Sa radem putin-56
- eakarina
- Full member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2006-01-12
Re: Sa radem putin
Un sef ajunge la birou dimineata cu fermoarul de la pantaloni desfacut. Secretara, nestiind cum sa-l puna in tema direct, il abordeaza: -Sefu’ azi dimineata, cand ai plecat de acasa, ai inchis usa de la garaj? Fraza nu a avut darul sa-l lumineze asa ca tipul a intrat in birou un pic nedumerit . Se aseaza el la birou, incepe sa-si vada de treaba si vede prohabul desfacut . In momentul respectiv are o revelatie referitor la spusele secretarei asa ca se gandeste sa o necajeasca un pic . O cheama in birou sa-i aduca o acfea si o intreaba: - Cand ai avzut usa de la garaj deschisa mi-ai vazut si Jaguarul? Secretara, zambind un moment raspunde: - Nu, sefu’ . Tot ce am vazut era un Mini cu doua cauciucuri desumflate
A gandi e cea mai dificila munca, probabil de aceea o fac atat de putini.
- Soleil
- Addicted member
- Inregistrat: 2007-01-31
Cică un tip vizitează o fabrică de diverse produse din latex. Prima dată a remarcat maşina de produs biberoane, datorită zgomotului de "fssss-pac" pe care îl făcea. Ghidul explică: - Acel fîsîit este cauciucul pe care-l injectează, iar "pac"-ul este dat de înţepătura care i se face în vîrf. Ceva mai incolo intră în secţia de produs prezervative. Un zgomot infernal şi aici: "fsss-fsss-fsss-pac". Intrigat, omul nostru întreabă: - Bine-bine, am înţeles de ce face "fsss", dar de ce se mai aude şi "pac"? - Normal, aparatul funcţionează ca şi cel de produs biberoane, la al patrulea prezervativ îi trage o gaură. - Asta-i bună! Daţi găuri la prezervative? - Da! Face bine la afacerea cu biberoane!
"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."Thé à la menthe
- micicutza
- Banat
- Inregistrat: 2007-10-25
Vezi un tip superb la o petrecere. Te duci la el si ii spui: -"Sunt foarte buna la pat". Asta e MARKETING.
Vezi un tip superb la o petrecere. Una din prietenele tale se duce la el si, aratand spre tine, ii spune: -"Este foarte buna la pat". Asta e ADVERTISING.
Vezi un tip superb la o petrecere. Te duci la el si ii ceri numarul de telefon. A doua zi il suni si ii spui: -"Sunt foarte buna la pat". Asta e TELEMARKETING.
Vezi un tip superb la o petrecere. Te ridici si iti aranjezi rochia. Te indrepti spre el si ii torni o bautura. Spui: -"Imi dai voie?" si te apleci usor sa-i indrepti cravata, lipindu-ti piepul de bratul sau. Apoi il privesti dulce si spui: -"Apropos, sunt foarte buna la pat". Astea sunt PUBLIC RELATIONS.
Vezi un tip superb la o petrecere. Se ridica, vine la tine si iti spune: -"Am auzit ca esti foarte buna in pat". Asta e BRAND RECOGNITION.
Vezi un tip superb la o petrecere. Il convingi sa mearga acasa cu una dintre cele mai bune prietene ale tale. Asta e SALES REPRESENTATIVE.
Tipa nu se descurca singura, si te suna sa mergi si tu la el acasa. Asta este TECHNICAL SUPPORT.
Te indrepti spre o petrecere unde stii ca vor fi niste tipi superbi. Totusi, gandul ca in casele pe langa care treci sunt o multime de alti tipi superbi pe care ai vrea sa-i cunosti te innebuneste, asa ca te urci pe cel mai apropiat acoperis si strigi: "Sunt foarte buna la pat". Asta e SPAM.
N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei...
- micicutza
- Banat
- Inregistrat: 2007-10-25
N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei...
- blueeyes
- Platinum member
- De la: BearLand
- Inregistrat: 2006-11-30
eakarina a scris:Un sef ajunge la birou dimineata cu fermoarul de la pantaloni desfacut. Secretara, nestiind cum sa-l puna in tema direct, il abordeaza: -Sefu’ azi dimineata, cand ai plecat de acasa, ai inchis usa de la garaj? Fraza nu a avut darul sa-l lumineze asa ca tipul a intrat in birou un pic nedumerit . Se aseaza el la birou, incepe sa-si vada de treaba si vede prohabul desfacut . In momentul respectiv are o revelatie referitor la spusele secretarei asa ca se gandeste sa o necajeasca un pic . O cheama in birou sa-i aduca o acfea si o intreaba: - Cand ai avzut usa de la garaj deschisa mi-ai vazut si Jaguarul? Secretara, zambind un moment raspunde: - Nu, sefu’ . Tot ce am vazut era un Mini cu doua cauciucuri desumflate
- vonda
- Platinum member
- Inregistrat: 2006-12-09
- jeeez
- New member
- Inregistrat: 2007-09-29
- Lili_delfi
- Sr. member
- De la: nowhere and everywhere
- Inregistrat: 2007-09-26
Nimeni nu moare virgin... viata i-o trage fiecaruia cel putin o data !
