homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sa radem putin-58

#1084 2007-11-20 21:30:22

LoveChocolate
Sr. member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-10-29

Re: Sa radem putin

si asta e fenomenala!!! neaparat sa vedeti

#1085 2007-11-20 21:48:10

dida
Insomniac member
Inregistrat: 2006-11-20

LoveChocolate a scris:

http://www.youtube.com/watch?v=-yB4unVkfJs  si asta e fenomenala!!! neaparat sa vedeti

super tare tongue

it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other

#1086 2007-11-21 16:09:24

vonda
Platinum member
Inregistrat: 2006-12-09

#1087 2007-11-21 16:13:03

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

O blonda-si gaseste masina din parcare cu portiera infundata.

Un trecator binevoitor o sfatuieste sa sufle in teava de esapament pana cand portiera revine la forma initiala.

Blonda nu sta mult pe ganduri si incepe sa sufle. In timp ce era in plina activitate, o alta blonda apare:

- Ce faci draga?

- Pai uite suflu, ca sa indept portiera.

- Vai draga, da' fraiera mai esti ! N-o sa reusesti niciodata !

- De ce?

-Pai nu vezi c-ai ferestrele deschise...

rotfl2

happy with him...inlove with him...puss

#1088 2007-11-21 16:16:32

micicutza
Banat
Inregistrat: 2007-10-25

suuuuuuuuper

N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor."
Eu le am pe toate trei...

Publicitate

loading...

#1089 2007-11-21 18:44:28

dida
Insomniac member

lol criminal big_smile

it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other

#1090 2007-11-22 00:02:33

annna
Hero member
Inregistrat: 2006-09-07
Site

Sotia unui tip naste o fetita si spre mirarea lui fetita se naste negresa ei fiind amandoi albi. Suparat ii cere sotiei explicatii: aceasta ii explica ca ea cand era mica era prin Africa si mama ei nemaiavand lapte sa-i dea san a dat-o la o negresa sa suga si de aceea a iesit acum copilul negru. Sotul fericit ca a lamurit misterul si totul este ok pleaca in vizita la parintii lui. Acestia, nerabdatori sa vada copilul cand il vad au un soc - sotul insa fericit le explica si lor explicatiile sotiei - la care mama lui ii spune: Adevarul ca si eu cand ai fost tu mic nu am mai avut san si am completat cu lapte de vaca dar nu credeam ca o sa iesi asa bou ...

smile) nu ma mai opresc din ras big_smile

El, poate e singurul ce poate
Sa-mi promita, sa ma minta ca o sa treaca toate... smile

#1091 2007-11-22 09:20:02

micicutza
Banat

Comentariul literar al unei manele       
    Auzi neamule, o ajuns Andreea Esca în manualul de istorie alternativă şi nu ajunge ei maneliştii în manualele de literatură română. Uite dacă nu poate profesorii de literatură să bage comentariu la manele, le dăm noi comentariul gata făcut. Ei numai să-l pune în carte să învaţă şi copiii ceva.

„Trei luni de senzaţii” de Florin Peşte
Comentariu literar

Încă din primele versuri, autorul plasează acţiunea într-un mediu feeric.

Ce miracol şi ce vrajă
Stau cu gagica/gagiul pe plajă

Prin folosirea cuvintelor miracol şi vrajă, poetul ne trimite într-o lume magică, interzisă muritorilor de rând. Efectul este completat de plasarea celor doi protagonişti pe plajă – trimitere directă la infinitul mării, care ar putea sugera şi iubirea nesfârşită, dar şi eternitatea. Nisipul ne duce cu gândul la scurgerea timpului, autorul reuşind astfel să îmbine prin folosirea unui singur cuvânt, atât infinitul cât şi perenul.
    În următoarele două versuri, poetul doreşte să împace relativa bipolaritate dintre infinit şi peren.

