homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici-127

#2395 2009-03-17 10:05:08

lili pala
Sr. member
Inregistrat: 2007-06-17

Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici

Juli a scris:

Lucica, ce frumos, sa fie sanatos si voios.

Pipa la mine au iesit ca niste pete mai mari rosii. Ma mananca, dar foarte putin, si s-au extins. Parca ar fi varicela, dar eu am avut  cand eram mica.

dupa cum povestesti, juli, as putea crede ca ai facut pitiriazis (o micoza). daca sunt usor reliefate, rosii si neuniforme atunci asta ar putea fi. apare pe o imunitate scazuta, sau pe schimbarea pH-ului pielii. sarcina ar putea fi cauza.  nu afecteaza sarcina, sunt doar inestetice. trec cu Nizoral.
http://forum.anticonceptionale.ro/uploads/thumbs/6994_pitiriazis.jpg
arata cam asa?

Mami de Stefanici si Mirunica -pentru poze vizitati blogurile
http://stefanici.blogspot.com
http://emiruna.blogspot.com
59.7 kilograme afurisite! Hai inca - 3 kile !

#2396 2009-03-17 10:34:01

pipacslany
Hero member
De la: Kolozsvar
Inregistrat: 2008-12-09

pe la 17:00 plec de acasa, ca are program dupa-amiaza la cabinet smile
acum astept sa mi se usuce parul sa merg la medicul de familie sa imi ia tensiunea, circumferinta burticii, greutatea si ce mai iau ei smile ca sa ii pot duce la nenea gine diseara ultimele date smile.
juli scumpo nu stiu ce poate fi, dar iti va zice medicul. cat despre durerile tale si pe mine m-a sagetat azinoapte in partea dreapta jos dar a fost scurt si a trecut de la sine. nu stiu ce o fi fost.

Ultima oara a fost editat de pipacslany (2009-03-17 10:35:08)

#2397 2009-03-17 11:35:49

daliana
Hero member
Inregistrat: 2007-07-02

Juli a scris:

Fetele mi-au aparut de ieri niste pete rosii pe burta si sani  :f?rv?nad:
Sunt rosii, rotunde sau ovale, fara lichid si putin umflate....nu sunt peste toata burta ci cateva raspandite. Nu ma mananca.
Pe maini si picioare nu am nimic si nici pe spate (doar 2-3 care vin dinspre burta).
Ce or fi si cu ce ma pot da?

mergi la dermatolog sa iti dea un unguent

lili pala
ce mai faci?, cum decurge sarcina? bebe

There are two things in life: you have to die and you have to live until you die.
mamica de doua fete cucuiete

#2398 2009-03-17 12:38:27

lili pala
Sr. member

daliana a scris:

lili pala[/b] ce mai faci?, cum decurge sarcina? bebe

multumim de intrebare, bine. stefanici creste intr-un ritm ametitor, si cere mancare muuult si des!
mai vomit uneori, dar in principiu ma simt bine. am pus deja 10 kg si ma cam doare spatele si nu pot respira cum trebuie... in rest...e OK. poate fac diseara niste poze sa le postez... sunt enorma... lol)cred ca la a doau sarcina asa se intampla...

#2399 2009-03-17 13:18:13

daliana
Hero member
Inregistrat: 2007-07-02

da, iei mai mult si copilul e mai mare

There are two things in life: you have to die and you have to live until you die.
mamica de doua fete cucuiete

Publicitate

loading...