- bonniee
- Full member
- Inregistrat: 2007-09-22
Un cuplu decide sa-si petreaca concediul pe o plaja din Caraibe , la acelasi hotel unde si-au petrecut luna de miere acum 20 de ani.
Datorita unor probleme de serviciu , sotia n-a putut calatori cu sotul ei , ramanand sa-l ajunga din urma cateva zile mai tarziu.
Cand sotul a ajuns acolo , s-a cazat la hotel , si observa cu uimire ca in camera era un calculator conectat la internet , atunci sotul a decis sa-i scrie un e-mail sotiei sale , dar a gresit o litera din adresa si fara sa-si dea seama e-mailul a fost trimis la alta adresa. E-mailul ajunge din greseala la o vaduva care tocmai a venit de la inmormantarea sotului sau , si citind mailul respectiv a lesinat instantaneu.
Baiatul vaduvei intrand in camera , si-a gasit mama lesinata fara cunostinta langa calculator , pe al carui ecran se putea citi:
" Draga mea sotie , am ajuns bine. Probabil te va surprinde sa primesti vesti de la mine pe aceasta cale , dar acum au calculator aici si poti trimite mesaje persoanelor dragi. Doar ce-am ajuns si am verificat ca totul sa fie pregatit pentru venirea ta , vinerea viitoare. Abia astept sa te vad si sper ca aceasta calatorie sa fie la fel de linistita si relaxanta asa cum a fost a mea!
PS: Te rog nu-ti lua multe haine cu tine , deoarece aici este o caldura infernala!
- SonneAle
- Addicted member
- De la: balamuc
- Inregistrat: 2006-12-14
vaiiiiiiiii ce buci are ala micu' de mai sus )))))) )))))))
There ain't no sunshine now that he's gone
- Lili_delfi
- Sr. member
bonniee a scris:Un cuplu decide sa-si petreaca concediul pe o plaja din Caraibe , la acelasi hotel unde si-au petrecut luna de miere acum 20 de ani.
Datorita unor probleme de serviciu , sotia n-a putut calatori cu sotul ei , ramanand sa-l ajunga din urma cateva zile mai tarziu.
Cand sotul a ajuns acolo , s-a cazat la hotel , si observa cu uimire ca in camera era un calculator conectat la internet , atunci sotul a decis sa-i scrie un e-mail sotiei sale , dar a gresit o litera din adresa si fara sa-si dea seama e-mailul a fost trimis la alta adresa. E-mailul ajunge din greseala la o vaduva care tocmai a venit de la inmormantarea sotului sau , si citind mailul respectiv a lesinat instantaneu.
Baiatul vaduvei intrand in camera , si-a gasit mama lesinata fara cunostinta langa calculator , pe al carui ecran se putea citi:
" Draga mea sotie , am ajuns bine. Probabil te va surprinde sa primesti vesti de la mine pe aceasta cale , dar acum au calculator aici si poti trimite mesaje persoanelor dragi. Doar ce-am ajuns si am verificat ca totul sa fie pregatit pentru venirea ta , vinerea viitoare. Abia astept sa te vad si sper ca aceasta calatorie sa fie la fel de linistita si relaxanta asa cum a fost a mea!
PS: Te rog nu-ti lua multe haine cu tine , deoarece aici este o caldura infernala!
)))))))))))) tare
- disguise
- Full member
Băi Ioane, ştii tu ce-i un lator? - Nu ştiu, băi Ghiţă! Dar cum îţi intră în cap cuvintu' ăsta? - Păi, uite, a zis fecioru' lu' vecinu' meu că-şi ia un cal cu lator.
Life is like a box of chocolates, you never know what you're gonna get
- @adriana
- Banat
- De la: unde sunt mereu happy
- Inregistrat: 2007-09-28
Lili_delfi a scris:bonniee a scris:Un cuplu decide sa-si petreaca concediul pe o plaja din Caraibe , la acelasi hotel unde si-au petrecut luna de miere acum 20 de ani.
