Sa radem putin-11
- ZZZZ123
- Addicted member
- De la: Never-ever-land
- Inregistrat: 2006-05-19
Re: Sa radem putin
probabil era obisnuita. ce copil! ce bataie si-o fi luat!!! da' lu' nenea ii placea rau in dulap de nu vroia sa iasa? sau era si sotu' prin zona? in alt dulap?
Nobody home
- deea04
- New member
- Inregistrat: 2006-09-05
frumoase bancuri si povestea care a spus-o tdani e foarte tare
- babymik
- Full member
- De la: Constanta
- Inregistrat: 2006-07-28
Sotia: Ai facut cumparaturile? Sotul: Bad command or filename.Sotia: Dar te-am rugat de dimineata... Sotul: Syntax Error.Abort? Sotia: Nici macar noul televizor? Sotul: Variable not found.... Sotia: Bine, da-mi cartea de credit, merg eu la cumparaturi... Sotul: Sharing violation. Access denied! Sotia:Tu vorbesti serios, glumesti sau incerci sa ma enervezi? Sotul:Too many parameters... Sotia: Cum de m-am maritat eu tocmai cu tine? Sotul: Data type mismatch. Sotia: Dar salariul cand il iei? Sotul: File in use... Try later. Sotia: Ma faci sa ma intreb... ce insemn eu pentru tine? Sotul: Unknown Virus ------------------------------------------------------------------------- Bula, icepator la femei, merge la Itic si-l intreba cum se face cand mergi la curve,... - Pai cum ,alegi femeia, mergi cu ea in camera si o asezi in ce pozitie vrei. Bula face intocmai,ajunge cu ea in camera si incepe: stai capra;fata se aseaza;Bula..ridicate putin,mai jos ,mai in dreapta ,mai in stanga. fata se opreste si-l itreaba "auzi... ma f*ti sau ma parchezi?" ------------------------------------------------------------------------ La ora de matematica ?nvatatoarea ?i ?ntreaba pe copii: - Trei vrabii stau pe o craca. Pe una o ?mpuscam. C?te ram?n atunci pe craca? - Nici una, pentru ca celalalte ?si iau zborul. - Matematic nu este corect, Gigele, dar ?ti apreciez totusi logica. - Doamna ?nvatatoare! As dori sa ?ntreb si eu ceva: trei femei man?nca ?nghetata pe strada. Una o musca, una o linge iar cealalta o suge. Care dintre ele este casatorita? ?nvatatoarea se g?ndeste. - Cea care o suge. - Din pacate nu, ci cea care poarta verigheta, dar va apreciez totusi logica! --------------------------------------------------------------------------- Opreste un tip o gagica pe strada -Donshoara, daca va dau 100 de dolari ma lasati sa va musc sanii? -Du-te dom'le de aici, lasa-ma-n pace Se duce tipul dupa colt si o asteapta..cand apare tipa: -Domnisoara, daca va dau 1000 de dolari ma lasati sa va musc sanii? -Hmm...nu dom'le, du-te de aici Se duce tipul dupa urmatorul colt, apare gagica.. -Donshoara, daca va dau 10000 de dolari ma lasati sa va musc sanii? -Hmm, bine, dar nu aici ca trece lumea...hai aici pe aleea aia ca pe acolo nu trece nimeni Se duce asta cu ea, tipa isi desface bluza si scoate la iveala o pereche de sani superbi. Tipul incepe sa-i mangaie, sa-i sarute, sa-i linga, sa se joace cu ei etc..la care tipa - Da' ce faci dom'le, nu-i musti? - Neah, costa prea mult!
Dream as if u`ll live forever...Live as if u`ll die today...
- eakarina
- Full member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2006-01-12
f misto !
A gandi e cea mai dificila munca, probabil de aceea o fac atat de putini.
- Diana
- Sr. member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2006-03-23
Se hotaraste la o redactie de ziar sa se ia un interviu unui cioban din varful muntelui pentru a vedea cam ce activitate are romanul de rand si sa se faca o comparatie cu situatia din UE. Se duce ziarista si ii zice: 'Bade, vreau sa-mi povestesti ce faci matale toata ziua, sa afle si lumea cum e viata aici, in creierii muntilor.' 'Apai, bine, sa va zic. Ma trezesc, iau o gura de tuica, asa, sa ma trezesc bine si ma duc la oi.' 'Nu, bade, cum sa publicam asa ceva? Lumea nu citeste asa ceva! Sa scriem ceva frumos. Uite, in loc de o gura de tuica, spune citesc un roman, un ziar, sa aratam ca si romanii sunt oameni culti.' 'Apai, bine, atunci. Ma trezesc, citesc presa de dimineata, sa ma pun la curent cu mersul lucrurilor prin tara. Ma duc, dau drumu' la oi in tarc, ma intorc, mai beau o tuica, doua.' 'N-am zis ca spuneti ca cititi un ziar, un roman in loc de beau o tuica?' 'Ah, da, bine. Deci, cum ziceam: ma trezesc, citesc presa de dimineata, dau drumul la oi in tarc, ma intorc, mai citesc un roman. Dupa aia se face pranz si ma duc sa dau oilor de mancare. Vin inapoi in casa si mai citesc vreo doua volume...seara, mai dau apa la oi, dupa aia vin, citesc presa de seara. Si, in sfarsit, ma duc, inchid oile si ma intalnesc cu alti ciobani, ne strangem mai multi si mergem la Vasile la cabana, ca la el e tipografia.
