homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici-79

#1483 2008-11-27 11:38:05

daliana
Hero member
Inregistrat: 2007-07-02

Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici

am diclofenac acasa si mi-am mai dat, dar putin pt ca nu e recomandat in sarcina

There are two things in life: you have to die and you have to live until you die.
mamica de doua fete cucuiete

#1484 2008-11-27 11:56:07

lauraura
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-11-10

asa este dar macar daca mai alina un pic durerea e ok, cica in primele 6 luni nu afecteaza asa am citit pe un prospect

#1485 2008-11-27 11:58:58

camitiv
New member
Inregistrat: 2008-11-24

cat de greu se pastreaza o sarcina si ce repercusiuni sunt daca rh-uleste diferit la parinti?

#1486 2008-11-27 12:18:09

lauraura
Full member

camitiv a scris:

cat de greu se pastreaza o sarcina si ce repercusiuni sunt daca rh-uleste diferit la parinti?

depinde de tine, de organism , in general nu se pastreaza greu, se pot lua si pastile, de ex eu am luat Utrogestan, la recomandarea medicului,rh daca este diferit dse fac anticorpi in timpul sarcinii

#1487 2008-11-27 12:39:12

sunshine16
Banat
Inregistrat: 2008-09-01
Site

Multumesc fetelor! Creste bebe, doctora ne asteapta in decembrie, abia astept sa vad cum arata in decembrie. Am grija de mine si dorm mult, ma simt tare obosita.
Rh, eu de la doctora mea stiu ca nu e bine sa te ursi pe masa aia in primul trimestru. Am zis si eu ce am invatat, acum nu stiu daca e bine sau rau dar am zis sa va sic si voua.

True sophistication lies in simplicity!

www.bubulinagospodina.com

Publicitate

loading...

#1488 2008-11-27 13:06:38

cocoleta
Hero member
Inregistrat: 2006-11-02

fetele pana la ce saptamana se mai face ecograf?

#1489 2008-11-27 13:18:49

samy
Hero member
Inregistrat: 2007-10-30

daliana a scris:

am diclofenac acasa si mi-am mai dat, dar putin pt ca nu e recomandat in sarcina

eu am folosit ruscoven gel, era pt durerea de gambe, dar l-am folosit si pt spate ca la fel il simtem terminat si a functionat smile

cocoleta a scris:

cocoleta, eu am facut si la 32 de spatamani sa vada pozitia lui bebe,  cand se masoara iar toate organele, oasele, e o morfo, ca ecografia de la 32. daca nasti natural, si stiu ca nu e cazul la tine, se face si inainte ca sa vad inca o data pozitia copilului. sanatate! :k?ra:

Ultima oara a fost editat de samy (2008-11-27 13:21:18)

Mami de fetite:pisoi si pisoias! hjarta

#1490 2008-11-27 13:24:46

lauraura
Full member

cocoleta a scris:

eu am facut si la 38 saptamani,adevarat 2d la spital, deoarece dr meu de fiecare data can mergeam la consult facea si eco

#1491 2008-11-27 13:55:25

lucky777
Insomniac member
De la: Cluj-Napoca
Inregistrat: 2007-11-22

camitiv a scris:

am deschis chiar eu un subiect pe aceasta tema, rh-ul negativ
uite si un articol foarte util http://www.sarcina-nasterea.ro/despre-s … gativ.html

17.08.2010 Tudor Andrei smile
Doamne, iti multumesc pentru minune!

#1492 2008-11-27 15:41:44

daliana
Hero member

lauraura a scris:

asa este dar macar daca mai alina un pic durerea e ok, cica in primele 6 luni nu afecteaza asa am citit pe un prospect

sunt in luna a 8-a, am fost la pneumolog, cica nevralgie intercostala si sa iau paracetamol si diclofenac si comprese calde

There are two things in life: you have to die and you have to live until you die.

#1493 2008-11-27 16:35:15

elena-iulia
New member
Inregistrat: 2008-10-16

daliana ,scuze ca te intrab aici,tu ai facut amniocenteza pana la urma? dublul test la mine a iesit cu risc crescut de down si edwards,triplul test facut la iomc a iesit super bine dr genetician a spus ca nu e nevoie de amniocenteza.mai astept rezultatul de la medlife saptamana viitoare.

va pupic

#1494 2008-11-27 16:42:59

lauraura
Full member

elena-iulia a scris:

daliana ,scuze ca te intrab aici,tu ai facut amniocenteza pana la urma? dublul test la mine a iesit cu risc crescut de down si edwards,triplul test facut la iomc a iesit super bine dr genetician a spus ca nu e nevoie de amniocenteza.mai astept rezultatul de la medlife saptamana viitoare.

scuze ca te intreb dar ce este acela dublu test ca eu nu am auzit de el?

