homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici-116

#2186 2009-02-20 09:49:32

pipacslany
Hero member
De la: Kolozsvar
Inregistrat: 2008-12-09

Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici

ti-am trimis un mail....sper sa intelegi ce e in el tongue
cat despre cremele de fata nici eu nu le-am schimbat...avand  in vedere ca se aplica o cantitate f mica comparativ cu cremele de corp nu vad ce bai ar fi.
incerc sa fiu precauta dar incerc sa nu dau totusi in paranoia, ca vb mamei :"mami esti gravida, nu bolnava" smile

Ultima oara a fost editat de pipacslany (2009-02-20 09:51:43)

#2187 2009-02-20 10:01:38

Juli
Hero member
Inregistrat: 2008-07-03

Multumesc, asa sunt si eu, dar mai ma ia bunica si mama, zice ca pe vremea lor nu se mai gandeau la atatea si erau copii mai sanatosi.
Bunica-mea imi mai zice sa iau cate o gura de vin ca cica sa prind putere  lol Si sincera sa fiu am mai gustat si eu  tongue
Ele mancau ceapa ca sa le vina laptele dupa nastere  big_smile

Are mama un baiat tare frumusel - Razvan Andrei

#2188 2009-02-20 10:06:20

pipacslany
Hero member

juli de vin am citit si eu ca este ok din cand in cand.dar doctorii din zilele noastra il interzic...naiba mai stie
vb ta...pe vremuri nu stiau nimic saracele mamici, nu mergeau la ecograf si la zeci de controale care cateodata mai mult te ingrijoreaza decat te linistesc si d-aia uite ca suntem sanatoase.
nu vreau sa iti zic ca la inceputul sarcinii imi facusem o lista cu ce condimente nu e voie sa folosesti, ce ceaiuri etc...eram nebuna  :f?rv?nad:
cand a auzit mama mi-a zis sa termin cu prostiile ca doar nu mananc condimente cu lingurita, si sa nu mai bag in seama toate tampeniile nu ca nu ajung departe.si azi folosesc si condimente din lista cu interzis si nu am murit lol

#2189 2009-02-20 10:14:19

Juli
Hero member

De condimente nu stiam nimic, eu nu folosesc oricum decat delikat putin in ciorba.
Cafea nu mai beau pt ca nu prea mai imi place. Imi spunea o doamna de la servici ca iese copilul nervos  lol
Apropo de vin, sotul meu rade si-mi zice ca daca mai dau iama prin vin o sa iasa ala micu cu sticla in mana la nastere  lol

#2190 2009-02-20 10:20:13

pipacslany
Hero member

lol
cafeaua am lasat-o si eu.
mama a baut cafea si cu mine si cu sora-mea.a lasat-o si ea cand a inceput sa i se faca rau de la ea.
dar despre superstitia cu hainutzele, ca nu e voie sa luam nimic ce ziceti?pe mine m-au traumatizat rudele, asa ca intr-o noapte am visat ca am nascut o fetitza care era cacacioasa rau si nu aveam cu ce sa imbrac si nici scutece nu aveam, asa ca ii puneam protege slip-uri lol eram disperata

Publicitate

loading...

#2191 2009-02-20 10:23:58

Juli
Hero member

lol hai ca esti tare. Eu am luat deja 4 body-uri, 2 perechi de pantalonasi. Era promotie in magazin asa ca am profitat.
Eu am visat ca eram in spital si copilul meu nu mancase nimic ca nu-i luase al meu lapte praf pt completare si-l certam ca a stat copilul nemacat atata timp  big_smile si m-am trezit suparata pe el  lol

#2192 2009-02-20 10:29:15

pipacslany
Hero member

lol deci vad ca si altele au vise "minunate" ca si mine lol.
eu m-am trezit zambind atunci ca era as dulce micuta, asa murdarici cum era lol

#2193 2009-02-20 10:33:40

daliana
Hero member
Inregistrat: 2007-07-02

pipacslany a scris:

lol
cafeaua am lasat-o si eu.
mama a baut cafea si cu mine si cu sora-mea.a lasat-o si ea cand a inceput sa i se faca rau de la ea.
dar despre superstitia cu hainutzele, ca nu e voie sa luam nimic ce ziceti?pe mine m-au traumatizat rudele, asa ca intr-o noapte am visat ca am nascut o fetitza care era cacacioasa rau si nu aveam cu ce sa imbrac si nici scutece nu aveam, asa ca ii puneam protege slip-uri lol eram disperata

cafea deco puteti lua

There are two things in life: you have to die and you have to live until you die.
mamica de doua fete cucuiete

#2194 2009-02-20 10:35:33

pipacslany
Hero member

eu acum beau inka...si imi place smile e ok

#2195 2009-02-20 11:06:22

bucklucica
Hero member
Inregistrat: 2009-01-26

Citeam mesajele voastre si ma gandeam cum am evoluat...poate nu in directia buna uneori...Pai pe bune acum, cum s-or alimenta tigancile cand sunt gravide si sa ma credeti ca nu prea am vazut copii de tigan in spital (am lucrat la judetean 5 ani).Sau cum a facut bunica de a iesit mama asa sanatoasa si ok...Parca uneori ma oftic ca a evoluat asa mult stiinta, ne aduce incet catre paranoia.Aseara mi-a fost pofta de peste, dar nu am voie sa mananc pentru ca contine mercur, ma refer la scrumbie.Si a trebuit sa aleg:mananc putin si-mi asum un risc poate inexistent(oare femeile care stateau la Dunare cand erau gravide nu mancau peste???) sau sa nu mananc si sa-mi asum alt risc, poate mai mare...Spuneti si voi...

