homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

De ce parasesc barbatii

#1 2008-03-29 00:17:02

bela
Sr. member
Inregistrat: 2006-11-03

De ce parasesc barbatii

Barbatii parasesc atunci cand au impresia ca ceva trebuie schimbat. De multe ori nici ei nu stiu prea bine ce, dar nevoia de ?altfel? le este evidenta. Fara, aparent, nici un motiv, ei isi iau lumea in cap si cauta fericirea in alta parte. Dar ce-i face pe barbati sa fie atat de imprevizibili?

Atat timp cat un barbat stie ca poate face un lucru, mai mult ca sigur nu-l va face. Cat timp stie ca poate sa iasa cu prietenii cand vrea, ca poate sa flirteze cu o colega de serviciu, lucrurile astea nu-l vor atrage. Cand ele devin insa tabu, situatia se schimba. In momentul in care libertatea lor e pusa sub semnul intrebarii, cei mai multi vor da inapoi. Nu pentru ca ar fi lucruri atat de importante, ci pentru ca restrictiile ii deranjeaza. Barbatii nu parasesc pentru ceva mai bun, ei parasesc pentru ceva diferit.

Un barbat se indepartează si daca jocul nu mai are miza; daca nu reusesti sa ii oferi o provocare din cand in cand, daca intotdeauna esti disponibila pentru el, isi strange lucrurile (uneori uita sa te si anunte) si pleaca. Unii se plictisesc mai repede, altii mai tarziu. Dar cei mai multi se plictisesc.

Toti barbatii au probleme in a rezista tentatiilor. Nu e vorba neaparat de blonda de la etaj, poate fi orice ispita care ii iese ?n cale. Si nu se pune problema ca ar fi vina lui, atat timp cat el nu a cautat sa insele asteptarile tale. Dar, daca s-a nimerit sa ii iasa ceva in drum?

Un alt motiv e lipsa de afectiune fata de un barbat. El are nevoie sa i se aminteasca, in mod constant, ca e cea mai importanta persoana din viata ta, ca nu ai ochi pentru altul si ca el este prioritatea ta numarul unu. Cand are impresia ca lucrurile nu stau asa, trece imediat in defensiva si se gandeste ca poate relatia voastra nu reprezinta solutia cea mai buna pentru el.

Sexul nu e una din cauzele principale pentru care un barbat schimba partenerele. Doar o incompatibilitate evidenta il poate face sa o ia la fuga, iar o problema de genul asta se vede inca de la inceput. Problema importanta e inovatia, deci trebuie doar sa ai grija ca actul sexual sa nu devina o simpla rutina.

Un alt lucru destul de important e modul in care incepi o relatie. Nu e bine sa te arunci cu picioarele inainte ? incearca sa faci diferenta intre a fi fascinata de un barbat si a fi indragostita de el. Mai mult ca sigur, partenerul tau nu te va ajuta. Pasiunea e un ingredient care trebuie consumat incet, nu luat cu totul de la inceput.

Barbatii parasesc, de cele mai multe ori, pentru ca nu reusesc sa vada imaginea de ansamblu, nu reusesc sa puna in balanta ce au si ce ar putea sa aiba. Ei se lasa dusi de val si prefera sa schimbe partenera doar de dragul de a experimenta ceva nou. Ei sunt imprevizibili pentru ca pot trece usor de la o stare la alta, dar daca astazi sunt indragostiti de tine, numai tu poti sa-i faci sa fie si maine.

Ruga de magar si blestemul de curva nu se suie la cer...

#2 2008-03-29 00:18:55

ankuzza
Hero member
De la: Ploiesti
Inregistrat: 2006-02-18

Re: De ce parasesc barbatii

asa o fi??

Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc!

#3 2008-03-29 00:30:31

alexia
Addicted member
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-01-14

Trebuie sa lucrez serios la treaba cu acordarea libertatii... nu ma stiam asa, dar se pare ca sunt... si imi dau seama ca gresesc si uneori parca ii scot in evidenta ce interesant ar fi un lucru pe care nici nu avea de gand sa-l faca neutral

La partea cu iesitul cu baietii n-am treaba... dar la partea cu fetele cam am treaba tongue

#4 2008-03-29 00:59:55

GreenBubbles
Insomniac member
Inregistrat: 2008-03-08

sunt de parere ca inainte sa fim barbati si femei,suntem oameni. ar fi ok sa nu mai facem discriminari. poate femeile sunt mai consecvente... dar nu numai. cred k si femeile si barbatii parasesc la fel de mult,pt aceleasi chestii.poate sunt demodata dar...dak iubesti,nu parasesti. si femeile parasesc din same reasons...
citez ce a scris bela "daca astazi sunt indragostiti de tine, numai tu poti sa-i faci sa fie si maine." a fi indragostit nu e acelasi lucru cu a iubi... si dak e doar indragostit,posibil sa treaca feelingu si sa te paraseasca. dak te iubeste cu toata fiinta lui/ei...n-o va face.pt nimic. pt k putini oameni stiu sa iubeasca.si dak ai iubire,faci orice sa nu-ti scape.da-le dreq de tentatii.

