homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Dezvirginarea-16

#286 2010-10-20 16:00:57

anndreiutzaca
Sr. member
De la: far..far away
Inregistrat: 2009-08-13

Re: dezvirginarea

parerea mea sincera si sper sa nu te superi pe mine e ca acel baiat nu te merita...insa sper ca odata cu trecerea timpului sa ai parte de experiente mai placute..

Ultima oara a fost editat de anndreiutzaca (2010-10-20 16:02:25)

Mami de Iustinel puss
Toti copiii sunt minunati atunci când sunt iubiti !

"Părinții nu sunt altceva decât nişte copii mari până când copii lor îi târăsc în maturitate (de obicei cu multă agitație şi cu multe țipete)." Stephen Covey

#287 2010-10-20 16:08:27

coraline
Addicted member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2010-06-09

eh asta e acum, ai facut-o ai facut-o, nu mai poti sa intorci timpul.
nu este adevarat ca toti barbatii prefera virginele, poate doar ca orgoliu ca ele e primul, dar in rest este dificil sa faci sex cu o virgina, trebuie sa fii tare grijuliu, nu apuci sa termini de fiecare data, de multe ori fata se ataseaza excesiv de acel barbat pentru ca "a fost primul".. al meu a zis ca nu s-ar baga cu o virgina nici sa stie ca nu mai face sex toata viata.

parerea mea este ca trebuia sa te gandesti mai bine, dar ce a fost a fost, poate si el face parte din categoria care daca vede o femeie la 20 de ani virgina o crede ori frustrata ori vai de ea ca nu s-a uitat nimeni la ea.

MaryLu a scris:

Oara a fost asa din cauza ca nu i-am spus mai dinainte ca sunt virgina?

mai potoleste-te o data cu ideea asta!!!!!!! nu vrei sa intelegi ca nu esti ciumata???  acum de ce vrei sa despici firul in 4? daca ii ziceai inainte ca esti virgina ori te parasea, ori tot in pat ajungeati si la fel se intampla, ori pica meteoritul si muream cu totii, cine stie ce ar fi facut?  nu-i mai cauta acum lui scuze si motive, in primul rand nu mai te acuza atata.

acum o intrebare foarte serioasa: de ce ai facut-o cu el? nu pari indragostita, el clar nu pare a te iubi, ai vrut doar sa scapi de virginitate? de curiozitate?

Ultima oara a fost editat de coraline (2010-10-20 16:12:44)

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#288 2010-10-20 16:11:18

anndreiutzaca
Sr. member
De la: far..far away
Inregistrat: 2009-08-13

coraline a scris:

acum o intrebare foarte serioasa: de ce ai facut-o cu el? nu pari indragostita, el clar nu pare a te iubi, ai vrut doar sa scapi de virginitate? de curiozitate?

si eu am acceasi intrebare...

Mami de Iustinel puss
Toti copiii sunt minunati atunci când sunt iubiti !

"Părinții nu sunt altceva decât nişte copii mari până când copii lor îi târăsc în maturitate (de obicei cu multă agitație şi cu multe țipete)." Stephen Covey

#289 2010-10-20 18:32:55

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

geamana, ai warn pentru postare multipla. cumulat cu cel din 6 august => ban 1 zi

#290 2010-10-20 19:30:36

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

Mary, si mie imi lasi impresia ca ai facut-o doar de dragul de a o face, pt ca daca erai pregatita nu iti puneai atatea intrebari acum...dar asta e, faptul e deja consumat; 0totusi tind sa cred ca el nu e asa convins ca tu ai fost virgina din reactia pe care a avut-o...
Tu il cunosti mai bine si stii ce e intre voi, dar parerea mea e ca nu tine suficient de mult la tine...
Pot sa te intreb cum v-ati protejat?

Eu imi amintesc cu drag de prima data, desi m-a durut destul de rau, momentul in sine a fost special, ma simteam pregatita,iar el m-a ajutat sa fiu asa fiindca a avut mereu rabdare cu mine.

