homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Pentru aspirantele la titlul de Mamica-37

#685 2008-11-11 14:37:28

sunshine16
Banat
Inregistrat: 2008-09-01
Site

Re: Pentru aspirantele la titlul de Mamica

Sa fi fost menstra peste sarcina? Dar a fost menstra normala, m-a tinut 6 zile... chiar nu stiu ce sa mai cred... O sa mai fac maine un test si apoi o sa fac o programare la doctor.
Eu am incercat 2 sau 3 luni cu calcule si nu a iesit nimic... doar stress  rotfl  Si luna asta am zis sa nu mai fac nici un calcul si a fost mai bine  applause
Gata, va parasesc  lol

Pokemon, trimit barza la tine  tummenupp

Ultima oara a fost editat de love_t (2008-11-11 14:38:18)

True sophistication lies in simplicity!

www.bubulinagospodina.com

#686 2008-11-11 14:45:45

Marla08
New member
Inregistrat: 2008-11-03

Buna fetelor,

Love_t mai bine fa-i un traseu si trimite-o pe la toate.
de cand o asteptam..  nocry

#687 2008-11-11 14:49:55

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

Da, da!
Multumesc! Ii pun paine cu zahar la geam ca sa nu se sperie!
O impartim cu toatele, ca are destula putere sa ne viziteze pe doritoare!
Eu v-am spus ca stiu ca simptomele mele sunt inchipuite, dar sper si eu! Dar de luna viitoare, ma pun pe alergat dupa "Doamna barza"!
Sanatoase sa fim, ca bebica o sa vina el cand ne asteptam mai putin!

Pese: deci, din postul meu reiese ca nu ma astept, si in corelatie cu ultima fraza.... Ahhh? Ce sa mai zic si eu acum big_smile

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#688 2008-11-11 15:18:38

sunshine16
Banat
Site

Fetelor, o trimit pe la toate, parca vad ca vine de Mos Craciun  lol   kram

#689 2008-11-11 15:22:48

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

Pai si noi cum ne dam seama daca a fost Barza sau Mosul? big_smile

Eu deja m-am gandit... luna trecut menstra a venit pe 22, luna asta ar veni cam pe 24, iar luna viitoare 25-26 ar fi zilele in care pot sa ma lupt cu un test!
Deci i-as face taticului cadoul chiar de Craciun...
Am innebunit! Eu ma gandesc cum sa ii spun si nici nu sunt graviduta... dar asa imi place mie, sa fie planificate toate! big_smile

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

Publicitate

loading...

#690 2008-11-11 16:12:22

carra_verona
Insomniac member
Inregistrat: 2008-01-30

love_t a scris:

Fetelor, o trimit pe la toate, parca vad ca vine de Mos Craciun  lol   kram

asa banui si eu ...
kram

din 2010 fericita mamica de puiuta
fertility

#691 2008-11-11 17:05:24

Ralu_White
Full member
Inregistrat: 2008-02-06

revin si eu inapoi la aspirante big_smile
am trecut prin 3 medici pana acuma..si simt deja ca o iau razna grater pe scurt 1 dr a spus ca a fost avort menstrual al 2lea dr sarcina extrauterina si al 3lea la fel ca primul doar ca acum am si ovare polichistice neutral .. asta e..luna asta nu a fost sa fie..nu e asa grav ca noi continuam sa incercam tongue  sexinpat
dar nu stiu ce sa fac..din cate am citit pe aici..se trateaza cu ac dar si tratamente naturiste. probl insa e ca eu am folosit ac inainte..si e normal sa-mi fi aparut ? oricum si doctorul asta a fost la fel de nepasator si nici nu mi-a zis ce fel de chisturi sunt sau cat de multe/mari. mi-a zis doar "reia ac" .
pe de o parte le-as relua daca as sti ca trec sigur pt ca imi e groaza sa iau iar maine oras cap coada si sa incerc 100 de medici si ecografi doar ca sa gasesc un tratament si sa pot sa fac si eu un bb... sad

Ultima oara a fost editat de Ralu_White (2008-11-11 17:06:23)

#692 2008-11-11 17:51:04

carra_verona
Insomniac member

gagiciliiiii, dar ce s-a intamplat luna asta???
toate viitoarele mamici au migrat inapoi la aspirante ....
a ramas doar love_t in cursa, se pare.

of of of ... se pare ca e greu bre, greu cu barza asta, f nehotarita luna asta ....
sper sa nu fie la fel si in decembrie si sa mai si raminem pe la 'viitoare mamici' cateva macar.
:k?ra: 
deci clar, trebuie declarata perioada de  sexinpat  MAXIIIIIM pe forum.
:k?ra:

Ultima oara a fost editat de carra_verona (2008-11-11 17:51:35)

fertility

#693 2008-11-11 17:58:19

passenger
Addicted member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-10-16

ralu_white, asta cred ca am avut si eu : avort menstrual.
dar cum e posibil, sa fi avut tu o extrauterina si sa fi disparut ? sa o fi absorbit corpul ? nu exista. daca aveai extrauterina trebuia chiuretaj si ai fi avut dureri foarte mari inainte. eu nu il cred ca dr. care a zis ca ai avut extrauterina.

fetele, eu cred ca declar  kapitulation  pentru luna asta. sunt in perioada fertila de ieri, dar am mici certuri cu al meu si numai de  sexinpat  nu imi arde.   sad oi fi si ovulat deja de nervi...  sad asta este.

