homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Dezvirginarea-14

#248 2010-08-07 13:09:03

anabella_n
Hero member
Inregistrat: 2009-04-17

Re: dezvirginarea

corect, e cel mai sensibil punct de pe organul genital masculin. cum să vrei să renunți tocmai la el?! lol

#249 2010-08-07 13:10:11

luisjota
Hero member
De la: ...madrid al cielo
Inregistrat: 2009-12-27

nici gand!!!! ...prefer sa raman "virgin" rotfl

fucking perfect...

#250 2010-10-19 09:09:01

MaryLu
New member
Inregistrat: 2010-10-19

Buna ziua!
Sunt fata,am 20 de ani si am si eu cateva intrebari deoarece sunt virgina. As vrea sa-mi incep si eu viata sexuala cu un barbat de 32 de ani de care m-am indragostit nespus de mult.
1. In timpul dezviriginarii durerea este insuportabila?
Imi este foarte frica. Nu stiu cum sa-i spun s-o inceapa mai usor... Imi este rusine!
2. Cand te dezvirgineaza curge sange?
3.Ce pozitie e cea mai buna pentru dezvirginare?
Cea mai mare problema a mea este ca m-a apuca tremuratul numai cand ma gandesc la durere etc.
Va rog frumos daca se poate sa nu radeti!
Multumesc!

Ultima oara a fost editat de MaryLu (2010-10-19 09:09:58)

#251 2010-10-19 09:43:54

luisjota
Hero member

nu radem hjarta
1. daca n-ai incredere in el ca o sa stie cum sa faca si ce sa faca fara sa-i spui tu, nu te mai apuca
2. daca te doare, il dai jos de pe tine
3. cati ani ai?
puss

fucking perfect...

#252 2010-10-19 09:49:38

MaryLu
New member

luisjota a scris:

nu radem hjarta
1. daca n-ai incredere in el ca o sa stie cum sa faca si ce sa faca fara sa-i spui tu, nu te mai apuca
2. daca te doare, il dai jos de pe tine
3. cati ani ai?
puss

Am 20 de ani.
Nu e vorba ca nu am incredere in el (sunt sigura ca daca ii voi spune s-o ia mai incet asa va face) dar imi e rusine sa spun asta... Sunt foarte rusinoasa!
P.S.:Multumesc pt raspuns!

Publicitate

loading...

#253 2010-10-19 09:55:05

luisjota
Hero member

nu-ti fie rusine.....iti spun un secret...
daca nu vrei sa-i spui inainte....cand va veni momentul si va fi inevitabil sa te penetreze...dupa preludiu si incalzire si toate cele, cand e deja deasupra ta (cred ca  e cea mai confortabila si mai la indemana pozitie), il strangi in brate intens si-i soptesti la ureche doar atat: "usor, usor...."
n-o sa fie greu...si pe urma il lasi sa faca ce vrea (stie) el....sigur o sa fie superb

animo y mucha suerte!

fucking perfect...

#254 2010-10-19 10:09:55

MaryLu
New member

luisjota a scris:

nu-ti fie rusine.....iti spun un secret...
daca nu vrei sa-i spui inainte....cand va veni momentul si va fi inevitabil sa te penetreze...dupa preludiu si incalzire si toate cele, cand e deja deasupra ta (cred ca  e cea mai confortabila si mai la indemana pozitie), il strangi in brate intens si-i soptesti la ureche doar atat: "usor, usor...."
n-o sa fie greu...si pe urma il lasi sa faca ce vrea (stie) el....sigur o sa fie superb

animo y mucha suerte!

Multumesc mult puss
Dar cand te dezvirgineaza cand curge sange (daca curge)? Doare rau?

#255 2010-10-19 10:25:47

luisjota
Hero member

depinde, nu e la fel la toate fetele...poate ai noroc si nu te doare deloc...dar cel mai bine iti vor raspunde ele la intrebarea asta puss

fucking perfect...

#256 2010-10-19 10:32:25

anndreiutzaca
Sr. member
De la: far..far away
Inregistrat: 2009-08-13

sfatul meu e sa nu te mai ingrijorezi si sa-ti pui 100 de probleme..
gandeste-te serios daca el e "alesul"...si relaxeaza-te...o sa fie bine...

Mami de Iustinel puss
Toti copiii sunt minunati atunci când sunt iubiti !

"Părinții nu sunt altceva decât nişte copii mari până când copii lor îi târăsc în maturitate (de obicei cu multă agitație şi cu multe țipete)." Stephen Covey

#257 2010-10-19 13:14:19

Banana Split
Sr. member
Inregistrat: 2010-05-28

mie de exemplu mi-au curs cateva picaturi, si nu m-am durut aproape deloc, doar un mic discomfort. dar, ce-i drept, eu nu am planuit momentul,a fost ceva spontan, si desi ma gandeam la asta, si imi doream, niciodata nu m-am gandit "aoleu dar daca ma doare?!" chiar nu am gandit deloc negativ.. poate si asta a ajutat smile bafta!

#258 2010-10-19 13:40:40

MaryLu
New member

Si credeti ca ar trebui sa-i spun ca sunt virgina?

#259 2010-10-19 14:04:11

Emm
Hero member
De la: mama de acasa
Inregistrat: 2009-02-05

normal ca trebuie sa-i spui neutral, adica ma rog... totusi e primul barbat din viata ta... si pt tine va fi o chestie de neuitat... faci cum vrei la urma urmei, e alegerea ta. dar daca as fi in locul tau i-as spune smile, pt ca nu e o rusine, e o chestie de care, parerea mea, trebuie sa te mandresti, ca nu esti una din miile de fete care se arunca in bratele primului venit.

