homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cauzele CELULITEI. si remedii, desigur-10

#172 2008-05-28 01:55:03

Chocolate22
Insomniac member
De la: cer pana la pamant
Inregistrat: 2007-11-28

Re: cauzele CELULITEI. si remedii, desigur

pai din aia cred ca se foloseste smile sau din aia folosesc toate fetele wink

Daca esti fata, citeste!!!
postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama dumbom
copil botos sad cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme

#173 2008-05-28 02:00:24

baumic
New member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2008-05-28

pai azi am folosit pt prima oara..si nu a avut efect dintr-ala de incalzire...nimic:)si faza e ca sunt obisnuita sa am dau destul de des cu crema de corp si nu am simtit ca mi-a facut lipogelul pielea in mod special mai fina...trebuie sa am rabdare:D

hai sa va zic cum am ajuns in posesia lui:))...pt ca nu posed fff multi bani de dat pe celulita...si am auzit numai de bine despre parargil(parca asa ii zice-de la saloane)m-am gandit sa imi fac acasa....si m-am prezentat azi la plafar sa imi cumpar argila si parafina sa imi fac:))farmacista s-a uitat cam crucis la mine si imi zice...nu am...dar ia asta...si mi-a dat lipogelul:)adevarul e ca e si ieftin si la cat gramaj are nu imi pare rau ca am dat banii pe el...dar totusi sper sa fie bunicel:D

#174 2008-05-28 02:13:33

Chocolate22
Insomniac member

argila si parafina gasesti la produse naturiste.
in general produsele de la tis is bune. sper sa aiba efect si crema ta.

copil botos sad cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme

#175 2008-05-28 02:25:26

baumic
New member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2008-05-28

si euuuuu:D...cu caldurile astea imi e groaza de pantalonasi scurti si fustite:(

#176 2008-05-28 02:26:10

Chocolate22
Insomniac member

intra la "ce gandesti acum ..." si mai vb acolo smile

Publicitate

loading...

#177 2008-05-28 09:26:09

Sea
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-05-08

angelaflory a scris:

pe mine ma enerveaza ... grater de 2 saptamani abea mananc ziua cat sa nu imi fie rau si fac si masaj de 2 ori pe zi cu crema supliform si perie de la oriflame si plus 15 de minute zilnic de sport nu in continuu si nu se vede nimic .. grater eu nus grasa dar am coapsele si soldurile naspa adik  sunt late si pe funduletz am celly de care am impresia ca nu mai scap si se vede urat..si am si niste varice albe care ma streseaza sad ce sa mai incerc sa fie bun ca m-a saturat si a venit si vara sad

Trebuie sa ai rabdare. Ceva care s-a format in cativa ani  nu are cum sa dispara in 15 zile.
Eu ma ocup intensiv de problema cam de 1 luna jumate si abia acum vad ceva rezultate. Nu trebuie sa abandonezi!!!

#178 2008-05-28 09:28:19

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Pentru cele interesate, am intrebat aseara la plafar si Supliform la borcan mare nu se mai fabrica

#179 2008-05-28 09:32:08

micicutza
Banat
Inregistrat: 2007-10-25

eu azi am avut curaj sa imi iau o fusta cu 2 slituri pe parti lungi pana sus...si ce bine ma simt ca nu mai am celulita aia de altadata...de abia se mai vede acum...am niste coapse si un fund asa ferme...ce bine e ce bine e...si nici macar nu m-am dat mult timp cu crema...in doar 3 saptamani arat ca o gazela lol

N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor."
Eu le am pe toate trei...

#180 2008-05-28 09:36:38

heimdall
Diamond member

eu mi-am cumparat aseara niste pantaloni scurti cu care sa ma motivez... in sensul ca poate voi ajunge sa-i port pe strada la un moment dat big_smile sunt fix cu vedere la celulita

#181 2008-05-28 09:43:27

tess
Full member
De la: A la Z
Inregistrat: 2008-02-11

micanarcisa, felicitari ca ai scapat de chin! applause

Off, deci eu va promit ca azi ma duc sa-mi iau Cellulight. rodnar
O sa ziceti ca-s dusa, dar eu n-am celulita decat putina de tot. Adica pe fund, foarte putin se vede cand incordez puternic. hmm
Ma uitam la maica-mea...are putina tare, fata de ce fete tinere am vazut cu fuste scurte si celulita la greu... roll

Anticonceptionalele favorizeaza celulita? :f?rv?nad: Eu iau de un an si n-am vazut sa ma afecteze, adaug si faptul ca fumez (rar) si beau si cafea...in schimb fac sport si nu pap grasimi! big_smile

big_smile Smile! big_smile

#182 2008-05-28 09:49:57

heimdall
Diamond member

Da, se spune ca si anticonceptionalele favorizeaza celulita, si despre cafea si tutun pot sa-ti spun din experienta ca "ajuta" celulita. Probabil ca tu esti si micuta, eu la vreo 2 ani dupa ce m-am apucat de fumat am inceput sa constat efectele, nu cred ca e o coincidenta...

