Sa radem putin-57
- disguise
- Full member
- Inregistrat: 2007-01-31
Re: Sa radem putin
adrianastoichitoiu a scris:tare! (ce bine k am mancat inainte sa citesc bancul:) )
...trebuia sa pun ceva de atentionare
Life is like a box of chocolates, you never know what you're gonna get
- mikki_20
- Hero member
- De la: bucuresti
- Inregistrat: 2006-02-15
disguise a scris:Cică era un bar de vampiri. Vine într-o seară un vampir urît rău de tot cu nişte colţi imenşi şi-i cere barmanului un pahar cu sînge de fată de 17 ani. Este servit, bea, plăteşte şi pleacă. Vine un altul şi mai urît: - Vreau şi eu un pahar de sînge de fată de 16 ani! Este servit, bea, plăteşte şi pleacă. Vine altul mult mai hidos decît ceilalţi şi spune: - Vreau şi eu un pahar de apă fiartă! Barmanul, consternat, îi spune: - Ne pare rău, domnule, dar acesta este un bar de vampiri, nu se serveşte decît sînge! - Băi flăcău, dacă vrei să nu iasă cu scandal, adu-mi imediat un pahar cu apă fiartă. Barmanul, puţin speriat, se duce şi-i aduce ăstuia un pahar de apă fiartă, dar - curios din fire - îl întreabă: - Domnule, nu vă supăraţi, dar ce aveţi de gînd să faceţi cu apa asta? - Vreau să-mi fac un ceai, ai ceva împotrivă? şi scoate din buzunar un tampon proaspăt folosit.
tare ))
Avem 1 an si 5 lunite
- jeeez
- New member
- Inregistrat: 2007-09-29
- LadyInRed
- Hero member
- De la: _________
- Inregistrat: 2007-06-07
- lee
- Hero member
- De la: bucuresti
- Inregistrat: 2006-08-14
Tatal intra in camera fiicei sale si gaseste o scriosoare pe pat. Avand deja ganduri negre, desface totusi scrisoare si citeste:
Dragi parinti, Cu parere de rau va anunt ca eu am fugit cu noul meu prieten. Am aflat ce inseamna adevarata dragoste si el este un dragut cand gonim goi cu motorul cu toate piercing-urile, cicatricele, tatuajele care ii acopera tot corpul! Dar nu e numai asta. Sunt insarcinata si Ahmed zice ca vom trai fericiti in rulota lui din padure. Vrea sa avem multi copii, ceea ce stiti ca imi doresc si eu. Am invatat ca marijuana nu face rau nimanui asa ca o crestem pe langa casa pentru el si prietenii lui care ne aduc toata cocaina pe care ne-o dorim. Intre timp ne rugam sa se gaseasca leacul pentru SIDA, in asa fel incat sa se faca si Ahmed bine. Sa stiti ca merita! Nu va faceti griji in ceea ce priveste banii. Ahmed a aranjat ca eu sa joc intr-un film pe care il fac prietenii lui Leroy si Jamal in pivnita. Deocamdata castig 50 $ pe scena, dar pot sa iau inca 50$ bonus daca sunt cu 3 barbati si un bonus de 100 $ daca se foloseste un cal. Ahmed a zis ceva si despre niste caini, asa ca am mai multe posibilitati. Mama, sa nu-ti faci griji pentru mine, de acum am 15 ani si stiu sa am grija de mine. Dupa cum vezi eu si Ahmed ne-am gandit la toate! Intr-o zi o sa trecem in vizita pe la voi sa va cunoasteti nepoteii. Ahmed chiar se gandea sa-si puna un atas la motor ca sa putem veni cu toti o data! Va pup pe amnadoi Fiica voastra, Maria .................... PS. Tata, am glumit......... sunt la vecini, ma uit la TV. Voiam doar sa iti arat ca sunt si lucruri mai rele in viata decat SA PIARDA ROMANIA IN MINUTUL 90 DIN NOU!!!
"Cel mai sigur drum catre iad este cel progresiv,cu povarnisuri dulci,pardosite molatic,fara cotituri neasteptate ,fara jaloane ,fara indicatoare."
- nadye
- Full member
- Inregistrat: 2007-01-22
Un student se duce la cantina si singurul loc liber este langa un profesor. Neavand ce face, se aseaza acolo. Profesorul spune: - Porcul nu-i este prieten porumbelului. Studentul raspunde: - Bine, atunci eu am zburat. Enervat la culme, la examen, profesorul ii pune studentului cele mai grele intrebari, dar acesta raspunde la toate. In cele din urma, profeorul il intreaba: - Vezi pe drum un sac de minte si unul de bani. Pe care il iei? - Pe cel cu bani. - Eu l-as lua pe cel cu minte. - Fiecare cu ce n-are... Profesorul, furios de-a dreptul, ii scrie pe lucrare "BOU". Studentul merge la el si ii spune: - Domnule profesor, v-ati semnat, dar nu ati trecut nota
- tomina
- Hero member
- De la: Cluj
- Inregistrat: 2007-01-19
iubesc+Camelia+Matei
- @adriana
- Banat
- De la: unde sunt mereu happy
- Inregistrat: 2007-09-28
LadyInRed a scris:http://www.youtube.com/watch?v=mAGLDtf7rsU&feature=related zambitzi va rog )
hai k eu chiar am ras.