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

Publicitate

loading...

#291 2010-10-20 20:11:44

kathrynn
Hero member
Inregistrat: 2009-08-24

Mie mi s-a facut pielea de gaina

eu plangeam de mama focului

"dar termina odata cu plansul ca nimeni nu a murit din asta"

Avand in vedere ca nu poti da timpul inapoi, eu sper doar ca nu o sa mai ai de-a face cu el, pentru ca pare exact genul de barbat caruia nu-i pasa decat de placea proprie si slabe sanse sa se preocupe vreodata de placerea ta. Si e pacat sa traiesti cu ideea ca sexul e nasol, pt ca de fapt e foarte frumos daca il faci cu cine trebuie si implica mai mult decat o femeie intinsa pe spate care strange cuminte din dinti pana isi termina barbatul treaba.

Sincer, iti doresc sa ai parte de experiente mai placute.

Shorty, we can switch positions
From the couch to the counters in my kitchen

#292 2010-10-20 20:16:57

ally18
Insomniac member
Inregistrat: 2008-08-05

carmen_21 a scris:

Mary, si mie imi lasi impresia ca ai facut-o doar de dragul de a o face, pt ca daca erai pregatita nu iti puneai atatea intrebari acum...dar asta e, faptul e deja consumat; 0totusi tind sa cred ca el nu e asa convins ca tu ai fost virgina din reactia pe care a avut-o...
Tu il cunosti mai bine si stii ce e intre voi, dar parerea mea e ca nu tine suficient de mult la tine...
Pot sa te intreb cum v-ati protejat?

Eu imi amintesc cu drag de prima data, desi m-a durut destul de rau, momentul in sine a fost special, ma simteam pregatita,iar el m-a ajutat sa fiu asa fiindca a avut mereu rabdare cu mine.

subscriu  hjarta

Love.  Live. Laugh.

#293 2010-10-20 20:20:07

coraline
Addicted member

si eu iti doresc sa ai parte de mai bun si daca viitoare sa fii putin mai selectiva si sa te iubesti putin mai mult, degeaba stam si il balacarim pe el, pana la urma a fost si decizia ta desi sunt sigura ca in strafundul tau stiai ca nu va iesi bine.

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#294 2010-10-21 15:23:30

MaryLu
New member
Inregistrat: 2010-10-19

Am si eu o intrebare... Dupa cat timp se cicatrizeaza?

#295 2010-10-21 16:19:53

coraline
Addicted member

ti-a curs sange? daca da, cat de mult? cate zile? cateva zile, o saptamana depinde de organismul tau
sa inteleg ca te gandesti sa repeti experienta?

#296 2010-10-23 20:56:16

MaryLu
New member
Inregistrat: 2010-10-19

coraline a scris:

ti-a curs sange? daca da, cat de mult? cate zile? cateva zile, o saptamana depinde de organismul tau
sa inteleg ca te gandesti sa repeti experienta?

Mi-a curs ceva... Adica de dimineata,dupa dezvirginare era in pat sange.

#297 2010-10-31 16:45:39

angeldarkwoman
Sr. member
Inregistrat: 2010-09-24

MaryLu a scris:

Am facut-o...
I-am spus ca sunt virgina cu vreo 5 minute inainte sa ne bagam in pat. A facut o fata gen "ceee??" dar a spus "lasa ca vad eu ce fac"...
A inceput cu magaierile,pupaturile etc. iar prima oara cand m-a penetrat a durut... Pe tot parcursul asta si-a bagat-o cam de vreo 8 ori si de fiecare data imi spunea "shhh" iar eu plangeam de mama focului smile
Ceea ce nu mi-a placut a fost faptul ca atunci cand l-am intrebat inainte s-o facem daca doare mi-a raspuns pe un ton cam rastit "dar termina odata cu plansul ca nimeni nu a murit din asta" dar totusi de dimineata mi-a cerut scuze.
De cand i-am spus ca sunt virgina pana cand s-a terminat actul nu a fost asa tandru,a facut-o de parca ii era mila de mine ca sunt virgina...
Oara a fost asa din cauza ca nu i-am spus mai dinainte ca sunt virgina?

