homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici-124

#2338 2009-03-11 18:35:07

lauraura
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-11-10

Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici

fleurette a scris:

cate luni are Andrei? e bine sa ai lapte si poti sa-i dai...o sa fie ferit de boli, sa aiba imunitatea marita... majoreta

vroaim sa va mai intreb ceva: la cate sapt apar simptomele de sarcina (greturi, stari de rau,ameteala)? eu am facut ieri 4 sapt, unele colege imi spun ca ele deja aveau stari neplacute in per asta in care sunt eu...dar eu inca cred ca e mult prea devreme,nu?

are 3 luni azi peste 1 an  tongue

poti sa nu ai greturi , eu de ex aveam un gust metalic si atat, nicio stare de voma,nimik altceva

Ultima oara a fost editat de lauraura (2009-03-11 18:35:55)

#2339 2009-03-11 21:29:45

fleurette
Hero member
Inregistrat: 2008-09-29

da, cocoleta stiam ca ai avut o sarcina usoara, dar nu ma asteptam sa fie atat de lejer  chicot

juli eu am zis ca accept orice chin numai sa fie bine bb  wink ... acum cum iti mai e?

sa-ti triasca mare si sanatos lauraura...si inca mai ai lapte? suuuuper bravo ... sa-mi spui si mie reteta  big_smile ... si mama sotului meu l-a alaptat pana la 1 an si 6 luni, iar acum e ditamai omul de 1,90 sanatos si voios  tongue

mamica de gemeni: Darius si Clarisa al9leacer

#2340 2009-03-11 22:25:23

lauraura
Full member

fleurete te-ai hoatarat la dr?
parca tu cautai la elias sau euroclinic ?

Ultima oara a fost editat de lauraura (2009-03-11 22:26:04)

#2341 2009-03-11 22:36:49

Crssy85
Hero member
Inregistrat: 2008-11-09
Site

fetelor, nu mergeti la euroclinic ca aud numai de rau de el...cu toate ca arata superb.

voi pe unde ati facut echo? imi puteti recomanda ceva? eu ma gandeam la medlife, a facut cineva acolo?

va pup, pic de somn..... puss

Fericita mamica de
Davidutz, din 19.11.2009
                si
Cezarel, din 29.10.2011

#2342 2009-03-11 22:41:27

lauraura
Full member

cumnata me a a facut la Medlife 4d, a cerut  Dvd cu filmuletul copilului , si cxnd a ajuns acasa erau doar poze vreo 20, eu am facut la Medical City si am filmultet cu ANdrei cum ii bate inimioara, cum circula sangele ,cum ii numara vertebrele, tot e super, pentru altfel de eco nu stiu .Mie imi facea eco dr la fiecare consult , el asa face, si la 4D m-am dus ca am vrut eu el nu considera necesar, spunea ca daca era ceva naspa vedea si el dar pt linistea mea sa ma duc.

Publicitate

loading...

#2343 2009-03-12 06:45:42

Crssy85
Hero member
Inregistrat: 2008-11-09
Site

si cam cat te-a costat, laura?

Fericita mamica de
Davidutz, din 19.11.2009
                si
Cezarel, din 29.10.2011

#2344 2009-03-12 09:00:54

fleurette
Hero member

eu o sa merg la elias, am auzit numai de bine si sper sa am noroc  smile ...acum, prima eco, o fac la dr cu care am ramas  puss

am citit de euroclinic si am auzit ca nu e pe masura banilor pe care ii dai  sad

#2345 2009-03-12 09:32:36

Juli
Hero member
Inregistrat: 2008-07-03

Eu merg la CFR 2.
La Elias nu m-am bagat ca am auzit ca Vladareanu (seful sectiei) cam taie in carne vie, nu aproba cezariene decat cand are el chef (probabil trebuie sa fi pacienta lui). Plus ca in Dec am citit cazul unui copil nascut cu probleme din cauza ca nu i s-a facut cezariana.
Si am mai citit ca s-ar putea sa nasti cu medicul de garda, chiar daca altul te-a urmarit. Nu stiu cat de adevarat este.
La Euroclinic nu stiu daca sunt bine echipati in cazul aparitiei unor probleme la nastere.