#694 2008-11-11 18:45:49

Ralu_White
Full member

cati doctori..atatea pareri
passenger, recuperati voi si nu`ti  mai fa griji ca bb apare cand te astepti cel mai putin..
poate face mosu` o surpriza la toate big_smile majoreta

#695 2008-11-11 21:39:44

Crssy85
Hero member
Inregistrat: 2008-11-09
Site

Bravo, love_t! Felicitari si tine-ne la curent!
    Pass, lasa cearta... eu il cert pe al meu din toate tampeniilesi pe urma regret... dar ma autosugestionez si incerc sa fac sa fie bine... ca doar vrem sa fim parinti, nu? Hai maturizareeeeeeeeeeee!
    Va pup!

Fericita mamica de
Davidutz, din 19.11.2009
                si
Cezarel, din 29.10.2011

#696 2008-11-11 23:07:37

Juli
Hero member
Inregistrat: 2008-07-03

Mai Ralu si eu am ovare micropolichistice dupa ce am luat anticonceptionale ani la rand. Mi-au aparut dupe ce intrerupsesem pastilele. Acum nu mai iau nimic, pt ca nu am probleme cu hormonii, deci nu am acel sindrom.....asa ca de ce sa iau pastile din nou.
Mie o doctora mi-a zis ca cat timp le iau va fi bine cand nu le voi mai lua apar din nou......

Are mama un baiat tare frumusel - Razvan Andrei

#697 2008-11-12 09:06:53

Juli
Hero member
Inregistrat: 2008-07-03

Mai fetele, aseara mi-am facut si eu pt prima data test de ovulatie si ce credeti, prima linie vizibila a doua mai stearsa. Dupa cum arata la explicatii inseamna ca era pozitiv.
Care din voi ati mai facut? Sunt bune, dau rezultate concrete sau....?? De ce a doua linie e mai stearsa??
Aseara mi-am luat si primul ovul asa ca deocamdata sunt in pauza, si chiar daca nu luam nu puteam face nimic ca ma mananca si simt ca ma arde.........offfff

Are mama un baiat tare frumusel - Razvan Andrei

#698 2008-11-12 09:51:27

Ralu_White
Full member

Juli : la fel si eu..am luat o perioada buna ac si dupa ce le-am oprit mi-au aparut ca inainte nu aveam nimic..tu acum daca zici ca nu mai iei pastile..s-au absorbit chisturile ?

#699 2008-11-12 09:58:37

Marla08
New member

`Neata fetelor,

Am nevoie de niste pareri din partea voastra si va rog sa-mi spuneti ce parere aveti de dr. Marinescu de la Giulesti. Am programare ptr. un consult la el. E ceva ce ar trebui sa stiu?
Cat de bun e ca si medic? etc. hmm

#700 2008-11-12 10:55:52

adinagrig
Insomniac member
Inregistrat: 2008-06-05

Marla08 a scris:

`Neata fetelor,

Am nevoie de niste pareri din partea voastra si va rog sa-mi spuneti ce parere aveti de dr. Marinescu de la Giulesti. Am programare ptr. un consult la el. E ceva ce ar trebui sa stiu?

eu nu il stiu, dar nu e cumva cel cu care a nascut Andreea Marin?Eu merg tot la giulesti la Neagu Cristina, e doctor conferentiar, deocamdat e ok, am reusit sa ajung la ea , tot prin o pacienta, care e din alexandria si care are 2 copii nascuti cu doctorita, eu deocamdata am avut doar consultatii la ea, si acum o saptama cauterizarea la o rana pe col... o sa vad in continuare cum o sa se comporte.....stii care e problema la medicii ginecologii.... ca trebuie sa intrebi tu tot ce iti trece prin cap, ca ei din proprie initiativa nu prea iti zic...sau cel putin asa mi s-a intamplat mie, dar am mai auzit astfel de pareri.
Tu pt ce mergi la el? consult genaral? sau ai vreo problema anume?sau vrei si tu  bebic  care se lasa asteptat?

Ultima oara a fost editat de adinagrig (2008-11-12 10:56:51)

9 ani de copilarie ....

#701 2008-11-12 11:33:45

sunshine16
Banat
Site

Crssy Multumesc!  kram
Fetelor, am facut al doilea test azi de dimineata, si a iesit tot pozitiv.

#702 2008-11-12 11:43:00

carra_verona
Insomniac member

neatza love_t.
e claaaaar. mos craciun vine cu sacul plin anul asta wink
patfierbinte  majoreta  bis

fertility

#703 2008-11-12 12:10:30

Marla08
New member

adinagrig a scris:

Marla08 a scris:

`Neata fetelor,

eu nu il stiu, dar nu e cumva cel cu care a nascut Andreea Marin?Eu merg tot la giulesti la Neagu Cristina, e doctor conferentiar, deocamdat e ok, am reusit sa ajung la ea , tot prin o pacienta, care e din alexandria si care are 2 copii nascuti cu doctorita, eu deocamdata am avut doar consultatii la ea, si acum o saptama cauterizarea la o rana pe col... o sa vad in continuare cum o sa se comporte.....stii care e problema la medicii ginecologii.... ca trebuie sa intrebi tu tot ce iti trece prin cap, ca ei din proprie initiativa nu prea iti zic...sau cel putin asa mi s-a intamplat mie, dar am mai auzit astfel de pareri.
Tu pt ce mergi la el? consult genaral? sau ai vreo problema anume?sau vrei si tu  bebic  care se lasa asteptat?

Am reusit printr-o verisoara sa ma programez, da, ptr. un consult general-pb. mea e  bebic  care se lasa prea mult asteptat.
Nu stiu cu ce medic a nascut A.Marin

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.