Razboiul sexelor este singura conflagratie mondiala in care combatantii celor doua tabere dorm noapte de noapte in acelasi pat - Quentin Crisp
- tdani
- Full member
- De la: Petrosani
- Inregistrat: 2006-06-23
Vine intr-o zi un tip la primarie si spune: VREAU SA VORBESC CU CINEVA DE LA PROTECTIA MEDIULUI. Raspund: SPUNETI! STITI, EU LOCUIESC LA CASA (gospodarii particulare) IAR PESTE DRUM DE MINE LOCUIESTE FAMILIA "Y" CARE ARE VACI SI OI. Intreb: DA, SI CE PROBLEMA AVETI? AS VREA SA LUATI MASURILE LEGALE CACI VACA SE BALEGA IN DREPTUL CASEI MELE PE ZONA VERDE. Eu spun: DOMNULE DAR BALEGA ESTE INGRASAMANT NATURAL. DOAMNA SE BALEGA PE DOMENIUL PUBLIC SI DUMNEAVOASTRA NU LUATI MASURI?
- tdani
- Full member
mentionez ca ce va spun sunt reale
- ZZZZ123
- Addicted member
Unui rabin ii este anuntata o inspectie de la Ministerul de Finante. Isi pregateste rabinul toate registrele si in ziua anuntata il primeste pe inspector care era un tinerel, plin de ifose. - Ia zi, tataie, cum iti gestionezi tu finantele in sinagoga, esti cinstit sau ba? - Se poate fiule, sint cinstit si pot justifica tot ce fac pina la ultimul leu. - Serios, ia spune tu ce faci cu resturile de paine sfintita care s-au invechit? - Le trimit inapoi la brutarie si din cand in cand ei imi trimit cate o cutie de pesmet. - Mda, suna bine! Da' ia spune ce faci cu mucurile de lumanari care raman de la slujba? - Le trimit inapoi la fabrica de luminari si din cand in cand ei imi trimit cate o cutie de luminari. - Mda, suna bine! Da' ia spune ce faci cu pielea care ramane de la taiatul imprejur? - Pai, o adun intr-o cutie pe care o trimit la Ministerul de Finante si din cand in cand ei imi trimit cate-un p****, asa ca tine in inspectie!
Nobody home
- ZZZZ123
- Addicted member
si perlele avocatilor (din nou, nu stiu cat de adevarate sunt):
Avocat: Domnule doctor, inainte de a incepe autopsia ati verificat pulsul? Martor: Nu. A: Ati verificat tensiune arteriala? M: Nu. A: Ati verificat daca respira? M: Nu. A: Atunci este posibil ca pacientul dumneavoastra sa fi fost in viata in momentul cand ati inceput autopsia? M: Nu. A: Cum puteti fi atat de sigur de asta, domnule doctor? M: Deoarece creierul sau era intr-un borcan pe biroul meu. A: Dar pacientul nu putea, totusi, sa fie in viata? M: Acum daca stau sa ma gandesc, este posibil sa traiasca exact in momentul acesta indeplinind o functie de avocat pe cine stie unde...
Avocat: Pe ce data este aniversarea dumneavoastra? Martor: 15 iulie. A: Ce an? M: In fiecare an.
Avocat: Aceasta boala va afecteaza memoria? Martor: Da. A: In ce mod va afecteaza memoria? M: Am uitat. A: Ati uitat... Puteti sa ne dati un exemplu de ceea ce ati uitat?
Avocat: Care a fost primul lucru pe care vi l-a spus sotul dumneavoastra? Martor: A spus "Unde sunt, Cathy?". A: Si de ce va enervat chestia asta? M: Pentru ca pe mine ma cheama Susan.
Avocat: Si unde a avut loc accidentul? Martor: Pe la kilometrul 499. A: Si unde se gaseste kilometrul 499? M: Probabil intre kilometrii 498 si 500.
