La spitalul de nebuni,un doctor vede pe unul din pacientii sai cu un ciocan dandu-si peste degete. Curios, il intreaba: - Simti vreo placere? - Da, cand dau pe langa. ..
*** Serpoaica: - Vorbeste-mi urat, iubitule. Sarpele: - Sula! Serpoaica: - Da, asaaaaa. Acum zi cu P. Sarpele: - Supa.
http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"
Se apropia Craciunul. Un copil ii scrie o scrisoare lui Mos Craciun: 'Dlaga Mosule, te log mult sa-mi aduci un tlenulet electlic, o masinuta si o ciocolata' . Se duce copilul la posta si duce scrisoarea. Postaritele deschid scrisoarea, o citesc si li se face mila de copil. Hotarasc ele sa puna mana de la mana si sa-i cumpere copilului darurile. Strang ele banii cumpara trenuletul, cumpara masinuta, dar de ciocolata nu le mai ajung banii. Trimit cadoul copilului. La cateva zile de la Craciun copilul duce la posta o alta scrisoare cu multumirile pt Mos Carciun: " Dlaga Mosule, iti multumesc pentlu cadouli, tlenuletul este magnific, masinuta este supel. Eu sunt convins ca mi-ai tlimis si ciocolata, da cled ca p*z***e alea de la posta au mancat-o".
stiu k sunt off topic, dau cum ne tot uitam pe youtube am dat de un filmulet interesant unde danseaza andreea balan cu petrisor in mexic...hip-hop si finalul e amaizing sorry de off topic
Viata poate fi inteleasa numai privind inapoi, dar trebuie traita privind inainte. (Kirkegaard)
Intr-o zi, la usa unei batrane, suna un domn elegant imbracat, cu un aspirator in mana. - As dori sa va prezint cel mai performant aspirator..., si in acelasi moment arunca pe covorul din holul casei o cantitate considerabila de balegar, explicand... - Daca acest aspirator nu va curata ABSOLUT TOT, promit ca restul il voi manca! Batrana, dupa ce asculta calma toata povestea, ii raspunde: - Atunci sper sa ai pofta, ca nu am curent de azi-dimineata!
http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"
Daca vine la noapte un spiridus de-al lui Mos Craciun si incearca sa te bage intr-un sac, sa nu te sperii, pentru ca cineva te-a cerut cadou de Craciun. Doar daca incearca sa te bage in mai multi saci, atunci sa te sperii!!!
Daca vine la noapte un spiridus de-al lui Mos Craciun si incearca sa te bage intr-un sac, sa nu te sperii, pentru ca cineva te-a cerut cadou de Craciun. Doar daca incearca sa te bage in mai multi saci, atunci sa te sperii!!!
Intra un popa intr-un restaurant,se aseaza la masa. Cheama ospatarul si il intreaba: - Fiule, balena aveti? - Nu, parinte. - Casalot aveti? - Nu, parinte. - Rechin aveti? - Nu, parinte. - Atunci da-mi o costita de porc afumata si Dumnezeu mi-e martor ca am vrut sa mananc peste!
Femeia cauta o carte in bibloteca. Sotul o intreaba: - Ce cauti draga? - Stii unde-i cartea aia ?Cum sa traim pana la 140 de ani?? - Da, tocmai am aruncat-o? - De ce? - Incepuse maica-ta s-o citeasca
Un batranel se duce la bordel sa-si ofere si el o bucurie. Matroana il conduce la o tanara apetisanta si gata de orice. Sigura pe ea, aceasta ii spune: - Mosule, dezbracarea sa trecem la treburi serioase!!! Se dezbraca mosul , iar tipa ii ia hainele si i le arunca pe geam. - Ce faci, nenorocito ??! sare batranelul suparat. - Lasa, mosule, nu-ti face probleme, ca pana dimineatza vom face dragoste de-or sa-ti ramana hainele mari!!! Tipa se dezbraca la randul ei, iar mosul ii ia hainele si i le arunca pe geam. - Ce faci, tataie, te razbuni ?!?! - Ba nicidecum, dar pana mi se scoala mie, se schimba moda !!!!
Tot mai tăcut si singur/ În lumea mea pustie/ Si tot mai mult m-apasă/ O grea mizantropie.....
Un batranel se duce la bordel sa-si ofere si el o bucurie. Matroana il conduce la o tanara apetisanta si gata de orice. Sigura pe ea, aceasta ii spune: - Mosule, dezbracarea sa trecem la treburi serioase!!! Se dezbraca mosul , iar tipa ii ia hainele si i le arunca pe geam. - Ce faci, nenorocito ??! sare batranelul suparat. - Lasa, mosule, nu-ti face probleme, ca pana dimineatza vom face dragoste de-or sa-ti ramana hainele mari!!! Tipa se dezbraca la randul ei, iar mosul ii ia hainele si i le arunca pe geam. - Ce faci, tataie, te razbuni ?!?! - Ba nicidecum, dar pana mi se scoala mie, se schimba moda !!!!
ce tare ))))))))
cine a scris colindul "o brad frumos"? un ungur..ca daca era roman ii spunea "un brad frumos"
Un tip vine acasa cu un mare buchet de flori pentru nevasta-sa, care ii zice: - Cred ca asta inseamna ca urmatoarele trei zile va trebui sa stau pe spate cu picioarele larg desfacute. Sotul: - De ce? N-ai nicio vaza?
Metoda de a scapa de purici: in locurile unde ai par, te tunzi in trepte, si te dai cu ulei. Puricii aluneca pe scari si isi sparg capul...
Ultima oara a fost editat de Amaria (2007-12-20 21:08:04)
At the top of the world there’s an island.A place where the sun never shines,but the people don’t care. Because the snow over there is so bright they nearly go blind.