homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici-80

#1502 2008-11-28 09:55:37

daliana
Hero member
Inregistrat: 2007-07-02

Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici

se poate vedea si imediat ce il scoate, daca nu se face anestezie generala

There are two things in life: you have to die and you have to live until you die.
mamica de doua fete cucuiete

#1503 2008-11-28 10:00:49

rh
Hero member
Inregistrat: 2007-01-11

bineinteles....ti-l poate pune pe piept chiar dupa ce il scoate  smile

#1504 2008-11-28 10:07:43

carra_verona
Insomniac member
Inregistrat: 2008-01-30

asa stiu si eu. il poti vedea imediat la cezariana.
goodluck

din 2010 fericita mamica de puiuta
fertility

#1505 2008-11-28 18:49:01

daliana
Hero member

fetelor, nu mai pot cu raceala asta, trag de nas de mor, am inceput sa tusesc, ma ustura in gat, am ochii rosii si mici, ma doare spatele, parca a inceput sa ma doara si in interiorul pieptului, se pare ca nici paracetamolul, nici diclofenacul, nici spirtul, nici lamaia, nici mierea sau ceaiurile nu ajuta, asta nu mai e nevralgie intercostala, o fi viroza, o fi pneumonie? eu nu mai suport, am luat deja 2 tratamente cu antibiotice pe parcursul sarcinii pt infectii urinare, inebunesc....

There are two things in life: you have to die and you have to live until you die.

#1506 2008-11-28 19:16:37

lauraura
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-11-10

rh a scris:

bineinteles....ti-l poate pune pe piept chiar dupa ce il scoate  smile

eu nu am spus ca nu iti da copilul deloc,  pentru alaptat nu te lasa dacat a 2 a zi , cel putin asa era la Elias unde am nascut eu

Ultima oara a fost editat de lauraura (2008-11-28 19:17:40)

Publicitate

loading...

#1507 2008-11-28 19:32:53

rh
Hero member

lauraura a scris:

......la cezariana iti poti vedea bebele a2 zi pe cand la nasterea normala imediat......

lauraura, te-am citat cind ai spus ca nu iti poti vedea bebelusul in cazul unei cezariene, numai a 2-a zi. era vorba de vazut, nu de alaptat...haide, te rog, nu le speriem pe cele care vor naste prin cezariana big_smile

#1508 2008-11-28 19:49:46

claudia78
Insomniac member
Inregistrat: 2008-01-05

eu am nascut prin cezariana,cu anestezie generala,imediat dupa ce m-am trezit mi s-a adus bebele in salon si mi l-au pus langa mine....n-am sa uit never !!!!!!!!! hjarta

#1509 2008-11-28 19:55:26

rh
Hero member

hjarta  hjarta  bebe

#1510 2008-11-28 20:29:43

lauraura
Full member
Inregistrat: 2008-11-10

rh a scris:

lauraura a scris:

......la cezariana iti poti vedea bebele a2 zi pe cand la nasterea normala imediat......

lauraura, te-am citat cind ai spus ca nu iti poti vedea bebelusul in cazul unei cezariene, numai a 2-a zi. era vorba de vazut, nu de alaptat...haide, te rog, nu le speriem pe cele care vor naste prin cezariana big_smile

Imi cer scuze nu m-am exprimat corect probabil cu un ochi eram in calculator si cu unul la Andrei, si nu m-am putut concentra la ceea ce scriu,acum am vazut si eu ce am afirmat si iti dau dreptate rh,de fapt ce conteaza cum nasti,important e sa fie sanatos bebita  wink , ca nasti natural sau prin cezariana sentimentul pe care il ai cand iti da copilul in brate nu poate fi descris , e ceva  unic. Sa ne traiasca sa fie sanatosi , sa putem sa le oferim tot ceea ce au nevoie ca de asta am ales sa aducem pe lume un sufletel drag care iti umple viata  de bucurie
Sincera sa fiu la un moment dat si eu am cerut cezariana dar ........nu vreau sa sperii pe nimeni.Toate fetele trebuie sa fie curajoase ca dupa le asteapta cea mai curata si pura fiinta ..... copilul lor bebic  bebe  majoreta
Sa aveti toate gravidutele o nastere usoara

#1511 2008-12-01 08:37:08

samy
Hero member
Inregistrat: 2007-10-30

mie mi-au pus bebita pe umar s-o pup imediat dupa ce au scos-o din burtica mea, decat au sapunit-o nitel si au infasat-o repejor, dar abia a doua zi ne-am cunoscut mai bine ca o noapte am stat la terapie intensiva si oricum nu eram in stare de nimik.