Avocat: La ce distanta se aflau vehiculele in momentul coliziunii?
Avocat: Si ati ramas acolo pana in momentul in care ati plecat?
Avocat: Domnule doctor, cate autopsii ati efectuat pe cadavre? Martor: Toate autopsiile mele le-am efectuat pe cadavre.
Avocat: Va mai amintiti la ce ora ati examinat cadavrul? Martor: Autopsia a inceput la ora 20:30. A: Si domnul Dennington era mort la acea ora? M: Nu, statea intins pe masa intrebandu-se de ce-i fac autopsie.
Nobody home
- tdani
- Full member
Prefectura emite niste acte legislative care se numesc ORDIN AL PREFECTULUI. De obicei se emit la retrocedari de terenuri si imobile, la constituirea unor comisii cu reprezentanti a mai multor institutii, etc. Se instaleaza in functia de primar actualul edil si primim de la prefectura un astfel de ordin cu constituirea comisiei pentru inventarierea terenurilor degradate. Cand a vazut primarul hartia s-a enervat cumplit si a inceput sa urle BAI, CINE NAIBA SE CREDE ASTA DE-MI DA EL MIE ORDIN, EU ORDON AICI!
- ZZZZ123
- Addicted member
http://www.conta.ro/forum/index.php?sho … 7&st=0 fetelor, ia priviti chestionarele alea... mi se pare doar mie ceva care nu ar trebui sa fie acolo? (vroiam sa pun poza, dar nu stiu cum... asa ca va multumiti cu site-ul.
tdani, aveti un primar varza. din ce oras esti?
Ultima oara a fost editat de Nashira (2006-09-07 22:38:29)
Nobody home
- deea04
- New member
Am zis sa scriu si eu ceva:)...e un caz real.Am o vecina care zice ca inca e virgina dar vorbeste destul de vulgar.La ea "a face sex" inseamna "a face hau-hau" si tot zicand asa catre o alta vecina a auzit o femeie maritata si a zis ca o sa il intrebe seara pe sotul ei daca vrea sa faca hau-hau.Nebuna de vecina-mea s-a dus seara sub geamul femeii sa asculte ce vb ei.In timpul acela a auzit-o pe tipa spunand barbatului "Ai chef sa facem hau-hau?".El nestiind ce inseamna a zis "Ce vrei sa facem?Hau-hau?Ce-i aia?Vrei sa urlam ca si cainii?Da ce-am innebunit?" Pe urma i-a explicat nevasta ce inseamna si de unde a auzit,au inceput sa rada amandoi dar a bufnit in ras si fata care asculta la geam (ei stau la parter si erau geamurile deschise aproape peste tot) si ei si-au dat seama ca cineva asculta si ei au iesit la geam la care el spune "Piei drace!Tu esti nebuna de o inveti pe nevasta-mea sa vorbeasca asa cu mine,in termeni de astia de-ai tai,vrei sa nu o inteleg si sa isi gaseasca altul care sa o inteleaga?"De atunci ce-i drept si-au cam stricat relatiile.
- ZZZZ123
- Addicted member
doar pt "hau hau" s-au striicat relatiile? funny, oricum.
Nobody home
- babymik
- Full member
- deea04
- New member
Sa nu intelegeti gresit...s-au stricat relatiile intre cei doi parteneri si acea fata,nu intre soti:).S-au stricat relatiile intre ei din cauza fetei pt ca statea si asculta la geam ceea ce vorbeau ei.
- deea04
- New member
Si apropo,nu e pusa doar asa la misto,e chiar pe bune faza asta,dar probabil s-a inteles gresit la faza cu stricatul relatiilor,poate trebuia sa explic ca s-au stricat relatiile intre soti si acea fata,nu intre ei doi.
- tdani
- Full member
PT. NASHIRA PETROSANI, Am sa va mai scriu dar poate maine. Nashira ce studii urmezi?
Ultima oara a fost editat de tdani (2006-09-07 23:06:46)
- ZZZZ123
- Addicted member
babaymik, cineva chiar a votat "nu stiu". asta da misto. doamne, si ai zice ca astia sunt oameni seriosi.
deea, asa da. credeam ca s-a suparat nenea ca vorbeste tipa cu "hau hau". nu-i frumos sa asculti la geam. la usa e mai practic. sau prin perete, cu paharu'.
pt tdani. sociologie-psihologie. (am trecut anul 4. )
Ultima oara a fost editat de Nashira (2006-09-07 22:58:08)
Nobody home
- babymik
- Full member
deea04...ma refeream la site'ul de care zicea Nashira ...de chestionaru cu pricina..cand am postat ink nu aparuse al tau...eu una am intzeles ce ai zis
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|