homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici-126

#2376 2009-03-14 11:52:11

bucklucica
Hero member
Inregistrat: 2009-01-26

Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici

Ms mult pentru incurajare.Am luat deja prima "doza" si acum astept sa vad ce se intampla.Sper sa fie bine.Trebuie sa scap de necazul asta.Ai grija mare si tu de tine,cu frigul si efortul sau cu mersul cu masina, ca eu cred ca de la asta mi s-a declansat plimbarea pietrei.Stii cum iau toata treaba asta?La ce dureri am avut pana acum cand eliminam pietre, sunt sigura ca pot naste normal fara probleme...sigur stii ce vreau sa spun.Te pup si-ti urez o zi frumoasa!!!

Eric 3 ani si 7 luni
Nicholas, fratior de Eric, posesor de 3 dinti...

#2377 2009-03-14 12:01:31

pipacslany
Hero member
De la: Kolozsvar
Inregistrat: 2008-12-09

lucica eu ultima data am avut probleme cu pietrele acum 3 ani, dar jur ca am crezut ca mor atunci. aveam trei pietre care imi coborau deja pe ureter in jos si blocau urina.
eu am probleme cu rinichiul drept.Sincer nu mai stiu ce mi-au facut aia la urgente ca m-au drogat cu papaverina ca sa imi treaca durerea tongue si ma simteam asa bine parca pluteam.pana i-a trecut efectul. Am avut noroc ca le-am putut elimina.Am luat ceva antibiotice atunci, rovatinex (nush daca asa se scrie, dar fugeau toti de mine pt ca avea un miros insuportabil, trebuia sa il iau in alta camera rotfl si ceva supozitoare am primit, plus ceaiuri cu gramada. clasicele ceaiuri de matasea porumbului si codite de cirese etc.
dar de atunci pietre nu am mai avut, doar nisip.
o zi frumoasa si tie si "nastere" usoara (ma refer la pietricica tongue)

#2378 2009-03-14 13:11:04

bucklucica
Hero member

Ms mult.Ma simt ciudat, parca mi-e putin greata si simt ceva activitate in rinichi.Si eu tot la dreptul am piatra.Am facut un tratament de o saptamana cu rowatinex si o luna cu uriclar inainte de sarcina si am baut si ceai de coada calului si de aia sper sa se fi micsorat nesimtita de piatra...uff...poate scap fara criza naspa, doar cu o durere suportabila.Mi-e teama, dar nu prea am de ales.La urgenta in afara de nospa cu scobutil nu-mi face nimic acum.Te tin la curent cu ce mi se intampla.Pupiiiiciiii....

Eric 3 ani si 7 luni

#2379 2009-03-14 13:21:02

pipacslany
Hero member

asa sa faci puss
acum nu iti fac altceva, ca porcariile astea cu care scapi de pietre sunt interzise la bebei.
bea acolo ceaiuri si apa plata ca sa aiba activitate rinichiul si scapi pana la urma puss

#2380 2009-03-15 06:57:43

Crssy85
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-11-09
Site

mc pt raspuns, pipa puss

si eu am pietre grater( sper sa nu am probleme cu bb grater(; oricum, pt  el as suporta orice durere smile

mi-am facut programare la echo, pe 30 martie, la medlife - dr negru alice - stiti ceva de ea?

Ultima oara a fost editat de Crssy85 (2009-03-15 07:27:59)

Fericita mamica de
Davidutz, din 19.11.2009
                si
Cezarel, din 29.10.2011

Publicitate

loading...