Mami de fetite:pisoi si pisoias! hjarta

#1512 2008-12-01 10:04:35

rh
Hero member

samy, imi poti spune cit de repde ti-ai revenit tu dupa cezariana? cit te-a tinut in spital? cind te-ai putut ridica din pat? cind ai putut-o tine pe Rebeca in brate,a dica s-o ridici?  :k?ra:

#1513 2008-12-01 13:36:09

samy
Hero member
Inregistrat: 2007-10-30

rh, eu am nascut luni la 14.15 si joi la ora aia eram deja acasa cu bebe, practic 3 nopti am stat la spital. pe rebeca mi-au adus-o marti dupa-amiaza (practica spitalului unde am nascut e sa te tina dupa cezariana la terapie intensiva) si am tinut-o foarte bine in brate . deci te rog sa nu te ingrtijorezi, iti revii f. repede. eu dupa 2 zile ma simteam deja bine. acuma fara sa ma apuc de carat, si alte nebunii. totusi e o operatie. dar ai incredere ca nu te mint doar ca sa te incurajez! eu am mai spus ca din pat m-am ridicat dupa aproape 20 de ore, o fi fost mai puternica anestezia mea, si intr-adevar e greut pana te ridici, eu din a patra incercare am reusit sa stau pe picioare fara sa ametesc, e destul de urata senzatia aia ca nu te poti tine pe picioare, recunosc, dar sa bei multa apa, pentru ca la anestezie te deshidratezi, eu am baut 3 litri in jumate de ora (bine bausem multa si inainte) si nici nu imi venea sa fac pp asa de deshidratata eram. dar te va ajuta cineva sa te ridici sa faci cativa pasi marunti, te mai odihnesti, iar cativa pasi, pana te simti stapana pe picioarele tale. si apoi n-o sa-ti vina sa crezi ca greul a trecut. te pup! si daca vrei sa iti mai spun si altceva intreaba-ma orice iti vine prin cap! pe cand esti programata?

Mami de fetite:pisoi si pisoias! hjarta

#1514 2008-12-01 14:17:37

rh
Hero member

multumesc din suflet draga samy!  n-ai idee cit m-ai linistit! puss vineri sint programata  smile acum alte intrebari  smile sonda in vezica ti s-o pus? cum se face exact? doare? anestezia cind ti-o face, doare? parca tot peridurala ti-o facut si tie. dar clisma ti s-o facut?  rodnar inainte de operatie o trebuit sa tii regim sau ceva? imi poti da ID-ul tau de mess te rog?  hmm

#1515 2008-12-01 14:51:04

daliana
Hero member

stiu ca la naturala se face clisma si iti pune sonda in vezica, la cezariana de ce??

#1516 2008-12-01 15:03:43

lili pala
Sr. member
Inregistrat: 2007-06-17

rh a scris:

multumesc din suflet draga samy!  n-ai idee cit m-ai linistit! puss vineri sint programata  smile acum alte intrebari  smile sonda in vezica ti s-o pus? cum se face exact? doare? anestezia cind ti-o face, doare? parca tot peridurala ti-o facut si tie. dar clisma ti s-o facut?  rodnar inainte de operatie o trebuit sa tii regim sau ceva? imi poti da ID-ul tau de mess te rog?  hmm

