homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

The night before the exam...-2

#20 2008-03-18 14:49:40

dida
Insomniac member
Inregistrat: 2006-11-20

Re: the night before the exam...

mary_aleee a scris:

tocmai mi-am adus aminte de o super-aventura inainte de un examen, mai bine zis de noaptea dinaintea unui examen..
voi ce amintiri memorabile avetzi??

povesteste-ne:D

it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other

#21 2008-03-18 16:00:52

Chiara.M
Hero member
De la: Wingsland
Inregistrat: 2007-06-04

chiar ca eu am uitat sa povestesc. nu e vb chiar de un examen, e vb de o olimpiada la istorie, de pe vremea cand eram in liceu. era faza judeteana si aveam mari probabilitati sa trec la nationala. invatzasem o gramada, eram in competitie cu iubita ex-ului meu... si apropo de tipa aia, in seara dinainte de olimpiada ma dusesem in disco cu sora-mea si niste prieteni.. si il vad pe ex cu noua iubita... asa de tare m-am ofticat, m-am dus acasa unde am gasit o sticla de 1,5L de vin (de casa) adus de prietenul lu' sora-mea (aveam de gand dupa disco sa mergem la mine sa terminam sticla de vin).. de draci am baut-o eu singura, ca pe apa... dupa nici jumate de ora rau si rau si rau.. mama ma suna in disperare, eu stateam cu tel in mana si cu wc in brate....
in fine, pana la urma m-au gasit sora-mea cu prietenii nostri acasa, beata moarta, stateam pe pat cu o lumanare apinsa langa mine (nu nu, nu voiam sa mor, numai ca nu suportam lumina) si ma chinuiam sa tin caietul deschis in fata mea. a doua zi aveam oplimpiada, ce naiba...
nu-mi mai amintesc altceva decat ca era langa mine prietenul meu cel mai bun pe care il obligasem sa ma asculte si statea la lumina lumianarii ca nu vedea nik in caiet. dupa aia mi-au povestit ca el imi dadea replica si eu ziceam intr-o suflare cate 2-3 pagini de caiet, imi aminteam si virgulele si cand pierdea pagina, sau randul ii ziceam eu: "intoarce pagina" sau "e pe la jumatea paginii scris cu rosu"... rotfl
pana la urma n-am trecut la nationala, a trecut un super tocilar in fatza mea.. insa mi-am luat revansa.. eu eram a 2a, iubita ex-ului meu abia a 5a. si faza cea mai tare e ca m-a sunat ea sa-mi zica notele pt ca ma-sa il cunostea pe inspector si aflase notele mai dvrm...
oricum a fost memorabil... baietii si acum rad cu lacrimi cand ne aducem aminte de noaptea aia..

Have you ever thrown a fist full of glitter in the air?...

#22 2008-03-21 09:23:57

lee
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2006-08-14

nici eu nu am amintitri memorabile. in noaptea dinaintea unui examen greu nu prea dorm, ma gandesc /visez chiar variante posibile si mi se mai intampla chiar sa ma ridic din pat sa mai citesc ceva de care nu sunt prea sigura big_smile

"Cel mai sigur drum catre iad este cel progresiv,cu povarnisuri dulci,pardosite molatic,fara cotituri neasteptate ,fara jaloane ,fara indicatoare." box  punish

#23 2008-03-21 09:28:32

zlata
Full member
Inregistrat: 2007-02-25

Eu am avut de dimineata examen,acuma am iesit si vreau sa va zic ca am facut noapte alba...acuma numai pot de somn

Oricat ti-ar fi de greu nu uita sa zambesti...maine va fi mai bine smile

#24 2008-03-21 12:40:16

capcaun
Platinum member
De la: mine pt tine :P
Inregistrat: 2007-10-11

dom'ne  io  in  general  sunt  copil  cuminte... in  club  ma  duc  de  2-3 ori  pe  an...si  nici  atunci .... dar  nush  cum  s'a  nimerit  k  inainte  de  examenul  la  fizica   io  si  cu inca  o  colega sa  ne  dansuim  prin cristal  club lol ... m'am  dus  buimacita, dc  vroiam  sa  soptesc  la  cineva, nu  puteam  sa'mi  reglez  vocea,  sa'mi  sopteasca  mie  altcineva  nu  mai  spun, nu  auzeam  nimic lol ... asa  k  prefer  sa  stau  home si  sa stau  pe  net  dc  chef  de  invatat  nu  am

Publicitate

loading...

