homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Dezvirginarea-15

#267 2010-10-19 15:18:22

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Re: dezvirginarea

eu nu m-as baza pe faptul ca-si da el seama
spune-i, ca nu e nicio rusine, ca sa aiba si el grija, sa fie mai bland... spune-i ca ai emotii cand te gandesti la ce o sa urmeze, fiindca esti virgina

#268 2010-10-19 15:20:34

MaryLu
New member
Inregistrat: 2010-10-19

Ok. Multumesc puss
Sa-mi tine-ti pumnii diseara rotfl

#269 2010-10-19 15:30:53

coraline
Addicted member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2010-06-09

nu este bine sa te bazezi niciodata pe altii, intotdeauna pe tine, la o adica daca el nu isi da seama tot tu ai de suferit, nu el.
incearca sa te gandesti putin si la tine, lasa rusinea la o parte, sexul face parte din viata tuturor si nu este nimic rusinos

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#270 2010-10-19 15:39:11

MaryLu
New member

coraline a scris:

nu este bine sa te bazezi niciodata pe altii, intotdeauna pe tine, la o adica daca el nu isi da seama tot tu ai de suferit, nu el.
incearca sa te gandesti putin si la tine, lasa rusinea la o parte, sexul face parte din viata tuturor si nu este nimic rusinos

El e o fire mai "rebela" daca se poate spune si asa...
Adica eu am impresia ca daca ii spun n-o sa ma bage prea mult in seama...

#271 2010-10-19 16:16:51

Banana Split
Sr. member
Inregistrat: 2010-05-28

:\ din ce imi spui tu ... sincer nu prea imi place de tipul asta. esti sigura ca vrei sa-ti incepi viata sexuala cu el?
si.. esti sigura ca ai 20 de ani?
nu mi-o lua in nume de rau.. dar... cum sa intrebi "poate sa-si dea seama daca sunt virgina sau nu" din moment ce tu singura ne spui ca esti rusinoasa si asa mai departe... adica, poate unele fete reusesc sa faca sa para ca nu sunt virgine, cele mai dezinvolte sa zic asa, dar oricum e o prostie. ar trebui sa te mandresti ca esti virgina si ai stat atat neatinsa.. pt barbati asta e o bucurie, nicidecum ceva de care sa nu-i pese, sa nu bage in seama cum spui tu...
nu stiu. sper sa nu faci o greseala, pt ca din ce ne spui tu, pare ca e un tip care te-a cam pacalit sa o faci cu el si e foarte posibil sa se stearga pe maini si sa plece imediat dupa... mai ales ca nu vrei sa ne spui de cand esti cu el etc, si ca n-ati vorbit despre treburile astea pana acum
nu vreau sa te judec, ci doar sa te ajut. eu zic sa te gandesti mai bine

Publicitate

loading...

#272 2010-10-19 16:27:16

roxana_me
New member
Inregistrat: 2010-08-10

am si eu o intrebare:cam cat sange trebuie sa curga prima data?stiu ca nu e obligatoriu,dar ce cantitate este normala?

#273 2010-10-19 16:37:53

MaryLu
New member

LadyBird a scris:

:\ din ce imi spui tu ... sincer nu prea imi place de tipul asta. esti sigura ca vrei sa-ti incepi viata sexuala cu el?
si.. esti sigura ca ai 20 de ani?
nu mi-o lua in nume de rau.. dar... cum sa intrebi "poate sa-si dea seama daca sunt virgina sau nu" din moment ce tu singura ne spui ca esti rusinoasa si asa mai departe... adica, poate unele fete reusesc sa faca sa para ca nu sunt virgine, cele mai dezinvolte sa zic asa, dar oricum e o prostie. ar trebui sa te mandresti ca esti virgina si ai stat atat neatinsa.. pt barbati asta e o bucurie, nicidecum ceva de care sa nu-i pese, sa nu bage in seama cum spui tu...
nu stiu. sper sa nu faci o greseala, pt ca din ce ne spui tu, pare ca e un tip care te-a cam pacalit sa o faci cu el si e foarte posibil sa se stearga pe maini si sa plece imediat dupa... mai ales ca nu vrei sa ne spui de cand esti cu el etc, si ca n-ati vorbit despre treburile astea pana acum
nu vreau sa te judec, ci doar sa te ajut. eu zic sa te gandesti mai bine

