Sa radem putin-69
- dida
- Insomniac member
- Inregistrat: 2006-11-20
Re: Sa radem putin
it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other
- vonda
- Platinum member
- Inregistrat: 2006-12-09
- dida
- Insomniac member
tantosica a scris:http://www.trilulilu.ro/Acelashi/809814772e0441
asta lam pus si eu chiar cu un post mai sus de tine
it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other
- vonda
- Platinum member
- Inregistrat: 2006-12-09
sunt chioara
- @adriana
- Banat
- De la: unde sunt mereu happy
- Inregistrat: 2007-09-28
amandoua mi-au placut
- crys_ty_na
- Platinum member
- De la: Oradea
- Inregistrat: 2006-08-19
Culmea avocaturii: Sa aperi un cacat de muste
happy with him...inlove with him...
- deadrose
- Banat
- De la: craiova
- Inregistrat: 2006-07-21
Vineri seara ?ntr-un cuib de berze. Apar pe r?nd Barza şi Bărzoiul. Barza, obosită, terminată, nervoasă: - Vai, vai, ce zi cumplită, am livrat zeci de copii azi, numai la familii de ţigani, mizerie, murdărie, m-au ?njurat, m-au bătut, uite am pierdut şi telenovelele de la TV... Nu mai pot! Bărzoiul, dimpotrivă, vesel şi bine dispus: - Eheee, eu am livrat azi doar copii de avocaţi, de patroni, m-au cinstit, o băuturică, o măslină, să tot am zile de lucru ca azi! Da' puştiu', Bărzăunele, pe unde umblă? Tocmai atunci intră şi Bărzăunele. - Unde-ai fost, mă? - Păi la joacă. Am băgat spaima ?n nişte studenţi prin Grozăveşti.
Bula vroia sa se urce in avion cu un pui de gaina, mic, galben si piuitor, ca sa il aduca cadou lui Bulisor. - Domnule, zise stewardesa, nu e voie cu animale in avion! Se intoarse Bula in aeroport, se duse la WC, puse puisorul in chiloti si urca liber in avion. Locul lui era langa o calugarita tanara si frumoasa. La un moment dat, Bula adoarme si, in timp ce visa, puisorul iese din chilotii lui, scoate capul prin slitul pantalonilor si incepu sa piuie. Calugarita, speriata, incepu sa-l zgaltaie pe Bula: - Scoala, domnule, scoala repede!! Speriat, Bula tresari, uitandu-se in toate directiile: - Ce e, unde, ce... ce s-a-ntamplat!!???? Zise calugarita: - Domule, nu am deloc experienta in problemele astea, dar am impresia ca vi s-a spart un ou...
http://d3adros3.myminicity.com/La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"
- deadrose
- Banat
Un tip suna la usa unui apartament. Usa se deschide si apare o gagica tare...
- Doamna, dumneavoastra stiti sa faceti sex? fara nici un cuvant, gagica ii tranti usa in nas.
A doua zi, tipul iar suna la usa , iar deschide gagica...
- Doamna, dumneavoastra stiti sa faceti sex? La fel de suparata, gagica ii tranteste usa in nas.
Seara discuta cu sotul ei, ii povesteste ce si cum.
Acesta din urma decide sa ramana a doua zi cu ea.
Bineinteles, soneria se face auzita a doua zi. Gagica deschide usa si tipul pune obisnuita intrebare:
- Doamna, dumneavoastra stiti sa faceti sex?
Plina de tupeu, cu sotul ascuns dupa usa gata sa intervina, gagica raspunde:
- Da!
- Atunci, va rog sa faceti sex si cu sotul dumneavoastra ca sa-mi lase nevasta in pace ...
http://d3adros3.myminicity.com/La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"
- deadrose
- Banat
- luna_amara
- Hero member
- Inregistrat: 2007-08-16
Cand un barbat iti fura nevasta, nu e razbunare mai buna decat sa-l lasi sa o pastreze. Primul barbat care s-a insurat poate fi iertat. Ca nu stia ce-l asteapta. Ceilalti n-au nici o scuza. ntr-un avion cu destinatia America, dupa decolare, stewardesa se adreseaza pasagerilor de diverse nationalitati: (Catre francez): - Ce va pot oferi de baut? Aveti aici meniul cu bauturile. Francezul: - Un cognac, s'il vous plait, mersi! Vine randul rusului, care raspunde: - O vodka mica, merg la o intalnire de afaceri. Se apropie de pasagerul american:Whisky please! Pe ultimul scaun, in spate, un arab extrem de elegant. Insotitoarea de bord se apropie sii ii pune aceeasi intrebare. La care arabul, cu un ton diplomatic, raspunde: - Nu, multumesc, sunteti foarte amabila, dar peste cateva momente va trebui sa pilotez
take me as i am or watch me as i go!
