Examenul papanicolau-63
- tttttt
- Hero member
- Inregistrat: 2008-01-22
Re: examenul papanicolau
ai totusi C III eu as face mai multe investigatii o cultura de col nu ai facut ? deci tu ai o rana , dar trebuie sa vezi ce anume a provocat rana D-asta te-am intrebat daca nu ti-a zis sa faci testul hpv stai sa vedem ce mai zic si fetele , poate zic prostii
Ultima oara a fost editat de tttttt (2009-06-25 13:17:20)
- OANAG
- New member
- Inregistrat: 2009-06-25
rezultat pap: FROITR SATISFACATOR DAR CU LIMITE -FOARTE FRECVENTE PMN CITODIAGNOSTIC III ASCUS INSEMNARILE CU PIXUL NU LE INTELEG
Ultima oara a fost editat de OANAG (2009-06-25 15:11:08)
- Detzy
- Insomniac member
- De la: ...mine pentru ....voi
- Inregistrat: 2008-01-23
oana atata timp cat pe buletin scrie froitu satisfacator dar cu limite parerea mea este sa refaci papanicolaul ...s-ar putea ca rezultatul sa nu fie concludent
baby Dragos
- tttttt
- Hero member
pai si ce alte investigatii ti-a zis sa faci ? sau tratament acum am vazut raspunsul lui detzy, si sa fiu sincera si eu vroiam sa iti zic acelasi lucru , repeta papul si totusi , medicul ce ti-a zis ? caci la C III nu e ok , colposcopie ai facut?
Ultima oara a fost editat de tttttt (2009-06-25 15:18:02)
- OANAG
- New member
tttttt a scris:pai si ce alte investigatii ti-a zis sa faci ? sau tratament
Am luat rezultatul si am plecat. Nu am intrat sa-l interpreteze. M-am speriat foarte tare. Asistenta a spus ceva de repetarea testului si listare HPV. Problema pare a fi clasa III Am uitat de sublinierea de la - anomalii ale celulelor epiteliale-
Ultima oara a fost editat de OANAG (2009-06-25 15:21:23)
- Detzy
- Insomniac member
nu te speria ca nu are sens ...eu zic sa-l repeti inainte de toate oana
baby Dragos
- tttttt
- Hero member
Detzy a scris:nu te speria ca nu are sens ...eu zic sa-l repeti inainte de toate oana
exact , si cat despre Hpv eu consider ca e bine sa faci tiparea , dar asta daca si la urmatorul pap iti iese tot CIII unde ai facut analizele?
- OANAG
- New member
tttttt a scris:Detzy a scris:nu te speria ca nu are sens ...eu zic sa-l repeti inainte de toate oana
exact , si cat despre Hpv eu consider ca e bine sa faci tiparea , dar asta daca si la urmatorul pap iti iese tot CIII unde ai facut analizele?
la Ploiesti colposcopie am facut si mi s-a spus ceva de proces inflamator si la ecograf mi s-a spus acelasi lucru.
Ultima oara a fost editat de OANAG (2009-06-25 16:02:36)
- adriana73
- New member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2009-06-24
Ce inseamna anizocarie, hipercromazie nucleara?
- tttttt
- Hero member
da tu crezi ca noi suntem doctori ? cand o sa stie cineva o sa iti raspunda probabil e vorba de modificari ale tesutului , pt ca ai ASCUS prezent , si CIII ceea ce nu e deloc bine eu zic ca asta e motiv de ingrijorare , du-te si fa tiparea HPV sa vezi daca ai tipuri cancerigene
- adriana73
- New member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2009-06-24
multumesc frumos de raspuns si iertati-ma dar am crezut ca stie cineva, imi cer mmii de scuze.
- ilaria
- Membru
- Inregistrat: 2009-06-28
Buna! Am si eu rugamintea sa imi raspunda cineva care se pricepe la interpretarea testului Papanicolau. Nu pot ajunge la medic pentru interpretare in urmatoarele 2 saptamani. Multumesc anticipat. -Celule superficiale +++ celule intermediare+++ granulocite+ bacili doderlein +++ coci(+) clasificare papanicolau: CII clasificare Munchen II flora grad II col normal frotiu discret inflamator nespecific rare granulocite. Prelevarea s-a efectuat cu 4 zile inainte de menstruatie.
