homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Pentru aspirantele la titlul de Mamica-39

#723 2008-11-13 17:15:41

passenger
Addicted member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-10-16

Re: Pentru aspirantele la titlul de Mamica

Eu nu stiu ce sa zic, am reusit sa reprogramez pentru maine seara ( de fapt mami a reusit pt mine)  majoreta
Folicul, zici? exista folicul asa mare( 3 cm.)? da, sunt la ovulatie, vad mucusul si durerile specifice fiecarei perioade fertile.  sad 
Sper sa ma lamureasca maine un medic mai bun...

#724 2008-11-13 17:17:08

dymomo77
Full member
De la: Iasi
Inregistrat: 2008-05-23

Juli si eu am avut mari probleme cu candida in trecut dar din fericire din 2006 am scapat. Ai grija la lenjeria intima(sa fie din bumbac si nu tanga), la tampoane(cu unele aveam probleme), la antibiotice si mai ales dc ai inceput un tratament sa il faci pana la capat si tu si partenerul iar pana la o noua lama toate contactele sa fie protejate.

mami de bebe Dan Mihail -28.10.2009

#725 2008-11-13 17:37:28

Juli
Hero member
Inregistrat: 2008-07-03

Multumesc pt sfaturi Dymomo.
Nu port tanga, slipii sunt din bumbac, antibiotice nu am luat, tratamentele le-am urmat complet. Tampoane am avut numai externe de la always in general.
Dupa terminarea tratamentului medicul nu mi-a mai zis nimic de o noua lama. Dar nici nu am mai avut simptome. Probleme aparut de fiecare data la o luna de la terminarea tratamentului. Posibil si de la consumul de dulciuri (un corn pe zi, bucatele de ciocolata)?
Am incercat sa ma spal cu sapun de bebelusi ca am auzit ca ar fi mai bun.

Passenger, o doctora imi spunea ca foliculii de obicei sunt mai mari decat chisturile.... :f?rv?nad: acum nu stiu....Oricum multa bafta maine.  puss

Are mama un baiat tare frumusel - Razvan Andrei

#726 2008-11-13 18:02:36

passenger
Addicted member

Multumesc mult!
grater

#727 2008-11-14 09:58:56

fleurette
Hero member
Inregistrat: 2008-09-29

Juli a scris:

Am incercat sa ma spal cu sapun de bebelusi ca am auzit ca ar fi mai bun.

si eu tot cu sapun de bebe ma spal si nu mai am probl....dr gineco imi zicea ca daca fac mai mult de 3 ori pe an sa ma duc sa-mi fac analize de sange, ca poate fi din alta cauza ....in principal treb vazut de la ce faci, ca degeaba faci tratam daca nu se elimina cauza .... poate de data asta e ultim oara si nu mai ai nevoie de nici un tratam  goodluck

mamica de gemeni: Darius si Clarisa al9leacer

Publicitate

loading...

#728 2008-11-14 14:44:17

Juli
Hero member

Sper...cred ca am luat din nou de la sot, care nu si-a facut tratamentul complet si mi-a spus tocmai acum  box  punish

#729 2008-11-14 16:33:16

lucky777
Insomniac member
De la: Cluj-Napoca
Inregistrat: 2007-11-22

m-am intors si eu aici dupa o saptamana de peripetii. avort spontan, hemoragiile de dupa, etc.
azi m-am vazut cu al doilea medic ginecolog, care dupa un consult echo si un control ginecologic mi-a recomandat de urgenta antibiotic+antimicotic, antiinflamator, ergomet si control dupa 5 zile.  a fost o saptamana infernala pentru mine. sper sa se termine totul cu bine

17.08.2010 Tudor Andrei smile
Doamne, iti multumesc pentru minune!

#730 2008-11-14 16:35:01

carra_verona
Insomniac member
Inregistrat: 2008-01-30

offf lucky777 imi pare rau pentru suferinta ta si faptul ca a trebuit sa treci prin asa ceva.
sa te faci bine cat mai repede si sa vii inapoi cu vesti bune, sigure si stabile.
face_tree  majoreta

din 2010 fericita mamica de puiuta
fertility

#731 2008-11-14 16:41:54

lucky777
Insomniac member

nici acum nu-mi vine sa cred ca mi s-a intamplat mie si ca ma va afecta atat de mult. dar uite ca viata te pune la multe incercari...sper sa treaca si episodul asta cu bine.

astept unda verde din partea medicului si ma pun din nou pe treaba...

