|
Nu esti logat.
Vise de noapte.........cosmarurii :((-3#39 2008-03-19 08:02:40
Re: vise de noapte.........cosmarurii :((eu iar l'am visat pe el. El,care nu e el al meu O iau raznaaaaaa Offline #40 2008-03-19 08:09:30
Re: vise de noapte.........cosmarurii :((
perversa mica Offline #41 2008-03-19 08:11:36
Offline #42 2008-03-19 08:13:25
Re: vise de noapte.........cosmarurii :((ceva ceva tot ai tu p'acolo prin sufletel Offline #43 2008-03-19 08:16:35
Re: vise de noapte.........cosmarurii :((am pitici pe creier Am mulltttiiii si desi Offline Publicitateloading...
#44 2008-03-19 09:39:29
Re: vise de noapte.........cosmarurii :((eu de un an incoace il visesz cam in fiecare zi...chiar daca el nu are legatura cu visul eu il vad acolo.dar se intampla sa visesz ca ma cert cu el sau ca vad ca ma inseala sau ca i sa parut lui ca am stat cu alt baiat:))si astea visesz doar atunci cand e totul ok:D.si cand ma trezesc ma simt asa de vinovata parca m-as fi certat acum 2 minute cu el si dupa imi dau seama ca am visat doar. Because maybe You're gonna be the one who saves me ? And after all You're my wonderwall Offline #45 2008-03-19 12:08:05
Re: vise de noapte.........cosmarurii :((eu am cosmaruri in fiecare noapte cate 2-3.tare rau mai e ,doar merg la biserica,ma inchin dar nu stiu ce se intampla. Offline #46 2008-03-19 12:22:46
mergi la un preot ralluk,sa-ti citeasca o rugaciune ceva Offline #47 2008-03-19 14:01:12
Re: vise de noapte.........cosmarurii :((vai,si eu visez urat in fiecare noapte aproape.alaltaieri am visat k dormeam cu bunik-mea in pat si o rugam sa sa duca sa traga perdea,care era data la o parte k mi-era urat.si ea imi zicea in somn k am taiat buturuga mika.apoi am visat k ma uitam pe geam si vedeam multi morti in cosciuge dar in acelasi timp si nunti.mi s-a luat sa visez urat..........plus k am vazut intr-un film k dak t uiti la 3 fix noaptea le ceas,se intampla niste kestii.si dak ma trezesc si ma uit si e in jur de 3 nu mai pot dormi pana dimineata.de 2 zile stau si ma culc la 4 dimineata.simt k innebunesc........ Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline #48 2008-03-19 15:44:34
Re: vise de noapte.........cosmarurii :((eu visez ceva constant. e stupid dar inseamna ceva cu siguranta si ma pune pe ganduri.... stiti exercitiul ala la gimnastica la sol, cand alearga gimnasta pe diagonala si apoi face cateva salturi. visez frecvent ca fac asta oriunde, pe strada... oriunde. si ma kinui sa imi iasa bine dar de cele mai multe ori cad si incerc din nou si tot asa... nu ma lovesc niciodata. weird... Offline #49 2008-03-19 15:46:29
Re: vise de noapte.........cosmarurii :((eu visez mereu ca ma dau intr-un leagan si cad... ma sperii de fiecare data... si nu inteleg de ce, pt ca niciodata nu mi s-a intamplat ceva de genu' Offline #50 2008-03-19 20:02:59
Re: vise de noapte.........cosmarurii :((eu am visat foarte urat intr-o seara... am visat ca a venit mortea la mine sa ma ia si eu am inceput sa plang... i-am spus sa ma mai lase si mi-a spus ca imi mai da o sansa. a doua oara cand a venit, i-am spus sa ma mai lase inca un pic. m-am targuit cu ea si mi-a spus ca ma mai lasa pana in august... ce o fi asta? Should I give up... or... should I just keep chasing pavements...? Offline #51 2008-03-19 20:06:43
Re: vise de noapte.........cosmarurii :((am visat ca s-a intamplat ceva rau la tara si a murit bunicamiu si parca ii zicea mamei sa imi dea copie dupa certificatul de deces sa motivez absentele ... expect the worst , hope for the best! Offline #52 2008-03-19 20:16:37
Re: vise de noapte.........cosmarurii :((hm cel mai nasol vis al meu s'a intamplat d mult aveam vreo 10 ani cred pe holul casei aveam un tapet rosu si am visat ca venise dracu si statea in hol ma astepta si m'am dus cu el am coborat incet scarile el era ca un copil de vreo 6 ani imbracat numa in chiloti si mergeam pe un drum ingust si am ajuns la cimitir unde era ingropat bunicul meu pe care nu l'am cunoscut si care a murit inainte sa ma nasc eu in explozie miniera si stateam acolo cu dracu la mormant si ma atragea intr'un fel ciudat desi stiam ca e dracu ma atasasem era un fel de sentiment de iubire la sfarsitul visului a iesit din corpul d copil al dracului un drac ca in povesti cu cornitze and stuff si mi'a spus ca ma amagit ca sa imi vand sufletul lui m'am trezit in fata patului mamei cerandu'i in disperare o carpa cu apa de fapt ma trezit mama caci zbieram in vis c imi e sete! Ultima oara a fost editat de mimoo (2008-03-19 20:18:49) when god made man she was only kidding. Offline #53 2008-03-19 20:18:40
stropeste cu apa sfintita prin casa Daca esti fata, citeste!!! postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme Offline #54 2008-03-24 18:20:23
Re: vise de noapte.........cosmarurii :((eu era sa mor de cateva ori,sufocata in vis. nu mai stiu ce visam,dar a inceput plapuma sa se apese peste mine,dormeam p spate,si ma apasa p piept asa de tare incat am ramas fara aer si am inceput sa tusesc violent si abia am scapat. de miscat nu ma puteam misca,decat ochii. am crezut k a fost un vis. Ultima oara a fost editat de GreenBubbles (2008-03-24 18:21:08) i love my King!! the most beautiful leonberger ever Offline #55 2008-03-30 05:18:21
Re: vise de noapte.........cosmarurii :((fetelor...nush ce sa mai fac...visez mai nou numai chestii infricosatoare...uite ce am visat ieri: Ultima oara a fost editat de GreenBubbles (2008-03-30 05:23:11) i love my King!! the most beautiful leonberger ever Offline #56 2008-03-30 15:06:04
Re: vise de noapte.........cosmarurii :((green,eu am citit de dimineata ce ai scris. Si am patit ca si anca,m'au trecut fiori.Chiar nu stiu ce sa zic...ca nu am patit'o niciodata.Dar poate daca te odihnesti mai mult,faci miscate inainte de culcare,bei un lapric cald,poate si un pic de lumanarele,aromoterapie,uleiuri..lumina difuza inainte de a a dormi,poate ar fi mai bine. Offline #57 2008-03-30 15:07:52
Re: vise de noapte.........cosmarurii :((eu cred ca e pt ca citesti romane horor..sau vezi filme...fa si tu ceva frumos inainte de culcare..bea un ceai de tei, priveste un film frumos fa ceva ce-ti place o baie cu spuma o lumanare parfumata de relaxare nu cele romane horror si toate nebuniile...ce va plac oare prostiile aste inimaginabile nu stiu...eu daca vad un film chiar si thriller sau politist nu ma mai duc fara sotul meu la baie...serios..mai bine ma uit la politicieni N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|