|
Nu esti logat.
Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici-80#1502 2008-11-28 09:55:37
Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamicise poate vedea si imediat ce il scoate, daca nu se face anestezie generala There are two things in life: you have to die and you have to live until you die. mamica de doua fete cucuiete Offline #1503 2008-11-28 10:00:49
Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamicibineinteles....ti-l poate pune pe piept chiar dupa ce il scoate Offline #1504 2008-11-28 10:07:43
Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamiciasa stiu si eu. il poti vedea imediat la cezariana. Offline #1505 2008-11-28 18:49:01
Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamicifetelor, nu mai pot cu raceala asta, trag de nas de mor, am inceput sa tusesc, ma ustura in gat, am ochii rosii si mici, ma doare spatele, parca a inceput sa ma doara si in interiorul pieptului, se pare ca nici paracetamolul, nici diclofenacul, nici spirtul, nici lamaia, nici mierea sau ceaiurile nu ajuta, asta nu mai e nevralgie intercostala, o fi viroza, o fi pneumonie? eu nu mai suport, am luat deja 2 tratamente cu antibiotice pe parcursul sarcinii pt infectii urinare, inebunesc.... There are two things in life: you have to die and you have to live until you die. mamica de doua fete cucuiete Offline #1506 2008-11-28 19:16:37
Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici
eu nu am spus ca nu iti da copilul deloc, pentru alaptat nu te lasa dacat a 2 a zi , cel putin asa era la Elias unde am nascut eu Ultima oara a fost editat de lauraura (2008-11-28 19:17:40) Offline Publicitateloading...
#1507 2008-11-28 19:32:53
lauraura, te-am citat cind ai spus ca nu iti poti vedea bebelusul in cazul unei cezariene, numai a 2-a zi. era vorba de vazut, nu de alaptat...haide, te rog, nu le speriem pe cele care vor naste prin cezariana Offline #1508 2008-11-28 19:49:46
Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamicieu am nascut prin cezariana,cu anestezie generala,imediat dupa ce m-am trezit mi s-a adus bebele in salon si mi l-au pus langa mine....n-am sa uit never !!!!!!!!! Offline #1509 2008-11-28 19:55:26
Offline #1510 2008-11-28 20:29:43
Imi cer scuze nu m-am exprimat corect probabil cu un ochi eram in calculator si cu unul la Andrei, si nu m-am putut concentra la ceea ce scriu,acum am vazut si eu ce am afirmat si iti dau dreptate rh,de fapt ce conteaza cum nasti,important e sa fie sanatos bebita , ca nasti natural sau prin cezariana sentimentul pe care il ai cand iti da copilul in brate nu poate fi descris , e ceva unic. Sa ne traiasca sa fie sanatosi , sa putem sa le oferim tot ceea ce au nevoie ca de asta am ales sa aducem pe lume un sufletel drag care iti umple viata de bucurie Offline #1511 2008-12-01 08:37:08
Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamicimie mi-au pus bebita pe umar s-o pup imediat dupa ce au scos-o din burtica mea, decat au sapunit-o nitel si au infasat-o repejor, dar abia a doua zi ne-am cunoscut mai bine ca o noapte am stat la terapie intensiva si oricum nu eram in stare de nimik. Mami de fetite:pisoi si pisoias! Offline #1512 2008-12-01 10:04:35
Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamicisamy, imi poti spune cit de repde ti-ai revenit tu dupa cezariana? cit te-a tinut in spital? cind te-ai putut ridica din pat? cind ai putut-o tine pe Rebeca in brate,a dica s-o ridici? :k?ra: Offline #1513 2008-12-01 13:36:09
Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamicirh, eu am nascut luni la 14.15 si joi la ora aia eram deja acasa cu bebe, practic 3 nopti am stat la spital. pe rebeca mi-au adus-o marti dupa-amiaza (practica spitalului unde am nascut e sa te tina dupa cezariana la terapie intensiva) si am tinut-o foarte bine in brate . deci te rog sa nu te ingrtijorezi, iti revii f. repede. eu dupa 2 zile ma simteam deja bine. acuma fara sa ma apuc de carat, si alte nebunii. totusi e o operatie. dar ai incredere ca nu te mint doar ca sa te incurajez! eu am mai spus ca din pat m-am ridicat dupa aproape 20 de ore, o fi fost mai puternica anestezia mea, si intr-adevar e greut pana te ridici, eu din a patra incercare am reusit sa stau pe picioare fara sa ametesc, e destul de urata senzatia aia ca nu te poti tine pe picioare, recunosc, dar sa bei multa apa, pentru ca la anestezie te deshidratezi, eu am baut 3 litri in jumate de ora (bine bausem multa si inainte) si nici nu imi venea sa fac pp asa de deshidratata eram. dar te va ajuta cineva sa te ridici sa faci cativa pasi marunti, te mai odihnesti, iar cativa pasi, pana te simti stapana pe picioarele tale. si apoi n-o sa-ti vina sa crezi ca greul a trecut. te pup! si daca vrei sa iti mai spun si altceva intreaba-ma orice iti vine prin cap! pe cand esti programata? Mami de fetite:pisoi si pisoias! Offline #1514 2008-12-01 14:17:37
Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamicimultumesc din suflet draga samy! n-ai idee cit m-ai linistit! vineri sint programata acum alte intrebari sonda in vezica ti s-o pus? cum se face exact? doare? anestezia cind ti-o face, doare? parca tot peridurala ti-o facut si tie. dar clisma ti s-o facut? inainte de operatie o trebuit sa tii regim sau ceva? imi poti da ID-ul tau de mess te rog? Offline #1515 2008-12-01 14:51:04
Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamicistiu ca la naturala se face clisma si iti pune sonda in vezica, la cezariana de ce?? There are two things in life: you have to die and you have to live until you die. mamica de doua fete cucuiete Offline #1516 2008-12-01 15:03:43
salut, hai sa-ti povestesc de cezariana mea - la prima sarcina.... Mami de Stefanici si Mirunica -pentru poze vizitati blogurile http://stefanici.blogspot.com http://emiruna.blogspot.com 59.7 kilograme afurisite! Hai inca - 3 kile ! Offline #1517 2008-12-01 15:06:01
vai rh ce a trecut timpul ,doamne ca am eu emotii ,darmai tu :k?ra: :k?ra: ,da doamne sa fie bine Offline #1518 2008-12-01 15:16:02
Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamicialexa nu trebuia sa nasca??? nu a nascut?? There are two things in life: you have to die and you have to live until you die. mamica de doua fete cucuiete Offline #1519 2008-12-01 15:17:52
Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamicieu stiu ca alrxa e inaintea cu 2 sapt. Offline #1520 2008-12-01 16:59:31
Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamicimultumesc mult, fetelor :k?ra:
Doamne, cum sa faci infectie de la sonda???? cum sa nu fie sterila? de unde esti de sint asa de barbari, incit sa nu sterilizeze sondele, pt ca eu sincer nu am mai auzit asa ceva!? si acuma cit timp ai nascut? dar pe unde se baga sonda aia si cit se tine? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|