#732 2008-11-14 16:48:34

fleurette
Hero member
Inregistrat: 2008-09-29

imi pare f rau lucky777 ca a treb sa treci prin asa ceva, imi inchipui cat de greu iti este sa depasesti mom, dar noi suntem lg tine, sotul tau la fel si asa iti va fi mai usor....data viit cand o sa ramai gravida o sa fie sarcina pana la capat (9luni)...multa sanatate  kram si  goodluck in contininuare

mamica de gemeni: Darius si Clarisa al9leacer

#733 2008-11-14 16:51:38

lucky777
Insomniac member

multumesc mult

#734 2008-11-14 16:54:12

rh
Hero member
Inregistrat: 2007-01-11

lucky777 a scris:

m-am intors si eu aici dupa o saptamana de peripetii. avort spontan, hemoragiile de dupa, etc.
azi m-am vazut cu al doilea medic ginecolog, care dupa un consult echo si un control ginecologic mi-a recomandat de urgenta antibiotic+antimicotic, antiinflamator, ergomet si control dupa 5 zile.  a fost o saptamana infernala pentru mine. sper sa se termine totul cu bine

ma bucur ca ai mai consultat un dr, care vad ca ti-a dat tratament. sa-l urmezi neaparat si sa te repari si fizic si psihic cit de repede, iti doresc. intr-un final, va fi bine, vei vedea. ai incredere!  puss poate de aia ne pune Doamne, Doamne la incercari din astea nasoale, ca sa apreciem mai mult ce vine dupa smile

#735 2008-11-14 16:54:18

Juli
Hero member

Lucky multa sanatate si ai grija de tine. Te asteptam cu vesti bune. puss

Ce-o mai face Passenger? N-a dat nici un semn... :f?rbryllad:

#736 2008-11-14 17:06:02

lucky777
Insomniac member

multumesc mult fetelor
da, rh intr-adevar era nevoie de tratament. si crede-ma chiar am insistat pe tema asta si cu medicul cu care colaborasem initial. am fost in saptamana asta, la insistenta mea, chiar de doua ori la el la control ecografic si de fiecare data imi spunea ca sunt ok si ca pastram legatura....nervi, bani...distractie.
a trebuit sa astept o saptamana de la pierderea sarcinii, a trebuit sa pierd si o groaza de sange ca sa primesc intr-un final tratamentul care se impunea probabil de la inceput.
azi am avut surpriza sa constat ca un medic mai tanar, poate la inceputul carierei poate sa fie mult mai atent la nevoile pacientilor si sa dea dovada de mult mai mult profesionalism decat un medic...consacrat.

Ultima oara a fost editat de lucky777 (2008-11-14 17:07:36)

#737 2008-11-14 17:28:52

rh
Hero member
Inregistrat: 2007-01-11

exact la fel am patit si eu cu un dr renumit, consacrat, mare sef de sectie, profesor universitar, etc, etc, o mie de titluri care conteaza pt unii....un dr care cheama pacientele pe banda rulanta la cabinet, de trebuie sa astepti 2 ore ca sa intri la consultatie.....un dr care m-o tinut in sala de asteptare aproape 2 ore si eu tocmai suferisem avortul ala nenorocit de citeva zile si ma simteam ingrozitor de rau....un dr plicitisit, sictirit, rece, care te tinea maximum 2 minute la control, fara sa iti vb deloc....un dr la care am renuntat cind am ramas din nou insarcinata...am apelat si eu la un medic tinar, medic primar ginecolog si atit, fara toate celelate titluri big_smile un medic care e om in primul rind si care se ocupa de mine cum trebuie si care isi face meseria cum trebuie si isi da interes.

