homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

The night before the exam...-3

#39 2008-06-25 20:31:44

pends
Hero member
De la: B/Br
Inregistrat: 2007-09-09

Re: the night before the exam...

Deuzza a scris:

space a scris:

Pentru ca tot suntem in plina desfasurare cu bacalaureatul,as vrea sa va cer sfatul.. Nu pot nicicum sa dorm inaintea probelor.Luni am avut romana si n-am dormit aproape deloc noaptea aceea,am dormit dimineata putin inainte sa merg la proba. Azi noapte,la fel: am proba de engleza si desi nu mi-e asa de teama ca si la romana,am dormit foarte prost.
Pentru mine, cel putin, nu e constructiv sa nu dorm inainte; in plus,daca vad ca nu adorm incep sa ma agit si incep sa plang noaptea.

Ce e de facut?
Somnifere? Daca nu ma mai pot trezi deloc dimineata si nu mai ajung la examen?lol
Alta solutie? Ceaiuri,chestii din astea...?

seCS cool dormi de n`ai aer dupa aia sover

si eu am patit asa. dar nu am de unde secs acum sad ce bine ti'o fi deuzza cool

Bună ! Arăți ca o curvă !

#40 2008-06-25 20:38:17

Zeyna
Platinum member
Castigatoare a concursului de Miss
De la: Constanta
Inregistrat: 2007-07-07

pends a scris:

Deuzza a scris:

space a scris:

Pentru ca tot suntem in plina desfasurare cu bacalaureatul,as vrea sa va cer sfatul.. Nu pot nicicum sa dorm inaintea probelor.Luni am avut romana si n-am dormit aproape deloc noaptea aceea,am dormit dimineata putin inainte sa merg la proba. Azi noapte,la fel: am proba de engleza si desi nu mi-e asa de teama ca si la romana,am dormit foarte prost.
Pentru mine, cel putin, nu e constructiv sa nu dorm inainte; in plus,daca vad ca nu adorm incep sa ma agit si incep sa plang noaptea.

Ce e de facut?
Somnifere? Daca nu ma mai pot trezi deloc dimineata si nu mai ajung la examen?lol
Alta solutie? Ceaiuri,chestii din astea...?

seCS cool dormi de n`ai aer dupa aia sover

si eu am patit asa. dar nu am de unde secs acum sad ce bine ti'o fi deuzza cool

rodnarrodnarcoolcool

Dragostea nu se stă, se face.

#41 2008-06-25 20:44:41

space
Hero member
Inregistrat: 2008-03-14

Doamne ce-am mai ras
Dar nu se poate,sunt parintii acasa:))

#42 2008-06-25 20:49:02

Zeyna
Platinum member
Castigatoare a concursului de Miss
De la: Constanta
Inregistrat: 2007-07-07

space a scris:

Doamne ce-am mai ras
Dar nu se poate,sunt parintii acasa:))

lol eu in mare parte a timpului locuiesc singura...so rotfl dar am noroc cu mama ca atunci cand vine acasa ne intelege nevoile 18

Dragostea nu se stă, se face.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.