|
Nu esti logat.
Cauzele CELULITEI. si remedii, desigur-14#248 2008-06-01 18:23:01
Re: cauzele CELULITEI. si remedii, desigurgreen eu am vazut in carrfeour azi:de zi costa 57 lei si de noapte 49.5 lei! Offline #249 2008-06-01 19:25:53
Re: cauzele CELULITEI. si remedii, desigureu n-am vaz little am mai vazut o varianta de pro slin,e verde deschis si are role de masaj,arata cam k ala de la garniier.nu scrie dak e de zi sau noapte. ms little i love my King!! the most beautiful leonberger ever Offline #250 2008-06-01 20:14:01
Re: cauzele CELULITEI. si remedii, desigurda cam asa e la pret..andrutza green nu trebuie sa dormi in folie...eu una nu as putea ca dupa 2 ore asa incepe sa ma manance peste tot...insa cam 1-2 ore poti sa stai...eu dupa ce imi pun folia fac si exceritiile alea care vi le-am aratat sau sar coarda N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #251 2008-06-01 20:16:55
Re: cauzele CELULITEI. si remedii, desigurdar nu stiu pe care sa mi-o iau...cea de zi sau de noapte...nu stiu care e mai buna #252 2008-06-01 20:19:55
Re: cauzele CELULITEI. si remedii, desigurok mica mersi de sfaturi... si mersii muuult de exercitii,la mine deja se vede,nu credeam k pot da jos,si mai ales asa repede,sunca de pe sold!! i love my King!! the most beautiful leonberger ever Offline Publicitateloading...
#253 2008-06-01 22:52:50
Re: cauzele CELULITEI. si remedii, desigur
dap! buna crema...sincer..poate e si autosugestie , dar parca si celulita nu mai este acolo..si cu folie are rezultate faine! The man is the head of the family...the woman is the neck that turns the head. Spreading wisdom via repetitive application of the Cluebat. Offline #254 2008-06-01 23:29:24
gelul de la life-care e destul de bun, la mine are efect (eu am si f putina celulita :) )- fiecare dintre noi are o anumita constitutie, regim de viata de aceea ce iti face tie bine poate mie imi face rau, daca vreti o crema care sa dea rezultate trebuie sa cautati si sa experimentati :) I am not a woman of too many faces. The mask I wear is one... Offline #255 2008-06-02 09:30:00
Re: cauzele CELULITEI. si remedii, desigureste posibil monya...eu aveam foarte multa celulita ca se vedea si stand pe scaun prin pantalon...si nu m-a ajutat nici una din astea de la life care...sunt foarte bune pt altceva...cel putin aia rosie cu puterea ursului e nemaipomenita pt reumatism la mine....iar cu aia de galbenele si-a tratat cu succes o colega vergeturile..la mine nu a avut efect decat crema asta...si am mai incercat multe altele...depinde cred ca si de tipul de celulita si de alimentatie io stiu N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #256 2008-06-02 09:32:46
Re: cauzele CELULITEI. si remedii, desigureu am f putine celulita de cand mananc fara sare si chiar f sanatos ...si beau si multa apa ... si nu mam dat cu nici o crema... deci conteaza f mult si ce bagi in gura nu numa ce pui pe tine ... it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other Offline #257 2008-06-02 10:32:25
Re: cauzele CELULITEI. si remedii, desigurgreen , tu cu cum ai dat jos sunculita de pe solduri ? ca vreau s-o dau si yo Dragostea si muzica sunt cele doua aripi ale sufletului ! Offline #258 2008-06-02 10:50:57
Re: cauzele CELULITEI. si remedii, desigureu ma dau cam in fiecare seara cu gel dove pentru fermitate...sau supliform...fac masaj cat pot - pe coapse, ca acolo pot - ma infoliez si stau asa o ora doua...mai fac si exercitii...parca se cunoaste, sau ma amagesc eu...oricum, pielea e mai fina si eu perseverez... "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #259 2008-06-02 12:51:06
a pus micanarcisa niste exercitii la un topic. i love my King!! the most beautiful leonberger ever Offline #260 2008-06-02 12:53:40
Re: cauzele CELULITEI. si remedii, desigurN. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #261 2008-06-02 13:28:01
probabil la tine nu a avut efectul dorit din cauza ca ai avut f multa celulita I am not a woman of too many faces. The mask I wear is one... Offline #262 2008-06-02 13:29:13
Re: cauzele CELULITEI. si remedii, desigurda da eu am avut multa ca se vedea fara sa strangi...din aia de galbenele a luat o colega care are 2 nasteri pana acum si avea vergeturi nasoale...zice ca s-a tratat cu crema asta N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #263 2008-06-02 13:32:46
imi poti spune te rog numele cremei - cea cu galbenele, stiu ca e tot de la life-care , ma uit acum in catalog pe site-ul lor dar sunt o gramada de pagini :f?rv?nad: Ultima oara a fost editat de Monya (2008-06-02 13:37:45) I am not a woman of too many faces. The mask I wear is one... Offline #264 2008-06-02 13:37:40
Re: cauzele CELULITEI. si remedii, desigurla pagina 127 din catalogul ala albastru la nr 4 aia la 12,49 roni N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #265 2008-06-02 13:38:23
mssssssss micanarcisa I am not a woman of too many faces. The mask I wear is one... Offline #266 2008-06-02 13:38:47
Re: cauzele CELULITEI. si remedii, desigurcu placere N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|