- crys_ty_na
- Platinum member
- De la: Oradea
- Inregistrat: 2006-08-19
Directorul unei fabrici le propune muncitorilor sa lucreze in fiecare zi mai mult cu 1 ora pentru a creste productivitatea.Apoi ii intreaba pe angajati daca sunt de acord.
Ionescu : Eu propun sa se lucreze cate 10 ore pe zi pentru a mari profitul companiei.
Popescu: Eu zic ca putem lucra chiar 12 ore pe zi, pentru ca trebuie sa ajungem cat mai repede la nivelul concurentei.
Vasilescu: Am putea sa lucram 16 ore pe zi, suntem obligati sa ne facem datoria.
Gheorghe : Eu propun sa nu mai plecam acasa deloc. Pentru ca acasa ne intalnim cu nevestele si riscam sa se nasca tampiti ca Ionescu, Popescu, Vasilescu! )
happy with him...inlove with him...
- crys_ty_na
- Platinum member
- De la: Oradea
- Inregistrat: 2006-08-19
happy with him...inlove with him...
- deadrose
- Banat
- De la: craiova
- Inregistrat: 2006-07-21
crys_ty_na a scris:http://www.youtube.com/watch?v=nNDSWq_IQkk
))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
http://d3adros3.myminicity.com/La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"
- blue_eyes
- Full member
- Inregistrat: 2007-09-21
- micaella4
- Hero member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2007-07-06
blue_eyes a scris:http://www.youtube.com/watch?v=VONSLzLE24Y
wtf! what's wrong with some people?!
- dida
- Insomniac member
- Inregistrat: 2006-11-20
it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other
- micicutza
- Banat
- Inregistrat: 2007-10-25
N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei...
- micicutza
- Banat
- Inregistrat: 2007-10-25
LEGILE vietii cruda realitate !!!
LEGILE vietii :
"atunci cind ai nevoie sa descui o usa, cu miinile ocupate de zece pungi mari si grele... cheia se va afla in buzunarul opus miini pe care cu greu ti-ai eliberat-o". ( Legea Degeabasuni)
"singura data cind poarta se inchide singura e atunci cind ai lasat cheile pe dinauntru". ( Legea !! )
"cind ai miinile pline de unsoare incepe sa te gidile nasul".. (Legea Nasuvreauntura )
"cind ti se pare ca totul merge foarte bine... e pentru ca ai trecut cu vederea ceva important...". ( Legea i-mitragpalme)
"daca reusesti sa-ti pastrezi calmul cind toti din jurul tau sint disperati... e pentru ca nu ai priceput pe deplin gravitatea problemei".( Legea incanapicatmoneda)
"problemele nu se creeaza, nici nu se rezolva, ele doar se transforma!". (legea astanueviata)
"vei ajunge fugarind la telefon exact cit sa mai auzi cum cineva incide receptorul". ( Legea ghicicineafost) "mereu sint doua filme bune pe doua programe diferite la televizor....dar mereu la aceasi ora". (Legea i-sibatjocdenoi )
"Probabilitatea de a te pata in timpul mesei creste direct proportional cu necesitatea de a-ti pastra haina curata! (Legea numaiflescai)
"orice corp omenesc scufundat intr-o vana facint o baie relaxanta cu spuma face sa sune telefonul!". (legea cinedracusunaloraasta)
"orice corp omenesc asezat pe WC face sa sune suneria de la intrare!". (Legea nicisamacacinlinistenupot)
"viteza vintului creste direct proportional cu pretul coafurii recent facute!". (Legea chelulnuseagita)
"daca, dupa multi ani, te decizi si arunci ceva ce nu ai folosit demult.... Nu vor trece nici trei zile si vei avea absoluta si urgenta nevoie exact de acel obiect!". (legea sa-mibagpiciorul)
"Mereu cind ajungi punctual nu va fi nimeni sa te vada, dar cind intirzii doar 5 minute... vor fi toti deja prezenti ... si toti se vor uita la ceas si vor clatina din cap! (Legea n-amaripilapicioare)
"nu lua asa in serios viata, la urma urmei oricum nu scapi viu din ea!".
N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei...
- SonneAle
- Addicted member
- De la: balamuc
- Inregistrat: 2006-12-14
tare fain, micanarcisa si adevarat
There ain't no sunshine now that he's gone
- LoveChocolate
- Sr. member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2007-10-29
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|