|
Nu esti logat.
Cauzele CELULITEI. si remedii, desigur-8#134 2008-05-26 10:48:12
Re: cauzele CELULITEI. si remedii, desigursea , si pana acum a avut efect la tine ? daca da , cum il folosesti ? Dragostea si muzica sunt cele doua aripi ale sufletului ! Offline #135 2008-05-26 15:14:12
Re: cauzele CELULITEI. si remedii, desigurAllecsutsa, eu folosesc crema de la elmiplant doar de vreo 2 saptamani. Acum 2 luni am declansat razboiul: mi-am facut un abonament de 10 sedinte la electro (e cam frectie la picior de lemn), dar acum termin 10 sedinte de masaj si astea se vad. Offline #136 2008-05-26 15:16:57
Re: cauzele CELULITEI. si remedii, desigureu mi-am luat gel dove pt fermitate...tin minte ca acu 2 ani ma dadusem si avusese oaricari efect...bine, ma si masam cate 30 de min ca eveam timp...oricum lasa o piele incredibil de fina... "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #137 2008-05-26 15:18:01
Re: cauzele CELULITEI. si remedii, desigurdar si crema asta celulight de la elmiplant,care azi zis k park arde pielea,nu dauneaza cu nimic.k park mi-e km frik sa o iau Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline #138 2008-05-26 15:23:25
Re: cauzele CELULITEI. si remedii, desigurde daunat nu dauneaza, depinde daca suporti senzatia aia, e ceva gen arsura-usturime-mancarime Offline Publicitateloading...
#139 2008-05-26 15:27:01
Re: cauzele CELULITEI. si remedii, desigurpai atunci imi iau.imi era teama sa nu ramana semne,ceva,sau sa ramana rosie,kestii din astea Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline #140 2008-05-26 15:35:40
Re: cauzele CELULITEI. si remedii, desigur
pielea se inroseste, dar trece in 30 de min. Offline #141 2008-05-26 15:36:18
Re: cauzele CELULITEI. si remedii, desigurok.multumesc fetili mele Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline #142 2008-05-26 21:40:55
Re: cauzele CELULITEI. si remedii, desigursea , si sedintele astea de masaj cat te-au costat ? sunt d-alea care se lasa cu vanatai ? Dragostea si muzica sunt cele doua aripi ale sufletului ! Offline #143 2008-05-27 10:42:58
Abonamentul a fost cam 500 RON si am primit si bonus 10 sedinte de fast slim (adica 15 min de electro fara intrerupere). Offline #144 2008-05-27 10:46:04
Re: cauzele CELULITEI. si remedii, desigureu aseara m-am dat cu supliform si m-am invelit in folie...si asa m-am culcat...insa m-am trezit dupa vreo 2 ore ca incepuse sa ma manance pielea si am scos-o...sper sa ma tin si sa mearga... "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #145 2008-05-27 10:48:02
Re: cauzele CELULITEI. si remedii, desigursi eu bag supliform la greu... vreau sa-mi iau un borcan din ala mare si sa-mi dau pana il termin Offline #146 2008-05-27 10:53:56
si eu vreau sa stiu... "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #147 2008-05-27 10:55:50
Re: cauzele CELULITEI. si remedii, desigurMie mi-a dna care imi face masaj sa nu imi fac masaj cu crema termoactiva (aia care incalzeste, arde pielea) pt ca se pot sparge vasele de sange. Offline #148 2008-05-27 11:00:40
Re: cauzele CELULITEI. si remedii, desigurde la Ardes Cosmetici a folosit cineva? am intrat pe site-ul lor si vad ca preturile sunt destul de mari....150 ron 500 ml... "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #149 2008-05-27 11:13:57
Re: cauzele CELULITEI. si remedii, desiguram auzit ca sunt bune Ardes, dar cam scumpe, intr-adevar. bine ca mi-ai amintit, poate in loc de Elancyl cand o sa am bani imi iau Ardes Offline #150 2008-05-27 11:17:35
Re: cauzele CELULITEI. si remedii, desigureu am avut elancyl si nu am fost foarte incantata...de fapt, parca parca s-a vazut ceva, insa imediat ce nu am mai folosit, celulita a revenit...si 50 lei la 2 saptamani mi-e cam peste mana... "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #151 2008-05-27 11:23:01
Re: cauzele CELULITEI. si remedii, desigurdaca Ardes e la 500 ml e mai ieftin decat Elancyl... poate ma indur si in loc de o rochita imi iau un borcan de asa ceva Offline #152 2008-05-27 13:14:47
Re: cauzele CELULITEI. si remedii, desigurfolosesc si eu crema de la elmiplant-cellulight cu efect termoactiv si nu ma arde deloc ... nu simt nici o caldura ... decat imi face pielea mai ferma si mai fina... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|