homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Pentru aspirantele la titlul de Mamica-57

#1065 2008-12-04 14:50:13

sunshine16
Banat
Inregistrat: 2008-09-01
Site

Re: Pentru aspirantele la titlul de Mamica

passenger a scris:

lasa, ca bebe isi ia ce are nevoie de la tine, asta inseamna ca te lasa el pe tine fara papa, si nu invers..  smile
si cu raceala, ceai fierbinte cu multa miere si lamaie, eventual lamaie feliata cu miere peste.
eu fara sa fiu insarcinata asa ma tratez inca de la primele simptome de raceala, e un remediu bun, fara chimicale si pastile

sa ne pui poze, neaparat! sa ne clatim si noi privirea  drool

Abia astept sa va pun urmatoarea poza, sa vedem diferenta de la 4 saptamani si 4 zile la 8 saptamani. Am baut ceaiuri zilele astea cat nu am baut in toata viata mea  rotfl

Lasa ca e mai ine sa te tratezi fara pastile, si eu ma feream sa iau pastile chiar si inainte sa raman insarcinata.

True sophistication lies in simplicity!

www.bubulinagospodina.com

#1066 2008-12-04 14:57:11

lucky777
Insomniac member
De la: Cluj-Napoca
Inregistrat: 2007-11-22

super. de abia astept pozele love_t. sa vedem cum creste bobita aia pretioasa. sa ai mare mare grija de voi in perioada asta. porti o comoara in burtica. am inteles ca ai 23 de ani. ce varsta minunata ca sa devii mamica. te felicit pentru decizia inteleapta! eu am fost si sunt...o bleaga din punctul asta de vedere. o fleata. sa nu faceti ca mine...

17.08.2010 Tudor Andrei smile
Doamne, iti multumesc pentru minune!

#1067 2008-12-04 14:58:47

erzseanamaria
Full member
Inregistrat: 2008-11-19

va multumesc mult ptr raspunsuri va pupik pe toate si aveti mare grija de voi:love_t cred ca este cea mai minunata senzatie sa stii ca peste cateva luni iti vei tine copilasul in brate.iti urez multa sanatate si pupik

Ultima oara a fost editat de erzseanamaria (2008-12-04 15:05:28)

#1068 2008-12-04 15:03:04

sunshine16
Banat
Site

kram  Lucky777, nici eu nu faceam bebe daca nu il intalneam pe omul minunat care imi este alaturi.. eu zic ca asa a fost sa fie, sa devin mamica la varsta asta, dar tu sa nu regreti nici o clipa si sa nu te gandesti ca esti bleaga, poate nu ai gasit omul potrivit pana acum, poate asa a vrut D-zeu.

E bine ca nu muncesc deocamdata, stau in casa, mananc bine, daa mi-e somn stau in pat... dar ma gandesc la femeile acelea care muncesc saracele si trebuie sa mai circule si cu transportul in comun, unde toata lumea se impinge in tine, apoi stres la munca, etc... Ele cum reusesc? Imi scot palaria in fata acelor femei!

O sa vezi ca si la tine o sa vina bebe, nu te mai intrista  :k?ra:

#1069 2008-12-04 15:40:58

lucky777
Insomniac member
De la: Cluj-Napoca
Inregistrat: 2007-11-22

stii de ce spun ca sunt o bleaga? omul minunat e langa mine de mai bine de 11 ani, locuim impreuna tot de atat timp...si este tot ce mi-am dorit de la un barbat. si cu toate astea, eu imi gaseam tot timpul motive sa aman momentul in care voi deveni mamica. stiti voi: cariera, realizare profesionala si apoi vaaai, nu suntem casatoriti, ce-o sa spuna parintii, lumea?...si uite ca timpul a trecut.
Tot respectul pentru femeile care au stiu sa imbine aceste lucruri si care acum se bucura de copilasii lor.
asa ca...daca va doriti sa fiti mamici, nu amanati. timpul trece si de cele mai multe ori in detrimentul nostru. este sfatul pe care pot sa vi-l dau, din experienta proprie.

in rest, sper sa se intample si la mine cat mai repede si sa pot sa-l strang si eu in brate...

17.08.2010 Tudor Andrei smile
Doamne, iti multumesc pentru minune!

Publicitate

loading...

