Sa radem putin-67
- @adriana
- Banat
- De la: unde sunt mereu happy
- Inregistrat: 2007-09-28
Re: Sa radem putin
nu stiu ce sa iti zic, sincer.la mine s-a incarcat in cateva minute.
- same_soulfly
- Full member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2007-11-26
Tot mai tăcut si singur/ În lumea mea pustie/ Si tot mai mult m-apasă/ O grea mizantropie.....
- norishorulalb
- Banat
- De la: Mika
- Inregistrat: 2007-04-03
- micicutza
- Banat
- Inregistrat: 2007-10-25
le-am facut si eu parintilor si la prieteni...au ras de s-au stricat
N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei...
- norishorulalb
- Banat
de pe mail:
Un Inger trimis in RAI!
RAIUL NU L-A PRIMIT ASA CA MI L-A TRIMIS MIE ! EU NU-L VREAU ASA CA TI-L TRIMIT TIE! DACA NICI TU NU-L VREI?,TRIMITE-L LA ALTCINEVA !!
Ultima oara a fost editat de ralluka (2007-12-18 09:18:44)
- micicutza
- Banat
N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei...
- norishorulalb
- Banat
grasutz
- micicutza
- Banat
Mos Clǎciune, Mos Clǎciune, Anul ǎsta tot, pe bune, Cǎ am fost bǎiat cuminte, Am la tine-o lugǎminte : Noaptea aia de-ai sǎ vii, Nu-mi aduce giucǎlii, N-am nevoie de patine Sau vle-un tlenuleţ pe sine, Nu vleau puscǎ, niţi pistol, Oli vle-un ulsuleţ nasol, Sǎ n-aud de tlotinetǎ,
Niţi volbǎ de tliţicletǎ, Sau vleo balcǎ cu motol, Vleau si io un flǎţiol, Cǎ fiind singul meleu Habal n-ai c?t mi-e de gleu, N-am cu ţine mǎ giuca, Povesti sau discuta Chestiuni ca ?ntle flaţi, Sau gagici, ca-ntle bǎlbaţi, Cǎ volbind io cu mǎmica Si tǎticu' si bunica, Am concluzionat, sǎ stii, Cǎ doal tu mǎ poţi selvi : Stii tu balza aia chioalǎ Lǎtǎţitǎ-odinioalǎ La adlesa de mai sus C?nd pe mine m-a adus ?! Fǎlǎ bǎscǎlie-ţi spun, ?ţi plomit c-am sǎ fiu bun ?nc-un an, poate chial doi, La' cǎ ne-nţelegem noi !... Ia-o tu, mai pe depalte Si esplicǎ-i, cǎ ea poate, Vino cu o stangǎ nouǎ, Dǎ-i cadou o panǎ, douǎ Sǎ mai fac-un gest, de milǎ, Nu c-as poseda vleo pilǎ, Doal asa, un mic ocol, Sǎ-mi aduc-un flǎţiol, C?t mai lepede, ulgent, Stiu c?t esti de competent, Ialǎ de va faţe g?t Cǎ timp n-ale pentlu-at?t, Tleţem deţi, la planul doi, Da' lǎm?ne intle noi : Dǎluiestele-o vacanţǎ, Asta-n ultima instanţǎ, Cǎ la fel, si-ai mei pǎlinţi, Sunt de-o vleme-asa cuminţi, Timp nu au, de-i noapte, zi, Sǎ mai facǎ nebunii !
- bubutadana
- Insomniac member
- Inregistrat: 2007-07-03
No, no, see, I think if you're committed to somebody, you don't allow yourself to find perfection in someone else...
- Amaria
- Hero member
- De la: bucuresti
- Inregistrat: 2007-02-11
Pe vremea lui Ceausescu, burlacii trebuiau sa plateasca tribut pana la 25 de ani. Un tip era foarte sucarit deoarece era impotent si s-a hotarat sa ii trimita scrisoare lui Ceausescu: "Ma numesc Ion Caciula, om al muncii fara scula. De ce trebuie sa platesc tribut, daca eu nu pot sa f%t??" Dupa cateva zile primeste raspuns la scrisoare: "Domnule Ion Caciula, om al muncii fara scula, cat ai DEGETE si LIMBA... LEGEA tarii nu se schimba!!!"
At the top of the world there’s an island.A place where the sun never shines,but the people don’t care. Because the snow over there is so bright they nearly go blind.
- pends
- Hero member
- De la: B/Br
- Inregistrat: 2007-09-09
ahahahahaha ce tare'i
Bună ! Arăți ca o curvă !
- _yohana_
- Platinum member
- Inregistrat: 2006-11-25
expect the worst , hope for the best!
