homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici-35

#647 2008-08-13 13:29:45

daliana
Hero member
Inregistrat: 2007-07-02

Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici

dupa ce am nascut fata a inceput sa se schimbe.... cand copilul e mic si are un infinit de nevoi si noi obositi de nu mai putem si urlatoarea in cap incepi sa te enervezi, se mai nasc reactii, plus ca fiecare vede intr-un fel la un moment dat cum trebuie crescut copilul, etc, eee, sunt multe de spus si cand iti mai revii, uite, vine al doilea bebe si o iei de la capat!!!!!!

There are two things in life: you have to die and you have to live until you die.
mamica de doua fete cucuiete

#648 2008-08-13 13:37:52

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

depinde de barbat si de femeie...la noi e si mai bine de cand cu baby smile

mami de minuni hjarta

#649 2008-08-13 13:53:31

rh
Hero member
Inregistrat: 2007-01-11

_alexa_ a scris:

vaii hjarta hjarta am vz si eu pe youtube niste filmulete cu bebei super activi lol
p.s. cate sapt ai? eu am 20-21 si abea mi se vede burta. cel mai bine se observa cand stau intinsa pe spate in pat

vineri facem 22 de saptamini bebegravida

daliana a scris:

pe mine ma ia cu ameteala si sunt obosita moarta de doua zile, numai in pat as sta, e normal?

eu asta simt aproape zilnic, dar nu ma las, conduc zilnic, vin la firma, imi fac treburile, umblu prin oras cu alte treburi, merg si la gimnastica acvatic apt gravide, imi fac masaj anticelulitic zilnic, oricit de obosita as fi si oricit de rau m-as simti, imi petrec weekendurile, cind pot, departe de oras, ba cu cortul, ba la pescuit. miine de exemplu mergem in ungaria. si azi m-am trezit la 5 dimineata si nu am mai putut dormi. si ma scol de vreo 3 ori pe noapte sa merg la toaleta...dar asta e, nu avem ce face.

la multi ani daliana, si tie si sotului tau si voua impreuna birthdaybirthday

eu_vreau a scris:

depinde de barbat si de femeie...la noi e si mai bine de cand cu baby smile

super, ma bucur tare pt voi. asa mi se si pare normal cind va iubiti mult si amindoi v-ati dorit bebelica. asa sper sa fie si la noi. puss

#650 2008-08-13 13:55:36

carra_verona
Insomniac member
Inregistrat: 2008-01-30

daaa. asa e, depinde de cuplu. tare mi-ar placea ca relatia noastra de suflet, relatia dintre noi doi ca barbat si femeie, nu privita ca un tot - ca o familie, sa fie din ce in ce mai buna, sa ne simtim din ce in mai echilibrati si mai dornici de a fi cat mai mult timp impreuna.

sper ca un viitor bebe sa ne schimbe si pe noi in bine. Doamne ajuta!

Ultima oara a fost editat de carra_verona (2008-08-13 13:56:54)

din 2010 fericita mamica de puiuta
fertility

#651 2008-08-13 13:58:45

daliana
Hero member

multumesc rh! si eu as face ca tine, dar mai am un copil pe langa mine.........

There are two things in life: you have to die and you have to live until you die.

Publicitate

loading...

#652 2008-08-13 14:01:29

rh
Hero member

ft bine, sa-ti traiasca. iti poti petrece timpul cu fetita ta mai mare atunci. eu abia stept sa nasc sa-mi petrec timpul cu copilul nostru. smile

#653 2008-08-13 14:03:28

daliana
Hero member

imi petrec, numai teste si probleme, rugaminti sa manance, treaba, etc si toate astea cu starile de sarcina si burta mare, pt copil trebuie sa fii mama, nu realizeaza ca ai un bebe in burta

#654 2008-08-13 14:07:45

rh
Hero member

hai mai daliana, ia-o mai usurel. ai vazut ca pina acum te-ai stresat asa de tare degeaba....viata ii asa de faina de fapt...bine, uneori ii o mare c...a big_smile bucura-te ca ai o fetita sanatoasa si inca un bb in burtica care si el/ea va fi sanatos/toasa. puss