Ecografiile le-am facut si la Medicover (caci am abonament si e gratis) dar si la spital la medicul meu.
Morfologia fetala cred ca o voi face la Medlife.
Fleurette, acum ma simt mai bine si am reusit sa mai iau si eu in greutate.  smile

Are mama un baiat tare frumusel - Razvan Andrei

#2346 2009-03-12 10:45:48

fleurette
Hero member

cred ca acum depinde de norocul fiecareia, sunt convinsa ca sunt probl peste tot, chiar si la particular, nu sunt excluse  wink ... oricum la Elias e o cunostinta si de asta ma bazez, sper sa nu fiu dezamagita
ma bucur ca ti-ai revenit si ai incep sa iei in greutate, creste bb  al9leacer ... cate kg ai luat? eu ma gandesc cu groaza ca o sa particip la miss extralarge  lol

#2347 2009-03-12 11:00:24

Juli
Hero member

Daca ai o cunostinta e foarte bine. In felul asta eviti diverse probleme care apar mai peste tot.
Si eu ma gandeam inainte de sarcina la Euroclinic, dar apoi am renuntat, pana la urma spitalul de stat e spital si au tot ce trebuie, zic eu.

Azi dimineata aveam 48.5 kg, dar aseara am mancat mult: pizza, seminte de dovleac.
Am observat ca, greutatea mea variaza in functie de ce mananc si cat mananc in ziua anterioara.
Acum mananc mucenici  big_smile

#2348 2009-03-12 11:58:43

freealy25
Full member
Inregistrat: 2007-07-04

Intotdeauna ...greutatea de dimineata este cea reala! Daca te cantaresti seara, se mai aduna si ceea ce ai mancat pe zi...asa ca eu stiu ca cel mai bine e sa te cantaresti o data pe saptamana si ...la aceeasi ora ...ca sa iti dai seama daca intr-adevar te-ai ingrasat sau nu ...eu acum cateva zile aveam  dimineata  60.10 kg si seara  61.70 kg ...asa ca ..eu cred ca nu aveam cum sa ma ingras 1.60 kg intr-o zi!
Daca m-as fi cantarit a doua zi dimineata ,sigur aveam tot 60.10 sau 60.20.

Robert-Andrei bebe -Minunea care ne-a schimbat viata!

#2349 2009-03-12 13:27:54

lauraura
Full member

Juli a scris:

Eu merg la CFR 2.
La Elias nu m-am bagat ca am auzit ca Vladareanu (seful sectiei) cam taie in carne vie, nu aproba cezariene decat cand are el chef (probabil trebuie sa fi pacienta lui). Plus ca in Dec am citit cazul unui copil nascut cu probleme din cauza ca nu i s-a facut cezariana.
Si am mai citit ca s-ar putea sa nasti cu medicul de garda, chiar daca altul te-a urmarit. Nu stiu cat de adevarat este.
La Euroclinic nu stiu daca sunt bine echipati in cazul aparitiei unor probleme la nastere.

Ecografiile le-am facut si la Medicover (caci am abonament si e gratis) dar si la spital la medicul meu.
Morfologia fetala cred ca o voi face la Medlife.
Fleurette, acum ma simt mai bine si am reusit sa mai iau si eu in greutate.  smile

nu e adevarat medicul meu Filipescu vine la orice ora il sunu bineinteles sa fie i8n Buc daca nuinu te lasa de izbeliste, raspunde la tel la orice oar din zi sau noapte , fie ca eluni sau duminica, si este f respectuos ad iti vb f frumos nu arata ca ar fi deranjat.Intr-adevar tb programare pt cezariana si Vladareanu si Filipescu  nu prea sunt adepti ai cezarienei decat daca este neaparat necesar.

