|
Nu esti logat.
Examenul papanicolau-61#1141 2009-06-11 09:58:19
Re: examenul papanicolau
da Offline #1142 2009-06-11 13:21:49
Re: examenul papanicolaupentru control la medicul ginecolog cu cat timp inainte nu am voie sa fac sex? avand in vedere ca eu maine dimineata am programarea in seara asta nu am voie sex nu? Offline #1144 2009-06-11 13:47:34
Re: examenul papanicolau
cu minim 48 de ore inainte nu ai voie. Life isn't about finding yourself.Life is about creating yourself. Perhaps our eyes need to be washed by our tears once in a while, so that we can see Life with a clearer view again. Offline #1145 2009-06-11 15:26:34
Re: examenul papanicolaupai si daca am facut sex azi de dimineata si maine la ora 11 am programarea are ceva? eu stiam ceva de 12 ore sau 24 nu chiar 48. dar ce are daca faci sex? Offline Publicitateloading...
#1146 2009-06-11 15:30:13
Re: examenul papanicolauiti influenteaza rezultatul butterfly3 si cam degeaba te duci.... trebuie sa fie minim 24 - 48 h baby Dragos Offline #1147 2009-06-11 15:43:43
Re: examenul papanicolaupai problema este ca daca nu merg maine eu apoi plec din oras si nu mai am unde sa merg si pana acuma 2 zile am fost la menstruatie.dupa calculele mele cand o sa merg maine la control o sa fie 24 ore. sper sa fie bine . Offline #1148 2009-06-11 16:50:47
Re: examenul papanicolauVa rog frumos daca puteti sa ma ajutati, mi-am facut testul papanicolau si acum mi-au sosit rezultatele,problema e ca nu am programare la medic decat sapt viit si sunt foarte speriata ca din ce am citit pana acuma nu-mi pare ceva in regula cu rezultatul. Va scriu rezultatul testului si va rog frumos daca puteti sa-mi dati o interpretare a testului pentru ca sunt speriata rau Offline #1149 2009-06-11 16:54:19
Re: examenul papanicolaunu ai cancer. ai o rana produsa de hpv. doctorul iti va spune ce e de facut (cel mai probabil cauterizare ). Offline #1150 2009-06-11 17:09:45
Re: examenul papanicolaumultumesc mult! Offline #1152 2009-06-16 12:18:52
Re: examenul papanicolauBuna ziua,sunt noua pe acest forum insa ma documentez de mult timp,citesc cu atentie subiectele pe care le dezbateti aici si va apreciez pentru ajutorul pe care il oferiti prin prisma acestui forum. Am o singura intrebare pentru doamna doctor,am o rana pe col pe care in curand va trebui sa o cauterizez,insa in urma cu cateva zile mi-am facut testul Papanicolau ,clasa II, la care astazi am primit rezultatul,mi-a fost interpretat de catre domnul doctor si mi s-a spus ca nu am nimic si sa stau linistita pana cand voi veni sa imi faca cauterizarea. Observ pe aceasta fisa cu rezultatul ca este bifat doar FROTIURI NESATISFACATOARE PENTRU EVALUARE,mi s-a bifat apoi la FRECVENTE PMN si s-a mai bifat si s-a scris alaturi la: ALTELE: FIBRINA FRECVENTA. As dori si interpretarea dumneavoastra daca se poate si mai exact as vrea sa stiu ce inseamna fibrina frecventa. Va multumesc frumos. Offline #1153 2009-06-16 12:29:32
Re: examenul papanicolaudin cauza ca scrie "FROTIURI NESATISFACATOARE PENTRU EVALUARE", eu iti recomand sa repeti testul inainte de a face cauterizarea. o colposcopie e de asemenea indicata inainte de orice interventie. ai facut cumva testul in preajma ciclului? Ultima oara a fost editat de anca9 (2009-06-16 12:31:31) Offline #1154 2009-06-16 16:17:43
Re: examenul papanicolauBuna ziua,sunt noua pe acest forum insa ma documentez de mult timp,citesc cu atentie subiectele pe care le dezbateti aici si va apreciez pentru ajutorul pe care il oferiti prin prisma acestui forum. Am o singura intrebare pentru doamna doctor,am o rana pe col pe care in curand va trebui sa o cauterizez,insa in urma cu cateva zile mi-am facut testul Papanicolau ,clasa II, la care astazi am primit rezultatul,mi-a fost interpretat de catre domnul doctor si mi s-a spus ca nu am nimic si sa stau linistita pana cand voi veni sa imi faca cauterizarea. Observ pe aceasta fisa cu rezultatul ca este bifat doar FROTIURI NESATISFACATOARE PENTRU EVALUARE,mi s-a bifat apoi la FRECVENTE PMN si s-a mai bifat si s-a scris alaturi la: ALTELE: FIBRINA FRECVENTA. As dori si interpretarea dumneavoastra daca se poate si mai exact as vrea sa stiu ce inseamna fibrina frecventa. Va multumesc frumos. Offline #1155 2009-06-16 16:19:59
Re: examenul papanicolauIoana ti-a raspuns Anca mai sus...nu e nevoie sa postezi de doua ori...o sa ti se mai raspunda...oricum eu sunt de acord cu ce a zis Anca...atata vreme cat ai FROTIURI NESATISFACATOARE PENTRU EVALUARE eu zic sa repeti papanicolaul pana sa te apuci sa faci cauterizari baby Dragos Offline #1156 2009-06-16 16:32:43
Re: examenul papanicolauVa multumesc pentru raspuns. Colposcopia mi-a fost facuta,intr-adevar,inainte de cauterizare,acesta urmand sa aiba loc peste o luna(cauterizarea). Am sa repet testul Papanicolau,va multumesc pentru raspuns. Offline #1157 2009-06-16 16:35:19
Re: examenul papanicolauioana sterge ultimul mesaj si editeaza-l pe cel dinainte ca sa nu iei warn...ai 2 mesaje consecutive... baby Dragos Offline #1158 2009-06-16 16:54:54
Re: examenul papanicolauce ti s-a spus la colposcopie? Offline #1159 2009-06-16 17:06:02
Re: examenul papanicolauLa colposcopie mi s-a spus ca am o rana mare pe col si ca trebuie sa o cauterizez. Un alt medic,de altfel,mi-a spus in urma cu 8 luni ca am o rana mica si ca va trece de la sine. Nu stiu ce sa mai cred. Am un unchi in Statele Unite,acesta este medic ginecolog,i-am scris despre aceasta problema si mi-a spus ca in SUA daca o rana nu este canceroasa si nu prezinta celule canceroase,aceasta nu trebuie cauterizata deoarece colul va fi slabit si nu va putea tine o sarcina in modul firesc al lucrurilor. Este oare posibil ca medicii de la noi sa ia decizii gresite facand cauterizari pana si la cele mai mici rani ale colului? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|