#655 2008-08-13 15:04:51

_alexa_
Hero member
De la: ghinioane mi se trage!!
Inregistrat: 2008-03-20

daliana... sad tu ai probleme? sad eu ce sa mai zic?
bunica mea, femeia care m-a crescut si m-a facut om este in spital si slabe sanse sa mai iasa vie de acolo grater eu cu ditamai infectia la rinichi, si-o sa raman singura pe lume? tot ce o sa-mi ramana este cainele meu Thora... atat... pe care cica "prietenul" ma ameninta ca mi-o duce in camp daca nu scap de ea pana vine copilul pe lume...
de ce zic intre ghilimele prietenul? pentru fraza asta: "ce?? eu in loc sa ma rasfat pe mine acuma stau sa cumpar pampersi?" off
am o durere atat de mare in suflet si totusi ma chinui sa zambesc, dar se pare ca lacrimile mele n-au limite...
stiu ca am fost off topic

Ultima oara a fost editat de _alexa_ (2008-08-13 15:06:45)

Too often we lose sight of life's simple pleasures. Remember, when someone annoys you it takes 42 muscles to make your face frown, BUT, it only takes 4 muscles to extend your arm and bitch-slap that mother @#?*&! upside the head...

#656 2008-08-13 15:09:21

rh
Hero member

_alexa_ draga, sintem alaturi de tine, sa stii. pusspusspusspuss toate incercarile astea ale vietii ne fac mai puternici si ne ajuta sa pretuim si mai mult tot ce ni se indeplineste.  va fi bine intr-un final, vei vedea. si eu am trecut de cind ma stiu si de is gravida printr-o gramada de incercari, dar mergem mai departe. trebuie sa fie bine pina la urma si sa ne iasa ce ne dorim puss

#657 2008-08-13 15:15:00

_alexa_
Hero member

sper, desi nu cred smile
de obicei sunt o fire optimista, dar acum se pare ca ... pur si simplu nu mai am rezerve sa lupt... poate decat sa astept, sa treaca si timpul, si sa stau sa observ ce se mai intampla in jurul meu.

Too often we lose sight of life's simple pleasures. Remember, when someone annoys you it takes 42 muscles to make your face frown, BUT, it only takes 4 muscles to extend your arm and bitch-slap that mother @#?*&! upside the head...

#658 2008-08-13 15:16:42

rh
Hero member

si sa vezi si sa te bucuri cum creste minunea din burtica ta, minune pe care tu va trebui s-o inveti totul de la A la Z hjartasmile

#659 2008-08-13 15:41:00

daliana
Hero member

_alexa_ a scris:

daliana... sad tu ai probleme? sad eu ce sa mai zic?
bunica mea, femeia care m-a crescut si m-a facut om este in spital si slabe sanse sa mai iasa vie de acolo grater eu cu ditamai infectia la rinichi, si-o sa raman singura pe lume? tot ce o sa-mi ramana este cainele meu Thora... atat... pe care cica "prietenul" ma ameninta ca mi-o duce in camp daca nu scap de ea pana vine copilul pe lume...
de ce zic intre ghilimele prietenul? pentru fraza asta: "ce?? eu in loc sa ma rasfat pe mine acuma stau sa cumpar pampersi?" off
am o durere atat de mare in suflet si totusi ma chinui sa zambesc, dar se pare ca lacrimile mele n-au limite...
stiu ca am fost off topic

eu m-am referit la teste si probleme de scoala............ ca mereu lucram!!!!
un copil nu se creste usor, o sa vedeti -o mai doare si burta acum saracuta si anul trecut la fel si nu i-am dat de cap, a ajuns o scandura, ma doare de mor, maine ma duc iar la dr cu ea, nu stim ce sa ne mai facem

Ultima oara a fost editat de daliana (2008-08-13 15:43:42)

#660 2008-08-13 16:16:18

carra_verona
Insomniac member

si eu sunt convinsa ca nu se creste usor.
sincer, eu nu cred ca ma pot descurca cu mai mult de 1 copil.
deocamdata nu il am nici pe ala, dar clar nu e usor.
vad in stanga si in dreapta la cei care au, si care mai sunt ajutati de parinti.
eu am parintii departe de mine si in mod clar o sa imi fie mai greu.
si prietenul e genul destul de comod.
imi dau seama ca e o viitoare responsabilitate destul de mare, dar si asa, viata parca e goala - doar eu si el tot timpul.

