Sa radem putin-10
- Diana
- Sr. member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2006-03-23
Re: Sa radem putin
Razboiul sexelor este singura conflagratie mondiala in care combatantii celor doua tabere dorm noapte de noapte in acelasi pat - Quentin Crisp
- Al Pacino
- Administrator
- Inregistrat: 2006-02-01
Doua blonde stau de vorba. Prima ii spune celeilalte: - Stii, ieri mi-am facut testul de sarcina! Cealalta foarte curioasa: - Si au fost grele intrebarile? Datorita intreruperii accidentale a curentului electric intr-un supermarket au ramas blocate temporar 4 persoane: doi barbati intr-un lift si doua blonde pe scarile rulante... Un baietel privea atent la un preot care-si repara gardul de la gradina. - De ce ma privesti asa de atent, fiule? - Vreau sa aflu ce zice un preot cind isi da cu ciocanul peste degete! -Ce-i cu dumneata??? Esti orb??? Il intreaba pe sofer pietonul pe care acesta tocmai l-a lovit cu masina. -Cum adica orb??? Nu vezi ca te-am nimerit?
Un cuplu foarte batrin isi serbeaza cea de-a 75-a aniversare a casatoriei. La un moment dat, sotul ii spune sotiei: - Draga, vreau sa te intreb ceva: dintotdeauna m-a framintat faptul ca cel de-al saselea copil al nostru nu a semanat cu restul. Acum, dupa 75 de ani, trebuie sa stiu: a avut el un alt tata? Sotia se uita la el si marturiseste: - Da, draga, ai dreptate, a avut un alt tata. - Si poti sa-mi spui cine a fost? - Tu!
Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic.
- Al Pacino
- Administrator
- Inregistrat: 2006-02-01
Singurul martor la accident este un copil. Un politist vine si-l intreaba: -Ma copile de ce a cazut omul ala de pe schela? -Pai l-a batut D-zeu. -De ce l-a batut D-zeu? -Ca a injurat.. -Si cum a injurat? -!!-ti Dumnezeii matii de copil, nu mai scutura schela!!!
The Titanic. Ship is sinking. Not enough life boats to save everyone. An Englishman, an American and a French are talking about the situation: The Englishman (polite and concerned): "- We should save the women first !" The American (doesn't seem to care too much): "- Fuck the women !" The French (intrigued) " - Do you think we have time ?
Ambasadorul irakian la Natiunile Unite tocmai a terminat un discurs si iese pe hol, unde se intalneste cu presedintele Bush. Isi strang mainile si irakianul zice: - Stiti, am si eu o intrebare. - Excelenta, daca pot sa va ajut o sa o fac cu mare placere, raspunde Bush. - Fiul meu se uita la filmul asta, Star Trek, si acolo sint si rusi, si negri, si asiatici, dar niciodata arabi. La care presedintele Bush rade, se apleaca la urechea irakianului si-i sopteste: - Pai asta e din cauza ca actiunea se petrece in viitor...
Sherlock Holmes si Dr. Watson se duc cu cortul in Bucegi si adorm. Cateva ore mai tarziu, Holmes il trezeste pe bunul sau prieten. "Watson, uita-te pe cer si spune-mi ce vezi." Watson raspunde, "Vad milioane de stele." "Si ce-ti indica acest fapt?" Watson se gandeste o clipa. "Astronomic vorbind, imi indica faptul ca exista milioane de galaxii si, potential, miliarde de planete. Astrologic vorbind, imi indica faptul ca Saturn este in Leu. Din punct de vedere temporal, este aproape trei si un sfert. Teologic, este evident ca Domnul este atotputernic si noi suntem mici si nesemnificativi. Meteorologic vorbind, se pare ca vom avea parte de o zi frumoasa maine. Ce iti indica tie acest fapt?" Holmes ramane tacut un moment, apoi spune "Watson, idiotule, cineva ne-a furat cortul!"
Cam asta ar fi modesta mea contributie....deocamdata
Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic.
