|
Nu esti logat.
Vise de noapte.........cosmarurii :((-2#20 2008-03-04 20:50:39
Re: vise de noapte.........cosmarurii :((asta da cosmar cu bunica ta Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline #21 2008-03-04 21:06:09
Re: vise de noapte.........cosmarurii :((varamea a vista-o pe bunicasa care a murit de curand si ii spunea ca nu se lasa pana nu o ia si pe ea... expect the worst , hope for the best! Offline #22 2008-03-04 21:08:26
Re: vise de noapte.........cosmarurii :((hai fetelor k visam urat la noapte.fac pariu.......va spun maine sigur Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline #23 2008-03-04 21:19:18
Re: vise de noapte.........cosmarurii :((
tot ce-i posibil. Daca esti fata, citeste!!! postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme Offline #24 2008-03-04 21:28:56
Re: vise de noapte.........cosmarurii :((eu am avut un vis ciudat la vreo 3 luni dupa ce a murit bunica mea, visam ca o asteptam la autogara sa vina, si am intrebat-o cum e locul unde sta acum, daca-i place, si mi-a zis ca -i place f mult mai ales sa faca prajituri, si ca unde sta acum nu are lumina, si a doua zi m-am dus la biserica si i-am aprins o lumanare, dimineata m-am trezit leorca de apa, mai ales ca stiu de la cineva ca nu e bine sa vb cu mortii in somn, ma rog, asta nu l-am considerat cosmar, am iubit-o mult pe bunica, desi nu i-am aratat... si acum imi pare rau ca nu am facut-o... Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong... Offline Publicitateloading...
#25 2008-03-04 21:57:07
si eu mai pateam asa dar de mult nu am mai visat si io ceva. http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #26 2008-03-04 22:00:49
Re: vise de noapte.........cosmarurii :((fetele... eu una nu cred in prostii de genu "i-ai omrat moartea" sau daca visezi ca esti gravida inseamna nu-stiu- ce... Offline #27 2008-03-04 22:07:08
dap si io am avut o perioada in care imi notam ce visam in fiecare noapte (si chiar visam in fiecare noapte). m-am uitat si intr-o carte cu interpretari si mi s-au parut numai tampenii. dupa ce m-am speriat de moarte cand am visat multi caini m-am convins 100% k visele reprezinta temeri si dorinte care vin din subconstient http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #28 2008-03-04 22:21:25
Re: vise de noapte.........cosmarurii :((cred ca v`am mai povestit Dragostea nu se stă, se face. Offline #29 2008-03-04 22:23:04
Re: vise de noapte.........cosmarurii :((eu am visat azi noapte ca eram insarcinata in luna a 7a si luam Ac in continuare, fara sa imi dau seama de consecintele asupra bebelui "Cel mai sigur drum catre iad este cel progresiv,cu povarnisuri dulci,pardosite molatic,fara cotituri neasteptate ,fara jaloane ,fara indicatoare." Offline #30 2008-03-05 00:08:12Re: vise de noapte.........cosmarurii :((eu visez numai tampenii...de la o vreme visez trenuri, gari, visez k pierd trenul faze de astea. Cand eram in perioada examenelor visam excesiv copii si anume copiii mei...si ma stresa atat de tare faza asta incat m-am dus la psiholog. Si explicatia a fost ca un copil e simbolul kumii fara griji, a inocentei etc si ca asta e raspunsul subconstientului la stress. Oricum eu sunt foarte fericita in visele mele cu copii. Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #31 2008-03-05 09:38:48
exact asa patesc si eu. singurul meu vis recurent e cu trenuri si gari... dar nu-i cosmar, e o chestie faina, ma simt in vis ca intr-o aventura, de parca as indeplini o misiune a mea in lume.... imi dau implinire visurile astea cu trenuri... sigur sunt facuta sa calatoresc, de aia am dat la turism Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #32 2008-03-05 16:42:38
Re: vise de noapte.........cosmarurii :((in ultimul timp visez ca fug din puscarie si ma alearga tot felul de politai,swat d`astia ..cred ca de la prison break mi se trage Ultima oara a fost editat de ankuzza (2008-03-05 16:45:07) Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc! Offline #33 2008-03-18 22:32:42
Re: vise de noapte.........cosmarurii :((eu am avut si inca mai am [ultimul vis de acest fel a fost chiar azi] vise in care am niste dureri f mari de dinti[ de cei din fata in mod special] si simt ca imping in ei pana imi cad. si durerea din vis persista chiar si cand ma trezesc si e f nasol, am impresia ca dintii chiar mi'au picat am auzit ca cica nu e bine sa visezi ca iti cad dintii ca nush ce se intampla. de ce visez chestia asta? e nasol nu vreau sa raman fara dinti Bună ! Arăți ca o curvă ! Offline #34 2008-03-18 22:50:49
Re: vise de noapte.........cosmarurii :((iar incep sa am cosmaruri Daca esti fata, citeste!!! postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme Offline #35 2008-03-18 22:59:25
Re: vise de noapte.........cosmarurii :((pends se spune ca-ti moare cineva cunoscut...da nu e o regula...ca eu am visat de multe ori asta si nu s-a intamplat nimic Offline #36 2008-03-18 23:02:53
Re: vise de noapte.........cosmarurii :((pfff..e nasol sentimentu de durere Bună ! Arăți ca o curvă ! Offline #37 2008-03-18 23:03:28
Re: vise de noapte.........cosmarurii :((azi`noapte am visat k am omorat`o pe una cu un pistol d ala din metal...super tare senzatia...da ea era d vina a fost in legitima aparare #38 2008-03-19 07:58:31
Re: vise de noapte.........cosmarurii :((eu visez urat noapte de noapte...ma trezesc obosita franta...asta de ccand am pierdut sarcina..nus tiu ce sa fac Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|