#1495 2008-11-27 16:44:22

cocoleta
Hero member
Inregistrat: 2006-11-02

samy a scris:

cocoleta, eu am facut si la 32 de spatamani sa vada pozitia lui bebe,  cand se masoara iar toate organele, oasele, e o morfo, ca ecografia de la 32. daca nasti natural, si stiu ca nu e cazul la tine, se face si inainte ca sa vad inca o data pozitia copilului. sanatate! :k?ra:

eu vreau sa nasc natural

va intrebam ca sa fiu pregatita sufleteste rodnar (nu stiu cum vreau eu sa nasc normal cand mie imi e rusine sa stau la control )

#1496 2008-11-27 16:50:06

SoareleMeu
Hero member
Inregistrat: 2007-11-16

cocoleta a scris:

samy a scris:

eu vreau sa nasc natural

va intrebam ca sa fiu pregatita sufleteste rodnar (nu stiu cum vreau eu sa nasc normal cand mie imi e rusine sa stau la control )

succes ! Imi doresc sa reusesti sa nasti natural. orice e mai bine decat "un zambet" in plus acolo jos big_smile ( asa numeste al meu taietura.

#1497 2008-11-27 21:50:39

lili pala
Sr. member
Inregistrat: 2007-06-17

love_t a scris:

Am grija de mine si dorm mult, ma simt tare obosita.
.

salut! sa inteleg ca deja s-a instalat starea aia naspa de oboseala? cate saptamani ai?6? de cand te simti obosita? eu am 4 sapt si 5 zile si ma simt plina de energie. in cate zile ma pot astepta la starea de oboseala?
dar cu greturile cum stai? au aparut? ca eu am un pitic cu asta...

Mami de Stefanici si Mirunica -pentru poze vizitati blogurile
http://stefanici.blogspot.com
http://emiruna.blogspot.com
59.7 kilograme afurisite! Hai inca - 3 kile !

#1498 2008-11-27 22:17:53

lauraura
Full member

cocoleta a scris:

samy a scris:

eu vreau sa nasc natural

o sa vezi ca in acele momente iti pierzi si rusine si tot, o sa vrei doar sa scapi si sa faci cunostiinta cu bebele tau, e cel mai frumos si pur moment.si parerea mea e ca taietura e taietura daca poti naste normal fa-o nu exita.Te refaci mai repede ,ai voie sa manaci orice din prima clipa ,mai putin alimentele care ii pot provoca colici la bebe in cazul in care alaptezi.la cezariana iti poti vedea bebele a2 zi pe cand la nasterea normala imediat.Eu la 3 ore dupa nastere am fost sa-l vad si sa alaptez.Asta e parerea mea bebe  tongue

#1499 2008-11-27 22:24:14

sunshine16
Banat
Inregistrat: 2008-09-01
Site

lili pala a scris:

love_t a scris:

Am grija de mine si dorm mult, ma simt tare obosita.
.

salut! sa inteleg ca deja s-a instalat starea aia naspa de oboseala? cate saptamani ai?6? de cand te simti obosita? eu am 4 sapt si 5 zile si ma simt plina de energie. in cate zile ma pot astepta la starea de oboseala?
dar cu greturile cum stai? au aparut? ca eu am un pitic cu asta...

Pai au aparut de cateva zile, eu am 5 saptamani si 2 zile, in curand or sa apara si la tine, dar nu neaparat... poate nu o sa ai nici o stare din asta nasoala. Greturile. au aparut si ele, dar nu f pronuntate, doar o usoara stare de greata am in special seara, dimineata nu am nimic.  big_smile

True sophistication lies in simplicity!

www.bubulinagospodina.com

#1500 2008-11-28 09:39:31

daliana
Hero member

elena-iulia a scris:

nici vorba sa fac amniocenteza, nu mi-am asumat acest risc, tinand cont ca mai am un copil perfect sanatos

#1501 2008-11-28 09:42:18

rh
Hero member
Inregistrat: 2007-01-11

lauraura a scris:

o sa vezi ca in acele momente iti pierzi si rusine si tot, o sa vrei doar sa scapi si sa faci cunostiinta cu bebele tau, e cel mai frumos si pur moment.si parerea mea e ca taietura e taietura daca poti naste normal fa-o nu exita.Te refaci mai repede ,ai voie sa manaci orice din prima clipa ,mai putin alimentele care ii pot provoca colici la bebe in cazul in care alaptezi.la cezariana iti poti vedea bebele a2 zi pe cand la nasterea normala imediat.Eu la 3 ore dupa nastere am fost sa-l vad si sa alaptez.Asta e parerea mea bebe  tongue

si la cezariana iti poti vedea bebele imediat....nu doar a 2-a zi!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.