|
Nu esti logat.
Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici-120#2262 2009-03-02 11:53:02
Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici
inseminarea artificiala este diferita de fecundarea in vitro, unde sunt fecundate mai multe ovule pt a prinde macar unul There are two things in life: you have to die and you have to live until you die. mamica de doua fete cucuiete Offline #2263 2009-03-02 12:06:39
Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamicimultumesc, dar daca se injecteaza asta inseamna cumva mai multi :k?ra: , sau se poate prinde doar unul ? daca poti sa-mi dai mai multe detalii ar fi super sa mai aflu si eu cate ceva, pentru ca este prima data, si imi doresc : foarte mult sa reusesc. ma bucur ca ai 2 fete , sa-ti traiasca si sa te bucuri de ele Ultima oara a fost editat de kamelia83 (2009-03-02 12:08:28) Offline #2264 2009-03-02 13:03:55
Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamiciBuna,kamelia83!Uite un site ca sa citesti despre inseminare...http://www.superbebe.ro/articol_1090/ghid_de_inseminare_artificiala.html.Sa-ti ajute Dumnezeu sa reusesti! Eric 3 ani si 7 luni Nicholas, fratior de Eric, posesor de 3 dinti... Offline #2265 2009-03-02 22:00:23
Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamicirisc de sarcina multipla este daca faci si tratament pt stimularea ovulatiei. daca faci pur si simplu inseminare intrauterina sansele sunt aceleasi ca la o sarcina obtinuta pe cale naturala. Offline #2266 2009-03-03 09:49:09
Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamicisubscriu la ce a spus gargarita, de altfel am precizat si eu la fel, inseminarea poate fi facuta si fara selectia spermatozoizilor-care e o procedura mai scumpa, sau ii selecteaza numai pe cei mai vigurosi ca sa nu fie incurcati in traselul lor de cei mai lenesi...... There are two things in life: you have to die and you have to live until you die. mamica de doua fete cucuiete Offline Publicitateloading...
#2267 2009-03-06 10:04:51
Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamiciBuna!Poate sa-mi descrie si mie cineva cum a simtit prima miscare a bebelui?Am acum 9 saptamani si 5 zile si am simtit in timp ce tineam mana pe uter ca o zvacnire scurta care m-a luat prin surprindere si m-a facut sa tresar...oare o fi miscat pentru prima data?Pls, impartasiti-mi din experienta voastra.Mor de curiozitate sa aflu daca asta a fost.Nu am simtit durere, doar o zvacnire scurta... Eric 3 ani si 7 luni Nicholas, fratior de Eric, posesor de 3 dinti... Offline #2268 2009-03-06 10:50:28
Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamiciEu am simtit prima miscare adevarata la 16 sapt dar pana atunci tot asa am simtit zvacniri, parca dadea un fluturas din aripi. Offline #2269 2009-03-06 10:57:01
Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamicila 10 saptamani nu ai cum sa tii mana pe uter pt simplul motiv ca uterul nu a urcat suficient de mult ca sa-l poti palpa! el meste inca protejat de oasele bazinului. va urca peste cateva saptamani si atunci vei simti in burtica o ... portocala (cand vei palpa). primele miscari le vei simti cel mai devreme pe la 16 saptamani, daca esti extrem de atenta (si daca esti la prima sarcina). ce ai simtit tu a fost probabil contractia unui muschi abdominal, sau poate o mica agitatie in intestinul gros! primele miscari sunt extrem de vagi, foarte greu iti dai seama ca misca bebele. pe la 20 de saptamani le vei simti mai clar... Mami de Stefanici si Mirunica -pentru poze vizitati blogurile http://stefanici.blogspot.com http://emiruna.blogspot.com 59.7 kilograme afurisite! Hai inca - 3 kile ! Offline #2270 2009-03-06 11:36:05
Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamicieu cred ca ai simtit ligamentul uterului, o zvacnire a lui. n-ai cum sa-l simti pe bebe asa repede , mai ales si daca esti la prima sarcina. eu am simtit miscarile bebelushei mele cel mai concret cand aveam 19 saptam de sarcina! Mami de fetite:pisoi si pisoias! Offline #2271 2009-03-06 11:42:03
Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamiciEu simt exact cum ai spus tu, dimineata inainte sa ma dau jos din pat simt uterul ca o portocala cam la jumatatea distantei dintre buric si muntele lui Venus.Iar azidimineata cand tineam mana pe portocala am simtit foarte clar o zvacnire, motiv pentru care m-am gandit ca e bebe,ca acolo nu prea era ce altceva sa fie.Poate m-am inselat, dar eu uterul il simt de pe la 8 saptamani si aveam mereu senzatia ca urca spre buric in timp.Cred ca imi place foarte mult sa urmaresc cu atentie toate modificarile si sa simt tot la maxim. Eric 3 ani si 7 luni Nicholas, fratior de Eric, posesor de 3 dinti... Offline #2272 2009-03-06 12:39:20
Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamicidoamne, ciudat rau de tot... esti sigura ca ai numai 10 saptamani de sarcina? eu sunt in 19 sapt si am uterul la 2-3 degete sub buric. la 20 saptamani el ajunge la nivelul buricului. Mami de Stefanici si Mirunica -pentru poze vizitati blogurile http://stefanici.blogspot.com http://emiruna.blogspot.com 59.7 kilograme afurisite! Hai inca - 3 kile ! Offline #2273 2009-03-06 13:00:10
Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamiciDap, am fost la echo de 2 ori pana acum si l-am vazut clar pe bebe.Avea la 8 saptamani si 3 zile 1,8 cm, iar dr a zis ca e totul ok.Poate intr-adevar ma insel cand spun ca cred ca l-am simtit miscand, dar uterul sigur sigur il simt asa cum am spus.Nu stiu ce inseamna asta, dar nu ma gandesc la tampenii atata timp cat nu ma doare nimic.Uite acum am pus mana pe burta si simt foarte clar ceva rotund si mai ferm, exact cat o portocala.Stii vreun site unde scrie despre cum ar trebui sa fie situat uterul la 10 saptamani? Eric 3 ani si 7 luni Nicholas, fratior de Eric, posesor de 3 dinti... Offline #2274 2009-03-06 13:34:23
Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamiciFetele am 19 sapt de sarcina si am o burtica mica de tot, abia iese in evidenta. Ma gandesc sa nu fie ceva in neregula cu mine? La voi la 19 sapt cat de mare era burtica? Offline #2275 2009-03-06 14:03:02
Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamicieu am 17 sapt si 3 zile sapt si se vede, dar nu e maaare. Offline #2276 2009-03-06 14:08:22
Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamiciLucica, poate au fost intestinele sau poate contractii ale uterului. Are mama un baiat tare frumusel - Razvan Andrei Offline #2277 2009-03-06 14:10:58
Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamicijuli eu stii cand imi simt uterul?cand ma pun pe burta ca fac si de-astea... Offline #2278 2009-03-06 14:58:59
Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamiciVoi aveti clar experienta mai mare ca mine.Se poate sa fi fost contractie a uterului ce am simtit azidimineata, dar totusi sunt foarte sigura ca portocala pe care o simt e uterul, pentru ca e putin iesita in relief si se simte la palpare exact de forma si marimea unei portocale medii.Nu stiu ce sa zic...problemele cu colonul si intestinele sunt frecvente acum, dar cand sunt balonata din cauza lor nu mai simt portocala, parca se ascunde....Insa simt asta foarte clar dimineata inainte sa ma dau jos din pat si dupa ce elimin scaunul.Am innebunit oare? Eric 3 ani si 7 luni Nicholas, fratior de Eric, posesor de 3 dinti... Offline #2279 2009-03-06 15:28:20
Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici
Nu ai inebunit dar iti doresti foarte tare sa il simti pe bebe si din acesta cauza ai impresia ca e el, oricum e devreme ca sa il simti eu l-am simtit la 20 de saptamani ca si cum se forma o bula de aer ca la apa minerala in burtica si acum face niste driblinguri mama - mama. Offline #2280 2009-03-08 07:41:45Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamiciSalutare, burtici! Ultima oara a fost editat de Crssy85 (2009-03-08 07:49:28) Fericita mamica de Davidutz, din 19.11.2009 si Cezarel, din 29.10.2011 Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|