homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici-145

#2737 2009-04-06 14:18:35

Juli
Hero member
Inregistrat: 2008-07-03

Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici

Eu am avut rana pe col, am facut cauterizare acum 6 ani, dar nu am HPV, am facut inclusiv genotiparea, ca ma bagase in sperieti o doctora.......eu aveam colul inflamat probabil de la candidoza si anexita (facuta pe fond de raceala - frig).
Acum stau si ma gandesc daca intr-adevar am avut rana pe col atunci..... :f?rbryllad:

Are mama un baiat tare frumusel - Razvan Andrei

#2738 2009-04-06 14:20:48

sunshine16
Banat
Inregistrat: 2008-09-01
Site

Asa e, trebuie sa ne ajute organismul  big_smile
Si eu vreau sa treaca mai repede timpul, sa il tin pe bebe in brate  hjarta

Juli, nu te mai gandi... daca ti-a iesit negativ pt HPV, inseamna ca nu ai nimic.  puss

True sophistication lies in simplicity!

www.bubulinagospodina.com

#2739 2009-04-06 15:08:37

bucklucica
Hero member
Inregistrat: 2009-01-26

Dumnezeule, mi se pare super aiurea sa ai asa ceva la varsta frageda.Bine ca ati scapat si multa grija pe viitor.
M-am programat la dr adineauri pt ora 16:45.Sa imi tineti pumnii, sper sa fie totul bine.Daca e ok, o sa-i cer dr sa-mi zica sexul lui bb, ca are 3d si poate sta intr-o pozitie buna sa vada.
Fleurette, nu poti manca nici fructe sau miere?Sa stii ca mie imi face mama mancare ca nu pot gati nimic cu carne, iar sotul meu nu e deloc vegetarian...smile.Tocmai a plecat mama si cat a pregatit mancarea am stat pe langa ea si am icnit incontinuu...dar m-am obisnuit.
puss

Eric 3 ani si 7 luni
Nicholas, fratior de Eric, posesor de 3 dinti...

#2740 2009-04-06 15:18:54

Joo
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-08-12

Bafta la doctor kram
de abia astept sa aflu si eu sexul lui bb
acum mi-e cam teama de gemeni big_smile
mi se pare atat de ciudat sa va vad vorbind despre greturi,ca nu puteti mana nimic. si in acelasi timp ma rog sa nu apara si la mine mai tarziu

Are mami 2 papusele, Emma si Natalia hjarta hjarta

#2741 2009-04-06 15:20:03

sunshine16
Banat
Inregistrat: 2008-09-01
Site

Da, Bucklucica, dar atunci cand ai incredere in omul de langa tine, nu iti trece prin cap ca te poate insela si te poate infecta cu boli asa de urate.

Stai linistita, o sa fie totul ok, ai sa vezi! Iti tinem pumnii  goodluck
Poate ne pui si poze cu bebe  hjarta

True sophistication lies in simplicity!

www.bubulinagospodina.com

Publicitate

loading...

#2742 2009-04-06 15:25:19

bucklucica
Hero member

Nu trebuie sa-ti fie teama de greturi, Joo, daca o sa ai sa te gandesti ca vor trece, dar poate daca nu ai avut pana acum, nu o sa mai ai.Sarcina usoara si curaj!
Juli, cum te mai simti? Ti-a trecut pitiriazisul?Mie mi-au aparut niste pete maronii pe sani si pe fata, dar cele de pe fata au trecut, am ramas cu alea de pe sani.Am citit pe net si cica ar fi normale si ca dispar dupa nastere.Sanatate multa si da-ne vesti bune!
puss

Eric 3 ani si 7 luni

#2743 2009-04-06 15:41:52

Juli
Hero member
Inregistrat: 2008-07-03

Inca nu mi-a trecut pitiriazisul Lucica  big_smile
Mi-au ramas pe sani, abdomen, spate, maini semne maronii ca niste pete si cu pilele care se cojeste putin, dar s-au extins pe picioare in jos. Acolo sunt rosii decocamdata.
Insa nu mai ma manaca asa de rau.
Petele maro sunt normale in sarcina, nu e nici o boala, Iti vor trece dupa nastere.

