|
Nu esti logat.
Ajutati-ma...va rog~#1 2006-08-27 12:36:21
Ajutati-ma...va rog~Buna fetelor...vreau sa-mi schimb frizura....m-am tuns o data am avut parul lung si acuma il am mediu dat el sta mai rebel nu sta nici intins nici cret ...la varfuri de fiecare data mi se intoarce si nu stiu ce sa-i mai fac....m-am hotarat sa il fac permanent intins dar...ce frizura sa-mi fac am vazut una la o tipa cu parul pana pe umeri dar era asa fain filat si facut ii statea super bine... trimitetimi si me niste fizuri cu parul intins ca nu stiu ce sa fac....Va rog sa ma sfatuiti...VA pup papa!!!! Ceea ce nu sti,nu te doare!-Ceea ce afli mai tarziu,te va durea mai tare! Offline #2 2006-08-27 16:52:42
Re: Ajutati-ma...va rog~poi...G&O...cum vrei k sa iti trimitem frizuri dak shi mai-lul tzi privat,,,,,,asa din size nu cred k o sa intzelegi numai dak vezi pooza......shi nu avem cum sa trmitem poza.....sorry:( Offline #3 2006-08-27 16:55:34
Re: Ajutati-ma...va rog~shi ink ceva....poti sa te uiti shi pe net la frizuri........pe google shi poti sa dai acolo la imagini....shi tre sa fie ceva Offline #4 2006-08-28 00:22:37
Re: Ajutati-ma...va rog~Oricum pe google mam uitat dar as niste frizuri cam ciudate eu una nu mas duce cu o asemenea frizura pe strada oricum...am vazut ca unele fete au postat niste frizuri de baieti aici pe site....mersi pentru intenti Ceea ce nu sti,nu te doare!-Ceea ce afli mai tarziu,te va durea mai tare! Offline #5 2006-08-28 12:43:36
Re: Ajutati-ma...va rog~g&o si eu vreau sa ma schimb la infatisare...oricum red ca ma duc sa ma tund filata si ii zic sa mi-l onduleze la varfuri...dar acum tre sa ma duc la nunta la cumnatelul meu(fratele lui prietenul meu) dar nush cum sa ma vopsesc si ce coafura sa ma fac:(( ..hmmm si tre sa imi iau si de imbracat incaltat ptr nunta... Offline Publicitateloading...
#6 2006-08-28 12:44:39
Re: Ajutati-ma...va rog~eu aveam parul pana la mijloc cand m-am hotarat sa il fac mic-mic. m-am interesat de o coafeza buna, m-am asezat pe scaun si i-am spus sa ma tunda scurt, da' cum crede ea ca o sa imi stea bine. si m-a facut asa bine ca imi parea reu ca creste. daca esti din bucuresti iti recomand o coafeza in crangasi. e buna tipa. nu aia care m-a tuns prima data (ca a plecat la alt salon si nu stiu unde e acum ) Nobody home Offline #7 2006-08-28 22:48:41
Re: Ajutati-ma...va rog~am o prietena slabutza si si-a schimbat lookul recent la 180 grade.. deci si-a facut breton s-a vopsit blonda si si-a filat foarte tare parul si ii sta... SUPER .. depinde si de formatul fetei, de corp etc schimbarea nu inseamna abandonare ci atacarea unei noi realitati! Offline #8 2006-08-28 23:54:38
Re: Ajutati-ma...va rog~Fetelor am auzit ca daca parul este filat tare poate sa ti se intoarca in afara(exterior)firele de par.Este adevarat??Al mau parul este foarte bogat si de fiecare data cand il intaind nu sta mult (intins)este chiar foarte bogat...cum sal fac sa fie mai rar un pic.O coafeza mia spus ca poate sa ma fileze dar....o sa mi se intoarca cu siguranta...nu situ ce sa fac..voi ce ati face???? Ceea ce nu sti,nu te doare!-Ceea ce afli mai tarziu,te va durea mai tare! Offline #9 2006-08-29 11:51:20
Re: Ajutati-ma...va rog~eu am un par super des si dupa ce fac baie zici ca is bagata in priza..am dita mai parul in cap..il indrept cu placa..dar il ard pentru ca e firul gros...si eu m-am filat...adica de fiecare data ma filez...dar pt ca parul meu e mai gros si mai aspru se spicuieste..si acum nu il mai am asa de lung...(l-am avut pana la jumatatea spatelui) acuma il am cu vreo 5 centimetri mai jos de gat...mediu...si imi statea bine numai cand ma tundea si ma dadea cu de toate pe par..de mi-l aranja...ca dupa prima spalare mi se intorceau varfurile spre exterior..si se increteau putin.....bine ca eu ma si vopsesc...si probabil ca si din cauza asta am varfurile deteriorate.....oricum va recomand mastile cu ulei de masline banane si ou..facuta cu jumate de ora inainte de facut baitza il face lucios il hraneste si il fortifica ah..si balsamul obligatoriu la fiecare spalare Offline #10 2006-08-29 17:33:30