Am chef de distractie
3 luni de senzatie

Conştient de clipa fermecată pe care o trăieşte, autorul îşi avertizează ascultătorul (cititorul) că iubirea nesfârşită, dragostea profundă, infinitultul, alfa şi omega, arde intens, asemeni razelor unei zile însorite de vară, comprimându-se în “3 luni de senzaţie”. Necuprinsul este asfel încadrat în limite foarte bine delimitate - trei luni – iar profunzimea sentimentelor umane îmbracă forma senzaţiilor.
    Iubirea magică nu are suişuri sau coborâşuri. Aşa cum spune şi poetul, cuvintele de ordine în cazul unei asemenea iubiri sunt cheful şi distracţia alături de gagiu sau gagică.
    Folosirea cuvintelor nu este deloc întâmplătoare. Elementele de argou: gagiul, gagica vin să sugereze faptul că cel care vorbeşte este un om asemeni nouă, care însă, conform preceptului biblic, şi-a pus în valoare, talanţii, reuşind să pătrundă într-o lume de vis.
    A doua strofă a cântecului descrie opulenţa de care se bucură eroul.

Dau o cheie la mertan Si am plecat pe litoral
Mi-am pus plinul de benzina
Si in dreapta o blondina

„Merţan”-ul face trimitere la stilul de viaţă al marilor padişahi. Folosirea expresiei „plinul de benzină” nu este deloc întâmplătoare. Ea ilustrează verticalitatea convingerilor personajului principal. El nu operează cu jumătăţi de măsură. Totul sau nimic pare a fi deviza după care se conduce.
    Noţiunea plin, are şi un sens metaforic. Ea prezintă maturitatea dragostei dintre cei doi, care tind spre perfecţiune. Acest lucru este confirmat şi de termenii cu care este descrisă marea iubirea a personajului nostru. Fata cu care se iubeste eroul principal nu este o fată oarecare. Ea este o „blondină” - simbol al frumuseţii feminine, aşezate la dreapta bărbatului. Afirmaţia este întărită în versul al doilea din cea de a treia strofă.

Am mertanul de mult timp
Si-o blondina prototip
E a mea numai a mea
Si-mi petrec vara cu ea

Hiperbola “blondină prototip” descrie în profunzime calităţile greu de egalat ale iubitei, ea fiind o fiinţă unică. Prin folosirea unui termen tehnic pentru a-şi descrie iubita – “prototip” – autorul ne reaminteşte că dragostea lui este asemeni ţinuturilor exotice, fascinante dar încă neexplorate în profunzime, afirmaţia fiind întărită şi de plasarea poveştii în anotimpul de vară.
    Ultima strofă descrie actul de iubire dintre cei doi. În primele două versuri, ne este prezentată atmosfera care domneşte între îndrăcostiţi.

Marea neagra e calduta
Blonda-i sexy si finuta

Iubirea se consumă în apa caldă a mării. Cristalinul mării descrie sentimentele celor doi iar căldura apei descrie relaţia dintre ei. Dragostea dintre cei doi este imună la scurgerea timpului

Ziua stau cu ea la soare
Noaptea o scot la plïmbare

Succesiunea zi noapte nu poate perturba trăirile profunde alte tinerilor îndrăgostiţi, dar autorul lasă o portiţă de ieşire din această idilă aproape perfectă. Folosirea termenului “noaptea” din ultimul vers avertizează cititorul că totul poate fi perfectibil, chiar şi iubirea, iar dacă peste iubirea dintre cei doi s-ar lăsa întunericul, eroul va trece şi peste acest obstacol. Este vorba doar de 3 luni de distracţie.

N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor."

#1092 2007-11-22 10:43:50

dia2010
Hero member
Inregistrat: 2006-07-26

Pentru cei/cele care au permis de conducere:  http://www.permise-auto.info/  poti sa-ti vizualizezi permisul online.

"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore

#1093 2007-11-22 10:57:31

bubutadana
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-03

vdaiana a scris:

Pentru cei/cele care au permis de conducere:  http://www.permise-auto.info/  poti sa-ti vizualizezi permisul online.

Mi-am luat-o tura asta, chiar credeam ca-mi vad permisul big_smile

Ultima oara a fost editat de bubutadana (2007-11-22 11:25:13)

No, no, see, I think if you're committed to somebody, you don't allow yourself to find perfection in someone else...