Love, ma gandeam ca mi-a facut cauterizare degeaba si eu nu aveam nimic de fapt...ca mai mereu ma gasea cu rani....
Eu i-am spus sotului mai demult ca daca m-am procopsit cu vreo boala de la el, sa-si ia adio de la vreun copil, ca eu nu-i fac.....barbatii astia trebuie pusi la punct putin.
Bine ca nu am avut nimic, norocul lui si al meu bineinteles.

Ultima oara a fost editat de Juli (2009-04-06 15:43:43)

Are mama un baiat tare frumusel - Razvan Andrei

#2744 2009-04-06 15:43:40

carra_verona
Insomniac member
Inregistrat: 2008-01-30

Juli a scris:

Petele maro sunt normale in sarcina, nu e nici o boala, Iti vor trece dupa nastere.

mie si din astea imi parea ca am in ultimul timp.
si cand colo .... cm azi dim sad

din 2010 fericita mamica de puiuta
fertility

#2745 2009-04-06 15:46:10

fleurette
Hero member
Inregistrat: 2008-09-29

bucklu fructe mananc, dar nu prea multe...in rest ma hranesc cu saraturi, cartofi copti si paste fainoase fierte ... supe, carne si alte mancaruri NU...dar incerc sa-mi ridic moralul sg  wink

de ce ti-e teama de gemeni joo?  chicot

mamica de gemeni: Darius si Clarisa al9leacer

#2746 2009-04-06 15:47:37

freealy25
Full member
Inregistrat: 2007-07-04

mai fetelor dar ce ati mai scris.....lipsesc si eu 2 zile de pe forum si ....am de citit ...romane:)
bucklucica...la ce dr esti ? ca si eu sunt din c-ta....si ...tare mi-e greu ca nu stiu la ce dr sa ma duk ...
juli, ce mai faci ? ti-au mai trecut bubitele? cum te mai simti ? ti-ai facut cumva analizele de sem .II?
va pup si aveti grija de voi si de bebeii vostri! puss puss puss
acum am vazut ca deja ai raspuns mai sus,juli!
merci orikum!

Ultima oara a fost editat de freealy25 (2009-04-06 15:50:14)

Robert-Andrei bebe -Minunea care ne-a schimbat viata!

#2747 2009-04-06 16:05:42

Joo
Full member

fleurette de ce mi-e frica? pai nici eu nu stiu sa iti spun exact. sa spunem doar ca e prea mult pt cei 21 de ani ai mei, pt fapul ca nu am l-am programat pe bebe big_smile
tot caut sa gasesc semne ale sarcinii gemelare. ce-i drept la ecografie nu mi-a spus nimic de gemeni, cand am intrebat mi-a spus ca nu ar fi. dar am auzit cazuri cand..nici in luna 7 nu ii vedeau gemenii big_smile

#2748 2009-04-06 16:20:13

fleurette
Hero member

la mine sa vazut de la prima eco 2 pete...dar nu era f sigur dr...eu nu inteleg cum nu pote sa descopere ca sunt 2 copii, se vad f calr, eu am vazut pe monitor si in plus se aude cum bat 2 inimi  wink ...lasa nu-ti face griji, o sa vezi la urmat eco ce e...eu tin pumnii sa fie asa cum vrei tu...si noi am zis la fel ca e prea mult 2, dar daca o sa ai...iti spun ca e ceva deosebit (si inca nu am incep sa-i simt  winkpuss

#2749 2009-04-06 16:33:41

Joo
Full member

de abia astept sa merg la eco pe 22 smile
pai si daca tie ti-au aparut 2 puncte si se auzeai 2 inimi batand....de ce nu ti-a confirmat gemenii? la fel cum nu imi imaginez cum pana in luna 7 sa nu vada ca sunt gemeni
ce chestie lol
pfuu...nu sunt deloc pregatita pentru gemeni. nu am insa nici o problema in a avea mai multi copii, dar pe rand lol  puss

