homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Pentru aspirantele la titlul de Mamica-38

#704 2008-11-12 12:12:33

Marla08
New member
Inregistrat: 2008-11-03

Re: Pentru aspirantele la titlul de Mamica

love_t a scris:

Crssy Multumesc!  kram
Fetelor, am facut al doilea test azi de dimineata, si a iesit tot pozitiv.

Felicitari Love_t  tummenupp  Ma bucur sincer ptr. tine.

#705 2008-11-12 12:14:02

mykutza
Moderator
De la: noi de acasica :X
Inregistrat: 2008-03-28

marla editeaza mesajele..k o sa iei warn

Sa nu te astepti sa te salut!

#706 2008-11-12 12:14:23

Juli
Hero member
Inregistrat: 2008-07-03

Ralu la mine nu s-au resorbit de la ultima ecografie de acum 2 luni. Daca in Iulie 2008 o doctora zicea ca sunt destul de marisori ca simtise unul la control la palpare si-mi dadea in continuare Diane cu toate ca stia ca vreau bebe. La ultima ecografie erau foarte marunti si multi, ca murele aratau....
Alta doctora mi-a zis ca e din cauza anticonceptionalelor luate pe termen lung, pana isi revine la normal organismul. Imi daduse dufaston, dar nu l-am luat ca m-am dus la alt medic la Medicover (Pandaru) care nu mi-a mai dat nimic si mi-a zis sa incerc.

A mai zis cineva pe aici ca s-a dus la Medicover. Vreau sa stiu si eu la ce doctor si ce parere a avut?

Love_t felicitari  majoreta

Are mama un baiat tare frumusel - Razvan Andrei

#707 2008-11-12 12:17:09

sunshine16
Banat
Inregistrat: 2008-09-01
Site

Va multumesc inca o data fetelor! applause  applause  majoreta  majoreta

True sophistication lies in simplicity!

www.bubulinagospodina.com

#708 2008-11-12 12:20:38

rh
Hero member
Inregistrat: 2007-01-11

Marla08, ai warn pt incalcarea regulii 8

Publicitate

loading...

#709 2008-11-12 13:15:28

Marla08
New member
Inregistrat: 2008-11-03

Scuze,  rugaciune

#710 2008-11-12 16:18:15

adinagrig
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-06-05

love_t felicitari din nou....cred ca te simti extraordinar.............eu cred ca o sa radiez, iar de sotul meu nu mai zic....

9 ani de copilarie ....

#711 2008-11-12 17:07:15

sunshine16
Banat
Site

Adina, va doresc la toate sa vi se intample cat mai curand. Nu pot descrie sentimentul dar este unul dintre cele mai frumoase. Cand am vazut testul nu mi-a venit sa cred. Sotul meu ma intreaba daca am pofte  rotfl

#712 2008-11-12 17:36:42

carra_verona
Insomniac member
Inregistrat: 2008-01-30

soooper  bis  bis  bis

din 2010 fericita mamica de puiuta
fertility

#713 2008-11-12 21:37:48

Crssy85
Hero member
Inregistrat: 2008-11-09
Site

Bravooooooooooooo, loooooooooooooveeee!! Ia zi-i lu' tanti barza si de mine, poate cine stie! Tine-ne la curent cu detaliile. applause  majoreta

Fericita mamica de
Davidutz, din 19.11.2009
                si
Cezarel, din 29.10.2011

#714 2008-11-12 23:15:11

cristaup
Full member
De la: timisoara
Inregistrat: 2008-10-29

Buna dragele mele. ma alatur voua, "aspirantele" pentru ca si eu sunt una. love_t felicitari pentru BB, sanatate maxima.
Impreuna cu sotul, am hotarat sa trecem la un alt stadiu al vietii, si anume sa incercam sa avem un bebel.Primele analize le-am facut, au iesit bine, asa ca luna acesta ne punem pe treaba. Mereu am incercat sa programam totul, mai putin acest lucre, dar am zis sa o luam de la capat, delicat si cu cap.As vrea sa va intreb, pe cele cu mai multa experienta, acidul folic, cand trebuie luat? sau alte medicamente, vitamine care ar mai trebuii luate.
bafta multa celor care 'lucreaza deja' majoreta  majoreta  Va pup.

rugaciune bebic

#715 2008-11-13 07:20:27

rh
Hero member
Inregistrat: 2007-01-11

bine ai venit la noi, cristaup! iti dorim sa ti se intimple cat mai repede minunea  smile ar fi foarte bine sa incepi inca de pe acum sa iei acid folic. acesta e bine sa se ia inainte cu 3 luni de a ramine insarcinata. cit despre vitamine, e de preferat sa discuti cu dr tau. spor la  sexinpat

