirgini si cu puternica incredere in sine au voie sa impuna standarde la fete, iar eu nu. Din ce motiv? ca e prea tarziu? ca nu am injurat de mic copil? ca nu am facut sex din adolescenta ?! ca am copilarit in infernul rural ?
nu ma sinucid din motive religioase; Nu am zis ca femeia sa nu aiba par in zonele intime, am zis ca vreau sa incep cu inceputul: daca 90 % dintre baieti, au avut parte de o prima partida de sex fara par, asa vreau si eu sa am parte de o prima partida de sex fara par; Nu conteaza varsta; Deci eu trebuie sa recopar anii pierduti intre 15 ani si 20 ani;
exista suficiente carti de seductie de unde poti sa afli asta;
nu sunt atat de prost sa bag alcool in mine; Doar in situatii speciale; Copii nu consuma alcool !!!!!! eu ma consider copil; nu vreau sa imbatranesc din cauza alcoolului;
vezi, tu nu ai facut nimic si a aparut baiatul asa din senin; Eu trebuie sa fac ceva ca sa apara fata; Vezi ce discriminare e intre baieti si fete ?!
din nefericire nu am prea mult timp a stau toata ziua pe forumuri; chiar daca sunt handicapat/sociopat/debil mental, mai am si alte ocupatii ;
is real eu sau site-ul ?
pai articolul l-am scris mai de mult; de ce trebuie sa am atatia ani cat e in poveste ?! povestea era o exemplificare; faptul ca m-am inspirat din viata personala asta e altceva;
artricolul acela e ptr baieti nu ptr fete; nici nu trebuie sa il citeasca fetele;
aveam 26 de ani atunci si e normal ca toata lumea sa rada de mine ca is virgin; pana si copii de 14 ani rad de mine; de ce nu ar rade si adultii ?!
pai normal, baietii virgini sunt cei mai periculosi, is mai periculosi decat criminalii din filmele americane, si mult mai periculosi decat barbatii puternici care injura si care bat femeile; voi femeile vreti barbati obsedati sexuali de la 15 ani si care merg la petrecere si se imbata ca porcii si dupa aia arunca cu sticle si pahare; si care zic in..p...m.... din 2 in 2 min; Offline #114 2008-03-06 07:30:19
Re: Virgin la 28 de aniesti real tu si cazul tau citystar Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|