|
Nu esti logat.
Dezvirginarea-16#286 2010-10-20 16:00:57
Re: dezvirginareaparerea mea sincera si sper sa nu te superi pe mine e ca acel baiat nu te merita...insa sper ca odata cu trecerea timpului sa ai parte de experiente mai placute.. Ultima oara a fost editat de anndreiutzaca (2010-10-20 16:02:25) Mami de Iustinel Toti copiii sunt minunati atunci când sunt iubiti ! "Părinții nu sunt altceva decât nişte copii mari până când copii lor îi târăsc în maturitate (de obicei cu multă agitație şi cu multe țipete)." Stephen Covey Offline #287 2010-10-20 16:08:27
Re: dezvirginareaeh asta e acum, ai facut-o ai facut-o, nu mai poti sa intorci timpul.
mai potoleste-te o data cu ideea asta!!!!!!! nu vrei sa intelegi ca nu esti ciumata??? acum de ce vrei sa despici firul in 4? daca ii ziceai inainte ca esti virgina ori te parasea, ori tot in pat ajungeati si la fel se intampla, ori pica meteoritul si muream cu totii, cine stie ce ar fi facut? nu-i mai cauta acum lui scuze si motive, in primul rand nu mai te acuza atata. Ultima oara a fost editat de coraline (2010-10-20 16:12:44) Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #288 2010-10-20 16:11:18
Re: dezvirginarea
si eu am acceasi intrebare... Mami de Iustinel Toti copiii sunt minunati atunci când sunt iubiti ! "Părinții nu sunt altceva decât nişte copii mari până când copii lor îi târăsc în maturitate (de obicei cu multă agitație şi cu multe țipete)." Stephen Covey Offline #289 2010-10-20 18:32:55
Re: dezvirginareageamana, ai warn pentru postare multipla. cumulat cu cel din 6 august => ban 1 zi Offline #290 2010-10-20 19:30:36
Re: dezvirginareaMary, si mie imi lasi impresia ca ai facut-o doar de dragul de a o face, pt ca daca erai pregatita nu iti puneai atatea intrebari acum...dar asta e, faptul e deja consumat; 0totusi tind sa cred ca el nu e asa convins ca tu ai fost virgina din reactia pe care a avut-o... Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline Publicitateloading...
#291 2010-10-20 20:11:44
Re: dezvirginareaMie mi s-a facut pielea de gaina
Avand in vedere ca nu poti da timpul inapoi, eu sper doar ca nu o sa mai ai de-a face cu el, pentru ca pare exact genul de barbat caruia nu-i pasa decat de placea proprie si slabe sanse sa se preocupe vreodata de placerea ta. Si e pacat sa traiesti cu ideea ca sexul e nasol, pt ca de fapt e foarte frumos daca il faci cu cine trebuie si implica mai mult decat o femeie intinsa pe spate care strange cuminte din dinti pana isi termina barbatul treaba. Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline #292 2010-10-20 20:16:57
Love. Live. Laugh. Offline #293 2010-10-20 20:20:07
Re: dezvirginareasi eu iti doresc sa ai parte de mai bun si daca viitoare sa fii putin mai selectiva si sa te iubesti putin mai mult, degeaba stam si il balacarim pe el, pana la urma a fost si decizia ta desi sunt sigura ca in strafundul tau stiai ca nu va iesi bine. Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #294 2010-10-21 15:23:30
Re: dezvirginareaAm si eu o intrebare... Dupa cat timp se cicatrizeaza? Offline #295 2010-10-21 16:19:53
Re: dezvirginareati-a curs sange? daca da, cat de mult? cate zile? cateva zile, o saptamana depinde de organismul tau Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #296 2010-10-23 20:56:16
Mi-a curs ceva... Adica de dimineata,dupa dezvirginare era in pat sange. Offline #297 2010-10-31 16:45:39
MaryLu tu clar nu erai pregatita sa iti incepi viata sexuala. Sincer nu cred ca esti tu vinovata ca nu i-ai spus demult ca esti virgina, dar totusi l-ai anuntat cu 5 minute inainte de act dar el s-a comportat ca un tractorist putea sa fie tandru , exista un preludiu mai tare te-a inhibat. Imi pare rau de experienta ta. Se zice ca prima oara o tii minte toata viata. Sincer sper sa gasesti pe cineva care sa te merite. What doesn't kill me, makes me stronger Offline #298 2010-11-01 10:18:12
Re: dezvirginarealuisjota ... 3 numere .. adik mai mlte poziitii si sia dat drumu d 3 ori ... Dak nu e asha spune'mi cum ee ) k nu ma pricep .... Si m`ai vazut cu el de mana..te`ai blocat pentru o clipa..pentru prima data in viatza paream chiar fericita ;x Offline #299 2010-11-01 11:17:13
exact asa a fost si la mine, pt ca mai avusese fete, dar niciuna virgina, de-asta cred ca a fost cam acelasi lucru pentru amandoi.. adica o experienta frumoasa, si stiu ca orice-ar fi, n-o sa ma uite niciodata, si nici eu pe el. . . Ultima oara a fost editat de lady90 (2010-11-01 11:26:02) Offline #300 2010-11-01 17:43:08
Re: dezvirginareaeu va zic sa aveti grija cum va alegeti prietenii din proprie experienta.eu nu am stiut si am ajuns violata de 3 indivizi inclusiv el.asa ca se mai poate astepta.nu va grabiti Offline #301 2010-11-01 18:55:56
Re: dezvirginareacum adica, elenutza? Offline #302 2010-11-01 19:45:49
Cred ca toate am avut impresia asta prima data credeam ca se citeste pe fata mea ca ma imi pierdusem virginitatea in urma cu o ora Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #303 2010-11-03 21:36:01
se numeste sex in grup gONE aFTER pUSSY'es! ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾) Offline #304 2010-11-03 22:05:44
Re: dezvirginareaandyno tu nu te poti abtine? daca nu dai o replica de 2 bani nu te simti bine? Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|