#2400 2009-03-17 19:49:18

lidia_m
New member
Inregistrat: 2009-01-31

In primul rand buna seara.
Vreau sa felicit mamicile si sa le doresc multa sanatate. Va citesc de multa vreme in incercarea de a avea un bebe dar nu am mai scris aici. Acum as vrea sa va deranjez cu cateva intrebari, deoarece nu am un alt sprijin in momentul de fata.
Pe scurt : 6 ani anticonceptionale cu pauze. Intrerupt anticonceptionale anul trecut, luat 6 luni duphaston pt insuficienta progesteron. Apoi fiindca fara stimulare cm intarzia mult si au aparut niste chistulete mici(pana intr-un cm), dr. mi-a dat 6 luni Yasmine. Le-am lasat in noiembrie, pe 3 decembrie cm normal, pe 01.01.09 cm norma, pe 03.02.09 ultimul cm.
Vazand ca intarzie mult cm si ca in ziua 32 aveam acel albus de ou care anunta ovulatia si nu menstruatia, m-am dus la medic. Mi-a dat duphaston pentru provocare cm si mi-a spus ca in 3-4 zile ar trebui sa vina. Sunt 8 zile si nimic...
Simt o apasare pe ovare si uter ca si cum ar fi inflamate, sanii imi sunt moi si asta ma sperie, chiar daca sunt sensibili.
Imi doresc enorm un bb, dar nu stiu ce sa cred, dat fiind ca sunt in ziua 43 a cm si nici urma de cm cu tot cu tratament.
Nu am simptome de sarcina, sunt doar foarte obosita, la 6 dimineata ma trezesc si la serviciu dorm pe mine....

Va multumesc daca ati avut rabdare cu mine!
O seara buna!

#2401 2009-03-17 21:14:09

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

lidia, de obicei menstra apare la cateva zile dupa ce termini duphastonul. nu te alarma.
fa si un test de sarcina daca nu ai facut inca  goodluck

#2402 2009-03-17 21:25:26

lidia_m
New member

Multumesc mult.
Cm vine la 3 zile dupa duphaston daca e luat ca tratament lunar de reglare, dar in cazul in care il luam pana acum pentru intarzieri, in 3 zile venea cm. De aceea sunt ingrijorata. Am temperatura bazala peste 37 dimineata, de mai multe zile.
Sper sa fie in regula. Test de sarcina am facut saptamana trecuta, negativ. Insa eu am ovulat pe 7 martie, asa ca nu a fost relevant testul. Daca pana vineri nu ma lamuresc, fac beta hcg.
O seara frumoasa!

#2403 2009-03-17 21:27:21

andrulina
Addicted member
Inregistrat: 2008-09-17

lili pala a scris:

Juli a scris:

Lucica, ce frumos, sa fie sanatos si voios.

Pipa la mine au iesit ca niste pete mai mari rosii. Ma mananca, dar foarte putin, si s-au extins. Parca ar fi varicela, dar eu am avut  cand eram mica.

dupa cum povestesti, juli, as putea crede ca ai facut pitiriazis (o micoza). daca sunt usor reliefate, rosii si neuniforme atunci asta ar putea fi. apare pe o imunitate scazuta, sau pe schimbarea pH-ului pielii. sarcina ar putea fi cauza.  nu afecteaza sarcina, sunt doar inestetice. trec cu Nizoral.
http://forum.anticonceptionale.ro/uploa … riazis.jpg
arata cam asa?

ce e chestia asta din poza? ma refer la partea aia mai maronie asa si iesita in relief

#2404 2009-03-17 21:56:42

fleurette
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-09-29

lidia eu as zice ca e bb...mai incearca un test maine dim cu pr urina  goodluck

mamica de gemeni: Darius si Clarisa al9leacer

#2405 2009-03-17 22:03:54

lidia_m
New member

Multumesc!

#2406 2009-03-17 23:46:12

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

lidia, pai e devreme, sunt abia 10 zile de la ovulatie... asta daca stii tu sigur ca a fost ovulatia atunci. e mai neobisnuit ( dar nu imposibil) sa ai ovulatii atat de tarziu, in ziua 33.
e  cam devreme si pentru test si pentru menstra
oricum, iti tin pumnii smile

#2407 2009-03-18 09:58:42

bucklucica
Hero member
Inregistrat: 2009-01-26

Buna dimineata, burtici!Multumim pentru urari, lidia!Nu as putea sa-ti spun sigur ce s-a intamplat in organismul tau, dar pot sa-ti spun ca eu cu 3 luni inainte de a ramane insarcinata am avut o intarziere de 3 saptamani a cm, credeam ca am ramas si faceam teste care ieseau negative.Intr-un final m-am dus la ginecolog si mi-a facut echo vaginal si mi-a zis ca nu e sarcina, dar ca ovulam, adica o ovulatie in a 48-a zi de la cm(eu am cm la 33 de zile).Tu esti la 8 zile intarziere.Eu zic, ca si fetele, sa iti faci un test de sarcina cu prima urina si daca iese a doua liniuta ffffff stearsa, atunci esti gravida...Eu am facut primul test de sarcina cand am ramas gravida la 7 zile de la ovulatie, dar am folosit teste de ovulatie si am stiut exact cand a fost.Testul ala a iesit cu a doua liniuta ffffff slaba, sotul meu a zis ca mi se pare ca se vede ceva, dar eu am stiut.Am repetat testul dupa 3 zile si surpriza...bebe...atunci a crezut si el...
Iti tin pumnii sa iasa cum iti doresti tu!!!Fa un test si zi-ne repede sa ne bucuram cu tine!!!