#1070 2008-12-04 16:13:03

passenger
Addicted member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-10-16

eu nu-s casatorita, as fi vrut sa nu mai astept si sa fac un bebe pana la nunta, sa nu mai pierd un an. apoi dupa nunta altul... dar acum nu mai stiu  mornincoffee

#1071 2008-12-04 16:18:50

sunshine16
Banat
Site

Eu zic ca un bebe este binevenit oricand, cu sau fara nunta  majoreta  al9leacer  majoreta

#1072 2008-12-04 16:42:59

adinagrig
Insomniac member
Inregistrat: 2008-06-05

lucky777 a scris:

adinagrig a scris:

feteleor, in legatura cu prietena mea, cu sarcina fara embrion, ce credeti ca e mai bine, chiuretaj sau sa astepte sa avoteze spontan....adica sa-i vina menstruatia?

din pacate si eu am trecut prin asa ceva. se pare ca prietena ta a avut si ea o sarcina oprita din evolutie.
in cazul meu resturile au inceput sa se elimine de la sine si am refuzat sa fac chiuretaj si bine am facut. la chiuretaj este afectata si mucoasa uterului. am consultat doi medici si amandoi mi-au confirmat ca e mai bine pentru organism ca sa-l lasam sa se curete de la sine...
FOARTE IMPORTANT: pentru a preveni infectiile am primit antibiotic pt 5 zile, am primit si un antiinflamator pt 5 zile si pentru a ajuta organismul ca sa elimine resturile am primit ergomet fiole pt 3 zile. acum ma simt bine
ar trebui sa se consulte cu medicul, sa vada care e cea mai buna solutie pentru ea.

in alta ordine de idei, am inceput si eu sa iau din nou acid folic 1,2 mg/zi. imi fac curaj si poate ma mobilizez sa incerc din nou. saptamana viitoare o sa merg la un control gine sa vadem daca totul e ok si daca primesc unda verde.
astept sa apara si CM sa am un reper dupa care sa ma ghidez si...Doamne ajuta

passenger posteaza te rog o lista cu analizele pe care trebuie sa le faci inainte de sarcina. spunreai ca ai fost la o dna dr foarte ok si ma gandesc ca poate ti-a dat niste informatii utile. spune-ne si noua despre ce e vorba. multumesc

multumesc mult pt raspuns....i-am transmis prietenei mele....

9 ani de copilarie ....

#1073 2008-12-04 17:12:54

fleurette
Hero member
Inregistrat: 2008-09-29

lucky 777- acum nu mai conteaza ce a fost, conteaza ce vrei acum... bebe
passenger- nu cred ca e imp sa fii casatorita, imp e sa ai lg tine un barbat pe care sa te poti baza si sa simti tu ca merita, restul vine de la sine...la pachet cu un bb  kram
love_t -vrem poze...vrem poze... majoreta  si multa sanatate, sa-ti treaca cat mai repede raceala
eszseanamaria- si eu sunt de aceease parere cu passenger, sa te iei dupa "semne" pt ca nu e o regula cu ovulatia, depinde de fiecare femeie... puss
carra_verona ce faci? nici o veste? prestezi,nu?  goodluck

mamica de gemeni: Darius si Clarisa al9leacer

#1074 2008-12-04 17:26:08

sunshine16
Banat
Site

Merci mult, Fleurette!  :k?ra:  tummenupp

#1075 2008-12-04 18:42:03

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

Lucky...ai dreptate cand spui ca noi tot amanam din diferite motive si timpul trece atat de repede. Eu sunt casatorita de un an, dar sunt cu sotul meu de 5 ani. Ptr mine nu ar fi fost un inconvenint sa am un copil inainte de casatorie, dar am tot amanat. Acum sunt casatorita, dar uite ca bebele nu vrea sa vina si mi-e tare frica sa nu cumva sa nu vina deloc. Acum imi pare foarte rau ca nu am incercat mai demult..........Ma gandesc deseori la asta si sunt foarte trista.
   In alta ordine de idei....eu sunt profesoara la o scoala generala si nu o singura data am intalnit eleve de clasa a7a si a8a care raman insarcinate....si atunci stau si ma gandesc ca niste copile pot avea copii desi nu stiu nici pe ce lume traiesc si altele, ca noi, se chinuiesc de multa vreme si nimic.
   Love_t sper sa-ti treaca raceala si astept si eu ca si celelalte fete, sa vad poze cu bebele tau...asa ma pot bucura ptr cineva daca nu pot ptr mine.     Va pup pe toate smile  smile  smile