V-am spus mai sus parca ca sunt cu el de 4 luni.
Nu ti-o iau deloc in nume de rau puss Doamne fereste!
Iti multumesc mult ca-mi dai sfaturi! smile

#274 2010-10-19 17:00:56

coraline
Addicted member

roxana_me a scris:

am si eu o intrebare:cam cat sange trebuie sa curga prima data?stiu ca nu e obligatoriu,dar ce cantitate este normala?

asa cum nu exista o regula in a curge sau nu, nu exista o regula nici la cantitate. unora le curg 2-3 picaturi, altele au sangerare ca la ciclu, altele nu au deloc. fiecare fata are organismul ei si reactioneaza diferit, in fuctie de himen daca este rigid, elastic...

MaryLu, cum adica e fire rebela sia nu il intereseaza? stai putin dar, pana la urma, daca tine la tine trebuie obligatoriu sa il intereseze. cum ar fi tu sa fi fire mai rebela si sa il ti 2 ani fara sex? ca asa vrei tu si nu te intereseaza?
intr-o relatie sunt 2, daca nu te baga in seama cu faptul ca esti virgina si o sa o faca cu tine ca si cum ar trebui sa fi experta nu stiu daca o sa iti placa ce va iesi.
nu mai lasa atata de la tine, pana la urma este corpul tau, psihicul tau, trebuie sa ai control asupra lor, daca tu nu o vei face nimeni n-o va face pentru tine. daca tu nu ai grija de tine, nu va avea el.
sunt de acord cu ladybird, nu imi place ce aud, intr-o relatie se vorbeste si despre asa ceva, eu cand l-am cunoscut pe al meu a stiut din prima ca sunt virgina si sa nu se astepte la mare lucru de la mine.
nici nu iti inchipui cat de important este primul barbat in viata unei femei, poate sa iti schimbe radical parerea despre sex, sa iti placa la nebunie sau sa te juri ca nu o mai faci in viata ta

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#275 2010-10-19 17:14:38

MaryLu
New member

coraline a scris:

roxana_me a scris:

asa cum nu exista o regula in a curge sau nu, nu exista o regula nici la cantitate. unora le curg 2-3 picaturi, altele au sangerare ca la ciclu, altele nu au deloc. fiecare fata are organismul ei si reactioneaza diferit, in fuctie de himen daca este rigid, elastic...

MaryLu, cum adica e fire rebela sia nu il intereseaza? stai putin dar, pana la urma, daca tine la tine trebuie obligatoriu sa il intereseze. cum ar fi tu sa fi fire mai rebela si sa il ti 2 ani fara sex? ca asa vrei tu si nu te intereseaza?
intr-o relatie sunt 2, daca nu te baga in seama cu faptul ca esti virgina si o sa o faca cu tine ca si cum ar trebui sa fi experta nu stiu daca o sa iti placa ce va iesi.
nu mai lasa atata de la tine, pana la urma este corpul tau, psihicul tau, trebuie sa ai control asupra lor, daca tu nu o vei face nimeni n-o va face pentru tine. daca tu nu ai grija de tine, nu va avea el.
sunt de acord cu ladybird, nu imi place ce aud, intr-o relatie se vorbeste si despre asa ceva, eu cand l-am cunoscut pe al meu a stiut din prima ca sunt virgina si sa nu se astepte la mare lucru de la mine.
nici nu iti inchipui cat de important este primul barbat in viata unei femei, poate sa iti schimbe radical parerea despre sex, sa iti placa la nebunie sau sa te juri ca nu o mai faci in viata ta

Ai dreptate Coraline!
Dar totusi... Mi-e frica ca daca in timpul actului eu ii spun ca ma doare si el nu va vrea sa termine ce este de facut?
Eu cred ca nu sunt foarte pregatita pentru acest pas dar totusi ma gandesc ca au trecut 4 luni de cand suntem impreuna.

