homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici-33

#609 2008-08-09 10:56:29

rh
Hero member
Inregistrat: 2007-01-11

Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici

da, sint normale, asculta-ti dr si ia no-spa. uterul se mareste, ligamentele se intind, rezulta multe neplaceri. nu avem ce face, doar sa ne gindim ca nu va dura la infinit  tongue si eu am tot felul de dureri, plus ca sint operata si de hernie, sa vezi la mine, pe linga toate celelalte dureri si intepaturi in zona operatiei roll

#610 2008-08-09 11:02:31

_alexa_
Hero member
De la: ghinioane mi se trage!!
Inregistrat: 2008-03-20

adevarul este ca in ultimele zile bebe e din ce in ce mai activ, numa in bobarnace si suturi ma tine big_smile

Too often we lose sight of life's simple pleasures. Remember, when someone annoys you it takes 42 muscles to make your face frown, BUT, it only takes 4 muscles to extend your arm and bitch-slap that mother @#?*&! upside the head...

#611 2008-08-09 11:03:41

rh
Hero member
Inregistrat: 2007-01-11

cunosc senzatia bebegravida

#612 2008-08-09 13:35:10

corneliabuc.
Hero member
Inregistrat: 2006-08-28

_alexa_ a scris:

fetelor sunt normale durerile in sarcina? adica undeva la nivelul mijlocului, in spate, si se intind pana pe la ovarul drept. E o durere asa mai profunda, nu intepatoare
Mi-am sunat medicul si mi-a spus sa iau no spa si supozitoare cu diclofenac. Sunt in sapt 20, sunt normale astfel de dureri? m-am cam panicat, ca abea luni pot sa ma duc la el sa ma vada...

diclofenac in sarcina? chiar si sub forma de sup sau gel eu nu l-as lua dar daca este sfatul medicului tau... incearca sa stai mai mult in pat pe o parte cu o perina intre picioare si genunchii indoiti. Este pozitia ideala pt relaxarea spatelui si a burticii. Eventual ceva magneziu pt musculatura, dar mai bine vorbeste cu medicul tau.

#613 2008-08-09 14:27:26

_alexa_
Hero member

nu ma mai doare nimic apropiat de ovare, decat mici intepaturi, dar ma doare mijlocul grater in partea dreapta sad rau de tot sad doctorul meu vine in oras abea luni... sad
adevarul este ca aseara dupa ce-am luat un supozitor si un no-spa m-au lasat imediat durerile, dar au reaparut dupa scurt timp

Too often we lose sight of life's simple pleasures. Remember, when someone annoys you it takes 42 muscles to make your face frown, BUT, it only takes 4 muscles to extend your arm and bitch-slap that mother @#?*&! upside the head...

Publicitate

loading...

#614 2008-08-09 21:21:40

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

nu mai pune diclofenac alexa...uscosim cel mult...pare durerea de ligament rotund ce descrii tu acolo care e ok in sarcina. cel mai bine iti va spune medicul tau...da' nu diclofenac. citeste prospectele la orice medicamente iei, indiferent cine ti le recomanda

mami de minuni hjarta

#615 2008-08-10 11:39:50

corneliabuc.
Hero member

eu-vreau e minunata alexandra cum doarme.

#616 2008-08-10 11:43:57

o'hara
Platinum member

angel

saptamana asta vine si la voi minunea? hjarta

mami de minuni hjarta

#617 2008-08-10 11:50:35

corneliabuc.
Hero member

da, cel tarziu joi, miercuri ne internam... avem emotii, nu ne vine sa credem ca am ajuns asa departe. Vrem si noi o minunatie ca a voastra...noi suntem de 9 ani casatoriti. O viata in doi dar in 3 va fi si mai si, cu toate ca va fi o schimbare mare. Vrem sa ajungem la 5...

Ne imprumuti si noua floarea de la urechea alexandrei? puss

Ultima oara a fost editat de corneliabuc. (2008-08-10 11:52:51)

#618 2008-08-10 11:52:09

o'hara
Platinum member

va fi bine smile si eu am emotii pt ca imi aduc aminte ce frumos a fost la noi hjarta

mami de minuni hjarta

#619 2008-08-11 08:26:26

ttenzika
Sr. member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2008-05-21

