homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Dezvirginarea-18

#324 2010-11-16 22:42:22

jeannie
Addicted member
Inregistrat: 2010-07-13

Re: dezvirginarea

yoyolina a scris:

majoritatea ne considera babe cu idei invechite si nici macar nu ne baga in seama cand le zicem "nu o face daca nu vrei". Si atunci te intrebi cine sunt babele de fapt...noi sau ele, care incet incet se intorc in Evul Mediu cand femeia era un obiect pe care barbatul il poseda de cate ori avea ocazia, cu sau fara voia ei?

tummenupp

#325 2010-11-17 00:46:27

Orange
Full member
Inregistrat: 2009-12-04

coraline a scris:

ok deci sa vedem. nu esti destul de rusionasa cat sa faci sex (sa te dezbraci in pielea goala in fata unui strain si sa copulati impreuna) dar esti prea rusinoasa sa ii spui ca esti virgina? pur si simplu nu inteleg

Subsciu ! e cel putin lipsit de logica smile dealtfel , atita timp cat nu ai dupa 30, virginitatea poate fi o mandrie, nu o rusine (pt faza cu "mandria" nu sariti pe mine!  rotfl  angel )

Ultima oara a fost editat de Orange (2010-11-17 00:50:39)

Am invatat ca nu merita sa irosesti nici macar o clipa din viata pentru a te gandi la oamenii care nu iti plac sau nu te plac hjarta Va pup si aveti grija de vOi hjarta

#326 2010-12-05 22:17:28

Aylinaa
New member
Inregistrat: 2010-03-04

Ete na:rotfl2 io am facut-o prima data cand aveam 32 si a fost super tare! Si n-am fost nici calugarita, nici nebuna...pur si simplu n-am considerat relatiile si sexul o prioritate. Ideea e ca ma cunosteam cu tipul respectiv de vreo 3 ani (eram amici) si i-a cam "picat fata", dar n-am auzit vreun comentariu de regret:rotfl

Viata e grea pentru cei care o iau in serios, dar este un dezastru pentru cei care se lasa in voia ei!

#327 2010-12-05 23:48:17

Pacpac
New member
Inregistrat: 2010-11-18

#328 2010-12-06 22:15:41

Orange
Full member
Inregistrat: 2009-12-04

Aylinaa a scris:

Ete na:rotfl2 io am facut-o prima data cand aveam 32 si a fost super tare! Si n-am fost nici calugarita, nici nebuna...pur si simplu n-am considerat relatiile si sexul o prioritate. Ideea e ca ma cunosteam cu tipul respectiv de vreo 3 ani (eram amici) si i-a cam "picat fata", dar n-am auzit vreun comentariu de regret:rotfl

ceva mai rar intilnit in ziua de azi;)dar mult mai potrivita decizie decat sa regreti k ai facut-o la presiunea anturajului... imi ierti curiozitatea dar ai un copil ? daca da, la ce varsta l-ai nascut?))

Am invatat ca nu merita sa irosesti nici macar o clipa din viata pentru a te gandi la oamenii care nu iti plac sau nu te plac hjarta Va pup si aveti grija de vOi hjarta

Publicitate

loading...

#329 2011-04-17 10:29:42

hai_faiv
Hero member
De la: bubulina gospodina
Inregistrat: 2008-08-18

am o intrebare...prosteasca chiar big_smile mi-am inceput viata sexuala de 3 ani jumatate, dar niciodata la penetrare nu mi-a curs sange, nu am simtit durere, simteam ca parca o parte din himen nu s-a rupt rotfl2 pana ieri, cand am simtit ca face ceva "poc" la penetrare si a inceput sa curga sange si sa ma doara oarecum. lubrifiata eram...ce poate fi?

When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history.

#330 2011-04-17 10:48:04

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

Sa nu fi fost altceva... ca dupa atata vreme, m-as mira sa fi fost vreo bucatica de himen uitata de lume.

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#331 2011-04-17 10:51:33

hai_faiv
Hero member

cand m-a penetrat cu "varful" am simtit...deci ma indoiesc sa fie o rana pe col sau ceva mai adanc. ne-am oprit imediat dupa ce am simtit durerea. e prima data cand mi se intampla asa ceva.

When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history.

#332 2011-04-17 12:01:32

Banana Split
Sr. member
Inregistrat: 2010-05-28

eu am auzit de cazuri in care himenul se rupe dupa mult timp de tot.. insa nu stiu ce sa zic.. se poate sa fi fost cazul tau, altceva nu cred sa fi fost

#333 2011-04-17 13:58:08

Melita
Hero member
Inregistrat: 2011-01-07

Si eu mi-am inceput viata sexuala de 8 luni si la fel. Niciodata nu mi-a curs nimic nu am simtit ca s-ar rupe ceva. Oare sa treaca asa mult timp pana se intampla asta?

”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg)

#334 2011-04-17 20:29:50

kathrynn
Hero member
Inregistrat: 2009-08-24

Nici mie nu mi-a curs sange deloc prima data si nici dupa, niciodata in 7-8 ani de cand am inceput.

PS. Daca ma maritam cu vreun arab, era vai de pielea mea  rotfl2

Shorty, we can switch positions
From the couch to the counters in my kitchen

#335 2011-04-17 20:31:17

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

kathrynn a scris:

Nici mie nu mi-a curs sange deloc prima data si nici dupa, niciodata in 7-8 ani de cand am inceput.

PS. Daca ma maritam cu vreun arab, era vai de pielea mea  rotfl2

La fel si la mine lol ma rog, 2 ani, nu 7-8. Sper sa n-am surprize in viitor, ca si hai_faiv.