#276 2010-10-19 17:21:31

anndreiutzaca
Sr. member
De la: far..far away
Inregistrat: 2009-08-13

"Dar totusi... Mi-e frica ca daca in timpul actului eu ii spun ca ma doare si el nu va vrea sa termine ce este de facut? "

Marylu..toata lumea ti-a spus ca ar fi bine sa vb cu el inaintea actului..nu in timp...sa inteleg ca voi in 4 luni nu ati deschis deloc acest subiect???
Dupa cum vb..nu pari foarte pregatita sa faci acest pas...

Mami de Iustinel puss
Toti copiii sunt minunati atunci când sunt iubiti !

"Părinții nu sunt altceva decât nişte copii mari până când copii lor îi târăsc în maturitate (de obicei cu multă agitație şi cu multe țipete)." Stephen Covey

#277 2010-10-19 17:25:33

coraline
Addicted member

4 luni nu mi se pare asa de mult incat sa fi obligata sa faci acest pas, nici 1 an nu este mult daca tu nu vrei. si daca ajungeti sa o faceti si vrei sa se opreasca si el nu se opreste ii tragi una de nu se vede unde il doare mai tare si il dai la o parte.
nu exista o regula cand sa o faci si nici nu te poate obliga cineva. si eu ma mir ca in 4 luni nu ati vorbit despre sex deloc. inainte sa faci acest pas, ca mai apoi sa nu regreti, vorbeste cu el si vezi cum se comporta, daca se arata interesat de conditia ta de virgina sau nu, daca vrea sa te simti si tu bine, sau doar sa se descarce el.

#278 2010-10-19 18:08:50

roxana_me
New member
Inregistrat: 2010-08-10

multumesc pentru raspuns si daca nu te superi marylu, as vrea sa iti spun si parerea mea:trebuie sa ii spui ca esti virgina pentru ca cel mai important lucru prima oara este sa te simti tu linistita si calma pentru ca fiind stresata sigur nu va merge bine.probabil  ca el nici nu se asteapta ca tu sa mai fii virgina si poate va aprecia asta mai mult decat crezi.asta cred eu:)

#279 2010-10-19 18:09:30

broken_wings
Full member
De la: somewhere
Inregistrat: 2010-09-12

trebuie sa discutati serios despre asta, pentru ca apoi poate fi rau pentru tine, pe el o sa-l doara undeva, pt ca el nu are nimic de pierdut, dar tu... nu numai ca iti vei pierde virginitate (pe care oricum o vei pierde candva big_smile), dar te poate afecta psihic daca el nu-i persoana potrivita pentru tine...
cum spunea si coraline iti poate schimba total parerea despre sex, pentru ca daca va fi prea brusc cu tine, nu va stii sa fie atent si la nevoile tale, vei ajunge sa urasti sexul... si asta doar pt ca tu nu ai reusit sa discuti cu el, sa-i spui ca vrei ca el sa fie primul. Si crede-ma orice barbat se simte mandru ca e primul in viata unei femei, conteaza enorm pentru ei, se simt mai... masculi, ca sa  zic asa lol si in plus e si placerea mai mare si la ei pentru ca tu esti mai stramta si e altceva.
Si inca o chestie, esti sigura ca el simte ceva pentru tine? mie mi se pare vital ca primul sa fie cel pe care-l iubesti si el la randul lui sa te iubeasca pentru ca altfel nu are rost s-o faci... ai rezistat atata timp mai poti rezista pana gasesti persoana potrivita (asta daca sentimentele nu-ti sunt tocmai impartasite).
Gandeste-te foarte bine inainte si incearca sa discuti cu el! esti tu in joc... barbati mai poti gasi altii dar experienta asta e unica si trebuie s-o tii minte ca ceva deosebit!

