homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cauzele CELULITEI. si remedii, desigur-13

#229 2008-05-31 18:52:32

GreenBubbles
Insomniac member
Inregistrat: 2008-03-08

Re: cauzele CELULITEI. si remedii, desigur

pai mi-as lua l`oreal dar am bani numai de unul,deci nu si de unu de zi si d noapte.care sa-l iau,de zi,de noapte?..e musai sa stau in folie?

Ultima oara a fost editat de GreenBubbles (2008-05-31 18:53:08)

i love my King!! the most beautiful leonberger ever hjarta

#230 2008-05-31 18:56:45

andrutza
Vizitator

nu e musai sa stai in folie...
si daca te dai cu crema o sa aiba efect
o sa-mi iau si eu l`oreal sa incerc macar asa preventiv
si tre sa-mi mai iau un gel de bus de la galenic ca mi s-a terminat

#231 2008-05-31 19:03:57

GreenBubbles
Insomniac member

ma gandeam sa ma dau cu crema si apoi sa fac exercitii,dupa ce a intrat in piele,cred k si asa are efect,nu? mai ales k eu n-am asa multa celulita cam am vergeturi sad

#232 2008-05-31 19:06:59

andrutza
Vizitator

da are efect...daca faci sport ca transpiri doar sa nu faci dus dupa smile
dar mai bine ti-ai lua pt vergeturid aca celulita nu prea ai
cred ca ar fi bine sa-ti iei ori crema de zi pt celulita sau aia de noapte si sa te dai in functie de ce crema iti iei
si sa-ti iei si una pt vergeturi
daca te dai cuc rema de zi cu aia de vergeturi de dai noaptea sau invers daca ti-o iei pe aia de noapte te dai noaptea si cu aia de vergeturi ziua. eu asa as face in locul tau.

#233 2008-05-31 19:08:54

GreenBubbles
Insomniac member

vergeturile nu se duc nici cum din cate am inteles,numai prin laser... oricum,e mare diferenta intre crema anti celulita de zi si noapte? presupun k in mare parte au aceleasi componente

Publicitate

loading...

#234 2008-05-31 19:12:50

andrutza
Vizitator

nu stiu care e diferenta....
dar iti mai estomeaza si vergeturile o crema...nu iti trec de tot dar oricum nu mai sunt atat de vizibile

#235 2008-05-31 19:19:46

GreenBubbles
Insomniac member

ok.nush ce crema anti vergeturi sa-mi iau...eu am asa celulita in interiorul coapselor,sus. vergeturi am p fund si p sold sad macar alea de pe sold de s-ar duce,k se cam vad cand port pantaloni cu talie joasa. ma consoleaza k baietii nush ce-s alea vergeturi...unu a intrebat o fata cu vergeturi ca "te-ai operat de atatea ori de ai atatea taieturi acolo? " rotfl2))

#236 2008-05-31 19:21:41

andrutza
Vizitator

rotfl unii nu stiu ca altii stiu smile
ia-ti de la galenic ca sunt f bune produsele

#237 2008-05-31 22:14:11

delia_dede
Full member
Inregistrat: 2007-03-21

crema anticelulitica de la garnier seamna cu cea care hidrateaza tot de la aceiasi firma, plus ca mai are si roll-onul ala care nue bun de nik. e 38 de RON. miam luat eu

Ultima oara a fost editat de delia_dede (2008-05-31 22:15:17)

#238 2008-05-31 22:21:38

angelaflory
Hero member
De la: F.City
Inregistrat: 2006-12-27

cat e crema de la galenic andrutza? adik in juru la ce suma se invarte big_smile sa stiu daca sunt scumpe big_smile

"Munceste ca si cum nu ai avea nevoie de bani. Iubeste ca si cand nimeni nu te-a facut vreodata sa suferi. Danseaza ca si cand nimeni nu te vede. Canta de parca nu te-ar auzi nimeni. Traieshte ca shi cum paradisul ar fi pe pamant ..."

#239 2008-05-31 22:28:52

andrutza
Vizitator

eu am de sani si e 90 ron...si m-a ajuns 2 luni de zile m-am dat zilnic, e gel de fapt
una pt picioare te tine mai putin ca tre sa dai mai mult pe corp cu ea
nu stiu cat este...dar cam tot pe aici cred.

#240 2008-05-31 22:30:05

angelaflory
Hero member
De la: F.City
Inregistrat: 2006-12-27

cam un milion..aia de la vichy cam tot atat e ..hmm oare trec vergeturile astea sau fac sperante degeaba?

"Munceste ca si cum nu ai avea nevoie de bani. Iubeste ca si cand nimeni nu te-a facut vreodata sa suferi. Danseaza ca si cand nimeni nu te vede. Canta de parca nu te-ar auzi nimeni. Traieshte ca shi cum paradisul ar fi pe pamant ..."