- Zeyna
- Platinum member
- De la: Constanta
- Inregistrat: 2007-07-07
OMG hahahhahahaha ) super faza deadrose
Adam si Eva sunt izgoniti din rai. La plecare, ei intreaba: - Doamne, cine va spala vasele? Dumnezeu le spune : - Va voi pune la o incercare. Va veti sui intr-un copac si voi da drumul la o pisica salbateca sa va chinuie. Cine va vorbi primul, acela va spala vasele toata viata. Zis si facut. Vine pisica si se urca pana la Eva, o zgaraie pe picioare, o musca, Eva, nici un cuvant. Trece pisica la Adam. Il zgaraie pe picioare, il musca, se ridica mai sus si observa intre picioare doi motocei. Pisica incepe sa se joace cu ei si la un moment dat, observa ca un soricel ce era ca mort, incepe sa se miste si sa creasca. Si-a luat atunci pozitia de asalt, dar cand sa sara, Eva a urlat: - Z?t! fir-ai a dracului! De atunci a ramas lege: femeia spala vasele...
Dragostea nu se stă, se face.
- Amaria
- Hero member
- De la: bucuresti
- Inregistrat: 2007-02-11
Barbatul isi prinde sotia cu amantul: - Ce face el in patul nostru? - Minuni... .................................................................... Sotul si sotia in pat...momente toride... EA: ia-ma salbatic, arata-mi ca esti barbat adevarat ! EL: DA! DA! DA! EA: Spune-mi lucruri murdare ! EL: Baia, bucataria, covorul din sufragerie...
At the top of the world there’s an island.A place where the sun never shines,but the people don’t care. Because the snow over there is so bright they nearly go blind.
- dida
- Insomniac member
Amaria a scris:Barbatul isi prinde sotia cu amantul: - Ce face el in patul nostru? - Minuni... .................................................................... Sotul si sotia in pat...momente toride... EA: ia-ma salbatic, arata-mi ca esti barbat adevarat ! EL: DA! DA! DA! EA: Spune-mi lucruri murdare ! EL: Baia, bucataria, covorul din sufragerie...
- fallen_angel
- Insomniac member
- De la: MM
- Inregistrat: 2007-05-07
- fallen_angel
- Insomniac member
- De la: MM
- Inregistrat: 2007-05-07
O adolescenta, luata mai mult cu forta de ma-sa, ajunge in cabinetul ginecologului. A batrana ramane in sala de asteptare, pustoaica intra in cabinet unde, dupa o discutie preliminara si completarea fisei individuale, medicul o invita sa se dezbrace si sa urce pe capra, pentru consultatie, dar se loveste de refuzul fetei, datorat timiditatii: - D-le doctor, nu pot sa ma dezbrac, mi-e rusine sa mi se vada pasarica. Sa stiti ca pasarica mea nu a fost vazuta de nimeni si nici nu vreau sa imi vada cineva pasarica. O convinse medicul, pana la urma, o urca pe capra, incepu s-o examineze, dar pe masura ce o atingea, in egala masura lua fata "foc", asa ca, nu peste mult timp, se aprinse rau de tot, il trase pe ginecolog peste ea, apoi cazura de pe capra si... dupa o vreme... ciufulit, cu hainele smulse de pe el, ametit si dezechilibrandu-se, ginecologul aparu de sub capra, se uita la pustoaica si spuse: - Fata mea, niciodata, dar asculta-ma cu atentie, niciodata sa nu-i mai spui unui barbat ca ai intre picioare o pasarica! Ala e vultur curat!
Mama, pot sa fiu pedepsita pentru ceva ce nu am facut ? - Sigur ca nu. - Deci nu poti sa ma pedepsesti pentru ca nu am facut curat in camera mea?
Ultima oara a fost editat de Andra123 (2007-12-24 00:54:30)
★★★ Candle light, moon light, star light, The brightest glow is from love light ★★★
- dida
- Insomniac member
ii bine sa te uiti la topicul asta dimineata sa razi bine si sa iti incepi ziua fain
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|