homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici-36

#666 2008-08-14 10:47:17

bobita
Hero member
De la: Craiova
Inregistrat: 2007-04-27

Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici

pentru starile de lesin ce as putea sa fac? mi se face subit rau,incep sa transpir,parca nu am  aer si ma simt foarte slabita.poate fi si de la calciu?

mandra si fericita posesoare a unei  burtici cu ochi bebe Doamne ajuta!

#667 2008-08-14 10:59:57

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

tensiunea ti-ai luat-o?

mami de minuni hjarta

#668 2008-08-14 12:17:52

monika27
Full member
Inregistrat: 2007-07-07

eu_vreau a scris:

carra nu e chiar asa. eu nu am vrut sa ma ajute nimeni...decat sotu' smile insa el nu poate pt ca lucreaza in bucuresti. de dimineata pana dimineata, de luni pana vineri, sunt numai eu si baby big_smile si e taaare bine.  sincer! nu e asa de greu cum pare. facem nani, papam, ne jucam si o luam de la capat. seara baita, papa si nani. si dimineata la 8-9 plimbare; la fel si seara dupa 6. daca ai un program - pe care by the way ti-l face baby oricum, totul merge f bine. evident ca mai poti avea surprize...sa fie mai chiraita azi, sa nu doarma chiar dupa fiecare biberon maine...asa si? ce ai de facut? stai cu bebe big_smile lumea ma intreaba de ce o tin numai in brate? da' cand sa o tin? cand o face 18 ani? e tare frumos hjarta

si eu ma descurc singurica de dimineata pana vine sotu de la servici si este foarte bine asa...nici pt. mine nu e greu, poate si pentru faptul ca este un copil dorit si iubit de ambii parinti. un copil nu plange degeaba (cel putin cand este mic) plange pt. ca il doare sau deranjeaza ceva si daca pe el il alina faptul ca este luat in brate il tinem in brate smile. consider ca este o greseala foarte mare sa lasi copilul sa planga in patut ca sa nu devina "rasfatat". si asa cum noi avem zile mai bune si zile mai putin bune asa sunt si bebelusii nu au un program tocmai fix pe care sa te bazezi.

offtopic mergi la plimbare cu alexandra cand ea doarme sau e treaza?

Pentru a realiza lucruri mari trebuie sa si visam, nu numai sa facem; trebuie sa si credem, nu numai sa planuim. puss

#669 2008-08-14 12:38:27

bobita
Hero member

eu_vreau a scris:

tensiunea ti-ai luat-o?

acum vreo 2 saptamani,era 10 cu ceva

#670 2008-08-14 13:20:14

SoareleMeu
Hero member
Inregistrat: 2007-11-16

Cu cat bebelusul este luat mai repede in brate cu atat va fi mai usor de oprit din plans si nu va plange pe viitor .. Un bebelusl trebuie luat in brate, trebuie sa vorbesti cu el .. nu plange degeaba ( cum a spus si monik.) nu exista alintat la nou nascuti.

Publicitate

loading...

#671 2008-08-14 13:44:16

o'hara
Platinum member

bobita a scris:

eu_vreau a scris:

tensiunea ti-ai luat-o?

acum vreo 2 saptamani,era 10 cu ceva

azi doamna ca azi ti-e rau nu acu 2 saptamani tongue

monika27 a scris:

eu_vreau a scris:

carra nu e chiar asa. eu nu am vrut sa ma ajute nimeni...decat sotu' smile insa el nu poate pt ca lucreaza in bucuresti. de dimineata pana dimineata, de luni pana vineri, sunt numai eu si baby big_smile si e taaare bine.  sincer! nu e asa de greu cum pare. facem nani, papam, ne jucam si o luam de la capat. seara baita, papa si nani. si dimineata la 8-9 plimbare; la fel si seara dupa 6. daca ai un program - pe care by the way ti-l face baby oricum, totul merge f bine. evident ca mai poti avea surprize...sa fie mai chiraita azi, sa nu doarma chiar dupa fiecare biberon maine...asa si? ce ai de facut? stai cu bebe big_smile lumea ma intreaba de ce o tin numai in brate? da' cand sa o tin? cand o face 18 ani? e tare frumos hjarta

si eu ma descurc singurica de dimineata pana vine sotu de la servici si este foarte bine asa...nici pt. mine nu e greu, poate si pentru faptul ca este un copil dorit si iubit de ambii parinti. un copil nu plange degeaba (cel putin cand este mic) plange pt. ca il doare sau deranjeaza ceva si daca pe el il alina faptul ca este luat in brate il tinem in brate smile. consider ca este o greseala foarte mare sa lasi copilul sa planga in patut ca sa nu devina "rasfatat". si asa cum noi avem zile mai bune si zile mai putin bune asa sunt si bebelusii nu au un program tocmai fix pe care sa te bazezi.

offtopic mergi la plimbare cu alexandra cand ea doarme sau e treaza?

pai cand coboram e treaza da cum da cu nasu de aer adoarme. se mai trezeste pe traseu si se uita la jucarie sau la frunze, mai nou cantam si ea rade cu gura pana la urechi. cand e si tati acasa mergem in copou si prindem si o masa in botanica

mami de minuni hjarta

#672 2008-08-14 13:45:55

daliana
Hero member
Inregistrat: 2007-07-02

bobita a scris:

pentru starile de lesin ce as putea sa fac? mi se face subit rau,incep sa transpir,parca nu am  aer si ma simt foarte slabita.poate fi si de la calciu?

printr-o stare similara am trecut si eu si am vb cu o prietena pentru ca dr mi-a dat sa iau fier si mi-e frica de fierul in sine, stiu ca m-am simtit rau mai demult de la el si atunci am zis  sa incep prenatalul care are doza optima de fier, calciu si magneziu.
SoareleMeu a scris:
Cu cat bebelusul este luat mai repede in brate cu atat va fi mai usor de oprit din plans si nu va plange pe viitor .. Un bebelusl trebuie luat in brate, trebuie sa vorbesti cu el .. nu plange degeaba ( cum a spus si monik.) nu exista alintat la nou nascuti.

cam la o luna dupa ce s-a nascut fata mea, intr-zi, a inceput sa planga de rupea, vreo doua ore a tinut, am incercat totul, nimic, l-am sunat pe sotul meu disperata, a venit acasa si s-a linistit.......vroia la tati...