#1094 2007-11-22 11:09:02

dia2010
Hero member
Inregistrat: 2006-07-26

wink

"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore

#1095 2007-11-22 12:48:18

Shosanna
Insomniac member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-04-26

bubutadana a scris:

vdaiana a scris:

Mi-am luat-o tura asta, chiar credeam ca-mi vad permisul big_smile

cesafac si eu big_smile

Reach for the stars ,so if you fall you land on a cloud... wink
bebe

#1096 2007-11-22 12:51:03

micicutza
Banat

Mentalitatea romanilor

Unul pleaca în Canada, unde se pune serios pe treaba si începe sa câstige multi
bani.

În cele din urma se întoarce acasa plin de bani si un vecin verde de
invidie îl întreaba:

-Dar cum ai reusit, mai omule, sa faci atâta avere?

-Pai simplu, ma trezeam în fiecare zi pe la 10-11, faceam un dus, beam
o cafeluta si dadeam un telefon sa vina niste fete sa ne simtim bine.
Dupa câteva ore de distractie, pe la 3, ieseam si eu la munca. Mergeam
pe strada si vedeam o hârtie de 100 $, ma aplecam si o ridicam. Mai
încolo era una de 50 $, o luam si pe aia. Si tot asa,

culegeam de pe caldarâm bancnote peste bancnote, pâna oboseam si îmi
dadeam seama ca e momentul sa ma întorc acasa. Pâna noaptea târziu mai
mâncam, ma mai distram cu fetele, iar a doua zi o luam de la capat.

Vecinul se decide sa faca si el la fel. Vinde tot, îsi ia bilet de
avion si se opreste in Toronto. Când iese din aeroport, vede pe jos o
hârtie de 100$.Se apleaca si da sa o ridice, dar se razgândeste si-si
zice:

-Da' ce, sunt prost sa ma apuc de lucru chiar din prima zi?

#1097 2007-11-22 12:54:04

micaella4
Hero member
Inregistrat: 2007-07-06

bun asta, micanarcisa... dak stai si te gandesti putin...nu e amuzant..e chiar trist. neutral

#1098 2007-11-22 15:42:48

micaella4
Hero member
Inregistrat: 2007-07-06

Sotul tocmai termina de citit "Barbatul casei", o carte care ii invata pe barbati cum sa se impuna in relatia cu sotia. Vine direct la nevasta-sa si proptindu-se in fata ei, zice:
- De acum inainte sa-ti intre in cap ca eu sunt barbatul in casa asta si cuvintul meu e lege!!! Ai inteles??? Asa. Acum vreau sa-mi prepari cina, sa ma servesti, dupa care vreau ceva la desert. Dupa ce mananc, te duci sa-mi pregatesti baia, ca sa ma relaxez. Si dupa baie, ghici cine ma imbraca si imi face freza!!??
Nevasta zice:
- Cei de la pompe funebre...

#1099 2007-11-22 15:45:20

Soleil
Addicted member
Inregistrat: 2007-01-31

super tare lol

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

#1100 2007-11-22 16:11:01

dida
Insomniac member

micaella4 a scris:

Sotul tocmai termina de citit "Barbatul casei", o carte care ii invata pe barbati cum sa se impuna in relatia cu sotia. Vine direct la nevasta-sa si proptindu-se in fata ei, zice:
- De acum inainte sa-ti intre in cap ca eu sunt barbatul in casa asta si cuvintul meu e lege!!! Ai inteles??? Asa. Acum vreau sa-mi prepari cina, sa ma servesti, dupa care vreau ceva la desert. Dupa ce mananc, te duci sa-mi pregatesti baia, ca sa ma relaxez. Si dupa baie, ghici cine ma imbraca si imi face freza!!??
Nevasta zice:

lol

#1101 2007-11-22 19:28:39

SonneAle
Addicted member
De la: balamuc
Inregistrat: 2006-12-14

dida a scris:

micaella4 a scris:

Nevasta zice:

lol

rotfl2)))))) lol rotfl2)

There ain't no sunshine now that he's gone

#1102 2007-11-22 19:37:13

annna
Hero member
Inregistrat: 2006-09-07
Site

smile)) prea tare! o sa i-o zic si eu lui iubi big_smile

El, poate e singurul ce poate
Sa-mi promita, sa ma minta ca o sa treaca toate... smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.