i love my King!! the most beautiful leonberger ever hjarta

#5 2008-03-29 02:26:43

skumpi
Vizitator

nu cred k putem generaliza...barbat sau femei paraseste cand ceva nu mai ii e pe plac...motive sunt 1000

Publicitate

loading...

#6 2008-03-29 04:03:08

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

Eu nu consider mentalitatea barbatilor cu mult diferita de cea a femeilor, si de obicei cand renunta la o relatie si barbatii si femeile o fac cam din aceleasi motive...

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#7 2008-03-29 07:09:02

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

GreenBubbles a scris:

sunt de parere ca inainte sa fim barbati si femei,suntem oameni. ar fi ok sa nu mai facem discriminari. poate femeile sunt mai consecvente... dar nu numai. cred k si femeile si barbatii parasesc la fel de mult,pt aceleasi chestii.poate sunt demodata dar...dak iubesti,nu parasesti. si femeile parasesc din same reasons...
citez ce a scris bela "daca astazi sunt indragostiti de tine, numai tu poti sa-i faci sa fie si maine." a fi indragostit nu e acelasi lucru cu a iubi... si dak e doar indragostit,posibil sa treaca feelingu si sa te paraseasca. dak te iubeste cu toata fiinta lui/ei...n-o va face.pt nimic. pt k putini oameni stiu sa iubeasca.si dak ai iubire,faci orice sa nu-ti scape.da-le dreq de tentatii.

subscriu in totalitate.
nu doar barbatul simte nevoia sa i se reaminteasca ca este iubit, ca este cea mai importanta persoana din viata ei. mie, de ex, fostul nu mi-a aratat asta, nu a avut grija de relatia noastra (ma refer la partea lui de implicatie). si l-am parasit pt ca lipsa lui de interes m-a facut sa nu-l mai iubesc. ca si-a dat seama mult prea tarziu cat de mult a gresit, asta e partea a doua.

#8 2008-03-29 09:04:36

Andreea89
Sr. member
De la: Iasi
Inregistrat: 2007-11-01

Soacra mea a spus asa [si`o sa tin minte toata viatza cuvintele astea] : barbatzii nu te parasesc pana nu'si gasesc un culcush mai bun.
Mi se par niste lashi , pentru ca orice om femeia trece prin perioade dificile ale vietzii.Mi-e frica de esec,mi-e frica ca intr`o zi poate voi fi si eu una dintre femeile inselata , avem "coshmaruri" d'astea si'l visam pe iub cu alta.Mi-a oferit incredere , a vbit cu mine si am inteles ceea ce aveam de inteles.

Ceea ce vrea un bărbat e să creadă că o femeie îl poate iubi atât de mult încât n-o va interesa nici un alt bărbat

#9 2008-03-29 17:40:29

baciu
Insomniac member
Inregistrat: 2007-02-25

referitor la casatoriti. sunt de parere si nu numai eu ca barbatii inseala chiar si atunci cand iubesc, pentru ca sunt cocosei si se intorc la nevestele lor daca sunt fericit casatoriti pe cand femeile fericit casatorite inseala doar daca se indragostesc de vreun altul, mai cocosel decat cocosul ei si de regula nu se mai intorc la sotul lor. Deci femeia inseala cu sufletul iar barbatul doar cu trupul si vesnic.

Unde dragoste nu e, nimic nu e.

#10 2008-03-29 17:43:49

LadyInRed
Hero member
De la: _________
Inregistrat: 2007-06-07

sunt si barbati care inseala cu sufletul...sunt atatia care inseala si raman cu amanta...sau acre inseala o viata caci o iubesc pe nevasta dar nu`si pot lasa familia in drum sau sa nu`si strice prestigiul in fata familiei ( mama tata frati surori)

#11 2008-03-29 19:16:53

_yohana_
Platinum member
Inregistrat: 2006-11-25

poate sa fie "in rand cu lumea" ?

expect the worst , hope for the best!

