|
Nu esti logat.
Pentru aspirantele la titlul de Mamica-40#742 2008-11-16 19:17:54
Re: Pentru aspirantele la titlul de Mamicabuna seara fetelor, am o probl in afara de ceea ce discutam noi aici, dar pe voi va cunosc si as vrea sa va cer parerea...am o probl cu sotul meu, nu-mi place cand bea pt ca se poarta altfel (nu ma intelegeti ca ma bate si-mi vb urat, dar e rece, are chef de cearta si sa stea la bauta cu "prietenii" lui)....in plus fumeaza destul de mult...avand in vedere ca vrem sa facem un bb i-am spus sa o lase ma usor cu bautura si tigarile, dar nici o schimbare...ma doare sa vad ca eu am grija de mine iau vitamine si mananc sanatos ca poate intr-o luna aflu ca sunt gravida, iar el nu face nimic...am renuntat si la spermograma tot pt el, pt ca sa-l menajez, sa nu-i fie jena...el zice ca-si doreste f mult un bb, dar nu vad efortul....oare sunt eu paranoica si ii cer prea mult? gresesc in gandire? voi cum vedeti probl asta? mamica de gemeni: Darius si Clarisa Offline #743 2008-11-16 19:30:08
Re: Pentru aspirantele la titlul de Mamica
La noi nu se mai fumeaza in acasa de cand am ramas gravida .. Nu am suportat fumul de tigara .. imi era cumplit de rau si a trebuit sa cedeze ca altfel . Sa nu mai spun ca isi cumpara mancare si manca in masina sau afara ca sa nu simt mirosul ... Saracul de el .. imi imaginam ca daca era altul nu ar fi facut atatea pentru mine. Deci va trebui sa se schimbe .. O sa ai nevoie de el ca de aer dupa ce vei naste. Macar sa iti pregateasca de mancare sau sa faca curatenie in casa ... doar nu o sa stea la baute cu prietenii. Ultima oara a fost editat de SoareleMeu (2008-11-16 19:30:36) Offline #744 2008-11-16 20:01:22
Re: Pentru aspirantele la titlul de Mamicamultum SoareleMeu, asa gandesc si eu (ca va treb sa renunte la multe)...poate totusi nu e mom acum sa fac un bb....nu am suportul de care am nevoie ....sper sa se schimbe intr-o buna zi mamica de gemeni: Darius si Clarisa Offline #745 2008-11-16 20:32:03
Re: Pentru aspirantele la titlul de Mamicafleurette, dar gandeste-te ca poate chiar un bb s-ar putea sa-l schimbe in bine. poate o sa devina mai responsabil si mai atent cu ce se intampla in jurul lui. incearca sa-l pregatesti cumva pentru asta. incearca sa-l atragi si sa-l implici in pregatirea ta de a deveni mamica. si inca ceva, nu mai tot amana, nu repeta te rog greseala mea. si eu tot timpul imi gaseam motive, scuze: nu e acum momentul, incercam poate la anul si uite asa am ajuns la 35 de ani. timpul trece incredibil de rapid si de multe ori in defavoarea noastra. Ultima oara a fost editat de lucky777 (2008-11-16 20:32:56) 17.08.2010 Tudor Andrei Doamne, iti multumesc pentru minune! Offline #746 2008-11-16 21:17:38Re: Pentru aspirantele la titlul de Mamica
Bine ai venit! Eu iau de vreo luna acid folic, adica de cand ne-am apucat de bebe, la recomandarea medicului; stai linistita, nu are contraindicatii... se ia o pastila pe zi. Succes! Fericita mamica de Davidutz, din 19.11.2009 si Cezarel, din 29.10.2011 Offline Publicitateloading...