#716 2008-11-13 13:19:55

fleurette
Hero member
Inregistrat: 2008-09-29

se pare ca am pierdut multe in zilele in care am lipsit (am fost in delegatie sad )...
passanger,juli,ralu_white = imi pare extrem de rau de vestile voastre, sincer ma doare sufletul pt ca stiu cat de mult va doreati, dar sa speram ca Dumnezeu o sa se indure de noi si primim un cadou frumos de sarbatori  majoreta
love_t = felicitari ...ura...vine vine calca totul in picioare  bebe ....sa fie intr-un ceas bun....tinem pumnii sa ai sarcina usoara  goodluck
cristina-up=bine ai venit la noi  kram
la mine nimic...nu inca...mai am inca 2 sapt pana sa-mi vina cm, oicum nu cred ca sunt gravida si nici nu vreau sa ma gandesc   hopsieu

Ultima oara a fost editat de fleurette (2008-11-13 13:21:41)

mamica de gemeni: Darius si Clarisa al9leacer

#717 2008-11-13 13:27:18

passenger
Addicted member
Inregistrat: 2008-10-16

Ooo, dar avortul meu menstrual nu este vestea cea mai rea, in ceea ce ma priveste.
Eu nu mai candidez la titlul de "mamica", va trebui sa iau anti-bebe - parerea unui medic.
Am sa merg, imediat ce reusesc sa ma programez, la alt medic, vreau totusi sa aud si alta parere.

Dar...  smile  va citesc in continuare, si va urez sa vi se implineasca visele acum, in preajma sarbatorii nasterii Domnului!  rugaciune

#718 2008-11-13 13:32:29

sunshine16
Banat
Site

Merci fetelor!  majoreta  majoreta
Inca nu am fost la doctor... cred eu ca e prea devreme... mie trebuia sa imi vina in jurul datei de 20... si eu am aflat inainte cu aprox 1 saptamana.
Saptamana viitoare o sa ma duc sigur, sun sa imi fac programare de pe acum. Parca nici nu am chef sa ies din casa. Dureri nu am, decat sanii sunt umflati si ma dor si dorm mult... asta nu stiu daca e de la sarcina sau asa, pur si simplu.
O sa va tin la curent. Va parasesc acum, va vizitez mai incolo  bis
Passenger, schimba medicul, ca multi dintre ei suntniste idioti  ko

#719 2008-11-13 14:35:47

Juli
Hero member

Passenger, vezi ca nu toti doctorii stiu sa se uite.
Eu mereu "aveam" rana pe col uterin dupa o doctora. Ciudat la cateva zile alt doctor zice ca nu am nimic, iar dupa 2 saptamani altul imi zice la fel, nu am nici o rana.
Bineinteles ca daca aveam rana trebuia colposcopie, eventual cauterizare, etc....deci bani....
Deasemenea pt ovare micropolichistice fara modificari hormonale fara a avea simptome, imi dadeam Diane cica un an, cu toate ca eu ii spusesem ca vroiam un bebe. Nici macar nu ma lasa sa incerc sa raman...din start pastile....deci alti bani si controale.
Chiar mi se spusese ca la cum arata ovarele meu exista probleme de sterilitate, nu de infertilitate (care se trateaza spre deosebire de sterilitate).
Dupa testul de ovulatie chiar ovulez, deci sterila nu sunt, doar ca ratez perioada aia buna...din cauza candidozei asteia....
Si dupa ce m-am gandit mult am ajuns la concluzia ca mai mereu eu nu aveam relatii atunci cand trebuia si probabil de-asta nu am ramas.

In concluzie vezi parerea mai multor doctori.

#720 2008-11-13 14:46:30

passenger
Addicted member
Inregistrat: 2008-10-16

juli, multumesc mult pentru sfat!  kram
Tocmai am facut o programare, am incercat la mai multe cabinete, dar aceasta a fost cea mai rapida - in 2 saptamani. O sa astept cuminte, pana atunci, am sa ma rog sa nu se intample ceva cu chistul asta, care, intr-o saptamana, si-a dublat dimensiunea.  sad
Ce fel si doctora asta, care ti-a spus aberatia aia... Doamne! Nu inteleg de ce au unii dintre ei diploma!  sad

#721 2008-11-13 16:01:45

fleurette
Hero member
Inregistrat: 2008-09-29

corect juli sunt dr si dr, nu toti sunt buni...eu am avut o per indelungata candida si nu reuseam sa ma tratez, pana am aj la dr la care sunt acum si sunt f multumita de el, e un dr bun (din punctul meu de ved)...mi-a dat tratam si am scapat smile

mamica de gemeni: Darius si Clarisa al9leacer

#722 2008-11-13 16:16:28

Juli
Hero member

De unde naiba iau eu mereu candida asta nu stiu...m-am saturat pana peste cap. Azi noapte m-am scarpinat involuntar, mi-a trecut mancarimea, dar m-am ales cu o usturime azi dimineata..... grater
Daca si dupa tratamentul, asta revine, iar ma duc la control, deja am constatat ca am programari din luna in luna la medic...parca as fi gravida  lol si am o pofta de dulciuri ..... drool

Passenger stai linistita, in asa timp scurt nu cred, plus ca nu esti sigura daca e chist sau nu, poate o fi un folicul....ca esti in perioada fertila nu?

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.