#25 2008-06-25 08:38:55

space
Hero member
Inregistrat: 2008-03-14

Pentru ca tot suntem in plina desfasurare cu bacalaureatul,as vrea sa va cer sfatul.. Nu pot nicicum sa dorm inaintea probelor.Luni am avut romana si n-am dormit aproape deloc noaptea aceea,am dormit dimineata putin inainte sa merg la proba. Azi noapte,la fel: am proba de engleza si desi nu mi-e asa de teama ca si la romana,am dormit foarte prost.
Pentru mine, cel putin, nu e constructiv sa nu dorm inainte; in plus,daca vad ca nu adorm incep sa ma agit si incep sa plang noaptea.

Ce e de facut?
Somnifere? Daca nu ma mai pot trezi deloc dimineata si nu mai ajung la examen?lol
Alta solutie? Ceaiuri,chestii din astea...?

#26 2008-06-25 08:44:02

Aryanne
Sr. member
Inregistrat: 2007-11-26

space, poti sa iei o jumatate de distonocalm, sau sa bei un ceai de tei ori musetel, te va calma. Ah, si fara ness sau cola seara big_smile

A venit, a venit toamna, acopera-mi inima cu ceva, cu umbra unui copac sau mai bine, mai bine cu umbra ta.
Ma tem ca n-am sa te mai vad, uneori, ca or sa-mi creasca aripi ascutite pan' la nori,
Ca ai sa te ascunzi intr-un ochi strain, si el o sa se-nchida cu-o frunza de pelin...

#27 2008-06-25 08:54:24

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

pai in noaptea de dinainte de examen dorm ca un prunc rotfl daca e examen greu am cosmaruri rotfl.dar anul trecut in sesiune din vara aveam un examen la 8 m-am intalnit cu o colega sa mergem cu masina la cacultate pe la 7 si ceva si am ramas blocate in trafic am ajuns la examen la 8 si 10 minute cu putin inainte sa dea subiectele rotfl

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#28 2008-06-25 08:59:31

Aryanne
Sr. member
Inregistrat: 2007-11-26

rotfl Evil, te credeam mai precauta. rotfl
Glumeam puss sper sa nu te superi rodnar

A venit, a venit toamna, acopera-mi inima cu ceva, cu umbra unui copac sau mai bine, mai bine cu umbra ta.
Ma tem ca n-am sa te mai vad, uneori, ca or sa-mi creasca aripi ascutite pan' la nori,
Ca ai sa te ascunzi intr-un ochi strain, si el o sa se-nchida cu-o frunza de pelin...

#29 2008-06-25 09:15:57

evilpink
Banat

nu ma supar... doar ca de unde stateam atunci si pana la facultate faceam maxim 15 minute cu masina asa ca nu ne asteptam la traficul ala si sa ramanem blocate lol

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#30 2008-06-25 11:38:27

mary-mary
Full member
Inregistrat: 2008-01-23

de exemplu eu intru p net (k si acum)maine am examen;))

#31 2008-06-25 11:46:04

annabel
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-01-15

evilpink a scris:

nu ma supar... doar ca de unde stateam atunci si pana la facultate faceam maxim 15 minute cu masina asa ca nu ne asteptam la traficul ala si sa ramanem blocate lol

esti f norocoasa ca te-a primit in examen.la noi nici nu ne asezase bine in banci ca nu i-a mai primit pe ceilalti(care cik intarziasera)

#32 2008-06-25 11:53:51

Chocolate22
Insomniac member
De la: cer pana la pamant
Inregistrat: 2007-11-28

exameneeeeeeee big_smile

in prima sesiune din anul 2 nu a fost examen la care sa nu ma duc bauta. neutral nimeni nu-si dadea seama ca eu bausem toata noaptea si la 8 eram prezenta la examen. ma siteam super bine. nu ma clatinam, nu aveam nimic. si toate examenele le-am luat cu 9 sau 10 si nu copiam si nici nu primeam raspunsurile cu se intampla acum neutral