si scuza-ma daca am scris romane wink) dar m-a luat valul ;wink

Doar tu! hjarta

#280 2010-10-19 22:33:25

_INNA_
Banat

ce frumi hjartahjartahjarta prima data big_smile unde ati facut-o ? big_smile

#281 2010-10-19 22:40:27

kathrynn
Hero member
Inregistrat: 2009-08-24

Mai, Mary, cum stai tu cu un om in care nu ai atata incredere ca s-ar opri cand zici ca te doare? Tu il cunosti, ti se pare genul care sa-i dea mai departe cand tu suferi acolo sub el? Si daca da, chiar vrei sa-ti pierzi virginitatea asa?

Bine zicea cineva mai sus ca fiind asa timida nu ai avea cum sa ascunzi ca esti virgina. Oricum, eu nu stiu cum ai putea sa disimulezi asta oricat de dezinvolta ai fi ... da ma rog, e alta discutie.

Si insist asupra faptului ca trebuie sa vorbesti cu el. Despre sex, despre contraceptie, despre cum, cand, unde, tot ce te poate linisti. Daca nu te baga in seama, eu zic ca e clar ca nu are rost sa o faci cu el, ca nu o sa iasa nimic bun si o sa suferi.

Shorty, we can switch positions
From the couch to the counters in my kitchen

#282 2010-10-20 14:08:13

miqutzaa
New member
Inregistrat: 2010-10-20

...la mn a fost destul de rau  supa pot spune pt k mi-a curs foarte mult sange si m-a durut o saptamana si cv ,pana am fost la medic si mi-a spus sa iau no-spa pt dureri..si acum e mai bn happydance  .. voi vedea la celelalte contacte cum va fi big_smile

#283 2010-10-20 14:12:41

geamana
New member
Inregistrat: 2010-07-04

am urmat un tratament cu anti diane-35 o luna de zile...nu am avut probleme cu ovarele deloc in timpul tratamentului.akum k am inceput din nou o folie au inceput dureri,nu foarte mari cateodata..ar trebui sa le intrerup cred eu...voi ce spuneti..ast mesaj urgent...ms mult

#284 2010-10-20 15:03:32

coraline
Addicted member

geamana in primul rand esti foarte offtopic, aici se vorbea despre total altceva.
pct 2: nu trebuie sa faci nimic de capul tau, cu hormonii nu e de joaca, le incepi si le intrerupi dupa cum doresti, daca ai probleme cel mai bine te adresezi medicului si el iti va recomanda ceva. posibil sa fie inca perioada de acomodare de 3luni, daca ai dureri, spotting sau orice disconfort fugi la medic

#285 2010-10-20 15:58:12

MaryLu
New member

Am facut-o...
I-am spus ca sunt virgina cu vreo 5 minute inainte sa ne bagam in pat. A facut o fata gen "ceee??" dar a spus "lasa ca vad eu ce fac"...
A inceput cu magaierile,pupaturile etc. iar prima oara cand m-a penetrat a durut... Pe tot parcursul asta si-a bagat-o cam de vreo 8 ori si de fiecare data imi spunea "shhh" iar eu plangeam de mama focului smile
Ceea ce nu mi-a placut a fost faptul ca atunci cand l-am intrebat inainte s-o facem daca doare mi-a raspuns pe un ton cam rastit "dar termina odata cu plansul ca nimeni nu a murit din asta" dar totusi de dimineata mi-a cerut scuze.
De cand i-am spus ca sunt virgina pana cand s-a terminat actul nu a fost asa tandru,a facut-o de parca ii era mila de mine ca sunt virgina...
Oara a fost asa din cauza ca nu i-am spus mai dinainte ca sunt virgina?

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.