#241 2008-05-31 22:31:09

andrutza
Vizitator

se mai estompeaza....si daca faci si plaja e si mai bine

#242 2008-06-01 09:58:11

sereniti
New member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-05-02

fetelor.. ati fost la electrostimulare pana acum? eu asi vrea sa ma duc saptamana viitoare dar inca sunt nehotarata. doare? e ciudata senzatia? cam ce simti? va rog mult detaliati.. si daca stiti si un loc in care se face mai misto.. va rog sa imi spuneti. stau in zona lacul tei, obor.

mersi

#243 2008-06-01 11:22:11

micicutza
Banat
Inregistrat: 2007-10-25

Monya a scris:

Gel antireumatic Krauter

Gel antireumatic pentru masaj cu efect de incalzire

Datorita proprietatilor excelente a extractelor dinplante, acest gel asigura o penetrare transcutanata a substantei active, fara aparitia de efecte adverse.

Contine:

- Extract de hamei - ajuta in combaterea durerilor reumatismale

- Extract de castane - tonifica si reface filmul hidroliptic al pielii

- Extract de musetel - antiseptic si antiinflamator cu o actiune puternic cicatrizanta

- Frunza de vita de vie - ajuta in cazul tulburarilor circulatorii periferice (picioare grele si reci,varice)

- Extract de valerina - antispasmic muscular

- Extract de coada soricelului - ajuta intratarea eczemelor, arsurilor, contuziilor

- Extract de vasc - trateaza cu succes durerile provocate de sciatica

- Extract de fenicul - detoxifiant, folosit cu succes in combaterea celulitei sub forma de masaj.

250ml.

costa cam 20 lei - eu am f putina celulita pe fese si coapse, se vede doar daca incordez , dar nu o suport nici asa smile si d cateva zile imi fac cate un masaj seara cu gelul acesta si astept rezultatele - dupa masaj ma invelesc bine si simt cum zona se incalzeste f tare si tine cam 30 de min, cum esti in contact cu aerul efectul de "arsura" se diminueaza. conteaza f mult sa consumi 2l de lichide p zi plus un regim de viatza sanatos (f putine grasimi daca nu se poate de tot, la fel consumul de zahar si sare moderat) smile

asta e de la life-care...stiu ca sunt reprezentant la ei...din experienta va zic ca nu e bun pt celulita...intradevar e foarte bun exact pt ce scrie:antireumatic...am clienti care nu pot trai fara el dar la celulita nu ajuta deloc...eu am incercat

andrutza este foarte bun l'orealul perfect slim...eu am folosit numai din ala de noapte infasurata in folie cum am mai zis...si pe lanaga faptul ca am redus aproape la zero celulita nu am ramas cu vergeturi absolut deloc...si nu este scump chiar asa ca altele..este 50 roni...eu va recomand cu toata inima...si inca o data multumiri rallukai caci de la ea stiu.

Ultima oara a fost editat de micanarcisa (2008-06-01 11:22:42)

N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor."
Eu le am pe toate trei...

#244 2008-06-01 12:15:22

andrutza
Vizitator

mi-a zis si ioana ca de o sapt il foloseste pe cel de noapte si se vede putin ca s-a mai dus....dar zicea ca scrie pe tub ca da rezultate mai bune daca il folosesti si pe cel de zi.
eu nu ma infasor in folie ca nu pot dormi asa....oare are acelasi efect?
sigur imi cumpar si eu ca prea l-ati laudat smile

#245 2008-06-01 13:12:15

sereniti
New member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-05-02

nu stie nimeni nimic despre electrostimulare?

#246 2008-06-01 17:50:07

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

isa20 a scris:

camysh a scris:

eu am vazut azi in Auchan Cellulight de la elmiplant cu vreo 12 lei, la oferta. dar scria pe el a nu se folosi daca exista varice sau capilare dilatate. eu am cateva vinishoare mici pe picioare, dar nu se vad tare... oare sa-mi iau?...

p picioare p pulpa sus sau p gambe ?

pe pulpa sus

si, daca il cumpar pot sa ma dau cu el, ma imbrac in folie si merg la alergare? sau ma dau dupa ce termin alergatul? tillfreds

Ultima oara a fost editat de camysh (2008-06-01 17:56:04)

#247 2008-06-01 17:54:58

GreenBubbles
Insomniac member

unde se gaseste perfect slim? in magazine nu am vazut-o. eu n-am de gand sa stau in celofan,sunt dispusa sa fac sport dupa...
micanarcisa,tu zici ca produsul asta e bun si pt vergeturi? hmm

Ultima oara a fost editat de GreenBubbles (2008-06-01 17:55:29)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.