Ultima oara a fost editat de Emm (2010-10-19 14:06:07)

Seasons come and go, but I will never change and I’m on my way

#260 2010-10-19 14:12:57

MaryLu
New member

Emm a scris:

normal ca trebuie sa-i spui neutral, adica ma rog... totusi e primul barbat din viata ta... si pt tine va fi o chestie de neuitat... faci cum vrei la urma urmei, e alegerea ta. dar daca as fi in locul tau i-as spune smile, pt ca nu e o rusine, e o chestie de care, parerea mea, trebuie sa te mandresti, ca nu esti una din miile de fete care se arunca in bratele primului venit.

Dar cum sa-i spun? Adica inainte de inceperea actului sexual spun "vezi ca sunt virgina"?

#261 2010-10-19 14:34:48

sub
Platinum member
De la: BV
Inregistrat: 2010-05-29

MaryLu a scris:

Dar cum sa-i spun? Adica inainte de inceperea actului sexual spun "vezi ca sunt virgina"?

probabil isi va da seama el, fara sa-i spui

Success is simple. Do what's right, the right way, at the right time.

#262 2010-10-19 14:49:53

coraline
Addicted member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2010-06-09

aaa dar de cat timp sunteti impreuna? zic si eu.. daca vrei sa faci pasul cu el, inseamna ca aveti ceva, nu o saptamana. nu ati discutat niciodata aspectul?

eu cred ca sub nici o forma nu ar trebui sa astepti pana in acel moment ci sa vorbesti cu el inainte, ar trebui si el sa fie pregatit pentru asa ceva, sa fie mai bland, mai gingas, sa nu te doara, nu sa i-o trantesti cu 5 minute inainte "vezi ca eu sunt virgina".

teama de dezvorginare este normala, dar nu trebuie sa faci o mare problema din asta. in primul rand daca o sa te gandesti constant "aoleo o sa ma doara, o sa se rupa ceva, curge sange" vei fi incordata, iti va fi frica si sigur te va durea. nu mai bine nu te mai gandesti atata? totul vine de la sine, preludiu, saruturi, mangaieli, nici nu vei stii ca ai ajuns la penetrare decat sa stai sa analizezi fiecare miscare.
la mine nu a curs nici o picatura de sange dar a durut putin, precum vezi toate suntem diferite, important este sa fi linistita si relaxata.

Ultima oara a fost editat de coraline (2010-10-19 14:52:36)

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#263 2010-10-19 14:53:35

broken_wings
Full member
De la: somewhere
Inregistrat: 2010-09-12

daca te iubeste te va intelege si va fi foarte atent si grijuliu cu tine smile, de durut, doare, dar nu-i insuportabil tongue cel putin la mine nu a fost pt ca iubi a fost f atent cu mine si nu trebuia sa-i zic eu daca ma doare pt ca ma tot intreba el wink) trebuie sa stie cum sa te ia, cum sa se comporte cu tine, sa ai parte de un preludiu cat mai lung, cu cat esti mai excitata cu atat doare mai putin, trebuie de asemenea sa fi foarte relaxata... si sa comunicati foarte mult, sa-i zici cum ai vrea sa se miste(mai incet, mai repede)...
si in plus eu cred ca ar trebui sa-i spui si chiar daca nu-i spui isi va da singur seama smile

bafta! big_smile si nu te mai stresa atat,bucura-te de moment! puss

Doar tu! hjarta

#264 2010-10-19 14:54:43

kathrynn
Hero member
Inregistrat: 2009-08-24

Eu nu m-as fi gandit sa fac sex cu primul fara sa NU ii spun ca-s virgina, tocmai ca sa stie si sa o ia mai usor. Inainte sa  facem am intors subiectul pe toate partile, inclusiv temerile mele si abia apoi m-am linistit si am facut-o.

Mi s-ar parea urat sa nu-i spui nimic si el sa afle in timpul partidei daca, eventual, iti curge putin sange sau te doare.  Eu in locul lui m-as enerva la culme ca nu mi s-a spus de la inceput.

Nu e nimic de ce sa-ti fie rusine, nici de faptul de a fi virgina, nici sa vorbesti cu el despre asta. Se presupune ca daca ai ajuns la un asemenea nivel de apropiere de el incat sa vrei sa-ti pierzi virginitatea cu el, ar trebui si sa fii in stare si sa vorbesti deschis cu el despre virginitate, sex, contraceptie, orgasm, etc.

Shorty, we can switch positions
From the couch to the counters in my kitchen

#265 2010-10-19 14:55:24

broken_wings
Full member
De la: somewhere
Inregistrat: 2010-09-12

si sange... probabil o sa-ti curga... mie mi-a curs, ce-i drept foarte putin prima data, dar a doua oara destul de rau... si de durut a cam durut, dar cand ma strangea in brate si imi spunea ca ma iubeste uitam de tot si de toate tongue

Doar tu! hjarta

#266 2010-10-19 15:12:11

MaryLu
New member

Multumesc mult pentru raspunsuri!
Imi este foarte rusine sa-i spun ca sunt virgina dar nu stiu de ce... Nu am avut discutii de genul asta cu nimeni pana acum,poate din aceasta cauza.
Dar el isi poate da singur seama daca sunt sau nu virgina?

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.