- tttttt
- Hero member
esti ok , pe viitor nu mai face inainte de menstra testul pap de aceea apare frotiu inflamator
- Detzy
- Insomniac member
tttttt a scris:da tu crezi ca noi suntem doctori ? cand o sa stie cineva o sa iti raspunda probabil e vorba de modificari ale tesutului , pt ca ai ASCUS prezent , si CIII ceea ce nu e deloc bine eu zic ca asta e motiv de ingrijorare , du-te si fa tiparea HPV sa vezi daca ai tipuri cancerigene
ttttt gresesti ASCUS e una...si AGCUS e altceva ... ea a scris corect AGCUS asta pe de-o parte, iar pe de alta parte dupa parerea mea...daca colposcopia a iesit bine...doar un proces inflamator e ok...si in plus papanicolaul asta ar trebui repetat atata vreme cat FROITU este SATISFACATOR DAR CU LIMITE
baby Dragos
- andora
- Full member
- Inregistrat: 2009-07-01
Re/citesc acest site in fiecare seara ...de o saptamana...si de abia acum am avut si eu curaj sa scriu....am facut si eu acest test pap, cu toate ca la noi in oras f. putine femei il fac...dar, tinand cont ca am deja 33 de ani, am considerat ca este absolut necesar...in mare am cam inteles rezultatul datorita mesajelor de pe acest site , caci d-nul doctor nu prea mi-a explicat multe (din respect pt. profesia lui, pot sa spun ca doar mi-a dat reteta, atat...zicand ca nu e grav). As dori sa ascult si parerea voastra... "Frontiu: satisfacator Lipsa de celule endocervicale Frontiu normal Infectii : gardnerella Modificari reactive: inflamatie Celule superficiale: prezente frecvente Celule intermediare: prezente frecvente Celule parabazale:absente Celule bazale:absente Polimorfonucleare:frecvente Eritrocite:absente Citoliza:rel. frecventa Bacilli Doderlein:absenti Gardnerella:rel. frecventa Candida:absenta
Modificari patologice diagnostic: frontiu normal hormonal pentru perioada ciclului menstrual. Frontiu nu prezinta atipii nucleare. Clasificare Papanicolau: C II
Va rog mult, ......si va multumesc.... pentru explicatiile ce mi le veti da...
Am facut un pariu cu viata: ca atunci cand ea ma va invinge , eu sa nu am nici un regret!!!
- Patricica
- Membru
Imi pare rau ca-mi postez aiciintrebarea, dar de abia m-am inregistrat pe forum si nu prea ma descurc. Probabil ca nu sunt singura in situatia de a nu avea de unde sa mai cumpere loette. Am inteles ca nu se mai importa. Din cauza aceasta, le-am inlocuit cu rigevidon. Le iau de 5 zile, dar deja vreau sa renunt la ele. Intrebarea mea este, daca trebuie neaparat sa astept sa termin blister-ul? Daca le intrerup acum, cand va fi urmatoarea menstruatie, si cum sa procedez cu inceperea altor anticonceptionale? (am ales novynette! sper sa nu mai am probleme!)
- camysh
- Moderator
- Inregistrat: 2007-12-08
andora a scris:Re/citesc acest site in fiecare seara ...de o saptamana...si de abia acum am avut si eu curaj sa scriu....am facut si eu acest test pap, cu toate ca la noi in oras f. putine femei il fac...dar, tinand cont ca am deja 33 de ani, am considerat ca este absolut necesar...in mare am cam inteles rezultatul datorita mesajelor de pe acest site , caci d-nul doctor nu prea mi-a explicat multe (din respect pt. profesia lui, pot sa spun ca doar mi-a dat reteta, atat...zicand ca nu e grav). As dori sa ascult si parerea voastra... "Frontiu: satisfacator Lipsa de celule endocervicale Frontiu normal Infectii : gardnerella Modificari reactive: inflamatie Celule superficiale: prezente frecvente Celule intermediare: prezente frecvente Celule parabazale:absente Celule bazale:absente Polimorfonucleare:frecvente Eritrocite:absente Citoliza:rel. frecventa Bacilli Doderlein:absenti Gardnerella:rel. frecventa Candida:absenta
Modificari patologice diagnostic: frontiu normal hormonal pentru perioada ciclului menstrual. Frontiu nu prezinta atipii nucleare. Clasificare Papanicolau: C II
Va rog mult, ......si va multumesc.... pentru explicatiile ce mi le veti da...
C II e ok la papanicolau dar ai gardnerella pt care banuiesc ca ai primit deja tratament
Patricica a scris:Imi pare rau ca-mi postez aiciintrebarea, dar de abia m-am inregistrat pe forum si nu prea ma descurc. Probabil ca nu sunt singura in situatia de a nu avea de unde sa mai cumpere loette. Am inteles ca nu se mai importa. Din cauza aceasta, le-am inlocuit cu rigevidon. Le iau de 5 zile, dar deja vreau sa renunt la ele. Intrebarea mea este, daca trebuie neaparat sa astept sa termin blister-ul? Daca le intrerup acum, cand va fi urmatoarea menstruatie, si cum sa procedez cu inceperea altor anticonceptionale? (am ales novynette! sper sa nu mai am probleme!)
nu e bine sa le intrerupi inainte de finalul blisterului... risti sa te dereglezi... vad ca tu alegi anticonceptionalele asa, dupa ureche... te sfatuiesc calduros sa mergi la un medic de planning inainte sa mai iei ceva...
- andora
- Full member
camysh, am primit deja tratament: 2x2/zi metronidazol + 1/zi ovule Klion....medicul mi-a zis sa fac spalaturi cu ceai de musetel in fiecare seara inainte de a introduce ovulul, dar cred ca voi folosi doar apa.... ...sunt foarte utile discutiile de pe acest site, mai ales ca in viata de zi cu zi lumea se fereste sa discute deschis...pacat...am evita multe confuzii... ...cred ca nu e contraindicat sa iau aceste medicamente concomitent cu isoprinoline, nu?
Am facut un pariu cu viata: ca atunci cand ea ma va invinge , eu sa nu am nici un regret!!!
- camysh
- Moderator
- Inregistrat: 2007-12-08
isoprinoline e pt imunitate, nu? nu cred ca au nimic.
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|