#2750 2009-04-06 16:36:49

fleurette
Hero member

pai mi-a confirmat joo, dar nu la pr eco...la pr consultatie nu era sigur, dar a2a oara mi-a confirmat...nu mai era dubiu, asta vreau sa zic ca nu inteleg cum nu se poate vedea pana in luna a7a? doar daca nu merge la eco, asta e explicatia, ca alta nu vad  smoke2 ... sti ca de ce ti-e frica nu scapi...eu de cand am vazut testul poz mi-a fost frica sa nu vad dublu  lol ... si s-a adeverit  chicot

#2751 2009-04-06 16:47:46

Joo
Full member

lol si eu ma gandeam ca nu scap de ce mi-e frica.
dar simptome in mod special nu am
iar la eco era un singur pct, cu o singura inima big_smile
sper ca nu pana la urmatoarea...nu mai apare un punctulet

#2752 2009-04-06 19:06:45

bucklucica
Hero member

Freealy, eu merg la Dehelean si mi se pare ok.Am venit de la dr putin desumflata.Bb e ok, l-a masurat pe toate partile, e fff activ, e baietel se pare, dar am o problema cu placenta.Colul are 6,14 cm, e inchis, dar se pare ca placenta mea acopera cervixul si nu e bine.Se pare ca din cauza asta am si avut petele alea maronii.Si e posibil sa mai am, dar sper sa fie bine.A spus dr ca nu se poate face nimic pt asta.Eu vreau totusi sa ma mai duc si la alt ginecolog, sa vad ce spune.Parca totusi nu prea pot sa cred ca am asa ghinion...sad...Asta se numeste placenta previa. Voi ati mai auzit de asa ceva?
puss

Eric 3 ani si 7 luni

#2753 2009-04-06 20:52:38

Crssy85
Hero member
Inregistrat: 2008-11-09
Site

Joo, imi pare rau pt problema ta puss; la mine simptomele sunt dureri de sani la atingere, pishu des, somn si cam atat; felicitari pt decizia pe care ai luat-o! Nici noi nu suntem prea mature? eu am 23, Love de asemenea

Fleur, Love puss

Eu am o rana maaaaare p ecol, dar PAP a iesit intotdeauna ok, il fac o data la 6 luni. Cauza ranii? nu se stie. Probabil anexita mea cea de toate zilele?

Buck, ce presupune asta? Care e concluzia?...

Fericita mamica de
Davidutz, din 19.11.2009
                si
Cezarel, din 29.10.2011

#2754 2009-04-06 21:58:31

walkiria_c
Full member
De la: Brasov
Inregistrat: 2008-03-08

buna fetele..cum va descurcati cu gretzurile?eu am zis ca mor azi...plus stari de lesin de nu am putut sa am ridic din pat...de fapt m-a luat de asta noapte...mi-a mai fost si pana acum greatza dar asa pasager si mai mult dimineata...nu in halul asta...ma durea si capul, ma usturau ochii...si colac peste pupaza sambata plec din tara peste cateva zile si am de suportat un drum de cateva ore pana la bucuresti plus avionul..nu stiu ce o sa fac daca o tine tot asa....

Ultima oara a fost editat de walkiria_c (2009-04-06 21:59:11)

Perfectiune, pisc de lacrimi greu...te stie numai D-zeu.
mami de Eduard Andrei

#2755 2009-04-06 21:59:48

Crssy85
Hero member
Inregistrat: 2008-11-09
Site

eu nu am greturi deloc smile

fetele, help! voi ce analize de gineco ati facut in primele sapt de sarcina?

Fericita mamica de
Davidutz, din 19.11.2009
                si
Cezarel, din 29.10.2011

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.