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#336 2011-04-17 21:35:48

Melita
Hero member
Inregistrat: 2011-01-07

Intr-un fel ar fi bine sa ai o surpriza de genu ca macar sti sigur ce e. Data viitoare cand o sa merg la medic o sa intreb asta ca ma framanta big_smile

”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg)

#337 2011-04-17 22:53:18

hai_faiv
Hero member

M-as duce la spital, dar ultima data cand am mers cu "mancarimi" si usturime, doctorul m-a cam luat peste picior, bineinteles, era mai tinerel asa.
imi zice "pai domnisoara, dupa acte sexuale puternice vreti ca sa fiti aplaudata de propriul corp? altceva nu pot spune. nu sunteti bolnava sau ceva, ci pur si simplu corpul sufera cand face pauze si reia o veche munca"
rotfl2

acuma sa merg iara, parca vad ca spune "domnisorica, tu nu erai virgina, dar suferi de schizofrenie si cealalta persoana iti sopteste ca te doare" smile)

e glumet tipul, de treaba...dar uneori le intrece pe toate  neutral

#338 2011-04-18 17:03:53

mature_man
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2011-02-17

Hai_faiv,

Probabil ai (avut) un himen foarte elastic sau un himen partial, oarecum incomplet.
Pana acum nu 's-a impotrivit' din diverse motive, erai foarte excitata si atunci zona se dilata in mod natural, partenerul n-a fortat intrarea etc.

Este posibil ca si pozitia voastra sa fi ajutat la pastrarea unei parti de himen intacta.

Un prieten de-al meu avea deja relatii sexuale de cateva lun ibune cu partenera lui, si cand fata sa dus la doctor fiindu-i teama ca a ramaas insarcinata, medicul i-a spus ca dpdv al himenului este virgina. Avea un himen atat de elastic incat barbatul nu si-a imaginat ca mai e virgina. Mentionez ca el avea suficienta experienta incat sa nu fie dus de nas de un aemenea himen buculucas...

Aveti rabdare mai mult timp, 10-15 zile de pauza, eventual mergi la farmacie si ia un unguent special ptr. zona genitala. Spune-i farmacistei ca ai avut o fisura pelviana usoara si-ti va recomanda ceva...

Cand va reincepeti viata sexuala, roaga-l pe prietenul tau sa fie mai atent, sa nu forteze, sa astepte sa fii suficient de excitata, ceea ce inseamna mai mult decat lubrifiata...

Succes!

MM

Decat sa mori cu regrete, mai bine traiesti cu amintiri.

#339 2011-04-18 20:00:53

V.
Banat
Inregistrat: 2010-08-10

eu n-am avut probleme prima data adica nu am avut dureri nici nu am sangerat,insa dupa am avut un soc cand am mers la doctor si mi-a spus ca nu imi poate face un consult complet pentru ca sunt virgina.
Acum 2 luni am fost din nou si am primit acelasi raspuns dar de data asta i-am spus doctoritei cum sta treaba si mi-a confirmat ca intr-adevar sunt posesoarea unui minunat himen elastic.

#340 2011-04-18 21:09:43

nimenialtu
Full member
Inregistrat: 2009-09-13

V. a scris:

eu n-am avut probleme prima data adica nu am avut dureri nici nu am sangerat,insa dupa am avut un soc cand am mers la doctor si mi-a spus ca nu imi poate face un consult complet pentru ca sunt virgina.
Acum 2 luni am fost din nou si am primit acelasi raspuns dar de data asta i-am spus doctoritei cum sta treaba si mi-a confirmat ca intr-adevar sunt posesoarea unui minunat himen elastic.

Iti dai seama ce fiica de vis ai fii fost in societatile antice? Si ce blestem ai fii fost pt viitorul sot cand s-ar fii aflat ca e incapabil sa te dezvirgineze. Comedie/tragedie greaca nu altceva big_smile

What's the best thing about a blow job?
Ten minutes of silence.

http://27.media.tumblr.com/tumblr_lio9k … o1_500.jpg big_smile

#341 2011-04-19 13:05:54

V.
Banat
Inregistrat: 2010-08-10

da pai tocmai de-asta maica-mea inca se lauda ce fata virgina are ea si cum i-a zis ei doctorita ca sunt o minune ca sunt virgina smile)
Nu ideea e ca eu am facut balet de mica si ma gandeam ca poate am ramas fara himen in timp,pentru ca se itnampla la majoritatea tipelor care fac balet mai mult timp,dar se pare ca mna :-/
Oricum nu sta virginitatea aia intr-o bucatia de carne dar...ai si tu dreptate lol

#342 2011-04-19 20:39:25

nimenialtu
Full member
Inregistrat: 2009-09-13

V. a scris:

da pai tocmai de-asta maica-mea inca se lauda ce fata virgina are ea si cum i-a zis ei doctorita ca sunt o minune ca sunt virgina smile)
Nu ideea e ca eu am facut balet de mica si ma gandeam ca poate am ramas fara himen in timp,pentru ca se itnampla la majoritatea tipelor care fac balet mai mult timp,dar se pare ca mna :-/
Oricum nu sta virginitatea aia intr-o bucatia de carne dar...ai si tu dreptate lol

Sta in cum o defineste fiecare. Dar din pct de vedere medical in acea carne sta... cel putin asa stiu ca isi dadeau seama in antichitate sau cand or fii avut nevoie de acest aspect.

What's the best thing about a blow job?
Ten minutes of silence.

http://27.media.tumblr.com/tumblr_lio9k … o1_500.jpg big_smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.