Re: Ajutati-ma...va rog~ela zici u arati k bagata in priza, da eu ce sa mai zic, eu il am cret si daca il pieptan cand e uscat chiar k sunt la 220 http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #11 2006-08-31 23:35:51
Re: Ajutati-ma...va rog~Si eu folosesc placa de par dar mie mia recomandat coafeza sa folosesc o solutie pentru a numi arde parul....si a functionat inainte sa o cunosc pe aceasta coafeza lam tot intins u placa si era cat pe ce sa mil ard....dra cand am intalnit-o mam si tuns mi mia recomandat o solutie...acum nu mai este ars dar vreau sa il mai scurtez un pic si nu stiu cum ca este chiar foarte bogat...ma ot gandesc adca las fila...ar mai sta intins?Nu am o palca super buna ci este modesta .Ce credeti ca as putea face vreau [arul intins nu intors in afara...Stiti cum il vreau daca va uitati la filmul rebelde ca roberta asa de intins....papa Ceea ce nu sti,nu te doare!-Ceea ce afli mai tarziu,te va durea mai tare! Offline #12 2006-09-01 00:09:32
Re: Ajutati-ma...va rog~Fetelor spunetimi niste site-ri cu poze is frizuri...appa Ceea ce nu sti,nu te doare!-Ceea ce afli mai tarziu,te va durea mai tare! Offline #13 2006-09-01 08:48:06
Re: Ajutati-ma...va rog~mie nu-mi place de roberta..park o lins-o vaca in cap...si apoi aia are o mana de par in cap...si cred k e mai mult drept de la mama natura.... am facut ieri baie ..si inainte cu 2 ore mi-am aplicat pe parul uscat o masca dintr-o banana si 2 linguri ulei de masline....si mi s-au mai inmuiat varfurile...si mi-a stat parul mult mai bine...am auzit k produsele de la wella sunt fff bune...si mie mi le-a recomandat tipa la care ma tund mereu..dar ajung la preturi colosale...30 de ml de ser pt varfurile despicate...400 000....e prea mult pt buzunarul meu... Ultima oara a fost editat de ela_is_sweet (2006-09-01 08:49:21) Offline #14 2006-09-01 10:47:02
Re: Ajutati-ma...va rog~eu folosesc produse naturale de la HEMEL.Nu stiu daca ati auzit de aceasta companie pt ca e noua.Eu sunt inscrisa si de la ei ma aprovizionez cu toate cosmeticele.Au un ulei de intarirea parului care face minuni.Costa cam 118.000 si e de 55 ml.Au si sampoane cu ciocolata, cu ceai verde, cu germeni de grau... Offline #15 2006-09-04 00:50:57
Re: Ajutati-ma...va rog~Fetelor spunetii cum sa fac si ce sa folosesc ca sa am parul fosrte intins si la radul lui sa fie stralucitor...eu mil intinad cu placa dar pe urma...parca uneori sta cam "scamosat"hahah ce zicti voi cam ce folositi??? Ceea ce nu sti,nu te doare!-Ceea ce afli mai tarziu,te va durea mai tare! Offline #16 2006-09-04 00:52:35
Re: Ajutati-ma...va rog~punetimi niste poze aicea pe site cu niste frizuri de fete ca nu stiu ce sa mai fac u parul asta al me este foarte bogat cred ca o sal mai scurtez dar...o frizura noua nu stica....sau spuneti situri inafara de eva..ella si etc...papa Ceea ce nu sti,nu te doare!-Ceea ce afli mai tarziu,te va durea mai tare! Offline #17 2006-09-04 00:54:59
Re: Ajutati-ma...va rog~pai s-ti zik k placa..nu prea e buna pt par..ti-l arde sau toceste cav d genu...k parul e fortzat s stea drept cu plaka si de aceea il simti u samosat.pai exista diferite masti p baza de plante sau fructe pt par.la astae nu am pricep k nushu.dar eu folosesc balsam de la sunsilk din ala mov k am parul drept(de la natura) nu chiar drept drept cum e atunci cnd e intins cu plaka,are s el o forma,si tot d l sunsilk balsamu ala portocaliu asa si ala e f bun pt regenerare. Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline #18 2006-09-04 00:57:16
Re: Ajutati-ma...va rog~habar nu am s pun poze aici sincer,dar dk il ai asa bogat kum il am eu s-ti dea aia de la coafor o forma k smai ia din "bogatia" parului.s ti-l fileze cu briciu.ti-l face putin.my mult d atat nushu c s zk. Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline #19 2006-09-04 01:00:37
Re: Ajutati-ma...va rog~mersi...care placa crezi ca este mai buna cea de ceramica..si eu folosesc sunsilk varianta mov....acuma vreau sami fac permanent intins...nu stiu daca ma duc la coafor si ii zic sami faca o frizura noua imi facea cea cu beton cum la avut natalia oreiro odata de mult...nu mi place of...nu stiu poate stiu fetele ceva situri sau ceva poze... Ceea ce nu sti,nu te doare!-Ceea ce afli mai tarziu,te va durea mai tare! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|