- Tinutza
- Sr. member
- Inregistrat: 2006-07-16
- Tinutza
- Sr. member
Un barbat intr-un autobuz tinand o plasa in mana...La un viraj brusc, acesta se dezechilibreaza, cade peste plasa si striga "Ouale meleeeeeeeeeee", la care o batranica il intreaba "Vai, ati avut oua in plasa", iar el raspunde "Nu, cuie"
- Tinutza
- Sr. member
Doi ardeleni merg cu trenul si vad un barbat mancand o banana. Curiosi (ei nu mai vazusera asa ceva) il roaga pe acesta sa le permita sa guste si ei...Prima gura o ia Gheo', iar in momenrul acela trenul intra intr-un tunel, acesta tipand disperat catre tovarasul sau "Sa nu mananci asa ceva ca orbesti"
- deadrose
- Banat
- De la: craiova
- Inregistrat: 2006-07-21
avea o baba o papagalita care vorbea nu tocmai frumos. ea zicea tot timpu "sunt frumoasa si imi place sa ma f.u.t" suparata k nu putea sa o faca sa vb frumos se duce la preot si il itnreaba ce sa faca. preotul ii zice: "pai doama aduceti-o la mine k si eu am 2 papagali care vb frumos si se roaga toata ziua". duce baba papagalita la preot si o pune in colivie cu papagalii preotului. papagalita incepe sa vb: "sunt frumoasa si imi place sa ma f.u.t" . la care unul dintre papagali ii sopteste celuilalt : "vezi mah k nu ne-am rugat degeaba?"
http://d3adros3.myminicity.com/La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"
- eakarina
- Full member
- Inregistrat: 2006-01-12
A gandi e cea mai dificila munca, probabil de aceea o fac atat de putini.
- lexy
- Full member
- Inregistrat: 2006-07-19
Se naste un neuron in capul unui barbat! Se uita in jur-singur cuc! La un moment dat apare un alt neuron! ultimul sosit ii spune celuilalt: -Buna mai neuronule! -Da' ce faci ma aicea singur cuc? Hai ma jos, ca acolo suntem toti!
Masochistul: Fa-ma sa ma doaraaa!! Sadicul: Nope :-)
La portile paradisului se intilnesc 2 barbati:"de ce ai murit?"-"am murit de frig,dar tu?"-"am murit de fericire"-"adica?"-"m-a sunat cineva spunind ca la mine acasa era un barbat in pat cu sotia mea.Am ajuns acasa,l-am cautat si nu l-am gasit nici in dulap,nici in gradina,nu l-am gasit si am murit de fericire!"-"bài,de ce nu te ai uitat in frigider?"
De cite tipuri este sexul? De patru tipuri: 1. Cind ai cu cine si n-ai cu ce - tragic 2. Cind ai cu ce si n-ai cu cine - trist 3. Cind ai cu cine, ai cu ce si n-ai unde - studentesc 4. Cind ai cu cine, ai cu ce, ai unde, dar DE CE! - filozofic
Cand a aflat mama lui Duncan Mclaud ca fii-su e nemuritor? raspuns:dupa al treilea avort!
-de ce se duc fetele la mare? -............. ca s-au saturat de mica!!!
- ZZZZ123
- Addicted member
- De la: Never-ever-land
- Inregistrat: 2006-05-19
exista 3 tipuri de sarcini: precoce - cand ea naste inainte de nunta; tardive - cand ea naste la 2 ani de la moartea sotului extrauterine - cand naste secretara.
Nobody home
- deadrose
- Banat
- De la: craiova
- Inregistrat: 2006-07-21
o femeie e impuscata la revolutie in burta de 3 ori. apoi face 3 copii, 2 fete si un baiat. dupa un timp vine prima fata la mama speriata: -mami, mami, am facut pisu si a iesit un glont!! -e normal draga mea pt k eu la revolutie am fost impuscata in burta. ii explica ea, aopi vine a2a fata: -mami, mami, am facut pisu si a iesit un glont!!! -e normal draga mea pt k eu la revolutie am fost impuscata in burta vine apoi si baiatul f speriat: -mami, mami!!!.... -da dragul meu, stiu, ai facut pisu si a iesit un glont. -nu! am facut l.a.b.a. si l-am impuscat pe bunicu
http://d3adros3.myminicity.com/La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"
- ZZZZ123
- Addicted member
bag seama ca am avut idee buna.
