homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Dezvirginarea-17

#305 2010-11-04 17:25:58

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

Re: dezvirginarea

Andyno, abtine-te!
postarile tale sunt doar mistorui la adresa userilor. chiar iti doresti un ban??

#306 2010-11-04 20:03:25

Toriana
Sr. member
Inregistrat: 2010-10-18

elenutza pisiqutza a scris:

eu va zic sa aveti grija cum va alegeti prietenii din proprie experienta.eu nu am stiut si am ajuns violata de 3 indivizi inclusiv el.asa ca se mai poate astepta.nu  va grabiti

sad  sad Doamne, asta pare un cosmar. puss

Prostia este infinit mai fascinanta decat inteligenta, inteligenta are limitele ei, prostia nu. lol

Mi-ai spus ca ma iubesti, iar prin fapte mi-ai dovedit cat de putin.

#307 2010-11-04 20:44:15

luisjota
Hero member
De la: ...madrid al cielo
Inregistrat: 2009-12-27

nu pare, E un cosmar....de ce nu ai denuntat? elenutza_pisiqutza de ce nu ai facut o denuntie la politie?
cand s-a intamplat?
nu e tarziu oricum, nu-i lasa asa, denunta-i !!!
pe toti, inclusiv pe EL

fucking perfect...

#308 2010-11-14 14:05:46

SofySofia
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2010-07-29

MaryLu a scris:

luisjota a scris:

nu radem hjarta
1. daca n-ai incredere in el ca o sa stie cum sa faca si ce sa faca fara sa-i spui tu, nu te mai apuca
2. daca te doare, il dai jos de pe tine
3. cati ani ai?
puss

Am 20 de ani.
Nu e vorba ca nu am incredere in el (sunt sigura ca daca ii voi spune s-o ia mai incet asa va face) dar imi e rusine sa spun asta... Sunt foarte rusinoasa!
P.S.:Multumesc pt raspuns!

Nu-ti fa probleme rotfl2
Si eu am facut la fel... I-am ascuns iubitului meu ca sunt virgina dar bineinteles ca nu a mers big_smile

Strong reasons make strong actions!

#309 2010-11-14 16:01:09

coraline
Addicted member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2010-06-09

ok deci sa vedem. nu esti destul de rusionasa cat sa faci sex (sa te dezbraci in pielea goala in fata unui strain si sa copulati impreuna) dar esti prea rusinoasa sa ii spui ca esti virgina? pur si simplu nu inteleg relatiile din ziua de azi.....

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

Publicitate

loading...

#310 2010-11-14 16:09:27

jeannie
Addicted member
Inregistrat: 2010-07-13

coraline a scris:

ok deci sa vedem. nu esti destul de rusionasa cat sa faci sex (sa te dezbraci in pielea goala in fata unui strain si sa copulati impreuna) dar esti prea rusinoasa sa ii spui ca esti virgina? pur si simplu nu inteleg relatiile din ziua de azi.....

subscriuuuuuu
si, in plus, nu e nicio rusine sa fii virgina. tu esti cea mai importanta pentru tine, nu parerea lui despre virginitate

#311 2010-11-14 16:15:18

coraline
Addicted member

zici ca virginitatea e o boala rotfl daca ii spui "iubitu' am sifilis/sunt virgina" e la fel rotfl

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#312 2010-11-14 16:18:02

kathrynn
Hero member
Inregistrat: 2009-08-24

Pe mine ma "distreaza" mai tare alea care vin pe aici si zic "daca am facut doar sex oral / anal; mai sunt virgina"?

Da, fato, esti la fel de pura ca un ghiocel proaspat iesit din zapada.

Shorty, we can switch positions
From the couch to the counters in my kitchen

#313 2010-11-14 16:23:13

coraline
Addicted member

eh pentru unele conteaza asa mult starea himenului de parca de el se atarna toata viata. ca se joaca in zona cu degetul, ca au fost penetrare dar foarte putin, ca cine stie ce s-a intamplat... adica au indrazneala sa se joace dezbracate dar fereasca sfantul sa nu mai fie virgine, pentu nu sunt gata sa faca pasul si le este rusine...!

#314 2010-11-14 16:25:18

jeannie
Addicted member
Inregistrat: 2010-07-13

kathrynn a scris:

Pe mine ma "distreaza" mai tare alea care vin pe aici si zic "daca am facut doar sex oral / anal; mai sunt virgina"?

Da, fato, esti la fel de pura ca un ghiocel proaspat iesit din zapada.

rotfl

La mine, primul a strambat din nas cand i-am zis ca sunt virgina. L-am invitat sa plece pe usa afara.

