homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Examenul papanicolau-64

#1198 2009-07-02 11:51:29

andora
Full member
Inregistrat: 2009-07-01

Re: examenul papanicolau

camysh a scris:

isoprinoline e pt imunitate, nu?
nu cred ca au nimic.

da, pt. imunitate....am de 5 ani hpv...am postat la "hpv" despre problema mea....poate au de invatat si alte persoane din experienta mea....tks...:kiss

Am facut un pariu cu viata: ca atunci cand ea ma va invinge , eu sa nu am nici un regret!!!

#1199 2009-07-02 18:58:28

silvi_sil
New member
Inregistrat: 2009-06-11

silvi_sil a scris:

Va rog frumos daca puteti sa ma ajutati, mi-am facut testul papanicolau si acum mi-au sosit rezultatele,problema e ca nu am programare la medic decat sapt viit si sunt foarte speriata ca din ce am citit pana acuma nu-mi pare ceva in regula cu rezultatul. Va scriu rezultatul testului si va rog frumos daca puteti sa-mi dati o interpretare a testului pentru ca sunt speriata rau
rezultatul: displazie usoara LSIL CIN 1 (PAP III D) cu condilom (infectie HPV) Control la 6 luni. Testare HPV.
Am facut si ex de secretia si rezultatul e: foarte frecvente micelii, rare leucocite Absent TR/GO. Si chlamydia a iesit negativ.
Mi-e frica tare ca am numai 23 de ani si s-ar putea sa am cancer?
Va rog frumos sa ma ajutati cu un raspuns

Va multumesc mult

Buna ziua!
Revin pentru ca am o intrebare la rezultatul testului de mai sus medicul mi-a dat tatament doar sa fac o cura de 12 zile cu ovule cervucid de 3 ori cu pauza de 7 zile intre ele. Este suficient? (Mentionez ca el a fost foarte sigur ca am ceva grav, dar ca nu-si poate da seama ce, decat dupa ce fac testul HPV)
In momentul in care m-am dus cu analizele la el mi-a recomandat sa fac testul HPV, pe care l-am facut la Cluj pt ca mi s-a parut mai sigur si acolo medicul care a recoltat analizele mi-a recomandat sa repet testul PAP, si a iesit PAP I. Ce sa mai cred acum?
Rezultatele testului HPV inca nu au sosit pt ca se trimit in Germania(asa mi-au zis).

Va rog frumos sa-mi ziceti ce sa cred, sau ce sa fac? Sa mai repet inca o data testul PAP?

Multumesc mult

#1200 2009-07-02 19:05:17

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

la asa rezultate opuse nu poti decat sa repeti analizele la un alt laborator...si ai si o candida care ar trebui tratata...

happy with him...inlove with him...puss

#1201 2009-07-02 19:10:02

silvi_sil
New member
Inregistrat: 2009-06-11

crys_ty_na a scris:

la asa rezultate opuse nu poti decat sa repeti analizele la un alt laborator...si ai si o candida care ar trebui tratata...

candida aceea nu se trateaza cu ovulele prescrise de medic?

#1202 2009-07-02 19:12:04

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

cervucidul nu trateaza candida.

Fericita mamica de Aida Maria!

Publicitate

loading...

#1203 2009-07-03 00:01:18

crystynaL
New member
Inregistrat: 2009-07-02

Buna Ziua,as Dori Si Eu Daca Se Poate Un Raspuns Pt Urmatorul Rezultatul In Urma Efectuarii Testului Papanicolaou : Adecvarea Frotiurilor - Frotiu Satisfacator Pt Evaluare Citoliza,frecvente Pmn, Caracterizare Generala : - Negativ Pt Leziune Intraepiteliala Sau Malignitate, Diagnostic Descriptiv - Infectii : Gardnerella,modificari Reactive Asociate Cu : Inflamatia (include Si Reparatia Tipica)
Clasa : Ii
Am Primit Tratament Cu Ovule Cervugid,tinizol,polidin.spalari Cu Irigatorul Cu Ceai De Pelin Si Galbenele.
Multumesc Mult

#1204 2009-07-03 09:38:17

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Ai gardenerella. Fa tratamentul si apoi repeta analiza.

Fericita mamica de Aida Maria!

#1205 2009-07-04 04:03:37

crystynaL
New member

nu inteleg de ce difera tratamentul de la pers la pers.oare e bun tratamentul pe care mi l a dat mie?vad ca sunt pareri si pareri despre tratarea acestei infecti.(gardenerella).si nu inteleg daca aceasta infectie e grava si  daca poti ramane insarcinata?si as mai avea o problema : de la un timp mi s au modificat multe in organism inclusiv menstruatia.as vrea sa stiu daca este normal sa am menstruatie doar 2 zile (uneori chiar 1) si foarte putina?am 21 de ani si mi a venit menstruatia la 10 ani jumate plus k niciodata nu a fost regulata si nu a durat mai mult de 4 zile niciodata.doctora de la ginecologie parca ar fi muta,nimic nu vrea sa mi explice.eu i am zis despre tot ce am scris aici si ea nimic,daca nici de la un medic nu primesti raspunsuri atunci de la cine.sper sa ma ajute cineva aici,multumesc mult

#1206 2009-07-04 04:17:13

Himmel
Insomniac member
De la: Magix
Inregistrat: 2008-05-10

tratamentul difera pentru ca suntem pers diferite si ce'ti face tie bine, eu de ex poate sunt alergica. fa tratatamentul si ai sa vezi daca e bun sau nu dupa, pana una alta doctora are tratamentul ei. din cate stiu eu nu poti ramane gravida cat timp ai gardenerella deoarece ovulele nu fac bine sarcinii (de ex in timpul sarcinii daca faci candida e recomandat tratamentul cu iaurt nu cu ovule, din cate imi amintesc eu)
iei anticonceptionale? poate din cauza asta nu;ti mai vine asa mult.
daca nu ar fi bine sa ceri si o a doua parere smile

mai asteapta si alte pareri de la fete care stiu sigur sa'ti explice mai bine ca mine. bafta in continuare smile

Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel.