la ultimul examen era sa nu intru in sala. nu dormisem toata noaptea. m-am pus pe la 4 in pat, sperand ca ma trezesc la 6, sa ma pregatesc si sa plec la timp de acasa. minune a fost ca m-am trezit la 7 jumate, toata umflata si cu semne de la perna rotfl m-am pregatit rapid si la 8:10 eram la spital. mai aveam juma de ora pana sa intru in sala. intre timp apare o colega cu niste foi pe care musai trebuia sa le xeroxez si eu. inainte de examen cautam xerox. am ajuns destul de departe (deja era al doilea xerox la care mergeam pt ca la 1 xeroxa f incet) si cand mai aveam cateva foi, ne suna o colega (eram cu un coleg) ca proful a intrat in sala si incepe examenul. am intrat dupa prof. nici nu m-am uitat la el ci m-am bagat direct in banca. a fost om cinstit si ne-a asteptat si pe noi rotfl sa dam examenul. a fost bine. am luat 10 big_smile ca doar imi xeroxasem testele grila ce avea sa ni le dea rotfl

Daca esti fata, citeste!!!
postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama dumbom
copil botos sad cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme

#33 2008-06-25 13:17:43

green_fairy
Platinum member
De la: undeva...
Inregistrat: 2006-03-11

eu azi dim am avut un examen si aseara nu am mai facut nimic.am stat la tv, pe net, am dormit bine.sunt unele examene mai aiurea la care nu mai am rabdare pana vine ziua aia.si cu o noapte inainte de obicei visez examen, am visat si note...numa ca nu s-au adeverit

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

#34 2008-06-25 16:09:01

Alina Delia
Addicted member
De la: Cluj-Napoca
Inregistrat: 2007-12-16

io de obicei incerc sa ingras porcul in seara de dinainte ...insa fara succes... sau am iesirile alea cand desi stiu ca trebuie neaprat sa mai citesc eu dau cartile cat colo si zic ce o fi o fi...e asa minunat sentimentul ...i swear rotfl

Cine rade la urma....gandeste mai incet dumbom

#35 2008-06-25 16:21:11

evilpink
Banat

little_rabbit a scris:

evilpink a scris:

esti f norocoasa ca te-a primit in examen.la noi nici nu ne asezase bine in banci ca nu i-a mai primit pe ceilalti(care cik intarziasera)

pai nici la noi nu mai primesc dupa c eintra proful am avut noroc ca nu a venit el si a trimis pe altcineva

puss puss puss

#36 2008-06-25 16:26:25

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

eu cu o seara inainte nici nu ma uit pe vreo carte, stau pe mess, ma uit la un film, dorm etc...merg pe premisa ca ce n-am invatat pana atunci nu o sa mai invat ever...

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

#37 2008-06-25 19:33:50

theSame_ElaElis
Hero member
De la: Winnie the Pooh
Inregistrat: 2007-10-12

noi stateam in camin in anul I; gashk buna; ce faceam? ingrasam porcu'; si k sa avem resurse ii trimiteam pe baietii din camin, 2 la numar, sa ne cumpere dulciuri de la un magazin nonstop care se afla la o statie de tramvai aproape; mereu ne luau poftele pe la 1 noaptea, iar ei, baieti buni, se duceau!

#38 2008-06-25 20:30:20

Zeyna
Platinum member
Castigatoare a concursului de Miss
De la: Constanta
Inregistrat: 2007-07-07

space a scris:

Pentru ca tot suntem in plina desfasurare cu bacalaureatul,as vrea sa va cer sfatul.. Nu pot nicicum sa dorm inaintea probelor.Luni am avut romana si n-am dormit aproape deloc noaptea aceea,am dormit dimineata putin inainte sa merg la proba. Azi noapte,la fel: am proba de engleza si desi nu mi-e asa de teama ca si la romana,am dormit foarte prost.
Pentru mine, cel putin, nu e constructiv sa nu dorm inainte; in plus,daca vad ca nu adorm incep sa ma agit si incep sa plang noaptea.

Ce e de facut?
Somnifere? Daca nu ma mai pot trezi deloc dimineata si nu mai ajung la examen?lol
Alta solutie? Ceaiuri,chestii din astea...?

seCS cool dormi de n`ai aer dupa aia sover

Ultima oara a fost editat de Deuzza (2008-06-25 20:30:39)

Dragostea nu se stă, se face.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.