homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cauzele CELULITEI. si remedii, desigur-14

#248 2008-06-01 18:23:01

annabel
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-01-15

Re: cauzele CELULITEI. si remedii, desigur

green eu am vazut in carrfeour azi:de zi costa 57 lei si de noapte 49.5 lei!
nu este recomandat sa dormi invelita in folie pentru ca nu poate pielea sa respire si doamne fereste te poti trezi cu pielea super inrosita sau chiar bubite!trebuie 1 ora sau maxim 2

#249 2008-06-01 19:25:53

GreenBubbles
Insomniac member
Inregistrat: 2008-03-08

eu n-am vaz little sad am mai vazut o varianta de pro slin,e verde deschis si are role de masaj,arata cam k ala de la garniier.nu scrie dak e de zi sau noapte. ms little puss

i love my King!! the most beautiful leonberger ever hjarta

#250 2008-06-01 20:14:01

micicutza
Banat
Inregistrat: 2007-10-25

da cam asa e la pret..andrutza green nu trebuie sa dormi in folie...eu una nu as putea ca dupa 2 ore asa incepe sa ma manance peste tot...insa cam 1-2 ore poti sa stai...eu dupa ce imi pun folia fac si exceritiile alea care vi le-am aratat sau sar coarda

N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor."
Eu le am pe toate trei...

#251 2008-06-01 20:16:55

andrutza
Vizitator

dar nu stiu pe care sa mi-o iau...cea de zi sau de noapte...nu stiu care e mai buna
eu n-am celulita decat daca strang putin pe coapse se vede fff putin mai mult preventiv o iau

#252 2008-06-01 20:19:55

GreenBubbles
Insomniac member

ok mica mersi de sfaturi... si mersii muuult de exercitii,la mine deja se vede,nu credeam k pot da jos,si mai ales asa repede,sunca de pe sold!! pusspusspusspusspuss

Publicitate

loading...

#253 2008-06-01 22:52:50

vulpea_mâţă
New member
De la: On your shoulder
Inregistrat: 2008-05-31

cinthya a scris:

eu va recomanda cellulight de la elmiplant, din gama aia roz...la mine se simte diferenta...nu in sensul ca ar fi scazut big_smile ci e pielea mai fina si mai ferma...mie mi-a placut am terminat un tub ( cu omu` prestand masaj in fiecare seara big_smile )

dap! buna crema...sincer..poate e si autosugestie tongue , dar parca si celulita nu mai este acolo..si cu folie are rezultate faine! wink

The man is the head of the family...the woman is the neck that turns the head. tongue

Spreading wisdom via repetitive application of the Cluebat.  dumbom

#254 2008-06-01 23:29:24

Monya
Full member
Inregistrat: 2008-04-14

micanarcisa a scris:

Monya a scris:

Gel antireumatic Krauter

Gel antireumatic pentru masaj cu efect de incalzire

Datorita proprietatilor excelente a extractelor dinplante, acest gel asigura o penetrare transcutanata a substantei active, fara aparitia de efecte adverse.

Contine:

- Extract de hamei - ajuta in combaterea durerilor reumatismale

- Extract de castane - tonifica si reface filmul hidroliptic al pielii

- Extract de musetel - antiseptic si antiinflamator cu o actiune puternic cicatrizanta

- Frunza de vita de vie - ajuta in cazul tulburarilor circulatorii periferice (picioare grele si reci,varice)

- Extract de valerina - antispasmic muscular

- Extract de coada soricelului - ajuta intratarea eczemelor, arsurilor, contuziilor

- Extract de vasc - trateaza cu succes durerile provocate de sciatica

- Extract de fenicul - detoxifiant, folosit cu succes in combaterea celulitei sub forma de masaj.

250ml.

costa cam 20 lei - eu am f putina celulita pe fese si coapse, se vede doar daca incordez , dar nu o suport nici asa :) si d cateva zile imi fac cate un masaj seara cu gelul acesta si astept rezultatele - dupa masaj ma invelesc bine si simt cum zona se incalzeste f tare si tine cam 30 de min, cum esti in contact cu aerul efectul de "arsura" se diminueaza. conteaza f mult sa consumi 2l de lichide p zi plus un regim de viatza sanatos (f putine grasimi daca nu se poate de tot, la fel consumul de zahar si sare moderat) :)

asta e de la life-care...stiu ca sunt reprezentant la ei...din experienta va zic ca nu e bun pt celulita...intradevar e foarte bun exact pt ce scrie:antireumatic...am clienti care nu pot trai fara el dar la celulita nu ajuta deloc...eu am incercat

andrutza este foarte bun l'orealul perfect slim...eu am folosit numai din ala de noapte infasurata in folie cum am mai zis...si pe lanaga faptul ca am redus aproape la zero celulita nu am ramas cu vergeturi absolut deloc...si nu este scump chiar asa ca altele..este 50 roni...eu va recomand cu toata inima...si inca o data multumiri rallukai caci de la ea stiu.

gelul de la life-care e destul de bun, la mine are efect (eu am si f putina celulita :) )- fiecare dintre noi are o anumita constitutie, regim de viata de aceea ce iti face tie bine poate mie imi face rau, daca vreti o crema care sa dea rezultate trebuie sa cautati si sa experimentati :)

o proasta circulatie a sangelui = celulita;    de aceea nu numai cremele sunt recomanadate ci si miscarea e f importanta in combaterea cosmarului de portocala ;)

I am not a woman of too many faces. The mask I wear is one...