Ultima oara a fost editat de lauraura (2009-03-12 13:28:56)

#2350 2009-03-12 14:11:20

Juli
Hero member

Chestia cu medicul de garda am auzit-o de curand, aprox o luna, dar nu stiu cat de adevarat e.
Nasa mea a nascut acolo cu Vladareanu si a facut cezariana ca a vrut. Deci face cezariene la cerere, dar probabil numai pt pacientele lui.

#2351 2009-03-12 14:18:51

lauraura
Full member

eu am auzit ca Filipescu si  Vladareanu ar fi cumetrii ad unul nas altu fin , nu stiu care cum deci daca nu e Filipescu e Valdareanu sau rezidentele lor nu te lasa asa..........

#2352 2009-03-12 14:37:30

Juli
Hero member

Aha,
Eu am fost o data la sotia lui Filipescu. Avea un cabinet particular pe la timpuri noi. Tare draguta. Am citit si despre ei inainte de sarcina, ca sa ma documentez si vad la ce medic sa ma duc, dar mai mult mai interesau femei-ginecolog, eram mai pudica  rodnar
Si cand am ajuns la spital, din necesitate, era un barbat ginecolog si nu am mai avut incotro  big_smile

#2353 2009-03-12 14:41:46

lauraura
Full member

stii ce imi palce mie la Filipescu ca la fiecare consult face si eco iti masoara bebele tot ce tb sastii, eu am fise si stiu la fiecare ctrol cat avea beb ,la 27 la 32 la 36 sapatamani de fiecare data imi dadea fisa cu date despre bebe, nu te pune sa te duci la alte clinici, e bazat tipul, analizele ti le recolteazala spiatl si le trimit ei la medlife cu astia lucra si in nov anul trecut, la el te duci dupa raspuns , ti-l citeste,Toate analizele le recolteza asistenta de la spital si cele pt sarcina si pt TT si pentru cea dela 35-36 sapatamani pt streptococ B sau cum naiba ii spune.Sotia lui e la  spitalul Bucur din cate stiu eu

Ultima oara a fost editat de lauraura (2009-03-12 14:43:23)

#2354 2009-03-12 14:53:00

Juli
Hero member

E foarte bine cum procedeaza medicul tau.
Eu deocamdata la spital unde ma duc mi-a facut eco mai mult sa vad eu si sa stau linistita. Medicul meu nu prea e pt multe analize. Mi-a zis ca cea mai importanta deocamdata este eco de la 20-22 saptamani si sa nu mai ma stresez cu dublu si triplu test.

Deci si Elias-ul lucreaza tot cu Medlife.
Doctorul meu mi-a recomandat ca sa fac eco morfo la Medlife, caci se pare ca spitalul lucreaza cu ei. Cam am ezitat caci nu stiam nimic de Medlife.
Eu analizele de primul trimestru mi le-am facut la Medicover, ca am contract de la servici si i le-am aratat medicului. Doar m-a intrebat daca m-au costat vreun ban, i-am zis ca nu si mi-a zis f bine ca sunt o gramada de bani.

#2355 2009-03-12 17:28:50

bucklucica
Hero member
Inregistrat: 2009-01-26

Buna, burtici!Sunt ceva mai bine acum, dr homeopat a zis ca e posibil sa-mi fi plecat o pietricica din rinichi, iar eu ma gandesc si sper ca piatra pe care o stiam de 4 mm s-a mai micsorat de la tratamentul facut inainte de a fi gravi.Am luat tratament homeopat si sunt ok, dar o sa merg sa fac un echo sa ma lamuresc cu ce ma lupt.Sper sa fie bine.Azi mi-a fost greata si stare de voma de la bebe, dar m-am bucurat ca a fost asa pentru ca mi-a dat un semn ca e ok.

Eric 3 ani si 7 luni
Nicholas, fratior de Eric, posesor de 3 dinti...

#2356 2009-03-12 17:33:40

Juli
Hero member

Lucica, poate ai eliminat piatra fara sa-ti dai seama.
Sanatate multa.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.