MaryLu tu clar nu erai pregatita sa iti incepi viata sexuala. Sincer nu cred ca esti tu vinovata ca nu i-ai spus demult ca esti virgina, dar totusi l-ai anuntat cu 5 minute inainte de act dar el s-a comportat ca un tractorist putea sa fie tandru , exista un preludiu mai tare te-a inhibat. Imi pare rau de experienta ta. Se zice ca prima oara o tii minte toata viata.  Sincer sper sa gasesti pe cineva care sa te merite.

What doesn't kill me, makes me stronger

#298 2010-11-01 10:18:12

c_r_y_s_a
New member
Inregistrat: 2010-07-31

luisjota ... 3 numere .. adik mai mlte poziitii si sia dat drumu d 3 ori nustiu ... Dak nu e asha spune'mi cum ee rotfl2) k nu ma pricep ....

Si m`ai vazut cu el de mana..te`ai blocat pentru o clipa..pentru prima data in viatza paream chiar fericita ;x

#299 2010-11-01 11:17:13

lady90
New member
Inregistrat: 2010-10-29

Ina_Ela a scris:

eu sunt convinsa ca dezvirginarea tine foarte mult de experienta pe care o are partenerul. desi lui ii era teama sa ma "inceapa", la un moment dat zicea sa ma duc la altu` sa faca asta ca lui ii era frica, habar n`avea cum sa ia o virgina rotfl da` uite ca pana la urma... a reusit...teoretic...cre`ca m`a dezvirginat tom dgtzelu` rotfl ca i`a fost frica sa o "introduca" asa din prima rotfl

exact asa a fost si la mine, hopsieu  pt ca mai avusese fete, dar niciuna virgina, de-asta cred ca a fost cam acelasi lucru pentru amandoi.. adica o experienta frumoasa, si stiu ca orice-ar fi, n-o sa ma uite niciodata, si nici eu pe el. . . big_smile

cand am facut-o prima data, eram in 2008, faceam revelionul cu niste prieteni... mi-a curs putin sange, si el mi-a spus ca avea sange pe p... cand s-a dus la baie big_smile ma simteam asa ciudat dupa aceea, parca nu mai eram eu. . . aveam impresia ca toata lumea stia ce s-a-ntamplat smile)) rotfl2

Ultima oara a fost editat de lady90 (2010-11-01 11:26:02)

#300 2010-11-01 17:43:08

elenutza pisiqutza
New member
Inregistrat: 2010-10-26

eu va zic sa aveti grija cum va alegeti prietenii din proprie experienta.eu nu am stiut si am ajuns violata de 3 indivizi inclusiv el.asa ca se mai poate astepta.nu  va grabiti

#301 2010-11-01 18:55:56

Banana Split
Sr. member
Inregistrat: 2010-05-28

neutral cum adica, elenutza?

#302 2010-11-01 19:45:49

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

lady90 a scris:

aveam impresia ca toata lumea stia ce s-a-ntamplat smile)) rotfl2

Cred ca toate am avut impresia asta prima data lol credeam ca se citeste pe fata mea ca ma imi pierdusem virginitatea in urma cu o ora  trombon

Elenutza, imi pare rau pt tine sad

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#303 2010-11-03 21:36:01

Andyno
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2010-06-16

elenutza pisiqutza a scris:

eu va zic sa aveti grija cum va alegeti prietenii din proprie experienta.eu nu am stiut si am ajuns violata de 3 indivizi inclusiv el.asa ca se mai poate astepta.nu  va grabiti

se numeste sex in grup lol

gONE aFTER pUSSY'es! ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)

#304 2010-11-03 22:05:44

coraline
Addicted member

andyno tu nu te poti abtine? daca nu dai o replica de 2 bani nu te simti bine?

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.