Nobody home
- orchid_girl
- Full member
- De la: cloud no.9
- Inregistrat: 2006-08-30
doi iepurashi : iepurash tata si iepurash fiul. tatal: fiule sa'ti explic cum tre sa fu** in mod corect.vezi cele trei iepuroaice acolo....pey te duci si...1,2,3 gata! incearca fiul:1......2......3.... tatal: nu! nu!...fiule: 1,2,3,gata! fiul: 1......2.......3....... tatal: fiule! nu asa!...mai repede! 1,2,3 gata! fiul din nou: 1,2,3,4...scuze tata!
so in love ...
- mika
- Insomniac member
- Inregistrat: 2006-06-17
Un cuplu ia cina intr-un restaurant de lux. La un moment dat se apropie de masa lor o femeie foarte atragatoare si clar mai tanara decat sotia. Necunoscuta se apleaca si-l saruta pe barbat cu un gest plin de familiaritate si tandrete. Sotia hiper-revoltata intreaba: - Cine e fufa asta? - la care sotul raspunde calm: - E amanta mea! Sotia riposteaza pe un ton ucigas: - Divortez! Ma mut inapoi la mama! Sotul nu-si pierde calmul si-i raspunde: - Bine, daca tu crezi ca iti va fi mai bine asa. Dar nu uita ca dupa divort se vor termina vacantele in strainatate, shopping-ul de Craciun la Paris, vacantele de schi in Alpi si asa mai departe. Eu nu tin neaparat sa divortez dar nu iti voi sta in cale. Minute de tacere in clinchet de tacamuri. Deodata se deschide usa si intra cel mai bun amic al cuplului la brat cu o femeie tanara si atragatoare. Sotia intreaba consternata: - Cine-i tipa care a intrat cu Mitica? Sotul raspunde fara vreo modificare in tonul vocii: - Este Fifi, amanta lui. Dupa alte cateva secunde de tacere se aude vocea sotiei spunand: - A noastra-i mai frumoasa!
- orchid_girl
- Full member
- De la: cloud no.9
- Inregistrat: 2006-08-30
so in love ...
- mika
- Insomniac member
- Inregistrat: 2006-06-17
Ultima scrisoare (de divort):
Draga sotule,
Iti scriu aceasta scrisoare deoarece vreau sa te parasesc pentru totdeauna. Am fost o sotie buna pentru tine (cred eu), timp de 7 ani si nu am nimic sa imi reprosez. Ultimele doua saptamani au fost iadul pe pamant. Seful tau m-a sunat sa imi spuna ca ti-ai dat azi demisia, iar asta a fost picatura care a umplut paharul. Saptamana trecuta, ai venit acasa si nu ai observat ca mi-am aranjat parul si unghiile, ti-am gatit mancarea ta preferata si am purtat chiar si o rochie de satin noua. Tu ai venit acasa si ai mancat in 2 minute, apoi ai mers direct la somn, dupa ce te-ai uitat la meci. Nu imi mai spui ca ma iubesti, nu ma mai atingi... Ori ma inseli, ori nu ma mai iubesti, indiferent care din aceste doua lucruri s-au intamplat, PLEC.
P.S. Daca incerci sa ma gasesti, mai bine renunta. FRATELE tau si cu mine ne mutam impreuna in West Wirginia! Sa ai o viata minunata!
Fosta ta sotie **********************************
Draga fosta sotie,
Interesanta scrisoarea ta. E adevarat ca am fost casatoriti timp de 7 ani, insa faptul ca "ai fost o sotie buna" e mult prea departe de adevar. Vizionez meciuri atat de mult fiindca m-am cam saturat sa ma tot cicalesti. Imi pare rau ca nu a mers. Ba da, am observat ca te-ai tuns aproape zero saptamana trecuta, insa primul lucru care mi-a venit in minte a fost: "Arati ca un barbat!" Mama mi-a spus ca mai bine nu spun nimic decat sa spun ceva urat. Cand mi-ai gatit "mancarea favorita", probabil ca m-ai confundat cu fratele meu, fiindca eu nu mai mananc porc de 7 ani. Am plecat direct la culcare dupa meci fiindca am vazut eticheta cu pretul care atarna inca pe rochia ta de satin noua. M-am intrebat daca a fost o coincidenta faptul ca fratele meu a imprumutat de la mine 50 $ dimineata, iar pretul rochiei tale de satin era 49.99$. Dupa toate astea, inca te mai iubeam si simteam ca pot face ceva ca sa mearga intre noi. Asa ca, atunci cand am descoperit ca am castigat la loto 10 milioane de dolari, mi-am dat demisia si am cumparat pentru noi doi 2 bilete in Jamaica. Dar cand am ajuns acasa, plecasesi. Cred ca totul se intampla cu un motiv pe lumea asta. Sper ca ai viata pe care ti-ai dorit-o mereu. Avocatul meu a spus ca, avand in vedere scrisoarea pe care mi-ai lasat-o, nu vei vedea un cent de la mine. Asa ca ai grija!