#2381 2009-03-15 08:58:54

bucklucica
Hero member

Buna dimineata, burtici!Sper ca sunteti toate bine.Eu am facut tratamentul cu ulei si lamaie ieri si aseara am avut usturimi mari la urinare, sper sa fi eliminat ceva.Am luat un nospa si m-am culcat, iar azidimi cand m-am trezit nu ma mai durea nimic.Asta inseamna ca tratamentul are rezultate.Sper sa scap de piatra asta cat mai repede si usor.
Crssy, iti doresc o sarcina usoara si bebe sanatos!Daca cumva o sa simti orice lucru minor la vezica sau rinichi, te rog sa-mi spui, pentru ca am citit 2 zile pe net numai despre pb de genul asta si am gasit multe tratamente naturiste.
Imi spuneti si mie cum se pun saptamanile de sarcina jos, pls???
puss

Eric 3 ani si 7 luni

#2382 2009-03-15 11:40:57

emmerich
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-27

bucklucica ca sa-ti pui saptamanile de sarcina jos cum au fetele.....te duci la profilul tau....apoi la semnatura...si scrii acolo puss

#2383 2009-03-15 14:03:58

Crssy85
Hero member
Site

Buck, multumesc mult puss pt urari si sfaturi, o sa tin minte sa apelez la tine, sper ca nu va fi cazul totusi...

Intra la "profil" in partea de sus a paginii, selectezi din stanga avatar si semnatura, iar la semnatura scrii ce vrei sa-ti apara acolo scris; sper ca am fost cat de cat explicita puss

Fericita mamica de
Davidutz, din 19.11.2009
                si
Cezarel, din 29.10.2011

#2384 2009-03-15 15:07:18

bucklucica
Hero member

Gata!Am pus la semnatura.Multumesc mult!Am usturimi la vezica, ceea ce ma face sa cred ca se elimina nisip sau poate bucatele din pietricica...uurrraaa.Sunt optimista si stiu acum ca Dumnezeu e langa mine, ca intotdeauna pana acum.Duminica placuta!
puss

Eric 3 ani si 7 luni

#2385 2009-03-15 20:33:26

bucklucica
Hero member

Crssy, tu in a cata saptamana esti?E prima sarcina?

Eric 3 ani si 7 luni

#2386 2009-03-16 11:13:13

Juli
Hero member
Inregistrat: 2008-07-03

Fetele mi-au aparut de ieri niste pete rosii pe burta si sani  :f?rv?nad:
Sunt rosii, rotunde sau ovale, fara lichid si putin umflate....nu sunt peste toata burta ci cateva raspandite. Nu ma mananca.
Pe maini si picioare nu am nimic si nici pe spate (doar 2-3 care vin dinspre burta).
Ce or fi si cu ce ma pot da?

Are mama un baiat tare frumusel - Razvan Andrei

#2387 2009-03-16 12:41:57

freealy25
Full member
Inregistrat: 2007-07-04

Buna fetele!!! Ce mai fac burticile? Cum va mai simtiti?
Juli...nu stiu ce sa zic...daca e bine sa te dai cu ceva sau nu ...ca nu stii ce sunt.Eu zic sa vezi azi daca nu iti trec ...poate ai face bine sa te duci la medic.Poate ceva nu ti-a priit,mai stii?!
Dupa cate vad ...se pare ca ai o putzulika.Sa dea DD sa fie sanatos si sa se nasca usor!
De-abia asteptam sa vedem si noi  ce vom avea.Maine aflam:signof10: (asta ...daca o vrea sa ne arate...smile )
Va pup ...si va urez o zi minunata!   puss
P.S. Iar am visat uraaaaat...dar nu mai vreau sa imi aduk aminte!!!!!

Robert-Andrei bebe -Minunea care ne-a schimbat viata!

#2388 2009-03-16 12:58:31

Juli
Hero member

Multumesc Freealy.  puss
Astept cu nerabdare sa ne spui ce e  big_smile Sa fie sanatos!

Ma gandesc si eu ca poate am mancat ceva caci am fost la majoratul fratelui meu la club. Si poate si de la miros de tigara, poate am fost transpirata (caci facusem curat in casa si nu am apucat sa fac dus...nu stiu).
Astept azi si maine sa vad daca se extind. Pana atunci ma spal cu sapun de bebelusi si ma dau cu crema tot pt bebe de la nivea.