fertility

#661 2008-08-13 17:01:33

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

carra nu e chiar asa. eu nu am vrut sa ma ajute nimeni...decat sotu' smile insa el nu poate pt ca lucreaza in bucuresti. de dimineata pana dimineata, de luni pana vineri, sunt numai eu si baby big_smile si e taaare bine.  sincer! nu e asa de greu cum pare. facem nani, papam, ne jucam si o luam de la capat. seara baita, papa si nani. si dimineata la 8-9 plimbare; la fel si seara dupa 6. daca ai un program - pe care by the way ti-l face baby oricum, totul merge f bine. evident ca mai poti avea surprize...sa fie mai chiraita azi, sa nu doarma chiar dupa fiecare biberon maine...asa si? ce ai de facut? stai cu bebe big_smile lumea ma intreaba de ce o tin numai in brate? da' cand sa o tin? cand o face 18 ani? e tare frumos hjarta

mami de minuni hjarta

#662 2008-08-13 17:11:01

carra_verona
Insomniac member

sper sa fie asa. bucurestiul nu e insa un oras asa de comod.
e aglomeratie peste tot, cu caruciurul o sa fie greu de urcat si coborat la bloc, bani or sa fie mai putini si  ... sunt rate la banci de dat, DAAAAAR presupun ca bucuria de a vedea linga tine un sufletel mic, sanatos si frumos care iti apartine si in jurul caruia te invarti ca in jurul unui soare, compenseaza celelalte neajunsuri.
:k?ra:

Ultima oara a fost editat de carra_verona (2008-08-13 17:11:41)

fertility

#663 2008-08-13 18:05:21

_alexa_
Hero member

eu in toata activitatea ce-l priveste pe bebe ma bazam pe ajutorul bunicii mele, pentru ca eu sa ma pot intoarce la munca dupa 6 luni, ceva de genu, sau cand termin de alaptat... sad sa ma pot descurca cu banii

#664 2008-08-13 19:46:45

daliana
Hero member

carra_verona a scris:

si eu sunt convinsa ca nu se creste usor.
sincer, eu nu cred ca ma pot descurca cu mai mult de 1 copil.
deocamdata nu il am nici pe ala, dar clar nu e usor.
vad in stanga si in dreapta la cei care au, si care mai sunt ajutati de parinti.
eu am parintii departe de mine si in mod clar o sa imi fie mai greu.
si prietenul e genul destul de comod.
imi dau seama ca e o viitoare responsabilitate destul de mare, dar si asa, viata parca e goala - doar eu si el tot timpul.

aveam niste colege la birou care cand ma vedeau obosita ma intrebau de ce ma simt asa, ca ce fac cand ajung acasa! ele nemaritate fiind si fara copil, pai ce, eu ma asezam ca ele pe canapea la tv sau sa citesc o carte?????? ia copilul de la gradi, pune-i masa, spala-l, joaca-te cu el, eventual sa merg in parc, cumparaturi, etc, dupa ce o culc dupa povestea de seara, pe la 10, hai sa ma ocup si de mine, dus, etc si ele aveau nesimtirea sa ma ia la rost ca de ce sunt obosita....si mai si erau invidioase ca mai apucam o sala
tin minte cand am iesit din maternitate cu copilul si am ajuns acasa ma uitam cand la sot, cand la copil si i-am pus intrebarea: si acum ce facem?!ko
instinctul ne-a ajutat sa depasim momentul, nimeni nu ne-a aratat sau spus cum sse creste un copil

Ultima oara a fost editat de daliana (2008-08-13 19:47:44)

#665 2008-08-13 20:37:58

_alexa_
Hero member

daliana a scris:

tin minte cand am iesit din maternitate cu copilul si am ajuns acasa ma uitam cand la sot, cand la copil si i-am pus intrebarea: si acum ce facem?!ko

rotfl rotfl2

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.