|
Nu esti logat.
Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici-33#609 2008-08-09 10:56:29
Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamicida, sint normale, asculta-ti dr si ia no-spa. uterul se mareste, ligamentele se intind, rezulta multe neplaceri. nu avem ce face, doar sa ne gindim ca nu va dura la infinit si eu am tot felul de dureri, plus ca sint operata si de hernie, sa vezi la mine, pe linga toate celelalte dureri si intepaturi in zona operatiei Offline #610 2008-08-09 11:02:31
Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamiciadevarul este ca in ultimele zile bebe e din ce in ce mai activ, numa in bobarnace si suturi ma tine Too often we lose sight of life's simple pleasures. Remember, when someone annoys you it takes 42 muscles to make your face frown, BUT, it only takes 4 muscles to extend your arm and bitch-slap that mother @#?*&! upside the head... Offline #611 2008-08-09 11:03:41
Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamicicunosc senzatia Offline #612 2008-08-09 13:35:10
Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici
diclofenac in sarcina? chiar si sub forma de sup sau gel eu nu l-as lua dar daca este sfatul medicului tau... incearca sa stai mai mult in pat pe o parte cu o perina intre picioare si genunchii indoiti. Este pozitia ideala pt relaxarea spatelui si a burticii. Eventual ceva magneziu pt musculatura, dar mai bine vorbeste cu medicul tau. Offline #613 2008-08-09 14:27:26
Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamicinu ma mai doare nimic apropiat de ovare, decat mici intepaturi, dar ma doare mijlocul in partea dreapta rau de tot doctorul meu vine in oras abea luni... Too often we lose sight of life's simple pleasures. Remember, when someone annoys you it takes 42 muscles to make your face frown, BUT, it only takes 4 muscles to extend your arm and bitch-slap that mother @#?*&! upside the head... Offline Publicitateloading...
#614 2008-08-09 21:21:40
Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamicinu mai pune diclofenac alexa...uscosim cel mult...pare durerea de ligament rotund ce descrii tu acolo care e ok in sarcina. cel mai bine iti va spune medicul tau...da' nu diclofenac. citeste prospectele la orice medicamente iei, indiferent cine ti le recomanda mami de minuni Offline #615 2008-08-10 11:39:50
Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamicieu-vreau e minunata alexandra cum doarme. Offline #616 2008-08-10 11:43:57
Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici
mami de minuni Offline #617 2008-08-10 11:50:35
Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamicida, cel tarziu joi, miercuri ne internam... avem emotii, nu ne vine sa credem ca am ajuns asa departe. Vrem si noi o minunatie ca a voastra...noi suntem de 9 ani casatoriti. O viata in doi dar in 3 va fi si mai si, cu toate ca va fi o schimbare mare. Vrem sa ajungem la 5... Ultima oara a fost editat de corneliabuc. (2008-08-10 11:52:51) Offline #618 2008-08-10 11:52:09
Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamiciva fi bine si eu am emotii pt ca imi aduc aminte ce frumos a fost la noi mami de minuni Offline #619 2008-08-11 08:26:26
Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici,asteptam cu sufletul la gura sa vina bebele Corneliei Offline #620 2008-08-12 14:15:28
Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamicipana la urma este o infectie groaznica la rinichi, posibila piatra. Too often we lose sight of life's simple pleasures. Remember, when someone annoys you it takes 42 muscles to make your face frown, BUT, it only takes 4 muscles to extend your arm and bitch-slap that mother @#?*&! upside the head... Offline #621 2008-08-12 14:26:33
Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamicidoamne dumnezeule,prin ce ai trecut!!,da doamne sa fie bine,asteptam vesti:),bine ca bebele este bine:) Offline #622 2008-08-12 14:40:57
Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamicicu ginecologul tau ai vb? mi se pare stupid ca nu te-au tinut sub supraveghere... mami de minuni Offline #623 2008-08-12 15:36:02
Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamicida am vorbit, el m-a trimis la sf ioan pt internare. am avut trimiterea la mine si totusi m-au trimis acasa! si mie mi s-a parut stupid dar asta e. Bine ca acum sunt ok, incep sa mananc (in doua zile am slabit aproape 3kg) si putzanu meu e mai jucaus ca niciodata, probabil s-a speriat si el saracu... Ultima oara a fost editat de _alexa_ (2008-08-12 15:41:22) Too often we lose sight of life's simple pleasures. Remember, when someone annoys you it takes 42 muscles to make your face frown, BUT, it only takes 4 muscles to extend your arm and bitch-slap that mother @#?*&! upside the head... Offline #624 2008-08-12 15:43:04
Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamicila sf ioan au sectie de nefro. el la maternitate ce sa iti faca? cand a vazut ca aia nu te iau a zis sa vii la el mami de minuni Offline #625 2008-08-12 15:59:50
Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamiciLa Caritas exista si sectie de urologie, pt ca mi-a spus ca mai are o gravida internata cu exact ce am eu ... plus ca oricum nu puteau sa-mi faca mare lucru decat niste perfuzii si cam atat, ca nu se stie daca a fost piatra sau nu. La ecograf nu se vede, decat la radiografie Too often we lose sight of life's simple pleasures. Remember, when someone annoys you it takes 42 muscles to make your face frown, BUT, it only takes 4 muscles to extend your arm and bitch-slap that mother @#?*&! upside the head... Offline #626 2008-08-12 19:01:47
Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamiciaoleu. alexa! There are two things in life: you have to die and you have to live until you die. mamica de doua fete cucuiete Offline #627 2008-08-13 08:51:37
Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamiciieri a fost o zi buna adica fara dureri si febra yeeey si bebe din ce in ce mai jucaus Too often we lose sight of life's simple pleasures. Remember, when someone annoys you it takes 42 muscles to make your face frown, BUT, it only takes 4 muscles to extend your arm and bitch-slap that mother @#?*&! upside the head... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|