#2389 2009-03-16 13:10:20

freealy25
Full member
Inregistrat: 2007-07-04

Da ...Sa speram ca va trece repede...   signof10

Robert-Andrei bebe -Minunea care ne-a schimbat viata!

#2390 2009-03-16 20:09:34

Crssy85
Hero member
Site

bucklucica a scris:

Crssy, tu in a cata saptamana esti?E prima sarcina?

varsta sarcinii 4 sapt si 2 zile , iar cea a bb-ului 3 sapt smile

Fericita mamica de
Davidutz, din 19.11.2009
                si
Cezarel, din 29.10.2011

#2391 2009-03-16 20:13:25

pipacslany
Hero member

juli si eu am avut o iritatie pe gat si pe maini, nu stiu daca ai citit cand am scris. eram disperata ca pe mine ma manca ingrozitor. dar mi-a trecut in cateva zile fara sa ii fac nimic.medicul mi-a zis ca ar fi reactie la sarcina, daca o sa cauti pe net o sa vezi ca mai fac gravidutzele din astea.
m-am dat doar cu fenistil ca sa imi calmeze mancarimea, atat smile
sper sa iti treaca si tie repede puss

#2392 2009-03-17 08:27:31

bucklucica
Hero member

goodluck...sa ai o sarcina ffff usoara si un bebe cum iti doresti tu!Eu am fost ieri si am facut echo la cabinetul unei prietene si mi-a vazut piatra de pe rinichiul drept, are 3-4 mm, dar am si pe stangul una de 1-2 mm.Dr a zis ca nu pare sa se miste cea mare, dar eu totusi am dureri...big_smile.Si am tras putin cu ochiul la bebe, avea f multa treaba, a sughitat de 2 ori, apoi si-a dus manuta dreapta la gurita si la picior, dupa care ne-a dat pe spate cand ne-a facut pur si simplu cu manuta ca si cand ne zicea "v-am vazut, stiu ca sunteti mami si tati".E f activ si are acum 4,6 cm.Sambata facem controlul de 3 luni la ginecolog si il mai vedem o data.
Crssy, primul echo l-am facut la 4 saptamani de la UM, iar dr respectiv mi-a zis ca nu sunt gravida, cu 3 teste pozitive.Si am realizat ca era prea mica minunea, asa ca m-am dus apoi la 6 saptamani si aveam deja 4 mm.Tu poti sa mergi exact pe 30 la echo.
O sa vezi perfect si cere si poza pentru album.
O zi frumoasa si numai bine!

Eric 3 ani si 7 luni

#2393 2009-03-17 09:47:16

Juli
Hero member

Lucica, ce frumos, sa fie sanatos si voios.

Pipa la mine au iesit ca niste pete mai mari rosii. Ma mananca, dar foarte putin, si s-au extins. Parca ar fi varicela, dar eu am avut  cand eram mica.
Astazi m-a programat la medic sa vad ce-mi spune. Oricum eu de cateva spatamani bune am acnee pe maini si spate (mai ales la umeri), dar am lasat-o in pace. Bine ca nu am pe fata.
Mi-am dat cu ceai de musetel si cu crema pt bebelusi. Nu m-am dus nici la servici pt ca nu m-a simtit bine. Ma doare in partea stanga si are reflexe puternice in spate la mijloc si pe picior. Am luat no-spa si mai mi-a trecut. Daca stau prea mult in picioare incepe sa ma doara.
Cred ca-mi voi lua un concediu medical mai lung ca sa stau linistita.

#2394 2009-03-17 09:59:36

fleurette
Hero member
Inregistrat: 2008-09-29

pipa azi vezi bb-ul ... cred ca abi astepti....cand te duci la dr? cred ca ai emotii  al9leacer

mamica de gemeni: Darius si Clarisa al9leacer

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.