|
Nu esti logat.
Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici-36#666 2008-08-14 10:47:17
Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamicipentru starile de lesin ce as putea sa fac? mi se face subit rau,incep sa transpir,parca nu am aer si ma simt foarte slabita.poate fi si de la calciu? mandra si fericita posesoare a unei burtici cu ochi Doamne ajuta! Offline #667 2008-08-14 10:59:57
Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamicitensiunea ti-ai luat-o? mami de minuni Offline #668 2008-08-14 12:17:52
Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici
si eu ma descurc singurica de dimineata pana vine sotu de la servici si este foarte bine asa...nici pt. mine nu e greu, poate si pentru faptul ca este un copil dorit si iubit de ambii parinti. un copil nu plange degeaba (cel putin cand este mic) plange pt. ca il doare sau deranjeaza ceva si daca pe el il alina faptul ca este luat in brate il tinem in brate . consider ca este o greseala foarte mare sa lasi copilul sa planga in patut ca sa nu devina "rasfatat". si asa cum noi avem zile mai bune si zile mai putin bune asa sunt si bebelusii nu au un program tocmai fix pe care sa te bazezi. Pentru a realiza lucruri mari trebuie sa si visam, nu numai sa facem; trebuie sa si credem, nu numai sa planuim. Offline #669 2008-08-14 12:38:27
acum vreo 2 saptamani,era 10 cu ceva mandra si fericita posesoare a unei burtici cu ochi Doamne ajuta! Offline #670 2008-08-14 13:20:14
Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamiciCu cat bebelusul este luat mai repede in brate cu atat va fi mai usor de oprit din plans si nu va plange pe viitor .. Un bebelusl trebuie luat in brate, trebuie sa vorbesti cu el .. nu plange degeaba ( cum a spus si monik.) nu exista alintat la nou nascuti. Offline Publicitateloading...
#671 2008-08-14 13:44:16
azi doamna ca azi ti-e rau nu acu 2 saptamani
pai cand coboram e treaza da cum da cu nasu de aer adoarme. se mai trezeste pe traseu si se uita la jucarie sau la frunze, mai nou cantam si ea rade cu gura pana la urechi. cand e si tati acasa mergem in copou si prindem si o masa in botanica mami de minuni Offline #672 2008-08-14 13:45:55
printr-o stare similara am trecut si eu si am vb cu o prietena pentru ca dr mi-a dat sa iau fier si mi-e frica de fierul in sine, stiu ca m-am simtit rau mai demult de la el si atunci am zis sa incep prenatalul care are doza optima de fier, calciu si magneziu. Ultima oara a fost editat de daliana (2008-08-14 19:20:28) There are two things in life: you have to die and you have to live until you die. mamica de doua fete cucuiete Offline #673 2008-08-14 14:43:03
Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamiciasta stiu si eu de la mai multe mamici, ca bebelusii se rasfata foarte usor, si urla si fac scandal urat doar daca vor in brate. Too often we lose sight of life's simple pleasures. Remember, when someone annoys you it takes 42 muscles to make your face frown, BUT, it only takes 4 muscles to extend your arm and bitch-slap that mother @#?*&! upside the head... Offline #674 2008-08-14 14:52:07
Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamiciasta dupa 3 luni cand se dezmeticesc si ei...da in primele 3 luni nu sunt inca smecheri mami de minuni Offline #675 2008-08-14 14:53:34
Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamicimultumesc,daliana,ca ti-ai facut timp pt mine mandra si fericita posesoare a unei burtici cu ochi Doamne ajuta! Offline #676 2008-08-14 14:53:54
Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamiciam citit ca este foarte bine sa asculti muzica mereu. Ce te relaxeaza pe tine acum, il relaxeaza si pe el si ca dupa nastere poate ajuta muzica ascultata in sarcina. asa o fi? ca eu ascult muzica mereu Too often we lose sight of life's simple pleasures. Remember, when someone annoys you it takes 42 muscles to make your face frown, BUT, it only takes 4 muscles to extend your arm and bitch-slap that mother @#?*&! upside the head... Offline #677 2008-08-14 14:54:53
si eu am observat ca bebelul se simte mult mai bine in brate la sotul meu ..adoarme imediat .. Pe mine ma studiaza 30 de min inainte sa inchida ochii .. si mai suge si cate o ora la san .. ma simt ca o masina de hranit, schimbat pampersi, etc :f?rbryllad: Offline #678 2008-08-14 14:57:38
Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamiciToo often we lose sight of life's simple pleasures. Remember, when someone annoys you it takes 42 muscles to make your face frown, BUT, it only takes 4 muscles to extend your arm and bitch-slap that mother @#?*&! upside the head... Offline #679 2008-08-14 15:21:29
Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamicifunny funny funny Offline #680 2008-08-14 15:51:53
exact asa patesc si eu uneori de la tensiune ii, eu vad ca o am acum, in sarcina, oscilanta. inainte eram doar hipotensiva Offline #681 2008-08-18 12:54:28
Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamiciam fost ieri la gratar,dar nu am avut pe ce sa stau bine,am stat in picioare si pe un scaun foarte jos,azi ma cam doare spatele,si daca apas pe burta,ma inteapa putin. am mancat si mult,si ma gandesc ca poate sunt balonata. sunt astea contractii? mandra si fericita posesoare a unei burtici cu ochi Doamne ajuta! Offline #682 2008-08-18 13:12:07
Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamicinu te mai apasa pe burta... mami de minuni Offline #683 2008-08-18 13:38:40
Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamicimultumesc mult de raspuns,pupici mandra si fericita posesoare a unei burtici cu ochi Doamne ajuta! Offline #684 2008-08-18 16:03:18
Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamicisunt curioasa si vad ca pe net n-am gasit nimic... Too often we lose sight of life's simple pleasures. Remember, when someone annoys you it takes 42 muscles to make your face frown, BUT, it only takes 4 muscles to extend your arm and bitch-slap that mother @#?*&! upside the head... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|