Ultima oara a fost editat de orangina123 (2010-11-15 21:09:05)

#315 2010-11-14 16:29:50

coraline
Addicted member

foarte tare rotfl bine i-ai spus orangina big_smile

#316 2010-11-14 16:56:14

kathrynn
Hero member

coraline a scris:

zici ca virginitatea e o boala rotfl daca ii spui "iubitu' am sifilis/sunt virgina" e la fel rotfl

In mare parte e din cauza anturajului si a noii mentalitati conform careia daca ajungi la 16 ani si esti virgina, e ceva in neregula cu tine, ca sa nu mai vorbim de situatia de-a dreptul "tragica" in care ajungi la 18-19 ani si inca esti virgina. Fetele alea sunt privite de anturaj mai rau decat daca ar avea sifilis, vorba ta. Macar daca ar avea sifilis ar fi insemnat ca au facut sex.

Cred ca majoritatea o fac la varste asa de fragede din cauza presiunii (iubitului, gastii, amicelor etc) si apoi le pare rau. E destul sa citesti la topicul "la ce varsta ti-ai inceput viata sexuala" ca sa vezi cate postari sunt din categoria "la 14/15 ani si acuma-mi pare rau".

Ultima oara a fost editat de kathrynn (2010-11-14 17:03:10)

#317 2010-11-14 17:01:34

Banana Split
Sr. member
Inregistrat: 2010-05-28

so true...

#318 2010-11-14 17:13:14

coraline
Addicted member

asa este din pacate sad eu la 18 ani eram considerata tanara cand mi-am inceput viata sexuala, colege de-ale mele ma vedeau ca fiind curva lol desi aveam relatie stabila.
acum la 14 ani deja fetele sunt in stare sa predea adevarate lectii de sexologie. dar obsesia virginitatii este cu 2 taisuri: unele abia asteapta sa scape de ea, altele se agata cu dintii de ea (mai mult de nomenclatura, ca sex oral/anal sau petting tot fac)
sexul se vinde, este peste tot, deja este un stil de viata, insa putine stiu la ce se inhama. deja sa te tii de mana in parc si sa te saruti pe o banca este demodat, esti fraier daca nu faci un sex oral in parc dupa a doua intalnire

#319 2010-11-14 18:54:35

Andyno
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2010-06-16

camysh a scris:

Andyno, abtine-te!
postarile tale sunt doar mistorui la adresa userilor. chiar iti doresti un ban??

mistouri...pai useri astia fac misto de voi...chiar puneti botu ca tot ce se scrie pe aici?

gONE aFTER pUSSY'es! ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)

#320 2010-11-14 20:53:00

QueenOfRoses
Moderator
De la: Where the wild roses grow.
Inregistrat: 2009-08-21

Andyno, nu te obliga nimeni sa citesti smile

"Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson

#321 2010-11-15 00:27:39

luisjota
Hero member
De la: ...madrid al cielo
Inregistrat: 2009-12-27

kathrynn a scris:

coraline a scris:

In mare parte e din cauza anturajului si a noii mentalitati conform careia daca ajungi la 16 ani si esti virgina, e ceva in neregula cu tine, ca sa nu mai vorbim de situatia de-a dreptul "tragica" in care ajungi la 18-19 ani si inca esti virgina. Fetele alea sunt privite de anturaj mai rau decat daca ar avea sifilis, vorba ta. Macar daca ar avea sifilis ar fi insemnat ca au facut sex.

Cred ca majoritatea o fac la varste asa de fragede din cauza presiunii (iubitului, gastii, amicelor etc) si apoi le pare rau. E destul sa citesti la topicul "la ce varsta ti-ai inceput viata sexuala" ca sa vezi cate postari sunt din categoria "la 14/15 ani si acuma-mi pare rau".

.....le pare rau ca n-au facut-o mai devreme....no te digo!!!! rotfl

fucking perfect...

#322 2010-11-15 01:16:48

kathrynn
Hero member

Mda, astea ca astea, ca au fost naive, usor influentabile etc, dar pe mine ma enerveaza replicile din categoria "cu X da-mi pare rau ca trebuia sa-l astept pe iubi actual Y, ca bla bla bla"
What's the point?  De unde era sa stii, cand ai facut cu X ca urma sa apara Y, care va fi the one? Daca nu mai aparea decat peste 10 ani?
Desi eu vorbesc din perspectiva unei persoane care a ratat o ocazie la 17 ani si urmatoarea a aparut la 21.
Deci, da, mie chiar ar trebui sa-mi para rau ca n-am facut-o mai devreme.

#323 2010-11-16 17:35:33

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

kathrynn a scris:

coraline a scris:

Mentalitate pe care noi incercam sa o desfiintam, dar se pare ca majoritatea ne considera babe cu idei invechite si nici macar nu ne baga in seama cand le zicem "nu o face daca nu vrei". Si atunci te intrebi cine sunt babele de fapt...noi sau ele, care incet incet se intorc in Evul Mediu cand femeia era un obiect pe care barbatul il poseda de cate ori avea ocazia, cu sau fara voia ei?

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.