applauseapplause,asteptam cu sufletul la gura sa vina bebele Corneliei birthday

mamica de bebe Alecsandra  al9leacer

poze:bebe alecsandra
http://picasaweb.google.com/ttenzika/Po … 33rsae2QE#

#620 2008-08-12 14:15:28

_alexa_
Hero member

pana la urma este o infectie groaznica la rinichi, posibila piatra.
Duminica dimineata am ajuns la doctor, si mi-a spus ca am rinichiul umflat, si sa ma duc luni dimineata la un eco... ca radiografie n-am voie. Intre timp am avut niste dureri de rinichi de am innebunit, ma zvarcoleam in pat, deliram... Am continuat cu non spa si uscosin, si luni am fost la eco. Dap, rinichiul cu grad de dilatatie 2, mi-a facut trimitere de urgenta la spitalul Sf. Ioan (buc) pentru internare. Mai intai am vrut sa trec p-acasa, si am atipit putin. M-am trezit ca mi-a tras bebe cateva suturi tari. Abea mai realizam unde sunt si cine sunt sad. m-am bagat in dush ca simteam ca-mi ard ochii in cap... mi-am luat temperatura... 40.2... am chenat ambulanta si am ajuns la spital la Sf. Ioan. Mi-au facut si acolo o ecografie, mai intai la copil ca el era mai important, si abea dup-aia la rinichi. Grad de dilatatie 1. Mi-a dat tratament si m-a trimis acasa neutral in loc sa ma tina sub supraveghere. Asa ca, cu febra uriasa am chemat un taxi si m-am dus la medicul meu de familie care mi-a facut un piafen injectabil sa ma lase durerile si febra.
Acum ma simt mult mai bine.
Iau o data la 12 ore o ampicilina (din cate am inteles e din grupa penicilinelor care-i ok in sarcina) si acelasi supozitor uscosin. Ma mai doare putin si am temperatura putin sub 37.
Daca stateam in somn la temperatura aia... cine stie ce se intampla.

#621 2008-08-12 14:26:33

ttenzika
Sr. member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2008-05-21

doamne dumnezeule,prin ce ai trecut!!,da doamne sa fie bine,asteptam vesti:),bine ca bebele este bine:)

mamica de bebe Alecsandra  al9leacer

poze:bebe alecsandra
http://picasaweb.google.com/ttenzika/Po … 33rsae2QE#

#622 2008-08-12 14:40:57

o'hara
Platinum member

cu ginecologul tau ai vb? mi se pare stupid ca nu te-au tinut sub supraveghere...

mami de minuni hjarta

#623 2008-08-12 15:36:02

_alexa_
Hero member

da am vorbit, el m-a trimis la sf ioan pt internare. am avut trimiterea la mine si totusi m-au trimis acasa! si mie mi s-a parut stupid dar asta e. Bine ca acum sunt ok, incep sa mananc (in doua zile am slabit aproape 3kg) si putzanu big_smile meu e mai jucaus ca niciodata, probabil s-a speriat si el saracu...
ginecologul meu mi-a sugerat sa ma intorc la spitalul unde lucreaza el si sa ma interneze acolo. Faza la care eu mi-am pierdut cumpatul si i-am spus ca oricum nu mi s-a parut normal sa ma puna pe drumuri prin spitale in halul in care eram, si am preferat sa ma duc acasa si sa-mi bag picioarele in ele de spitale...!! ca trebuia din prima sa ma tina acolo... asta e... bine ca totusi simt ca am scapat de ce era mai greu.

nu pot sa-mi iau ochii la frumusetea aia mica a ta ana hjarta cred ca-ti vine si tie s-o mananci mereu big_smile
imi povestea maica-mea ca atunci cand eram eu bebel ma trezea din somn doar ca sa se mai joace cu mine, sa ma mai tina in brate ca-i eram prea draga lol si eu dormeam prea mult

Ultima oara a fost editat de _alexa_ (2008-08-12 15:41:22)

#624 2008-08-12 15:43:04

o'hara
Platinum member

la sf ioan au sectie de nefro. el la maternitate ce sa iti faca? cand a vazut ca aia nu te iau a zis sa vii la el

mami de minuni hjarta

#625 2008-08-12 15:59:50

_alexa_
Hero member

La Caritas exista si sectie de urologie, pt ca mi-a spus ca mai are o gravida internata cu exact ce am eu neutral ... plus ca oricum nu puteau sa-mi faca mare lucru decat niste perfuzii si cam atat, ca nu se stie daca a fost piatra sau nu. La ecograf nu se vede, decat la radiografie

#626 2008-08-12 19:01:47

daliana
Hero member
Inregistrat: 2007-07-02

aoleu. alexa!

There are two things in life: you have to die and you have to live until you die.
mamica de doua fete cucuiete

#627 2008-08-13 08:51:37

_alexa_
Hero member

ieri a fost o zi buna big_smile adica fara dureri si febra big_smile yeeey si bebe din ce in ce mai jucaus hjarta
fetelor, e normal sa se vada miscarile lui prin burta mea la numai 20 - 21 sapt? pentru ca se vad!! hehe sunt asa mandra big_smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.