Eric 3 ani si 7 luni
Nicholas, fratior de Eric, posesor de 3 dinti...

#2196 2009-02-20 11:15:28

Juli
Hero member

DA, e vorba de apele poluate.
Acum si cand cumparam de la magazin peste ca cica e bun, de unde stim noi ca apele din care a fost pescuit sunt poluate sau contaminate. Nu stim si tot mancam nu?
Daca ar fi sa ne luam dupa cate a descoperit stiinta, nu ar ma trebui sa respiram caci aerul e foarte poluat, nu?
Lucica ia si mananca, ia alt tip de peste si fa-l la gratar/cuptor. Sau ciorba daca-ti place.
Eu acum cateva saptamani am mancat conserva de peste in ulei propriu, de atunci nu am mai avut pofta si parca nu as mai manca. Dar un peste cu saramura si mamaliga nu mi-a strica  big_smile 

Eu nu mai am pofta de nimic din ceea ce presupune cacao si ciocolata (nici capucino, ciocolata calda sau inka). Pur si simplu nu-mi mai plac de la o vreme.
Eu daca am pofta de ceva iau si mananc.

#2197 2009-02-20 11:19:09

pipacslany
Hero member

bucklucica a scris:

Aseara mi-a fost pofta de peste, dar nu am voie sa mananc pentru ca contine mercur, ma refer la scrumbie.Si a trebuit sa aleg:mananc putin si-mi asum un risc poate inexistent(oare femeile care stateau la Dunare cand erau gravide nu mancau peste???) sau sa nu mananc si sa-mi asum alt risc, poate mai mare...Spuneti si voi...

fii serioasa smile mananca linistita. eu as manca daca mi-ar trebui.
daca era sa ma iau dupa tot ce citesc acum imi jeleam pisica si eram subnutrita pt ca nu e voie sa mananci mai nimic, toate fiind toxice in mai mica sau mai mare masura.
si vb ta...tiganii? de ex am vazut un puradel cu o dantura de imi venea sa imi dau cutite...pun pariu ca nu foloseste nush ce periuta de dinti si pasta de dinti care sa ii protejeze smaltul si gingiile si bla bla bla...pe cand eu grater
IT'S ALL IN OUR HEADS cateodata, parerea mea

#2198 2009-02-20 13:40:42

sunshine16
Banat
Inregistrat: 2008-09-01
Site

Asa si eu cu conservele de ton... pai daca imi plac, ce sa fac? Mananc si eu cate putin, dar nu pot sa nu mananc de tot...
In legatura cu hainele... eu cred ca am faceu cele mai multe cumparaturi dintre viitoarele mamici  lol
Avand in vedere ca am hainute pana s-o face bebe de 6 luni... si am luat si carucuior... si nu mi s-a intamplat nimic  lol  Superstitii!

True sophistication lies in simplicity!

www.bubulinagospodina.com

#2199 2009-02-20 14:13:07

Juli
Hero member

Astea-s superstitii cu hainele.
Bunica-mea tot zice ca sa nu iau ca nu e bine.
I-am si zis, cu ce imbrac eu copilul in spital si asacasa cand vin, stau eu atunci sa umblu prim magazine dupa haine, carut si patut?
Nici nu-mi place sa ia altcineva, trebuie sa le vad eu intai.
La care ea imi zice "pai cum ii dam haine de la inceput? il tinem infasat"
cum stateau copii pe vremuri infasati in carpe  lol si atunci ce sa-si fi facut griji ca nu au in ce sa-l imbrace... big_smile

Cand a auzit ca prietena mea la cateva zile dupa nastere ii pune pempers..cica nu e bine ca sta cracanat  lol si nu se incalzeste

#2200 2009-02-20 14:26:44

pipacslany
Hero member

pfoai cat de tare lol...nu se incalzeste?
ce scumpe sunt bunicutele.
alea de pe la mine ziceau ca trebuie musai copilu strans infasat ca sa ii iasa picioarele drepte.
doamne fereste...mama nu a fost niciodata de-acord cu asta si cand au vazut-o babele au si inceput:"marikaaaa ii ies picioarele strambe la fata"
lol

#2201 2009-02-20 14:27:03

sunshine16
Banat
Inregistrat: 2008-09-01
Site

rotfl  Daaaaaa, sunt tare haioase bunicutele. Din pacate eu nu mai am nici una, dar asa sunt toate.

True sophistication lies in simplicity!

www.bubulinagospodina.com

#2202 2009-02-20 14:45:58

Juli
Hero member

Da, asa e si a mea  big_smile
Pipacslany, asa imi zicea bunica, sa stea starns maica macar in prima luna sa tina picioarele drepte si sa fie la caldura  lol
Nici macar nu mai gasesti scutece din alea....si sa stai sa speli si sa calci la ele...beah....

#2203 2009-02-20 14:46:17

ttenzika
Sr. member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2008-05-21

nici cu soacrele nu imi e rusine big_smile ... sa vedeti cand o sa veniti acasa cu bebeii ce de sfaturi primiti de la ele rotfl ..inca un stres in plus big_smile

mamica de bebe Alecsandra  al9leacer

poze:bebe alecsandra
http://picasaweb.google.com/ttenzika/Po … 33rsae2QE#

#2204 2009-02-20 14:48:45

Juli
Hero member

Bine ca nu e aproape de mine  lol
Dar la tel sigur o sa ne dea  big_smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.