- dida
- Insomniac member
- Inregistrat: 2006-11-20
S-au intalnit la o bere un indian, un arab si un evreu, si s-au apucat ei sa povesteasca cum l-a ajutat pe fiecare Dumnezeul lui. Indianul spune ca in timpul unei inundatii cumplite s-a rugat lui Buddha si dintr-o data pe o raza de 20 de metri in jurul lui s-a facut senin. Arabul povesteste cum in desert cand era mort de sete i s-a rugat lui Allah si dintr-o data pe o raza de 20 de metri in jurul lui a inceput sa ploua. Vine si evreul care povesteste ca in ziua de sabat cand iesea din sinagoga a vazut pe jos un portofel plin cu bani si i s-a rugat lui Dumnezeu sa-l ajute sa nu pacatuiasca tocmai de sabat... si pe o raza de 20 de metri in jurul lui s-a facut Miercuri. O echipa scotiana de fotbal castiga campionatul. Antrenorul, fericit, spune: - Baieti, cred ca meritati ceva racoritor. Johnny, deschide larg fereastrele! Un taran intr-o caruta plina ochi, cu un singur magar amarat cu ochelari de cal care nu se urnea deloc, striga frenetic: - Dii, Murgule! Dii Surule! Dii Florica! Dii Maricica! Un barbat se uita la el si il intreaba daca a uitat cum se numeste magarul, taranul spuse - Stiu cum il cheama, da vreau sa ii dau impresia ca nu lucreaza singur. - Alo, familia Popescu? - Nu stiu, manca-ti-as, de-abia am intrat... Vecinul merge la tigan: - Tigane, puradelul tau mi-a furat un pui. Il cheama tiganu' pe puradel: - Ba! ciordiles cirikli? - Ciordiles tata, ciordiles... - Auzi ma ce zice asta... ca nici nu l-o vazut! Bunicul vanator povesteste nepotului: - Sus in munti am fost atacat de o haita de opt lupi! - Bunicule, dar anul trecut cand mi-ai povestit erau numai patru lupi! - Anul trecut, draga, erai prea mic pentru a afla adevarul!... Un soldat statea in post cand apare sergentul care-i spune pe un ton superior: - Bai, ai grija ca trebuie sa vina generalul. Cand apare anunta-ma. Peste zece minute apare iar sergentul care intreaba: - Ma, a venit generalul? - Nu, domnule sergent. - Cand vine sa ma anunti. - OK. Peste o ora vine generalul. Soldatul il intreaba: - Tu esti generalul? - Da. - Ai dat de belea, de cand te asteapta domn sergent! In Londra intr-un supermarket un gentleman se tot uita la o conopida! Un angajat care spala pe jos il intreaba: - Este ceva in neregula? Gentleman-ul: - As dori sa cumpar doar jumatate din aceasta conopida! Angajatul: - Imi pare rau dar nu se poate! Gentleman-ul: - Vreau sa vorbesc cu managerul dumneavoastra! Angajatul nervos intra in biroul managerului bombanind fara sa observe ca gentlemanul era in spatele lui si spune: - Boss e un tampit in magazin care vrea sa cumpere o jumatate de conopida si nu intelege ca nu se poate! Vazand ca managerul e disperat se intoarce si-l vede pe gentleman in spatele lui. Ca sa se salveze spune in continuare: - Si acest minunat domn doreste sa cumpere cealalta jumatate! I: Cum se poate explica pe scurt teoria multimilor? R: Daca intr-o camera sunt trei oameni si cinci din ei ies afara, atunci trebuie sa intre doi in camera pentru ca asta sa fie din nou goala. Pacea interioara Va spun si voua asta, pentru ca la mine a functionat. Vazand un simplu anunt, am ajuns sa citesc un articol in ziar care mi-a adus, in sfarsit, pacea interioara. In articol scria: "Poti obtine pacea interioara daca termini toate lucrurile pe care le-ai inceput! " Asa ca, azi dimineata, am terminat o sticla de vodca, una de vin rosu, ce mai ramasese in sticla de Jack Daniels, cutia de Distonocalm de pe noptiera si o cutiuta cu bomboane. Si, la naiba, deja ma simt mult mai bine! Trimite asta tuturor celor care vor sa-si gaseasca pacea interioara...
it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other
- norishorulalb
- Banat
tare dida )
- vonda
- Platinum member
- Inregistrat: 2006-12-09
- micicutza
- Banat
La spitalul de nebuni,un doctor vede pe unul din pacientii sai cu un ciocan dandu-si peste degete. Curios, il intreaba: - Simti vreo placere? - Da, cand dau pe langa. .. *** Serpoaica: - Vorbeste-mi urat, iubitule. Sarpele: - Sula! Serpoaica: - Da, asaaaaa. Acum zi cu P. Sarpele: - Supa.
- amrita
- Full member
- Inregistrat: 2007-09-16
tantosica a scris:http://www.220.ro/Pisoi_somnoros-43192.html
;D ce scump e
You are the sunshine of my life..
- gongutza
- Full member
- Inregistrat: 2007-11-02
Viata poate fi inteleasa numai privind inapoi, dar trebuie traita privind inainte. (Kirkegaard)
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|