|
Nu esti logat.
Pentru aspirantele la titlul de Mamica-4#58 2008-08-29 17:17:45
Re: Pentru aspirantele la titlul de Mamicautrogestanu va declansa menstra daca nu e bebe si daca e bebe il va ajuta sa se fixeze mai bine mami de minuni Offline #59 2008-08-29 17:41:31
Re: Pentru aspirantele la titlul de MamicaExista varianta sa iau utrogestanul si sa nu-mi vina cm, sau vine oricum? E ultima intrebare, promit... Offline #60 2008-08-29 18:00:00
Re: Pentru aspirantele la titlul de Mamicapai asta si spuneam mai sus...nu vine desi iei utrogestan in cazul in care e bebe. si poti intreba tot ce vrei...nu e insa obligatoriu noi sa stim si raspunsul si atunci te trimitem la medic mami de minuni Offline #61 2008-08-29 18:08:07
Re: Pentru aspirantele la titlul de MamicaMa simt putin prost ca va pisez....dar sunt asa nerabdatoare sa fie bebe, de la asta mi se trage. Again mersi, mersi, mersi Offline #62 2008-08-29 18:37:58
Re: Pentru aspirantele la titlul de Mamicastim cum e cu nerabdarea...da' sa stii ca mai curand cand e cu rabdare vine bebe...o spun din experienta mami de minuni Offline Publicitateloading...
#63 2008-08-31 13:45:21
Re: Pentru aspirantele la titlul de Mamicaam si eu cateva nelamuriri....ne am hoatarat ca e momentul sa avem un bebe...asa ca am mers la doctor sa vad in ce stare ma aflu...am aflat ca am probleme cu tiroida, am facut tratament timp de 2 luni pt ca valoarea tsh sa ajunga la normal, am primit unda verde din partea endocrinologului, ar tre sa fac tratament pe viata, dr ginecolog si a dat si el acorul si ne am pus pe treaba...trebuie sa spun ca am facut 3 luni tratament cu duphaston pt reglarea menstruatiei care din acel moment si a modificat culoarea si cantitatea, mentruatia mea s a reglat doar pt 2 luni....pt ca deja e in intarziere.e f greu sa calculez perioada ovulatiei pt ca mie menstruatia imi vine f greu.adica, trebuia sa mi vina pe 1 august, iar ceva pete brun-roscate au aparut noaptea de 1-2, ziua de 2 a curs f putin, abia pe 3 a inceput sa curga ceva mai mult, dar oricum destul de putin....si s a terminat pe 5 -6 tot asa cu cateva picaturi f inchise la culoare. pt ca ne dorim sa se intample minunea, dr ginecolog ne a sfatuit sa avem contact sexual din ziua 10 pana in ziua 20, o zi da si una nu, am respectat cumva....am avut senzatia ca am mici dureri de sani, ceva greturi nejustificate, unele ameteli...am facut un test pe 22 august dar a iesit negativ. am asteptat mentruatia care trebuia sa apara pe 29 sau 30....dar inca nu , astazi e 31.... am mai facut u test azi dimineata si a iesit negativ....nu stiu ce sa mai cred....se poate intampla sa fiu totusi insarcinata? Offline #64 2008-08-31 16:24:08
Re: Pentru aspirantele la titlul de Mamicatestul se face la 1 saptamana de intarziere. rabdare mami de minuni Offline #65 2008-08-31 17:20:01
Re: Pentru aspirantele la titlul de MamicaQuestion.....am facut inca un test....si a iesit pozitiv.....poate sa fie influentat rezultatul de tratamentul cu utrogestan? sau pot sa ma bucur?..... Offline #66 2008-08-31 17:21:47
Re: Pentru aspirantele la titlul de Mamicaeu una zic ca poti sa te bucuri ! felicitari ! Offline #67 2008-08-31 17:23:12
Re: Pentru aspirantele la titlul de MamicaReally? Really? Imi vine sa sar pe pereti de fericire.....mai fac un test, 2, 3 sa ma asigur..... Offline #68 2008-08-31 17:25:51
Re: Pentru aspirantele la titlul de Mamicafelicitari mami de minuni Offline #69 2008-08-31 17:27:41
Re: Pentru aspirantele la titlul de MamicaMa simt coplesita de liniutele astea roz. Nu-mi puteam imagina ce feeling e.....Si doar vineri eram cu moralul la pamant ca nu stiu ce am...pfiu.... Offline #70 2008-08-31 18:06:54
Re: Pentru aspirantele la titlul de Mamica
felicitari sa Dea Dumnezeu sa fie sanatos!!!!!!!!!!!!!!!! Offline #71 2008-09-01 11:54:08
Re: Pentru aspirantele la titlul de Mamicasuper super super. Offline #72 2008-09-01 17:11:49
Re: Pentru aspirantele la titlul de MamicaVa multumesc frumos pentru urari, dar se pare ca a fost alarma falsa....Eu nu mai inteleg nimic: test facut ieri, pozitiv, test facut azi, negativ. Am fost la doctor, (alt doctor), mi-a facut o eco vag si citez: prezinti toate simptomele de sarcina (nu stiu ce sunt astea), dar nu-ti vad embrionul....si mi-a prescris acelasi utrogestan pe care il iau de 5 zile. Exista si cazuri ca testul sa aratae ceva gresit? (atunci cand a iesit poz)? Chiar nu mai inteleg...Alerg de la un doctor la altul si se pare ca nimeni nu e asa stresat ca mine de lipsa cm....Voi ce ma sfatuiti? In 5 zile de utrogestan trebuia sa-mi vina? Mai astept? Daca da, ce? Am deja 22 zile de intarziere a cm, ma simt balonata de mor....dorm 12 ore lejer.......unde sa ma duc sa mai cer o parere? Offline #73 2008-09-01 17:24:38
Re: Pentru aspirantele la titlul de Mamicamai ai putina rabdare, nu te dezamagi te rog Offline #74 2008-09-01 17:31:56
Re: Pentru aspirantele la titlul de MamicaDoctorul nu mi-a spus nimic....decat ca imi poate da niste anticonceptionale ca sa-mi vina si sa se regleze. problema e ca nu am avut un cm dereglat, niciodata, si mi se pare absurd acuma sa se deregleze asa aiurea.... Offline #75 2008-09-01 17:42:41
Re: Pentru aspirantele la titlul de Mamicaasa cum zice si roxanajust4you, mai ai putina rabdare cateva zile. Offline #76 2008-09-01 17:46:17
Re: Pentru aspirantele la titlul de MamicaSuneti foarte dragute. Va multumesc pentru sustinere. O sa incerc sa ma linistesc (chiar daca e fff greu) si revin cu amanunte....bune, sper Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|