)))))))))))) tare
subscriu
- Lili_delfi
- Sr. member
disguise a scris:Băi Ioane, ştii tu ce-i un lator? - Nu ştiu, băi Ghiţă! Dar cum îţi intră în cap cuvintu' ăsta? - Păi, uite, a zis fecioru' lu' vecinu' meu că-şi ia un cal cu lator.
eu mai blonda fiind, nu am inteles nimic din bancul asta nu te supi disguise, dar... ne explici ? ce e ala lator?
- disguise
- Full member
cal cu lator = calculator.... ala fiind taran pt el exista doar cai(cal) pricepi ??? sper sa intelegi...
- Lili_delfi
- Sr. member
aaaaa dap ti-am zis k sunt blonda ms pt rabdare
- disguise
- Full member
n-ai pt ce Mergea un tip cu maşina pe o şosea şi la un moment dat intră într-o porţiune fără asfalt, plină cu noroi moale şi i se înfundă maşina... La cîteva minute, apare un ţăran cu doi boi după el... - Fiule, te-am prins... îmi dai 50 de para şi ţi-am scos Mertz-ul de aici! - Gata, frate. Mă rog, leagă ţăranu' boii, îi scoate maşina şi spune mulţumit: - Apăi, tată, asta e a 10 maşină pe care o scot din noroi azi! - Păi, bine, tataie, şi de muncit pămîntul cînd îl munceşti? Noaptea? - Nu, dragă, noaptea pun apă aici, în groapă!
Un cuplu la restaurant. Vine ospătarul: - Ce doriti să serviţi? Ea: - O frptură mare şi o salată pentru mine şi o salată pentru el. După un timp, ospătarul revine: - Mai doriţi ceva? Ea: - O friptură mare pentru mine şi o salată pentru el. Ospătarul: - Nu vă supăraţi, dar domnul nu consumă decît salată? Ea: - Păi dacă * ca un iepure atunci să mănînce ca un iepure!
Un ţigan îşi conducea Mercedesul şi deodată face pană de cauciuc. Se dă jos din maşină să schimbe roata. Un alt ţigan apare şi îl întreabă: - Ce faci aici, mîncaţi-aş? - Păi scot roata. Atunci al doilea ţigan sparge parbrizul şi spune satisfăcut: - Gata, frate, eu iau casetofonul.
Cică era un bar de vampiri. Vine într-o seară un vampir urît rău de tot cu nişte colţi imenşi şi-i cere barmanului un pahar cu sînge de fată de 17 ani. Este servit, bea, plăteşte şi pleacă. Vine un altul şi mai urît: - Vreau şi eu un pahar de sînge de fată de 16 ani! Este servit, bea, plăteşte şi pleacă. Vine altul mult mai hidos decît ceilalţi şi spune: - Vreau şi eu un pahar de apă fiartă! Barmanul, consternat, îi spune: - Ne pare rău, domnule, dar acesta este un bar de vampiri, nu se serveşte decît sînge! - Băi flăcău, dacă vrei să nu iasă cu scandal, adu-mi imediat un pahar cu apă fiartă. Barmanul, puţin speriat, se duce şi-i aduce ăstuia un pahar de apă fiartă, dar - curios din fire - îl întreabă: - Domnule, nu vă supăraţi, dar ce aveţi de gînd să faceţi cu apa asta? - Vreau să-mi fac un ceai, ai ceva împotrivă? şi scoate din buzunar un tampon proaspăt folosit.
- @adriana
- Banat
- De la: unde sunt mereu happy
- Inregistrat: 2007-09-28
disguise a scris:Cică era un bar de vampiri. Vine într-o seară un vampir urît rău de tot cu nişte colţi imenşi şi-i cere barmanului un pahar cu sînge de fată de 17 ani. Este servit, bea, plăteşte şi pleacă. Vine un altul şi mai urît: - Vreau şi eu un pahar de sînge de fată de 16 ani! Este servit, bea, plăteşte şi pleacă. Vine altul mult mai hidos decît ceilalţi şi spune: - Vreau şi eu un pahar de apă fiartă! Barmanul, consternat, îi spune: - Ne pare rău, domnule, dar acesta este un bar de vampiri, nu se serveşte decît sînge! - Băi flăcău, dacă vrei să nu iasă cu scandal, adu-mi imediat un pahar cu apă fiartă. Barmanul, puţin speriat, se duce şi-i aduce ăstuia un pahar de apă fiartă, dar - curios din fire - îl întreabă: - Domnule, nu vă supăraţi, dar ce aveţi de gînd să faceţi cu apa asta? - Vreau să-mi fac un ceai, ai ceva împotrivă? şi scoate din buzunar un tampon proaspăt folosit.
tare! (ce bine k am mancat inainte sa citesc bancul:) )
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|