#255 2008-06-02 09:30:00

micicutza
Banat

este posibil monya...eu aveam foarte multa celulita ca se vedea si stand pe scaun prin pantalon...si nu m-a ajutat nici una din astea de la life care...sunt foarte bune pt altceva...cel putin aia rosie cu puterea ursului e nemaipomenita pt reumatism la mine....iar cu aia de galbenele si-a tratat cu succes o colega vergeturile..la mine nu a avut efect decat crema asta...si am mai incercat multe altele...depinde cred ca si de tipul de celulita si de alimentatie io stiu

N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor."

#256 2008-06-02 09:32:46

dida
Insomniac member
Inregistrat: 2006-11-20

eu am f putine celulita de cand mananc fara sare si chiar f sanatos ...si beau si multa apa ... si nu mam dat cu nici o crema... deci conteaza f mult si ce bagi in gura nu numa ce pui pe tine ...
bine ca si masajele ajuta f tare

it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other

#257 2008-06-02 10:32:25

Allecsutsa
Sr. member
Inregistrat: 2008-05-02

green , tu cu cum ai dat jos sunculita de pe solduri ? ca vreau s-o dau si yo hjarta

Dragostea si muzica sunt cele doua aripi ale sufletului !

#258 2008-06-02 10:50:57

Soleil
Addicted member
Inregistrat: 2007-01-31

eu ma dau cam in fiecare seara cu gel dove pentru fermitate...sau supliform...fac masaj cat pot - pe coapse, ca acolo pot - ma infoliez si stau asa o ora doua...mai fac si exercitii...parca se cunoaste, sau ma amagesc eu...oricum, pielea e mai fina si eu perseverez...

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

#259 2008-06-02 12:51:06

GreenBubbles
Insomniac member

Allecsutsa a scris:

green , tu cu cum ai dat jos sunculita de pe solduri ? ca vreau s-o dau si yo hjarta

a pus micanarcisa niste exercitii la un topic.
uite,pana gasesti topicul ala iti pun o imagine sa vezi
http://i42.servimg.com/u/f42/12/12/71/99/abdomi10.gif
e fff bun exercitiu asta,eu deja dupa o sapt jumate dadusem jos 2 cm big_smile bine,renuntasem si la grasimi,si continui sa dau jos... big_smile trebuie doar sa fi consecventa.
bafta!
scz de offtopic rodnar

#260 2008-06-02 12:53:40

micicutza
Banat

#261 2008-06-02 13:28:01

Monya
Full member

micanarcisa a scris:

este posibil monya...eu aveam foarte multa celulita ca se vedea si stand pe scaun prin pantalon...si nu m-a ajutat nici una din astea de la life care...sunt foarte bune pt altceva...cel putin aia rosie cu puterea ursului e nemaipomenita pt reumatism la mine....iar cu aia de galbenele si-a tratat cu succes o colega vergeturile..la mine nu a avut efect decat crema asta...si am mai incercat multe altele...depinde cred ca si de tipul de celulita si de alimentatie io stiu

probabil la tine nu a avut efectul dorit din cauza ca ai avut f multa celulita puss
eu am f f putina p fese rodnar
si zici ca cea cu galbenele e buna pt vergeturi ??? am si din alea putine p solduri butter

#262 2008-06-02 13:29:13

micicutza
Banat

da da eu am avut multa ca se vedea fara sa strangi...din aia de galbenele a luat o colega care are 2 nasteri pana acum si avea vergeturi nasoale...zice ca s-a tratat cu crema asta

#263 2008-06-02 13:32:46

Monya
Full member

micanarcisa a scris:

da da eu am avut multa ca se vedea fara sa strangi...din aia de galbenele a luat o colega care are 2 nasteri pana acum si avea vergeturi nasoale...zice ca s-a tratat cu crema asta

offtopic imi poti spune te rog numele cremei - cea cu galbenele, stiu ca e tot de la life-care , ma uit acum in catalog pe site-ul lor dar sunt o gramada de pagini :f?rv?nad: kram

scuze am gasit-o e la reducere rotfl

Ultima oara a fost editat de Monya (2008-06-02 13:37:45)

#264 2008-06-02 13:37:40

micicutza
Banat

la pagina 127 din catalogul ala albastru la nr 4 aia la 12,49 roni

#265 2008-06-02 13:38:23

Monya
Full member

micanarcisa a scris:

la pagina 127 din catalogul ala albastru la nr 4 aia la 12,49 roni

mssssssss micanarcisa storstark

#266 2008-06-02 13:38:47

micicutza
Banat

cu placere smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.