#183 2008-05-28 09:52:19

micicutza
Banat

eu cand fumama nu aveam celulita...insa asta era demult...de 6 ani am lasat tigara deci cred ca eram tinerica si de aia nu se acumula celulita

N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor."

#184 2008-05-28 09:54:19

vonda
Platinum member
Inregistrat: 2006-12-09

eu nu am cand stau asa..normal..Dar daca strang pielea,apare si oleaca de celulita rodnar Oare se poate acutiza de la sine? Cred ca as muri lol Numai cand ma gandesc la tipele alea cu multa multa..ma apuca groaza cesafac

#185 2008-05-28 09:56:01

Allecsutsa
Sr. member
Inregistrat: 2008-05-02

micanarcisa , ne zici si noua tratamentul exaaaaaact ? hjarta cum ai scapat de celulita aia oribila ? hjartahjarta

Dragostea si muzica sunt cele doua aripi ale sufletului !

#186 2008-05-28 09:57:21

tess
Full member
De la: A la Z
Inregistrat: 2008-02-11

Fumez din clasa a XI-a...si acum termin facultatea...si totusi, inainte fumam mult, de vreun an am lasat-o mai moale!
Ma gandesc totusi ca efectele se vor vedea, tocma` d-aia vreau sa am grija de "pielicica" mea lol

big_smile Smile! big_smile

#187 2008-05-28 10:04:58

micicutza
Banat

micanarcisa a scris:

eu va recomand L'oreal Perfect Slim...mi-a spus si mie raluka de el si am rugat-o pe mama care e in Spania sa-mi trimita dar doar din ala de noapte caci dimineata nu am timp..il folosesc de o saptamana dar ceva de genul: intai fac o exfoliere ori cu crema ori cu cafea macinata...apoi dau cu crema si fac masaj usurel cu degetele si apoi cu o perie de la oriflame...apoi ma invelesc pe toata zona respectiva cu folie...din aia alimentara nu radeti...si stau o ora doua trei cat pot eu...pana ma culc...transpir maxim...daca am chef sar si coarda...pe cuvantul meu de onoare ca se cunoaste ca am aplicat tratamentul asta...deci cand strangeam bucile se vedea coaja de portocala prin pantalonii subtiri sau cei mulati...ieri am pus o pereche de pantaloni subtiri albi si cand am strans pana si victor a observat ca s-a ameliorat...este excelenta.

#188 2008-05-28 12:27:03

Sea
Full member

tess a scris:

micanarcisa, felicitari ca ai scapat de chin! applause

Off, deci eu va promit ca azi ma duc sa-mi iau Cellulight. rodnar
O sa ziceti ca-s dusa, dar eu n-am celulita decat putina de tot. Adica pe fund, foarte putin se vede cand incordez puternic. hmm
Ma uitam la maica-mea...are putina tare, fata de ce fete tinere am vazut cu fuste scurte si celulita la greu... roll

Anticonceptionalele favorizeaza celulita? :f?rv?nad: Eu iau de un an si n-am vazut sa ma afecteze, adaug si faptul ca fumez (rar) si beau si cafea...in schimb fac sport si nu pap grasimi! big_smile

Si ereditatea are un rol destul de important. Eu sunt slaba, maica-mea a fost multa vreme si ea f slaba, dar celulita...

#189 2008-05-28 12:29:42

sarah_ath
Full member
Inregistrat: 2007-06-17

a incercat cineva terapia cu vacuum?....a avut rezultate?
...intreb deoarece candva auzisem ca e buna, plus ca am vazut un aparatel care e tot cu vacuum dar il folosesti tu acasa....si ma gandeam sa mi-l iau (nu sunt foarte hotarata)

ceea ce nu ma distruge ma face mai puternica
nu incerca adancimea apei cu ambele picioare

#190 2008-05-28 12:32:51

Sea
Full member

sarah_ath a scris:

a incercat cineva terapia cu vacuum?....a avut rezultate?
...intreb deoarece candva auzisem ca e buna, plus ca am vazut un aparatel care e tot cu vacuum dar il folosesti tu acasa....si ma gandeam sa mi-l iau (nu sunt foarte hotarata)

Am intrebat si eu, dar se pare ca nimeni nu a incercat.
Eu vreau sa iau vreo 5 sedinte sa vad, dar nu renunt la masaj

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.