#1076 2008-12-04 19:02:38

Crssy85
Hero member
Inregistrat: 2008-11-09
Site

A propos de casatorie, eu il cunosc pe pisi big_smile de 7 ( adik de la 16 ani ) ani si suntem casatoriti de 3 ani; am fost si sunt fan casatorie/casnicie si mi se pare normal sa te casatoresti ( mai ales dak vrei un bb ), dar nu-i condamn pe cei care stau impreuna fara asta. Altceva vroiam sa punctez : acum juma' de an, dak m-ai fi intrebat de bb, raspunsul meu ar fi fost "ce?? sa ma ingras eu?? sa am atatea griji?? atatea cheltuieli??"; sotul meu gandea cam la fel... .Iar anul asta, in concediu ( de Sf Maria pe 15 aug ) ii zic "auzi, ce-ar fi sa avem si noi un bebelic mic, sa alerge prin casa si sa zica "mamiiiiiiiiiiiii, tatiiiiiiiii!!! " ? Ne-am emotionat amandoi si ni s-a parut o idee extraordinara! Am simtit ceva unic! Si de atunci am hotarat sa renunt la pastile, mi-am facut toate analizele etc. Din pacate, a trecut si a2-a luna de incercari si n-am ramas, mi-a venit cm pe 1 dec ( probabil efectul pastilelor e inca acolo...); si exact cum zice passenger : sunt d'alea cu 7 fuste si 15 copii si-i tin in frig la cersit; pun pariu ca n-au mers la doctor asa cum facem noi... copiii aia sunt vai de capul lor.............. ; mai sunt alte cupluri care cum se cunosc  au parte de o tura de sex si poc! imediat ramane ea insarcinata si simte ca i-a picat cerul in cap... si noi care ne dorim asa de mult si ne facem analize si ne documentam si ne lamentam p'aici ca nu ramanem... noi de ce tre sa ne chinuim atata? sad  Nu vreau sa-l condamn pe doamne doamne, ca are socotelile lui, dar... e ciudat... si nedrept...
Love_t mai povesteste-ne smile Sa-ti traiasca bebelicu! Bafta fetelor!

Fericita mamica de
Davidutz, din 19.11.2009
                si
Cezarel, din 29.10.2011

#1077 2008-12-04 19:17:26

sunshine16
Banat
Site

Multumesc fetelor, nu pea sunt multe de povestit, sunt si eu nerabdatoare ca si voi sa vad cat a crescut bebele si abia astept sa il vad.
La doctor o sa ma duc pe 16 sau 19, promit sa postez imediat poza cu bebelul  majoreta
Sunt sigura ca in curand o sa postati si voi poze cu bebii vostri pe aici  :k?ra:

#1078 2008-12-04 19:45:46

rruxxy
Platinum member

Sper sa postam si noi poze cu bebeii nostri cat de caurand, dar pana atunci bucura-ne tu....smile

#1079 2008-12-04 22:46:41

carra_verona
Insomniac member
Inregistrat: 2008-01-30

fleurette a scris:

carra_verona ce faci? nici o veste? prestezi,nu?  goodluck

prestam, prestam.
de azi iau si acid folic.
rugaciune sa fie bine.
si ... passenger, nici eu nu sunt casatorita inca.
la anu in vara. asa ca sper si eu, cum zic si fetele sa vina ... amindoua la pachet.
goodluck  majoreta

din 2010 fericita mamica de puiuta
fertility

#1080 2008-12-04 22:54:27

rruxxy
Platinum member

Succes carra smile

#1081 2008-12-04 23:48:46

Crssy85
Hero member
Inregistrat: 2008-11-09
Site

Bafta, cara! Sa fii o miresica cu burtica! (scuzati cacofonia big_smile )

Fericita mamica de
Davidutz, din 19.11.2009
                si
Cezarel, din 29.10.2011

#1082 2008-12-05 09:56:13

rruxxy
Platinum member

Fetelor....tocmai am facut un test de sarcina si a iesit negativ sad  sad  sad  Asta e...poate de acum incolo.   signof10

#1083 2008-12-05 10:14:28

Amita
New member
Inregistrat: 2008-12-05

Buna fetelor
Va urmaresc de ceva vreme, dar n-am reusit sa intru...nu aveam inca un motiv.
Am vazut ca aveti multe discutii asa ca incerc sa va spun si problema mea. Acu o luna am hotarat cu sotu meu sa mai avem un copil, noi avem deja o fetita de 7 ani. Zis si facut, urmarit perioada fertila , treci la treaba. Mentionez ca am luat AC mult timp, vreo 5 ani, si, pentru ca ma plictisisem sa tot iau, le-am oprit acu 2 luni. deci intram in a3a luna fara AC. Toate bune si frumoase, trecem la treaba. Intre timp, isi arata criza asta economica fata urata a ei si asupra noastra, si nu se intrevede un viitor stralucit, asa ca, ne gandim ca totusi nu e momentul de a mai face un bebe. E, se pare ca nu ce hotaram noi e important, ca pe 29 noiembrie trebuia sa vina cm, iar pe 1 decembrie am facut un test de sarcina in care a doua linie era f.putin evidenta. Am zis ca poate nu e, si sa iau 6 pastile de medroxiprogesteron ca sa nu las ovulul sa se lipeasca. uite ca nici pana azi nu mi-a venit cm, azi am facut al2lea test in care apar cele 2 linii ff clar.
Intrebarea mea, credeti ca daca incerc si metoda cu desorelle, 4 pastile in prima zi, 3 in a 2a, e vreo sansa sa se mai deslipeasca ovulul? ma gandesc acu sa nu afecteze pastilele ce le-am luat asupra bebeului, ca mentionez ca sunt si ff racita si am luat si cateva pastile de paracetamol.
Astept cateva pareri de la voi, si daca se poate si de la dna doctoressa. Multumesc

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.