|
Nu esti logat.
Vise de noapte.........cosmarurii :((-4#58 2008-03-30 15:16:48
Re: vise de noapte.........cosmarurii :((aoleu...chiar k m-a infiorat povestea ta....nu ma pricep la chestii de genu asta, dar cred k e ingrozitor sa visezi astfel de lucruri...esti nelinistita? ai facut cv si te munstra constiinta? adik nush, zic si eu... Offline #59 2008-03-30 15:43:10
Re: vise de noapte.........cosmarurii :((ooof,v-am rugat sa nu-mi spuneti k e din cauza ca citesc romane horror,n-am mai citit d mult.acum citesc cva politist. si dak am cosmaruri din cauza unor carti visez exact povestea din carte,dar cu mine in rolul principal...deci e exclus d data asta. Ultima oara a fost editat de GreenBubbles (2008-03-30 15:44:06) i love my King!! the most beautiful leonberger ever Offline #60 2008-03-30 15:47:29
Re: vise de noapte.........cosmarurii :((„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #61 2008-03-30 16:15:06
Re: vise de noapte.........cosmarurii :((nu prea cred in interpretarea viselor...am mai facut d`astea si nu era nik adevarat i love my King!! the most beautiful leonberger ever Offline #62 2008-03-31 09:31:27
Re: vise de noapte.........cosmarurii :((sau lasa "cearta" cu Cel de Sus, du-te intr-o biserica si roaga-te nitel... Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline Publicitateloading...
#63 2008-03-31 12:19:02
Re: vise de noapte.........cosmarurii :((la un moment dat visam destul de des ca sunt in lift si cad in gol.. Urat rau. Offline #64 2008-03-31 12:30:44
Re: vise de noapte.........cosmarurii :((am visat ca ne-am cumparat apartament si eram asa bucurosi... era f aproape de parinti. pacat ca va ramane mult vreme doar un vis.. Ultima oara a fost editat de adina84 (2008-03-31 12:31:20) Offline #65 2008-03-31 12:36:14
Re: vise de noapte.........cosmarurii :((greenBubbles, m-a batuit cosmarul tau..pe bune, aseara nu puteam sa adorm Offline #66 2008-03-31 13:31:47
Re: vise de noapte.........cosmarurii :((
eu l'am revisat :f?rbannad: when god made man she was only kidding. Offline #67 2008-03-31 13:51:30
Re: vise de noapte.........cosmarurii :((sa zic si eu. Nu avem probleme, ci doar solutii! Offline #68 2008-03-31 14:50:28
Re: vise de noapte.........cosmarurii :((defapt toata lumea viseaza , ca nu-si aduc toti aminte e partea a doua Cel mai mare cosmar al meu e cand il insel pe iubi in vis si nu inteleg de ce ... probabil luna ma influenteaza "pozitiv" d.p.d.v. sexual si atunci noaptea n-am "stare" si el nu e langa mine si atunci fac prostii in vise da` nu-mi place Offline #69 2008-03-31 15:33:47
Re: vise de noapte.........cosmarurii :((
si mie mi se intampla sa visez ca fac prostii cu altcineva, iar in realitate nu as face asa cevaaa !!!!!!!!!!! Offline #70 2008-03-31 17:40:16
Re: vise de noapte.........cosmarurii :((off fetelor imi pare rau k v-a bantuit visul meu...nu a fost intentia... cu cel d sus eu nu prea mai vb,m-am certat cu El pt k i-am cerut ajutorul si nu m-a ajutat. asa k il las la o parte din povestea asta. azi noapte am dormit la puiu,a fost ok,nu am visat urat...am vb numa in somn. dar e groaznic uneori...ma trezesc super transpirata,plangand uneori... mai k nu urlu. d fapt nu pot urla k mi-e gura uscata. si d cateva ori era sa mor sufocata in somn... am scris p prima pagina cred... i love my King!! the most beautiful leonberger ever Offline #71 2008-05-02 17:55:48
Re: vise de noapte.........cosmarurii :((mor mor moooor,ce se intampla cu mine? iar am visat castelul ala diabolic,nush ce se intampla...as putea sa-l descriu la perfectie.camerele,holurile...intunecate,umede. am urcat in turnul d kre mi-e asa frik.e asa ciudat,are o usa mica,e stramt.nu are scari,ci lift....e usor d urcat si greu de coborat,pot muri dak cobor prin lift din el... si sus sunt multe camere mici,chiar si 1000 si tencuiala cade,se vad caramizile... si cred k locul asta e tare putred.e al diavolului,in visul meu cel putin...nush,tremur cand ma trezesc si visez acest castel,nu mi-e bine :Cry: si p site scrie k inseamna k ma asteapta aventuri interesante,p alt site semnifica mizerie... eu is dezordonata dar nu traiesc in mizerie...so... nush ce sa mai fac,jur... tind sa cred k cineva imi face vraji,desi nu cred in d`astea (prea tare). i love my King!! the most beautiful leonberger ever Offline #72 2008-05-02 18:18:16
Re: vise de noapte.........cosmarurii :((Green, ai mers la biserica ? daca esti creincioasa (si kiar daca nu esti ) poti incerca si asta. mergi la preot si ii povestesti. trebuie sa iti citeasca ceva, sa faca rugaciuni. cred ca inseamna ceva de iti apare mereu si la fel. e creepy intr-adevar ce povestesti... Offline #73 2008-05-02 18:21:54
Re: vise de noapte.........cosmarurii :((preotii sunt niste ipocriti...nu cred in ei... nush ce sa fac i love my King!! the most beautiful leonberger ever Offline #74 2008-05-02 18:25:30
Re: vise de noapte.........cosmarurii :((eu chiar cred in vise ..... nu prea e de bine cosmarul asta al tau .....te inchini inainte sa adormi? Trebuie sa fii schimbarea pe care doresti sa o vezi in lume! Offline #75 2008-05-02 18:26:07
Re: vise de noapte.........cosmarurii :((nu in preoti trebuie sa crezi. preotii sunt si ei oameni. deci pacatosi. conteaza ce fac ei pentru noi. deci o rugaciune nu-ti poate dauna. Offline #76 2008-05-02 18:31:25
Re: vise de noapte.........cosmarurii :((greenbubbles si eu am avut, cand eram mica, un vis cu un castel urat, si acum mi-l amintesc. sia tinut 3 nopti.. si eu ma trezeam plangand si moarta de frica... www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|