--------------------------------------------------------------------------------
There are two things in life: you have to die and you have to live until you die.

Ultima oara a fost editat de daliana (2008-08-14 19:20:28)

There are two things in life: you have to die and you have to live until you die.
mamica de doua fete cucuiete

#673 2008-08-14 14:43:03

_alexa_
Hero member
De la: ghinioane mi se trage!!
Inregistrat: 2008-03-20

asta stiu si eu de la mai multe mamici, ca bebelusii se rasfata foarte usor, si urla si fac scandal urat doar daca vor in brate.
mie mami mi-a povestit ca ma tinea in brate mereu. orice facea era in brate cu mine, si cand am crescut si nu o mai tineau putearile sa ma care peste tot, cum ma lasa in patut incepeam sa urlu grav de tot big_smile

Too often we lose sight of life's simple pleasures. Remember, when someone annoys you it takes 42 muscles to make your face frown, BUT, it only takes 4 muscles to extend your arm and bitch-slap that mother @#?*&! upside the head...

#674 2008-08-14 14:52:07

o'hara
Platinum member

asta dupa 3 luni cand se dezmeticesc si ei...da in primele 3 luni nu sunt inca smecheri wink

oricum...sa va vad io cum o sa stati ca , na, va santajeaza, cand plange big_smile

mami de minuni hjarta

#675 2008-08-14 14:53:34

bobita
Hero member

multumesc,daliana,ca ti-ai facut timp pt mine

#676 2008-08-14 14:53:54

_alexa_
Hero member

am citit ca este foarte bine sa asculti muzica mereu. Ce te relaxeaza pe tine acum, il relaxeaza si pe el big_smile si ca dupa nastere poate ajuta muzica ascultata in sarcina. asa o fi? big_smile ca eu ascult muzica mereu lol

Too often we lose sight of life's simple pleasures. Remember, when someone annoys you it takes 42 muscles to make your face frown, BUT, it only takes 4 muscles to extend your arm and bitch-slap that mother @#?*&! upside the head...

#677 2008-08-14 14:54:53

SoareleMeu
Hero member
Inregistrat: 2007-11-16

daliana a scris:

cam la o luna dupa ce s-a nascut fata mea, intr-zi, a inceput sa planga de rupea, vreo doua ore a tinut, am incercat totul, nimic, l-am sunat pe sotul meu disperata, a venit acasa si s-a linistit.......vroia la tati...

--------------------------------------------------------------------------------

si eu am observat ca bebelul se simte mult mai bine in brate la sotul meu ..adoarme imediat .. Pe mine ma studiaza 30 de min inainte sa inchida ochii .. si mai suge si cate o ora la san .. ma simt ca o masina de hranit, schimbat pampersi, etc :f?rbryllad:

#678 2008-08-14 14:57:38

_alexa_
Hero member

rotfl

#679 2008-08-14 15:21:29

carra_verona
Insomniac member
Inregistrat: 2008-01-30

rotfl funny funny funny

din 2010 fericita mamica de puiuta
fertility

#680 2008-08-14 15:51:53

rh
Hero member
Inregistrat: 2007-01-11

bobita a scris:

exact asa patesc si eu uneori sad de la tensiune ii, eu vad ca o am acum, in sarcina, oscilanta. inainte eram doar hipotensiva neutral
cind trec prinj din astea, incerc sa nu ma panichez ft rau, caut rapid un loc sa stau jos, desi nici nu mai vad in momentele alea, mi se intuneca vederea si cer apa, daca nu am la mine, sa beau si sa ma stropesc pe fata. ultima oara am patit asa in piata, stind la coada la un chiosc. cred ca am speriat-o pe vinzatoare ca mi-o dat super repede o cana cu apa si mi-o aratat unde sa stau jos, probabil ca eram si super palida. ai grija, si cind vezi ca te apuca, incearca sa faci ce am zis mai sus, poate are efect si la tine puss

#681 2008-08-18 12:54:28

bobita
Hero member

am fost ieri la gratar,dar nu am avut pe ce sa stau bine,am stat in picioare si pe un scaun foarte jos,azi ma cam doare spatele,si daca apas pe burta,ma inteapa putin. am mancat si mult,si ma gandesc ca poate sunt balonata. sunt astea contractii?

#682 2008-08-18 13:12:07

o'hara
Platinum member

nu te mai apasa pe burta...

cand ai contractii simti cum se intareste burta si doare ca la menstra.

mami de minuni hjarta

#683 2008-08-18 13:38:40

bobita
Hero member

multumesc mult de raspuns,pupici

#684 2008-08-18 16:03:18

_alexa_
Hero member

sunt curioasa si vad ca pe net n-am gasit nimic...
ce ar fi putut pati bebe atunci cand eu am depasit 40 de grade din cauza unei infectii la rinichi? sau amandoi...
medicii m-au asigurat ca bebe n-are nimic, sa stau linistita etc..., dar parca nu-mi gasesc linistea. Ce ar fi putut sa pateasca?

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.