#747 2008-11-16 21:44:30
Re: Pentru aspirantele la titlul de MamicaFleurette, si al meu fumeaza mult, consuma alcool ( cate-o bere, doua pe seara) si se intalneste cu "maimutoii" ( prietenii lui ) . Nu stiu ce sa iti spun, depinde cat de mult bea si cat de "rece" e cu tine dupa aceea, sau cum se manifesta el cand consuma alcool. Al meu nu bea mult, dar des ( aproape in fiecare seara la vreun film , cu precadere la meciuri :f?rbannad: ) si nu i se urca la cap aburii. Offline #748 2008-11-16 23:11:26
Re: Pentru aspirantele la titlul de Mamicaflurette, e cam nasol ce ne scrii tu, al meu nu iese cu prietenii la bauta, nu fumeaza, iar de luni nu mai pune alcool in gura , din cauza ca eu l-am restrictionat, pt ca ne dorim amandoi un bebe, uneori ii e greu, mereu imi zice ca ar bea si el o bere, dar ii spun ca nu se poate, saptamana care vine va fi ziua lui si mi-a zis ca nici atunci nu crede ca va bea....imi pare rau ca la tine situatia e altfel, dar daca discutati impreuna, expuneti pe tava toata situatia, atunci poate se rezolva, noi am disctutat inainte si asa am hoarat:,, adica daca vrei un bebe trebuie sa faci si tu sacrificii , nu numai eu, ,,,Cam asta e...bafta multa 9 ani de copilarie .... Offline #749 2008-11-17 00:20:22
Re: Pentru aspirantele la titlul de MamicaDe fumat nu se fumeaza in casa ! Nu mai vorbim de hainele care miros a fum de tigara ... este groaznic ca aceasta faptura, ingerul care vine din uterul steril sa fie inconjurata de mirosul de tigara ! In momentul cand o sa ii mirositi prima data pielea o sa va dati seama ce important este ca nimeni sa nu fumeze in casa! Mie nu mi se pare corect fara de bebelus passenger ... Ultima oara a fost editat de SoareleMeu (2008-11-17 00:23:54) Offline #750 2008-11-17 00:33:19
Re: Pentru aspirantele la titlul de Mamicadaca fumatul ar fi singurul lucru nociv pentru bebe, in conditiile in care nu se va naste intr-o lume de basm, ci in mediul plin de poluare in care traim, as interzice si eu fumatul in casa mea... Offline #751 2008-11-17 00:35:30
ai sa intelegi cand o sa ai copil .. pana atunci nu am pretentia si nici nu vreau sa iti dau lectii. Offline #752 2008-11-17 00:40:32
Re: Pentru aspirantele la titlul de Mamicamultumesc, daca am nevoie de "lectii", am unde sa caut ajutor. Offline #753 2008-11-17 00:42:14
asta incerc sa spun de cand sunt pe forum la toate mamele ... ele stiu mai bine tocmai pentru ca sunt mame .. si nu ma indoiesc ca si tu vei stii ceea ce e mai bine pentru copilul tau. Offline #754 2008-11-17 09:46:30
Re: Pentru aspirantele la titlul de MamicaFleurette, cat de des face sotul tau asa, ca daca bea zilnic, chiar daca e putin, mie una, nu mi se pare ok, indiferent daca te pregatesti sa faci copil sau nu. Are mama un baiat tare frumusel - Razvan Andrei Offline #755 2008-11-17 09:48:26
Re: Pentru aspirantele la titlul de Mamicafiecare reactionam diferit depinde de persoana...e normal sa aveti pareri diferite si eu am zis de multe ori ca nu as face ceva, dar pana la urma am facut....si eu zic acum (pt ca nu am bb) ca nu as interzice in casa sa se fumeze, pt ca am o casa destul de mare, dar cand voi avea un copil nu se stie cum o sa reactionez ...se poate sa am alta parere...nu am de unde sa stiu decat atunci cand voi fi pusa in fata faptului implinit mamica de gemeni: Darius si Clarisa Offline #756 2008-11-17 09:57:20
Re: Pentru aspirantele la titlul de Mamicacam rau cu bautura asta poate un copil sa il schimbe sau poate sa il indeparteze si din 2 ori pe luna sa ajunga sa bea de 2 ori pe saptamana. mai bine incearca sa vb cu el si sa vezi cat e de dispus sa renunte la obiceiurile lui. bafta Offline #757 2008-11-17 10:02:25
Re: Pentru aspirantele la titlul de MamicaBarbatii astia.... Are mama un baiat tare frumusel - Razvan Andrei Offline #758 2008-11-17 10:04:55
Re: Pentru aspirantele la titlul de Mamicael zice ca e dispus sa renunte....acum ramane de vazut in timp ce se va intampla Ultima oara a fost editat de fleurette (2008-11-17 10:06:30) mamica de gemeni: Darius si Clarisa Offline #759 2008-11-17 10:38:42
Re: Pentru aspirantele la titlul de MamicaBineinteles, trebuie sa puna si ei umarul, nu numai noi femeile. Are mama un baiat tare frumusel - Razvan Andrei Offline #760 2008-11-18 14:13:03
Re: Pentru aspirantele la titlul de Mamicafetelor, nu mai ziceti nimic? Juli, Fleurette?? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|