salut, hai sa-ti povestesc de cezariana mea - la prima sarcina....
mie mi-a pus sonda (mi-am cumparat eu una casa fiu sigura ca e sterila - am inteles ca multe mamici fac infectie urimara de la sonda...). deci, mi-am cumparat o sonda din farmacie si mi-a pus-o o asistenta cu 5 minute inainte de a cobora la blocul operator. cand iti pune sonda NU DOARE ABSOLUT DELOC - de fapt nu simti nimic.
nu mi-au facut clisma -clisma am facut parca a treia zi dupa operatie. nici aia nu pot sa zic ca e dureroasa-mai mult disconfortul psihic -faptul ca-ti baga furtunul ala in ... dos box
imi amintesc ca la cateva minute dupa clisma m-am tarait la baie...cred ca asta e cel mai naspa moment(simti ca faci pe tine -scuze).
in ceea ce priveste regimul - nu, nu trebuie sa tii regim -doar sa ai grija sa mananci un pic mai putin cu o zi inainte de operatie, masa de seara cat mai simpla iar in ziua operatie NIMIC, NICI MACAR APA!

eu asta-mi amintesc. NASTERE USOARA ITI DORESC! majoreta  majoreta  majoreta  si sper ca ti-am fost de folos!

Mami de Stefanici si Mirunica -pentru poze vizitati blogurile
http://stefanici.blogspot.com
http://emiruna.blogspot.com
59.7 kilograme afurisite! Hai inca - 3 kile !

#1517 2008-12-01 15:06:01

ttenzika
Sr. member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2008-05-21

rh a scris:

vai rh ce a trecut timpul smile,doamne ca am eu emotii smile ,darmai tu :k?ra:  :k?ra: ,da doamne sa fie bine rugaciune

majoreta cine urmeaza????Alexa????? majoreta

mamica de bebe Alecsandra  al9leacer

poze:bebe alecsandra
http://picasaweb.google.com/ttenzika/Po … 33rsae2QE#

#1518 2008-12-01 15:16:02

daliana
Hero member

alexa nu trebuia sa nasca??? nu a nascut??
cine mai naste in decembrie?
in ianuarie vad ca sunt intai eu si apoi ttenzica

#1519 2008-12-01 15:17:52

ttenzika
Sr. member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2008-05-21

eu stiu  ca alrxa e inaintea cu 2 sapt. smile

mamica de bebe Alecsandra  al9leacer

poze:bebe alecsandra
http://picasaweb.google.com/ttenzika/Po … 33rsae2QE#

#1520 2008-12-01 16:59:31

rh
Hero member

multumesc mult, fetelor  :k?ra:

lili pala a scris:

mie mi-a pus sonda (mi-am cumparat eu una casa fiu sigura ca e sterila - am inteles ca multe mamici fac infectie urimara de la sonda...). deci, mi-am cumparat o sonda din farmacie si mi-a pus-o o asistenta cu 5 minute inainte de a cobora la blocul operator. cand iti pune sonda NU DOARE ABSOLUT DELOC - de fapt nu simti nimic.
nu mi-au facut clisma -clisma am facut parca a treia zi dupa operatie. nici aia nu pot sa zic ca e dureroasa-mai mult disconfortul psihic -faptul ca-ti baga furtunul ala in ... dos box
imi amintesc ca la cateva minute dupa clisma m-am tarait la baie...cred ca asta e cel mai naspa moment(simti ca faci pe tine -scuze).
in ceea ce priveste regimul - nu, nu trebuie sa tii regim -doar sa ai grija sa mananci un pic mai putin cu o zi inainte de operatie, masa de seara cat mai simpla iar in ziua operatie NIMIC, NICI MACAR APA!

eu asta-mi amintesc. NASTERE USOARA ITI DORESC! majoreta  majoreta  majoreta  si sper ca ti-am fost de folos!

Doamne, cum sa faci infectie de la sonda???? cum sa nu fie sterila?  yikes  yikes  yikes  yikes  yikes  yikes de unde esti de sint asa de barbari, incit sa nu sterilizeze sondele, pt ca eu sincer nu am mai auzit asa ceva!? si acuma cit timp ai nascut? dar pe unde se baga sonda aia si cit se tine?

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.