#12 2008-03-29 19:18:43

vonda
Platinum member
Inregistrat: 2006-12-09

pt ca asa sunt ei "proiectati".In loc sa stea sa discute,sa vada ce se poate face sa fie bine,prefera sa se care lol
Sau asta e doar vesnica mea frustrare? hmm

Ultima oara a fost editat de tantosica (2008-03-29 19:20:36)

#13 2008-03-29 19:45:10

blue.butterfly
Full member
De la: Din tara si din strainatate
Inregistrat: 2008-03-13
Site

Ok. Barbatii inseala mai mult decat femeile ... asta e clar. Dar nici un barbat nu va pleca de langa o femeie langa care ii e bine.

Daca un barbat ma paraseste, sigur o mica contributie am si eu acolo...pentru ca nu am stiut sa fiu asa cum vrea el.

Legat de amante...ele nu ar exista daca noi nu le-am permite asta. Din pacate sunt multe, chiar foarte multe sotii (stiu si eu un caz) care se complac in situatie (e un copil la mijloc, interese financiare, etc)...si accepta faptul ca sotul are o amanta.

Pe de alta parte, nu cred ca poti sa tii cu forta un barbat langa tine...asa ca, daca el vrea sa te parasesca (din indiferent ce motive), te paraseste si gata.

Nu avem probleme, ci doar solutii!

#14 2008-03-29 19:48:07

baciu
Insomniac member
Inregistrat: 2007-02-25

pai da insa problema multora e ca barbatii se intorc acasa deci nu le parasesc iar ele sufera o viata. ma intreb de ce? Copilul, finantele, astea sunt numai pretexte. Altundeva zace buba.

Unde dragoste nu e, nimic nu e.

#15 2008-03-29 19:49:39

vonda
Platinum member
Inregistrat: 2006-12-09

blue.butterfly a scris:

Daca un barbat ma paraseste, sigur o mica contributie am si eu acolo...pentru ca nu am stiut sa fiu asa cum vrea el.

Dar de ce trebuie sa fiu EU cum vrea el? De ce nu se schimba si el un pic? Asta mi'e greu sa pricep neutral
Daca iubesti,nu incerci sa schimbi persoana,ci o accepti asa cum e ea,cu bune,cu rele. Cum adica sa "stiu sa fiu cum vrea el?" Doar nu sunt un obiect facut la comanda..

Ultima oara a fost editat de tantosica (2008-03-29 19:50:25)

#16 2008-03-29 21:14:32

andrutza
Vizitator

Un barbat se retrage in momentul cand constata ca nu exista compatibiliate, intelegere intre parteneri.
Cand se plictiseste sau cand partenera ii greseste, iar el nu poate ierta greseala comisa de catre femeie.

Ultima oara a fost editat de andrutza (2008-03-29 21:14:50)

#17 2008-03-29 21:17:06

LadyInRed
Hero member
De la: _________
Inregistrat: 2007-06-07

andrutza a scris:

Un barbat se retrage in momentul cand constata ca nu exista compatibiliate, intelegere intre parteneri.
Cand se plictiseste sau cand partenera ii greseste, iar el nu poate ierta greseala comisa de catre femeie.

fraieri barbatii ashtia rotfl vb serios rotfl nu`sh cum de sunt atat de prosti rotfl macar sunt buni la ceva... unii ...la 181818181818181818 iuhuuu s?x madar facar big_smile

#18 2008-03-29 22:13:52

bela
Sr. member

baciu a scris:

referitor la casatoriti. sunt de parere si nu numai eu ca barbatii inseala chiar si atunci cand iubesc, pentru ca sunt cocosei si se intorc la nevestele lor daca sunt fericit casatoriti pe cand femeile fericit casatorite inseala doar daca se indragostesc de vreun altul, mai cocosel decat cocosul ei si de regula nu se mai intorc la sotul lor. Deci femeia inseala cu sufletul iar barbatul doar cu trupul si vesnic.

stiti cum e ...un barbat care inseala/sta cu mai multe= "macho"
                   o femeie in aceeasi dsituatie="curva"
uzy zicea "Cred ca vor sa-si demonstreze ca inca merge
Ca nu e de bani sau ca vor mai bine
Daca nu era cu tine il insela cu tine"

Ultima oara a fost editat de bela (2008-03-29 22:16:01)

#19 2008-03-29 22:20:29

bela
Sr. member

blue.butterfly a scris:

Ok. Barbatii inseala mai mult decat femeile ... asta e clar. Dar nici un barbat nu va pleca de langa o femeie langa care ii e bine.

ba din pacate uneori se mai intampla si asta...si tu, din pacate ajungi sa il pregatesti pt urmatoarea...

din pacate majoritatea (nu as vrea sa generalizez)...chiar daca au paradisul acasa dar li se iveste ocazia si au certitudinea ca nu se va afla....din pacate nu mai gandesc rational

Ultima oara a fost editat de bela (2008-03-29 22:22:31)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.