Eric 3 ani si 7 luni
Nicholas, fratior de Eric, posesor de 3 dinti...

#2408 2009-03-18 11:24:04

Juli
Hero member
Inregistrat: 2008-07-03

Fetele am pitiriazis rozat gilbert. Ai dreptate Lili.
Mi-a dat un unguent cu concentratie foarte mica de cortizon - advantan si ma dau o data pe zi, seara doar pe bube.
Mai mi-a dat si pt eruptia acneica brevoxyl sa ma dau pe zonele afectate (la mine umeri si brate).
Medicul mi-a zis ca am intrat in contactat (din colectivitate, din atmosfera) cu o tulpina a virusului herpetic si asta este reactia organismului meu. Cica nu afecteaza copilul. Mi-a zis ca este posibil de la stres, oboseala, etc.
Inca ma mai doare in laterale, cand la ovare, cand la mijloc, iau no-spa si stau linistita in pat si ma odihnesc. Pana luni sunt acasa.

Are mama un baiat tare frumusel - Razvan Andrei

#2409 2009-03-18 14:46:46

lili pala
Sr. member

dar acu unde esti? la spital? sad
ai grija cu pitiriazis ca recidiveaza f usor...va trebui sa-ti cumperi geluri de dus speciale (dar dupa ce nasti). dupa ce-ti trece tre sa-ti sterilizezi toate hainele cu care pielea ta intra in contact...altfel vei face eruptia cel putin o data pe an.

#2410 2009-03-18 15:39:31

bucklucica
Hero member
Inregistrat: 2009-01-26

Imi pare rau sa aud asa ceva, juli.Iti tin pumnii sa treaca repede si sa nu mai ai probleme.
puss

Eric 3 ani si 7 luni
Nicholas, fratior de Eric, posesor de 3 dinti...

#2411 2009-03-18 15:41:28

freealy25
Full member
Inregistrat: 2007-07-04

Juli, pai asta se face de la stres,oboseala...sau se ia din aer ,colectivitate?Ca nu inteleg...
Bine makar ca stii ce e ...si ai si tratament .Atata timp cat nu il  afecteaza pe  bebe e ok!
Uite...iti dau un  puss si o kram ca sa iti treaca mai repede!
Va puup si aveti grija de voi si de burtici!

Robert-Andrei bebe -Minunea care ne-a schimbat viata!

#2412 2009-03-18 16:54:39

Juli
Hero member
Inregistrat: 2008-07-03

Mi s-au spus ca sunt mai multe cauze, si afecteaza pe cei tineri in aceasta perioada. Se ia din colectivitate, din atmosfera si afecteaza pe cei mai slabuti probabil, pe fond de stres, oboseala, imunitate scazuta.
Nu este grav, sunt acasa acum.

Dar mai am o problema. Sotul meu ma bate la cap ca cica nu e bine ca-mi dau cu cremele respective, ca i-a spus lui o asistenta ca este reactie la sarcina si trebuie sa las asa......
Eu am fost la dermatlog, nu i-am spus inca medicului ginecolog....trebuie oare sa-l sun, sa-l intreb?? si sa-i spun?? sa-l intreb daca pot folosi cremele??
Nici nu mai stiu ce sa fac.....

Are mama un baiat tare frumusel - Razvan Andrei

#2413 2009-03-18 17:26:36

sunshine16
Banat
Inregistrat: 2008-09-01
Site

Offf Juli, lasa ca o sa treci peste.
Parerea mea este s aiti suni ginecologul si sa ii spui. Eu nu fac nimic fara doctora mea. Poate e o reactie de la sarcina... mai stii??

True sophistication lies in simplicity!

www.bubulinagospodina.com

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.