P.S. Nu stiu daca ti-am spus vreodata, insa Carl, fratele meu, a fost inainte Carla. Sper ca asta nu e o problema pentru tine.
Cu bine, Ex-sotul tau
- ZZZZ123
- Addicted member
moamaaaaaaaaaaaaaaa ce faza dura.
Nobody home
- tdani
- Full member
- De la: Petrosani
- Inregistrat: 2006-06-23
Va povestesc ceva real. Dupa cum unele dintre voi stiti eu sunt functionar public intr-o primarie. Aveam de mers in teren pentru o reclamatie si ca sa nu marg singura m-am dus cu o colega care lucreaza la serviciul de asistenta sociala. Munca ei consta in efectuarea de anchete sociale pentru diverse scopuri (divort, pentru verificarea faptului ca o familie nu are venituri si are nevoie de ajutor social, etc ). Scopul iesirii colegei in teren a fost de a verifica daca familia X formata din sot, sotie si un copil nu are venituri. Asa ca ne-am dus si am batut la usa. Era cineva acasa fiindca ne-a raspuns cu IMEDIAT! Am asteptat cateva minute bune si am batut iar. Raspunsul a fost acelasi. Am asteptat in jur de 15-20 minute sa ne deschida. Era o doamna care s-a scuzat pentru intarziere: VA ROG SA MA SCUZATI, DAR A TREBUIT SA INCHID GEAMURILE SI USILE SA NU SE FACA CURENT CAND VA DESCHID USA. Intram inauntru, constatam si colega mea inepe sa-si noteze in agenda cateva date generale si raspunsurile doamnei la intrebarile puse. La un moment dat copilul in varsta de 3 sau 4 ani incepe sa faca cu mana (ca si cum facem "tai") la dulap. Si facea bietul copil intruna. O intrebam pe mama de ce face "tai" copilul dulapului. SE VEDE IN DULAP SI CREDE CA ESTE ALTCINEVA-ne-a raspuns femeia. Insa copilul insista si parea ca ceva nu este in regula fiinca se si maimutarea. Ne-am uitat mai atent la dulap si am vazut ca acesta are usile putin deschise. Am indraznit sa deschidem dulapul. Ce credeti? In dulap se afla un domn ghemuit intre haine (deabia statea) si gol pusca. Cand l-am vazut, am fost surprinse atat de tare ca nici nu stiam ce sa spunem. Colega mea insa a incercat sa salveze situatia si o intreba pe femeie: DUMNEALUI PRESUPUN CA ESTE SOTUL DUMNEAVOASTRA, NU? Raspunsul a fost: NU DOMNITA ESTE AL VECINEI DE LA APARTAMENTUL DIN FATA. DAR SA STITI CA DUMNEALUI NU ADUCE BANI IN CASA NOASTRA. VA ROG SA NU NE SISTATI AJUTORUL SOCIAL CA IN CASA LOCUIM DOAR EU SOTU' SI COPILU'. Dupa ce facusem o gafa, colega mea o face si pe a doua: DOMNULE, ACUM PUTETI IESI CA APROAPE AM TERMINAT DE ANCHETAT CAZUL! La care d-nul raspunde: DOAMNA CRED CA ESTE MAI BINE SA RAMAN AICI. Cam asta a fost patania. Nu va pot spune cum am iesit de acolo. Nu stiu daca va amuza dar incercati sa va imaginati cam ce figuri aveam. Doar gazda era senina si foarte naturala.
- Diana
- Sr. member
- Inregistrat: 2006-03-23
Razboiul sexelor este singura conflagratie mondiala in care combatantii celor doua tabere dorm noapte de noapte in acelasi pat - Quentin Crisp
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|