#738 2008-11-14 17:46:02

carra_verona
Insomniac member
Inregistrat: 2008-01-30

bine de stiut fetelor cu medicii astia smile
majoreta  face_tree

din 2010 fericita mamica de puiuta
fertility

#739 2008-11-14 20:40:35

lucky777
Insomniac member

rh, parca mi-l descrii pe medicul care "s-a ocupat" initial de mine. trebuia sa insist eu ca sa-mi dea minimul de informatii pentru ca dansul era mereu pe fuga. sunt furioasa
deci fetelor, inainte de a merge la "marele" conferentiar, profesor, etc, care oricum va fi mereu preocupat cu conferinte, lucrari, sesiuni si alte lucruri ganditi-va bine. nu neg pregatirea profesionala, experienta lor, dar pe de alta parte ma ingrozeste ideea ca nu sunt de gasit tocmai in situatiile de criza. normal, controalele periodice sunt programate, este ok, dar daca apare urgenta ce te faci?
cand am fost la urgente cu iminenta de avort, sau cand as fi avut nevoie de medicul meu in situatia cu hemoragiile...ia-l pe domnul conferentiar de unde nu-i...era plecat din tara la nu stiu ce conferinta. si am ajuns la el printr-o mare relatie...trageti voi concluziile

#740 2008-11-15 15:14:09

passenger
Addicted member

Juli a scris:

Aici sunt!  smoke2
Nu am dat niciun semn ieri, pt ca abia aseara la ora 7 am ajuns la medic.

Se pare ca acel chist "urias"  era de fapt crescut din cauza faptului ca am ovulat zilele acestea, acum s-a micsorat considerabil si nu reprezinta un pericol ( slava domnului, ca numai la bisturiu si taieturi ma gandeam  buga  )
Daaaar, cred ca am sa trec la protectie din nou, m-am speriat destul de tare ( auzi, sarcina pe ovar  :f?rbannad:  ) si nu renunt la ea pana nu imi fac toate analizele !
Ar mai fi o mica problema... acum 4 seri am "comis-o" neprotejat, si mi-e teama sa se fi prins, pentru ca mi s-a spus ca pana nu imi fac toate analizele, risc sa patesc la fel ( avort menstrual sau chiar o sarcina ectopica ) .
Offf, am parasit topicul mamicilor  sad  , acum parca vad ca plec si de la aspirante..

#741 2008-11-16 16:35:48

adinagrig
Insomniac member
Inregistrat: 2008-06-05

passenger a scris:

Juli a scris:

Aici sunt!  smoke2
Nu am dat niciun semn ieri, pt ca abia aseara la ora 7 am ajuns la medic.

Se pare ca acel chist "urias"  era de fapt crescut din cauza faptului ca am ovulat zilele acestea, acum s-a micsorat considerabil si nu reprezinta un pericol ( slava domnului, ca numai la bisturiu si taieturi ma gandeam  buga  )
Daaaar, cred ca am sa trec la protectie din nou, m-am speriat destul de tare ( auzi, sarcina pe ovar  :f?rbannad:  ) si nu renunt la ea pana nu imi fac toate analizele !
Ar mai fi o mica problema... acum 4 seri am "comis-o" neprotejat, si mi-e teama sa se fi prins, pentru ca mi s-a spus ca pana nu imi fac toate analizele, risc sa patesc la fel ( avort menstrual sau chiar o sarcina ectopica ) .
Offf, am parasit topicul mamicilor  sad  , acum parca vad ca plec si de la aspirante..

imi pare sincer rau ca se intampla chestia asta, dar ce sa-i faci, trebuie sa mergem inainte si sa luptamm si sa speram ca D-zeu ne vede si ne aude rugaciunile, in rest , iti urez multa bafta....In lata ordine de idei, eu merg in continuare la pansamnete pt rana , si ma rog sa fie ok, abia pe la 1/2 lunii decembrie ma mai vede doctorita, pana atunci doar asistenta, care ma panseaza.....sambaya seara am fost la petrecerea de 4 ani a nepotelei mele, si au fost o gramada de copii, si clovn, si parintii... si am cam oftat , dar asta e, ma gandesc ca poate odata o sa ajung si eu sa am o petrecere la copilul meu.......Doamne-Ajuta  la toate cere ne dorim un bebe.....

9 ani de copilarie ....

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.