#1207 2009-07-04 16:40:07

ElenaDana
New member
Inregistrat: 2009-07-04

fac un tratament cu unguent si flagilovul trebuie sa l fac timp de 10 zile, ce fac daca maine trebuie sa imi vina menstruatia, il intrerup apoi continui restul de zile ramas sau iar 10 zile fac tratament astept raspuns urgent va rog

#1208 2009-07-04 16:45:15

ElenaDana
New member

unde ma pot uita pe site sa vad raspunsurile la intrebarea mea

#1209 2009-07-04 16:52:30

lady in black
Insomniac member
Inregistrat: 2007-11-28

elena, aici vezi raspunsul...ai warn pt posturi multiple si pt mesaje consecutive, citeste regulamnetul forumului!

pentru ce faci tratament? cate zile ai facut pana acum?

#1210 2009-07-04 17:04:04

teo_doriss
New member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-02-18

ElenaDana a scris:

fac un tratament cu unguent si flagilovul trebuie sa l fac timp de 10 zile, ce fac daca maine trebuie sa imi vina menstruatia, il intrerup apoi continui restul de zile ramas sau iar 10 zile fac tratament astept raspuns urgent va rog

Din experinta mea, iti pot spune ca mie mi se spunea ca in timpul menstrei sa intrerup tratamentele cu ovule. Numai intr-un singur caz, dupa o interventie ERAD trebuia sa merg in continuare cu ovulele prescrise.
Asa ca, eu cred ca ar fi bine sa intrerupi tratamentul in perioada respectiva, iar apoi, ce ti-a mai ramas sa reiei, dupa. Daca medicul nu ti-a spus altfel, si nici in prospectul respectivelor medicamente nu se recomanda altceva, cred ca toti intrerupe. Pentru ce anume ti s-a recomandat tratamentul? Si cat timp din cele zece zile l-ai urmat deja?

#1211 2009-07-04 17:06:10

ElenaDana
New member

am facut testu papanicolau si control citolgic si nu a iesit f bn si mi a dat mie si sotului tratament cand am fost la ginecologie dar am uitat sa ii spun doctoritei ca maine imi vine menstruatia. si le iau de 3 zile azi e a 4 maine imi vine practic mai am inca 6 zile apoi. eu alta solutie nu vad ca sunt 10 in total 4 le am introdus deaja si restul dupa mentruatie cred eu. ms frumos ca imi raspunde-ti si ca exista asa ceva exact ca o familie bine ptr adolescenti felicitari

Ultima oara a fost editat de ElenaDana (2009-07-04 17:20:18)

#1212 2009-07-04 17:09:30

ElenaDana
New member

eu am mai facut acum 2 ani papanicolau si citologicul dar mi a iesit doar candida acum am mai multe, candida, g vaginalis si ultima care e mai grava trichomonas vaginalis si in urma astor bacterii mi a dat tratamentu asta flagil(metronidazol) ovule un unguent si niste pastile iar papanicolau a iesit de tip 2 dar mi a spus sa vin sa repet citologia dupa 3 luni

#1213 2009-07-04 17:10:34

teo_doriss
New member
Inregistrat: 2009-02-18

ElenaDana a scris:

am facut testu papanicolau si control citolgic si nu a iesit f bn si mi a dat mie si sotului tratament cand am fost la ginecologie dar am uitat sa ii spun doctoritei ca maine imi vine menstruatia. si le iau de 3 zile azi e a 4 maine imi vine practic mai am inca 6 zile apoi. eu alta solutie nu vad ca sunt 10 in total 4 le am introdus deaja si restul dupa mentruatie cred eu

Asa as face si eu in locul tau. As intrerupe, apoi as relua CE A MAI RAMAS din tratament, dupa.
Sanatate multa iti doresc!

#1214 2009-07-04 20:42:05

crystynaL
New member

chestia e ca eu chiar nu vreau sa raman insarcinata,d-aia am intrebat daca are vreo legatura aceasta infectie.cat despre anticonceptionale nu am luat si nici nu voi lua vreodata asa ceva,deci nu stiu ce mi se intampla nu vad nici o cauza care sa mi afecteze organismul in acest fel.ma gandesc ca ar putea fi si din cauza ca mi a venit menstruatia la 10 ani jumate.chiar as vrea sa aflu cauza,daca stie cineva va rog mult sa mi spuna.mersi

#1215 2009-07-09 13:42:35

angelita
New member
Inregistrat: 2007-02-10

Buna!
Mi-am facut papanicolaou in ziua 14 a ciclului menstrual la instit. cantacuzino iar rezultatul este urmatorul:
Calitatea frotiului
Satisfacator: Celule endocervicale prezente.
Rezultat si recomandarea laboratorului: ASC-US Celule scuamoase atipice de semnificatie nedeterminata.
Recomandare: reevaluare la 3 luni; tipaj HPV;
La secretie mi-a iesit candida si o tratez cu antibiotic si ovule.
Vreau sa va intreb daca este grav, o sa ajung la doctor dupa terminarea tratamententului pt interpretarea analizei si sunt cam ingrijorata.
Mersi mult!

#1216 2009-07-09 15:25:52

kzkazuia93
Full member
Inregistrat: 2008-07-06

cum adica antibiotic? esti sigura? nu cumva antiMicotic?

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.